|
|
 |
Tomasz Bochiński |
Autor |
Wiadomość |
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela

|
Wysłany: 5 Czerwca 2025, 10:44
|
|
|
 |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
 |
Agi
Modliszka

|
Wysłany: 7 Czerwca 2025, 23:56
|
|
|
Sedeńcon
 |
|
|
|
 |
Kruk Siwy
Wierny Legionista

|
Wysłany: 12 Czerwca 2025, 10:51
|
|
|
Agi, wcięło fotografię?
A z innej mańki. Ostatnio otrzymałem wiele pozytywnych sygnałów w temacie space-opery: "Kurierzy Galaktycznych Szlaków". Na fejsie się wypowiadali ludziska, na Sedeńconie jeden z fanów klęknął przede mną a drugi rzucił mi się na pierś (czeźwy był, zaznaczam) chwaląc mnie za to dzieło i dziękując iż mógł się tym lekturować.
Miło się zrobiło, no i trochę zachwiało moim przekonaniem, że to suabe było. Hm, a może jakaś niezobowiązująca kontynuacja? Zobaczymy, bo na razie roboty po kokardę. |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
 |
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela

|
Wysłany: 12 Czerwca 2025, 12:06
|
|
|
Kruk Siwy napisał/a | no i trochę zachwiało moim przekonaniem, że to suabe było. | i niepotrzebnie, bo to jednak suabe było. |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
 |
Kruk Siwy
Wierny Legionista

|
Wysłany: 12 Czerwca 2025, 13:12
|
|
|
Nie zmieniam zdania co do ogólnej jakości tego dzieła. A jednak... "Ocalonych w niebie" napisałem jakieś czterdzieści lat temu opublikowałem stosunkowo niedawno i złego słowa nie usłyszałem. Raczej wręcz przeciwnie. "Sen o Złotym Cesarstwie" napisałem też dawno, a teraz wznowiłem - ze sporymi zmianami - i pierwsze opinie są pozytywne. Fidel-F2, pojawili się tam grabarze, a jeden z nich to nawet przodek Moncka.
Teraz słyszę głosy na temat Kurierów... Ludziska chyba momentami mają dość rzeczy udziwnionych, za wszelką cenę oryginalnych.
I może rzeczywiście upitraszę jakąś kontynuację, bo po zakończeniu czterech książek dla Stalkera mogę mieć serdecznie dość fantasy. |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum