Kącik masochisty... |
Autor |
Wiadomość |
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 14:39
|
|
|
nie ma problema, podać nr konta? |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
nimfa bagienna
Beastmaster
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 14:40
|
|
|
Ale komu??? |
_________________ Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem. |
|
|
|
|
Fidel-F2
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 14:41
|
|
|
komukolwiek, ważne żeby przelał milion |
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
nimfa bagienna
Beastmaster
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 14:54
|
|
|
Nikogo takiego nie znam, ku mojemu wielkiemu żelowi. |
_________________ Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem. |
|
|
|
|
Fidel-F2
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 15:03
|
|
|
Ja też nie, chciałby człowiek zostać ekskluzywną k. a tu jak zwykle wiatr w oczy. |
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
nimfa bagienna
Beastmaster
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 15:41
|
|
|
Brakuje ci fluoryzujących tatuaży na klacie. |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 15:58
|
|
|
To może nie mieć znaczenia, jeśli zaplata ma być z góry, bez obejrzenia, hmmm, towaru. |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
Blue Adept
Borg
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:15
|
|
|
Oj, ładnie się bawicie. W takim razie proponuję internetowa akcję zbierania na szczytny cel wspierania życia seksualnego Fidela-F2. Po osiągnięciu sumy wpłat w wysokości jednego miliona spośród darczyńców zostanie wylosowany nieszczęśliwiec mający zakosztować rozkoszy łoża obdarowanego. |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:19
|
|
|
Bez sensu. Po pierwsze, nie wiem czy akurat życie Fidela trzeba wspierać, a jeśli trzeba, to czy ktokolwiek chciałby się zrzucać. Po drugie, po uzbieraniu najlepiej przekażcie na moje konto. Nie mam żadnych wymagań. Za milion ładniutka kryta ujeżdżalnia stanie. |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
Fidel-F2
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:30
|
|
|
Blue Adept, tu nie chodzi o wspieranie a o zwyczajne zarabianie na życie. Ale idea crowdfundingu mi nie przeszkadza. Szczerze mówiąc to możesz nawet ukraść ten milion. |
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Blue Adept
Borg
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:38
|
|
|
Hmm. Może Fundacja Wspierania Anonimowego Forumowicza? Zarejestrowanych jest ponad 2.500 forumowiczów, więc wystarczy wpłata czterystu zł od głowy. Przez kilka lat - powiedzmy pięć - może by się uzbierał okrągły milionik. A potem losowanie i jakiś szczęśliwiec może sobie sprawić ujeżdżalnię, albo i tor wyścigów konnych - po uważaniu. Ahh, rozmarzyłem się.
P.s. ihan - Co do sensu: a znasz powiedzenie, że każda potwora znajdzie swego amatora?
EDIT:
P.s.2. Fidel-F2 - Zawsze możesz zacząć sprzedawać zbędne części - tam nereczka, tu płuco. Tylko zastanawiam się, co pozostanie po osiągnięciu kwoty 1 miliona. |
Ostatnio zmieniony przez Blue Adept 5 Kwietnia 2013, 17:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Fidel-F2
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:41
|
|
|
Blue Adept, idziesz w dziwne kierunki. Tu nie o podobanie chodzi a o zwykłą usługę. |
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Blue Adept
Borg
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:43
|
|
|
Fidel-F2 - Ale klient musi być zainteresowany ofertą. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:46
|
|
|
ihan napisał/a | ładniutka kryta ujeżdżalnia |
przez kogo? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:50
|
|
|
co przez kogo?
Blue Adept napisał/a |
P.s. ihan - Co do sensu: a znasz powiedzenie, że każda potwora znajdzie swego amatora?
|
Bzdura. Ja na przykład nie znalazłam. |
|
|
|
|
Blue Adept
Borg
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:54
|
|
|
Uuuu. Grząski grunt. ihan - Pozwolisz, że nie odpowiem. Nawet taki typowy niewrażliwiec jak ja wie, że czasami najlepiej milczeć.
EDIT:
P.s. Martva - Jaką ujeżdżalnię masz na myśli? |
Ostatnio zmieniony przez Blue Adept 5 Kwietnia 2013, 17:56, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 17:56
|
|
|
Łooo jeżu kolczasty, ale dlaczego? Nadintepretujesz nadwrażliwcze |
|
|
|
|
Blue Adept
Borg
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 18:00
|
|
|
Cóż ihan, skromnie powiem, że taki już jestem. Nadwrażliwy, dobry, wesoły, przystojny, błyskotliwy - takie słowa najlepiej mnie charakteryzują. |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 18:07
|
|
|
Blue Adept napisał/a | Nadwrażliwy, dobry, wesoły, przystojny, błyskotliwy - takie słowa najlepiej mnie charakteryzują. |
Widziałam, potwierdzam. |
|
|
|
|
Fidel-F2
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 18:09
|
|
|
Blue Adept napisał/a | P.s.2. Fidel-F2 - Zawsze możesz zacząć sprzedawać zbędne części - tam nereczka, tu płuco. Tylko zastanawiam się, co pozostanie po osiągnięciu kwoty 1 miliona. | Czego nie rozumiesz w zdaniu "Dam d*py za milion dolarów."?
Blue Adept napisał/a | Fidel-F2 - Ale klient musi być zainteresowany ofertą. | Na tym to mniej więcej polega.
Blue Adept napisał/a | Nadwrażliwy, dobry, wesoły, przystojny, błyskotliwy - takie słowa najlepiej mnie charakteryzują. | weź, bo rzygnę, Ty płacisz milion pięćset. |
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
Ostatnio zmieniony przez Fidel-F2 5 Kwietnia 2013, 18:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 18:10
|
|
|
No popatrz, nie domyśliłabym się |
|
|
|
|
Blue Adept
Borg
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 18:41
|
|
|
Fidel-F2 - Wreszcie. Tego mi brakowało, przecież jestem masochistą.
Agi - Ale bez przesady - jestem też introwertykiem i wcieleniem skromności.
ihan - I oto chodzi. Mój plan zaskoczenia całego świata jest na dobrej drodze.
EDIT:
P.s. Zaraz spróbuję przeprowadzić nieludzki eksperyment - obejrzeć z 7,5 letnią siostrzenicą "Zmierzch"... |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 19:19
|
|
|
Blue Adept napisał/a | Zaraz spróbuję przeprowadzić nieludzki eksperyment - obejrzeć z 7,5 letnią siostrzenicą Zmierzch... |
Współczuję. |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 19:21
|
|
|
Biedne dziecko. |
|
|
|
|
nimfa bagienna
Beastmaster
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 19:22
|
|
|
No to już wszystko jasne. Milion pińset i Fidel z Adeptem. Ja będę obserwatorem z ramienia Unii Europejskiej, prowadzącym dokumentację fotograficzną do celów archiwalnych. Obiecuję, że te foty nie wyjdą poza Internet. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 19:40
|
|
|
Blue Adept napisał/a | P.s. Zaraz spróbuję przeprowadzić nieludzki eksperyment - obejrzeć z 7,5 letnią siostrzenicą Zmierzch... |
Ten co dzisiaj leci w jakiejś TV? a widziałeś poprzednie części? Bo się w fabule możesz pogubić jeśli nie... |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Blue Adept
Borg
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 20:51
|
|
|
Agi, ihan - Eksperyment zakończony wynikiem negatywnym - obiekt badania stwierdził po piętnastu minutach, że: "wujku to durne jest...". W międzyczasie eksperymentator prawie zasnął.
nimfa bagienna - Chyba bardziej interesujący byłby film przyrodniczy o rozmnażaniu pierwotniaków.
Martva - Niestety oglądałem pierwszą część. A to chyba jeszcze trwa na TVN. W każdym razie osiemnastka Belli mnie zmogła. |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 5 Kwietnia 2013, 23:12
|
|
|
Wracając do tej zbiórki 1,5 bańki, kurcze, chyba bym się dorzuciła. Dokumentacji nie mam potrzeby oglądać, ale sama świadomość poprawiała by mi humor w długie, ciemne, zimowe, śnieżne, wiosenne, śnieżne, wieczory. I gdyby mnie ktoś pytał czemu śmieję się, chichocze, rechocze, wybucham perlistym śmiechem mogłabym odpowiadać, 1,5 bańki. Tak, świetny humor, to jest chyba warte nawet sporych pieniędzy. Zwłaszcza zbiórkowych. Aaaa, Fidel i Blue, no przecież trudno coś zabawniejszego wymyślić |
|
|
|
|
Fidel-F2
|
Wysłany: 6 Kwietnia 2013, 02:33
|
|
|
Tak, pieniądze powinny przynosić radość. A tu, ten sam grosz, przyniósłby radość Tobie, mnie i... Błękitnemu. |
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Blue Adept
Borg
|
Wysłany: 6 Kwietnia 2013, 07:43
|
|
|
Fidel-F2 - Może przed rozpoczęciem zbiórki pieniędzy dasz jakieś darmowe próbki? |
|
|
|
|
|