Pokój we Wrocławiu do wynajęcia dla fanki SF ;) |
Autor |
Wiadomość |
samwise13
Gollum
|
Wysłany: 19 Sierpnia 2011, 20:36 Pokój we Wrocławiu do wynajęcia dla fanki SF ;)
|
|
|
Hej!
Co prawda jestem nowy na tym forum, ale na sf i fantasy "zęby zjadłem" i w chwili obecnej wołam do każdej żywej duszy, która mnie słyszy, o pomoc w znalezieniu współlokatorki do mieszkania!
Link do ogłoszenia, co by się nie powtarzać:
Link usunięty przez administratora forum.
Jeżeli znacie duszyczkę, która szuka lokum we Wrocławiu i "kmini" tematy sf/fantasy - dajcie znać! UWAGA - powtórzę z ogłoszenia - nie szukam dziewczyny "per se" - tzn. nie chodzi o to, aby nawiązać jakąś romantyczną znajomość - po prostu fajnie byłoby mieć z takową współlokatorką wspólne tematy - a i przyjemniej będzie oglądać najnowsze filmy w większym gronie
Fani dobrej woli, pomóżcie! |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 19 Sierpnia 2011, 20:41
|
|
|
samwise13 napisał/a | Co prawda jestem nowy na tym forum, |
samwise13, nie zaczynaj od łamania regulaminu forum, bo Twoja kariera tu będzie krótka. |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 19 Sierpnia 2011, 22:10
|
|
|
samwise13 napisał/a | nie szukam dziewczyny per se - tzn. nie chodzi o to, aby nawiązać jakąś romantyczną znajomość - po prostu fajnie byłoby mieć z takową współlokatorką wspólne tematy |
padłem i podnieść się nie mogę |
_________________ Czerwony Prorok i Najwyższy Kapłan Ortalionowego Boga
'Irony is wasted on some people.'-T.Pratchett
"Ozzborn, pogódź się z tym. Twoja uroda jest Twoim przekleństwem." (c) baranek |
|
|
|
|
Iscariote
Wiedźmikołaj
|
Wysłany: 19 Sierpnia 2011, 23:59
|
|
|
Ozzborn, też wydaje Ci się to podejrzane? |
|
|
|
|
Ilt
Han Solo
|
Wysłany: 20 Sierpnia 2011, 00:34
|
|
|
Linka do ogłoszenia nie mam, więc mogę tylko spekulować, ale opierając się na moim skromnym doświadczeniu może potrzebuje do pary? Tzn. z tego co zauważyłem, współlokatorki najlepsze są w liczbach parzystych równych 2, bo z jedną są problemy gdy nagle potrzebuje koleżanki do wygadania się/ubrania się, a przy trzech i więcej w łazience jest dwukrotnie więcej szamponów niż osób, dwanaście odżywek do wszystkich rodzajów włosów i trzy suszarki (do dziś nie mogę pojąć czemu każda z nich musiała mieć własną). A do tego jak się upiją to próbują przerabiać współlokatora na drag. |
_________________ We're really quite nice and friendly, but everyone has a beastly side to them, don't they? |
|
|
|
|
samwise13
Gollum
|
Wysłany: 20 Sierpnia 2011, 13:29
|
|
|
No cóż, szanowny kolega admin zarzucił mi korzystanie z forum wyłącznie dla celów komercyjnych i skasował link do ogłoszenia - życie...
Ozzborn & Iscariote
Wiem, jak to brzmi, jednak mając do wyboru możliwość mieszkania ze zwykłą współlokatorką a fanką sf.... nie mielibyście chyba skrupułów, nieprawdaż?
Ilt
Zazdroszczę "haremu"
Niemniej jednak, moje wołanie o pomoc pozostaje aktualne. Jeżeli ktoś zna kogoś, kto wie coś o kimś, dajcie znać |
|
|
|
|
shenra
Wielki Kosmiczny Chomik Naczelna Biskupa
|
Wysłany: 20 Sierpnia 2011, 13:40
|
|
|
samwise13 zapoznaj się z Regulaminem i do niego zastosuj. A nie ignoruj polecenie Administracji. |
_________________ Chomikowo obłędnie, lekko neurotycznie w granicach perwersji. "Niuplać dzyndzla" specially for smert
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
|
Ozzborn
Naznaczony Ortalionem
|
Wysłany: 20 Sierpnia 2011, 14:01
|
|
|
samwise13 napisał/a | Wiem, jak to brzmi, jednak mając do wyboru możliwość mieszkania ze zwykłą współlokatorką a fanką sf.... nie mielibyście chyba skrupułów, nieprawdaż? |
znów się turlam.
Zabawne nie jest to, że szukasz fanki sf - tylko, w ogóle dziewczyny. Obcej. Będąc facetem (a przynajmniej to sugeruje ikonka).
Już widzę te tabuny. "Och, jakiś obcy facet szuka współlokatorki. Och, miałabym wątpliwości, ale przecież pisze, że nie szuka romansu. I lubi sf. Tak! Zamieszkam z nim od zaraz!" pleeeeeaaaaaseeeee |
_________________ Czerwony Prorok i Najwyższy Kapłan Ortalionowego Boga
'Irony is wasted on some people.'-T.Pratchett
"Ozzborn, pogódź się z tym. Twoja uroda jest Twoim przekleństwem." (c) baranek |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 20 Sierpnia 2011, 14:06
|
|
|
samwise13 napisał/a | No cóż, szanowny kolega admin zarzucił mi korzystanie z forum wyłącznie dla celów komercyjnych i skasował link do ogłoszenia - życie... |
Po pierwsze nie kolega, czyżbyś miał problem z identyfikacją płci?
Po drugie jeśli nie zastosujesz się do regulaminu dostaniesz ostrzeżenie. |
|
|
|
|
samwise13
Gollum
|
Wysłany: 25 Sierpnia 2011, 23:37
|
|
|