| Propozycja | 

| Autor | Wiadomość | 

| NasirWizz   Frodo Baggins

| 

|  Wysłany: 19 Listopada 2009, 12:54   Propozycja |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam! 
 (Nie wiem czy mogę tutaj o tym pisać, jeżeli nie proszę o usunięcie tematu).

Nie każdy ma pieniądze na prenumeratę więc można by zrobić "prenumeratę jedno-numerową" czyli np. wysyłamy emaila do redakcji z adresem i w odpowiedzi zwrotnej otrzymujemy nr konta na który wpłacamy kasę.
 Redakcja wysyła do nas numer
  . Ja na przykład nie lubię zobowiązań (teraz je mam, jestem "uzależniony" od kioskarza i będę musiał każdy numer kupować) więc według mnie było by to dobre rozwiązanie.

Oczywiście kwota jaką wpłacalibyśmy była by powiększona o te 3 zł (za przesyłkę).

Może być też wersja SMS'owa czyli wysyłamy na jakiś numer SMSa w treści wpisujemy swoje dane (sms kosztuje np. 15 zł) i dostajemy numer. (w wersji papierowej)
 |  
				| _________________ "Filozofa nie nęka naturalność końca, lecz tajemnica początku." U. Eco
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Gwynhwar   Tarmogoyf

| 

|  Wysłany: 19 Listopada 2009, 13:00 |   
 |  
               | 
 |  
               | NasirWizz, odkąd SF jest fabryczne archiwalne numery można nabyć np. tak. 
 Rozumiem, że problemem jest dostęp do kiosku?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Fidel-F2   Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela

| 

|  Wysłany: 19 Listopada 2009, 13:01 |   
 |  
               | 
 |  
               | NasirWizz, a kto będzie te *beep* obsługiwał? i po co to firmie? Rozumiesz po co jest prenumerata? Firma zdobywa pieniądze na które musiałaby czekać kilka/kilkanaście miesiecy. Coś na kształt obligacji które są oprocentowane w postaci obniżonej ceny czy innych bonusów. To co proponujesz jest dla firmy problemem i dodatkowymi wydatkami bez żadnych zysków. |  
				| _________________ Jesteśmy z And alpakami
 i kopyta mamy,
 nie dorówna nam nikt!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Witchma   Jokercat

| 

|  Wysłany: 19 Listopada 2009, 13:03 |   
 |  
               | 
 |  
               | NasirWizz, w każdej chwili przecież możesz zamówić numery archiwalne w cenie okładkowej i nawet nie musisz za przesyłkę dopłacać. |  
				| _________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.

"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
 /Maria Czubaszek/
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |