To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty związane - głosowanie do 5 grudnia godz. 10

corpse bride - 30 Listopada 2009, 11:28

7, pisałam przecież.
Stormbringer - 30 Listopada 2009, 11:35

To może spróbój teraz od końca. ;)
Martva - 30 Listopada 2009, 15:15

Zakończenie ankiety za 4 dni, a tu 16 głosów? :(

banshee, Lynx, dziękuję ślicznie :)

corpse bride, nie siej defetyzmu bo Ci nie pokażę gdzie na forum wrzuciłam przepis na ciastka serowe, o. I tak, to był szantaż :twisted:

Ozzborn - 30 Listopada 2009, 20:58

corpse bride napisał/a
7, pisałam przecież.

No to właśnie przeczytałaś te najsłabsze... potem jest znaczeni lepiej.
Martva, specjalnie wybrałaś najsłabsze na początek?
I się dziwisz, że mało głosów :roll:

corpse bride - 30 Listopada 2009, 21:56

więzy milczenia podobały mi się w trakcie czytania, bo czułam się jak w młodości, kiedy pochłaniałam książki o szerloku holmsie. ale po przeczytaniu poczułam się jak idiot albowiem nie zrozumiałam o co chodzi. przejrzałam opowiadanie raz jeszcze i dalej nie rozumiem :(

edit:

więź 2.0 jest cool. autor opisał mój dzień -{dzieci}, kiedy pracowałam i kiedy w mojej pracy skończyła się praca. co jest oczywiście straszne i na szczęście już nie pracuję w tym beznadziejnym miejscu, a swój czas szanuję bardziej niż czas mojego pracodawcy, więc się odcięłam (sorx za tę osobistą refleksję). no i w końcu może będzie punkt.

mad - 30 Listopada 2009, 22:01

To jest Twój głos czy tylko opinia? Pogubiłem się.
corpse bride - 30 Listopada 2009, 22:02

opinie na razie. jeszcze nic mi się nie spodobał. zresztą, o ile pamiętam, trzeba oddać wszystki głosy hurtem, kiedyś się na to nacięłam.

edit:

odcięcie - fajny pomysł.

mad - 30 Listopada 2009, 22:06

OK. Po prostu sądziłem, że zapomniałaś zagłosować. Czytaj, czytaj, opiniuj i zagłosuj.
corpse bride - 30 Listopada 2009, 22:08

Przygody czarodzieja Ryśka: Prawda was wyzwoli - przepis fajny, ale reszta podobała mi się mniej. zwłaszcza puenta.

edit:

NO W KOŃCU!!!
niebezpieczna opowieść to szort, który mi się PODOBA. zwłaszcza początek (ryczące i warczące dzieciaki) i koniec (bo się nie spodziewałam i bo się uśmiechnęłam). będzie punkt jak nic.

mad - 30 Listopada 2009, 22:12

E tam, marudzisz trochę. Mnie spię spodobało. Puenta też.
corpse bride - 30 Listopada 2009, 22:14

może zbyt fantastyczne dla mnie. nie mieści mi się w głowie, jak można pożyczyć tyle rzeczy ;)
Martva - 30 Listopada 2009, 22:17

Ozzborn, Ty sobie grabisz. Przyznaj się, chcesz mieć obolałe kostki po SKOFIE? ;>

Ozzborn napisał/a
Martva, specjalnie wybrałaś najsłabsze na początek?

Poszły w kolejności nadesłania, o ile się nie mylę. A mylę się rzadko. Może być że im później przyszły, tym bardziej dopieszczone, ale to wcale nie jest reguła, bo jak sobie przypomnę kiedy i w jakich warunkach pisałam...

corpse bride,
wspieram Cię. Czytaj, czytaj :) Juz tylko kilka ;)

mad - 30 Listopada 2009, 22:19

Martva napisał/a
A mylę się rzadko

Pierwsza zasada zachowania pędu? :wink:

Chal-Chenet - 30 Listopada 2009, 23:22

Cytat
No to właśnie przeczytałaś te najsłabsze... potem jest znaczeni lepiej.

Och, to już tylko i wyłącznie rzecz gustu. Z pierwszych siedmiu jeden punktowałem.

mad - 30 Listopada 2009, 23:27

Ja aż dwa. Ale psst!, każdy sposób dobry, żeby zachęcić do przeczytania.
Ozzborn - 1 Grudnia 2009, 11:19

to była moja subiektywna opinia - jak sądzę pokrywająca się opinią corpse, bo mamy jak dotąd podobnych faworytów i antyfaworytów ;P:

Martva napisał/a
Przyznaj się, chcesz mieć obolałe kostki po SKOFIE? ;>

Po prostu imam się wszelkich sposobów żebyś na pewno przyjechała :mrgreen:

Witchma - 1 Grudnia 2009, 11:58

Szorty przeczytałam i pamiętam tylko jeden. Znaczy się więcej punktów nie będzie. Zwycięża Więź 2.0 i nie, nie jestem uzależniona ;P:
dalambert - 1 Grudnia 2009, 12:08

Witchma napisał/a
nie jestem uzależniona

fakt Ty nie jesteś uzależniona :!: Ty poprostu tu JESTEŚ i już :P

Witchma - 1 Grudnia 2009, 12:10

dalambert, a potrzeba czegoś więcej? ;)
dalambert - 1 Grudnia 2009, 12:11

Witchma, Tak potrzeba - Ciebie na SKOFie :!: :!: :!:
rumeli - 1 Grudnia 2009, 15:53

Wracam po dłuższej przerwie do shortów. Odpoczynek dobrze mi zrobił. Uważam że zaprezentowane teksty sa interesujące.
Głosy:

List miłosny - zaskakujące zakończenie. Krótki, dobry short.
Powrót - tajemnicze niejednoznaczne. Podobało się.
Niebezpieczna opowieść - najlepsza fabuła ze wszystkich shortów.

Pozdrowienia dla shortomaniaków!
:D :bravo

Martva - 1 Grudnia 2009, 15:57

Witchma, rumeli, dzięki :) Moze padnie dziś 20?
baranek - 1 Grudnia 2009, 16:27

padnie.
głos na 'więź 2.0' - fajny rytm ma ten szort.
no. to tyle. a ogólnie, to te więzy były dla mnie nieco za ciasne. części szortów nie zrozumiałem. część do mnie nie trafiła w ogóle. ze dwa mnie zniesmaczyły. tak jakoś nie mogłem się odnaleźć w tym wszystkim.
aha, podobało mi się jeszcze 'jak śliwka', tylko trochę szczegóły były niedopracowane. ale prawie punkt był.

Ziemniak - 1 Grudnia 2009, 17:30

Mógłby ktoś w temacie dopisać deadline?
corpse bride - 1 Grudnia 2009, 18:37

jak śliwka - jak dla mnie bez sensu. po co mu to robiła, zamiast się np. rozwieść?

opowieść wigilijna - fajny horrorowy szort, do tego nieźle napisany. skojarzyło mi się z równie wigilijnym opowiadaniem michała gacka z grudniowego lśnienia (to be).

uff, jeszcze tylko jedno.

gnoriusza przeczytała wczoraj i nie zapadł mi w pamięć, więc nic nie napiszę o nim.

dalia podobała mi się, choć też coś w niej nie grało. chyba jakieś techniczne zgrzyty.

zagłosuję na szorta o dżinie, który jako jedyny podobał mi się całkiem. pozostałe, które mi się spodobały zawsze miały jakieś ale, a głosy nie mają wagi. więc niech wygra najlepszy.

Agi - 1 Grudnia 2009, 22:19

Ziemniak napisał/a
Mógłby ktoś w temacie dopisać deadline?

Dopisałam.

Martva - 1 Grudnia 2009, 22:22

baranek, corpse bride, dzięki za głosy :)
Agi, dzięki za dopisek :)

xan4 - 2 Grudnia 2009, 12:03

Gustaw, przywołuję Cię z daleka :D ,czemu Ty ostatnio nie głosujesz i nie oceniasz :?:
Martva - 2 Grudnia 2009, 15:36

Ja przywołuje wszystkich którzy normalnie głosują a teraz ich nie ma. a tu:
Cytat
Zakończenie ankiety za: 2 Dni, 18 Godzin, 22 Minut

Ozzborn - 3 Grudnia 2009, 09:21

Jakoś szybko zleciało. Tym razem na wyniki spojrzę dopiero po głosowaniu - jest szansa, że nawet dziś, bo dosyć luźno w robocie :P

Partner forum