Spodenki - Szorty związane - głosowanie do 5 grudnia godz. 10
corpse bride - 30 Listopada 2009, 11:28
7, pisałam przecież.
Stormbringer - 30 Listopada 2009, 11:35
To może spróbój teraz od końca.
Martva - 30 Listopada 2009, 15:15
Zakończenie ankiety za 4 dni, a tu 16 głosów?
banshee, Lynx, dziękuję ślicznie
corpse bride, nie siej defetyzmu bo Ci nie pokażę gdzie na forum wrzuciłam przepis na ciastka serowe, o. I tak, to był szantaż
Ozzborn - 30 Listopada 2009, 20:58
corpse bride napisał/a | 7, pisałam przecież. |
No to właśnie przeczytałaś te najsłabsze... potem jest znaczeni lepiej.
Martva, specjalnie wybrałaś najsłabsze na początek?
I się dziwisz, że mało głosów
corpse bride - 30 Listopada 2009, 21:56
więzy milczenia podobały mi się w trakcie czytania, bo czułam się jak w młodości, kiedy pochłaniałam książki o szerloku holmsie. ale po przeczytaniu poczułam się jak idiot albowiem nie zrozumiałam o co chodzi. przejrzałam opowiadanie raz jeszcze i dalej nie rozumiem
edit:
więź 2.0 jest cool. autor opisał mój dzień -{dzieci}, kiedy pracowałam i kiedy w mojej pracy skończyła się praca. co jest oczywiście straszne i na szczęście już nie pracuję w tym beznadziejnym miejscu, a swój czas szanuję bardziej niż czas mojego pracodawcy, więc się odcięłam (sorx za tę osobistą refleksję). no i w końcu może będzie punkt.
mad - 30 Listopada 2009, 22:01
To jest Twój głos czy tylko opinia? Pogubiłem się.
corpse bride - 30 Listopada 2009, 22:02
opinie na razie. jeszcze nic mi się nie spodobał. zresztą, o ile pamiętam, trzeba oddać wszystki głosy hurtem, kiedyś się na to nacięłam.
edit:
odcięcie - fajny pomysł.
mad - 30 Listopada 2009, 22:06
OK. Po prostu sądziłem, że zapomniałaś zagłosować. Czytaj, czytaj, opiniuj i zagłosuj.
corpse bride - 30 Listopada 2009, 22:08
Przygody czarodzieja Ryśka: Prawda was wyzwoli - przepis fajny, ale reszta podobała mi się mniej. zwłaszcza puenta.
edit:
NO W KOŃCU!!!
niebezpieczna opowieść to szort, który mi się PODOBA. zwłaszcza początek (ryczące i warczące dzieciaki) i koniec (bo się nie spodziewałam i bo się uśmiechnęłam). będzie punkt jak nic.
mad - 30 Listopada 2009, 22:12
E tam, marudzisz trochę. Mnie spię spodobało. Puenta też.
corpse bride - 30 Listopada 2009, 22:14
może zbyt fantastyczne dla mnie. nie mieści mi się w głowie, jak można pożyczyć tyle rzeczy
Martva - 30 Listopada 2009, 22:17
Ozzborn, Ty sobie grabisz. Przyznaj się, chcesz mieć obolałe kostki po SKOFIE? ;>
Ozzborn napisał/a | Martva, specjalnie wybrałaś najsłabsze na początek? |
Poszły w kolejności nadesłania, o ile się nie mylę. A mylę się rzadko. Może być że im później przyszły, tym bardziej dopieszczone, ale to wcale nie jest reguła, bo jak sobie przypomnę kiedy i w jakich warunkach pisałam...
corpse bride,
wspieram Cię. Czytaj, czytaj Juz tylko kilka
mad - 30 Listopada 2009, 22:19
Martva napisał/a | A mylę się rzadko |
Pierwsza zasada zachowania pędu?
Chal-Chenet - 30 Listopada 2009, 23:22
Cytat | No to właśnie przeczytałaś te najsłabsze... potem jest znaczeni lepiej. |
Och, to już tylko i wyłącznie rzecz gustu. Z pierwszych siedmiu jeden punktowałem.
mad - 30 Listopada 2009, 23:27
Ja aż dwa. Ale psst!, każdy sposób dobry, żeby zachęcić do przeczytania.
Ozzborn - 1 Grudnia 2009, 11:19
to była moja subiektywna opinia - jak sądzę pokrywająca się opinią corpse, bo mamy jak dotąd podobnych faworytów i antyfaworytów
Martva napisał/a | Przyznaj się, chcesz mieć obolałe kostki po SKOFIE? ;> |
Po prostu imam się wszelkich sposobów żebyś na pewno przyjechała
Witchma - 1 Grudnia 2009, 11:58
Szorty przeczytałam i pamiętam tylko jeden. Znaczy się więcej punktów nie będzie. Zwycięża Więź 2.0 i nie, nie jestem uzależniona
dalambert - 1 Grudnia 2009, 12:08
Witchma napisał/a | nie jestem uzależniona |
fakt Ty nie jesteś uzależniona Ty poprostu tu JESTEŚ i już
Witchma - 1 Grudnia 2009, 12:10
dalambert, a potrzeba czegoś więcej?
dalambert - 1 Grudnia 2009, 12:11
Witchma, Tak potrzeba - Ciebie na SKOFie
rumeli - 1 Grudnia 2009, 15:53
Wracam po dłuższej przerwie do shortów. Odpoczynek dobrze mi zrobił. Uważam że zaprezentowane teksty sa interesujące.
Głosy:
List miłosny - zaskakujące zakończenie. Krótki, dobry short.
Powrót - tajemnicze niejednoznaczne. Podobało się.
Niebezpieczna opowieść - najlepsza fabuła ze wszystkich shortów.
Pozdrowienia dla shortomaniaków!
Martva - 1 Grudnia 2009, 15:57
Witchma, rumeli, dzięki Moze padnie dziś 20?
baranek - 1 Grudnia 2009, 16:27
padnie.
głos na 'więź 2.0' - fajny rytm ma ten szort.
no. to tyle. a ogólnie, to te więzy były dla mnie nieco za ciasne. części szortów nie zrozumiałem. część do mnie nie trafiła w ogóle. ze dwa mnie zniesmaczyły. tak jakoś nie mogłem się odnaleźć w tym wszystkim.
aha, podobało mi się jeszcze 'jak śliwka', tylko trochę szczegóły były niedopracowane. ale prawie punkt był.
Ziemniak - 1 Grudnia 2009, 17:30
Mógłby ktoś w temacie dopisać deadline?
corpse bride - 1 Grudnia 2009, 18:37
jak śliwka - jak dla mnie bez sensu. po co mu to robiła, zamiast się np. rozwieść?
opowieść wigilijna - fajny horrorowy szort, do tego nieźle napisany. skojarzyło mi się z równie wigilijnym opowiadaniem michała gacka z grudniowego lśnienia (to be).
uff, jeszcze tylko jedno.
gnoriusza przeczytała wczoraj i nie zapadł mi w pamięć, więc nic nie napiszę o nim.
dalia podobała mi się, choć też coś w niej nie grało. chyba jakieś techniczne zgrzyty.
zagłosuję na szorta o dżinie, który jako jedyny podobał mi się całkiem. pozostałe, które mi się spodobały zawsze miały jakieś ale, a głosy nie mają wagi. więc niech wygra najlepszy.
Agi - 1 Grudnia 2009, 22:19
Ziemniak napisał/a | Mógłby ktoś w temacie dopisać deadline? |
Dopisałam.
Martva - 1 Grudnia 2009, 22:22
baranek, corpse bride, dzięki za głosy
Agi, dzięki za dopisek
xan4 - 2 Grudnia 2009, 12:03
Gustaw, przywołuję Cię z daleka ,czemu Ty ostatnio nie głosujesz i nie oceniasz
Martva - 2 Grudnia 2009, 15:36
Ja przywołuje wszystkich którzy normalnie głosują a teraz ich nie ma. a tu:
Cytat | Zakończenie ankiety za: 2 Dni, 18 Godzin, 22 Minut |
Ozzborn - 3 Grudnia 2009, 09:21
Jakoś szybko zleciało. Tym razem na wyniki spojrzę dopiero po głosowaniu - jest szansa, że nawet dziś, bo dosyć luźno w robocie
|
|
|