To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta wygnania - Ale za co?

Martva - 7 Lipca 2009, 23:07

A co Ci moderatorzy zrobili, że ich chcesz obchodzić, dziewczyno...? :shock: :roll:
NURS - 7 Lipca 2009, 23:07

Nie sądze. To jest wątek poświęcony karom na forum.
Fidel-F2 - 18 Sierpnia 2009, 07:20

no i RD poniosło
RD - 18 Sierpnia 2009, 08:55

Gdyby mnie poniosło, to bym zasunął trójkę, nie jedynkę. Ostrzeżenie dałem na zimno, po dokładnym przemyśleniu tematu. Z Sebą wyjaśniliśmy sobie, co trzeba i nie ma problemu.
Fidel-F2 - 18 Sierpnia 2009, 15:36

jakaś rewolucja wisi w powietrzu
RD - 18 Sierpnia 2009, 15:44

Fidelu posiadasz taki nick, że pownieneś wiedzieć, iż rewolucja wisi w powietrzu zawsze i wszędzie. Nieodmiennie i nieodwołalnie :mrgreen:
Rafał - 18 Sierpnia 2009, 15:45

Cytat
W przedszkolu naszym nie jest źle
Zabawek mamy tutaj w bród
Po całych dniach bawimy się
W coraz to inny trud

Pani nam przypatruje się
Pilnuje gdzie zabawy kres
W przedszkolu naszym nie jest źle
Kiedy się grzecznym jest

Bo jeśli nie - zaraz po pupach po pupach po pupach biją nas
I krzyczą - patrz szcze patrz szczeniaku gdzieś ty wlazł
Albo po łapach po łapach po łapach trzepią i
W kącie się łyka łzy

A coś mi się tak nasunęło :mrgreen:

Edit: A Fidel znaczy "wierny" :wink:

illianna - 18 Sierpnia 2009, 20:40

Cytat
A Fidel znaczy wierny :wink:
wierny zawsze żywej kubańskiej rewolucji :mrgreen: ;P:
dalambert - 18 Sierpnia 2009, 21:09

illianna napisał/a
wierny zawsze żywej kubańskiej rewolucji

A no rewolucja zyje - Kubańczycy dużo gorzej :mrgreen: ;P:

Agi - 18 Sierpnia 2009, 21:11

Przenieście się do "Luźnych rozmów..." dla naprzykładu, co?
dalambert - 18 Sierpnia 2009, 21:15

Agi, OK , bądź tam miła i nas przeflancuj- to sobie pochwalimy kubańska rewolucyje i jej wkład w postęp ludzkości. :D
illianna - 18 Sierpnia 2009, 21:16

Agi, spoko szeryfie :mrgreen:
Agi - 18 Sierpnia 2009, 21:17

Z tego wątku nie mogę nikogo "przeflancowywać"

Edyta: A sio, bo zacznę szczelać :mrgreen:

illianna - 18 Sierpnia 2009, 21:18

to my sobie po razie na pw damy, w takim razie :mrgreen:
jewgienij - 5 Wrzeœśnia 2009, 12:50

Ciekawe, co trzeba zrobić, żeby stąd wylecieć? A tytuł bloga Lucyfera "Jebie Jewgienij" ja mam zmienić, czy sobie dacie radę?
Agi - 5 Wrzeœśnia 2009, 12:50

Przed chwilą weszłam na Forum, zaraz będę sprzątać.
Martva - 5 Wrzeœśnia 2009, 12:58

Pucek napisał/a
Tak tylko nieśmiało zapytam: na co stać kształconych dorosłych psychologów, pedagogów, polonistów itd., itp. w stosunku do czternastolatka? To mniej-więcej 8 klasa podstawówki, jakbyście nie pamiętali.

W ósmej klasie podstawówki używałam normalnego języka i byłam w stanie napisać kilka zdań nie używając ani jednego bluzga. Jakoś.

Pucek - 5 Wrzeœśnia 2009, 13:21

Martva, nie wątpię.
Chłopak jak chce potrafi wysłowić się w poprawnej polszczyźnie, coś próbuje tworzyć - a że w innym języku ? Inne światy istnieją nie tylko w fantastyce.
Może jednak trzeba było spróbować wznieść kaganiec oświaty, wciągnąć w enklawę bądź co bądź wyższej kultury :mrgreen: .

Martva - 5 Wrzeœśnia 2009, 13:33

Próbowaliśmy. Ale on nie bardzo chciał :(
teddy - 5 Wrzeœśnia 2009, 13:49

I tak mieliście dużo cierpliwości do tego *beep* :evil: Przejrzałem z ciekawości tego bloga i czuję się tak, jakbym pogrzebał w śmietniku. Przez chwilę podejrzewałem nawet, że ktoś robi sobie, za przeproszeniem, jaja i wkręca was, ale nie sądzę, żeby komuś chciało się tak długo w to bawić. Moim zdaniem zaplątał się tu jakiś prymityw i sądził, że zaimponuje swoją innością, a wyszło jak wyszło.
NURS - 5 Wrzeœśnia 2009, 13:51

Pucek, od wychowywania jest szkoła i rodzina. Tutaj ludzie przychodzą pogadać, jak to klasycznej knajpki. Nie możemy zajmować się edukacją wszystkich i wszystkiego.

Edit: znalazłem toto w złomowisku. Pucek, czego ty bronisz? Bo na pewno nie kogo.

Fidel-F2 - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:28

czemu tylko '3' a nie ban definitywny?
baranek - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:29

teddy napisał/a
Przejrzałem z ciekawości tego bloga i czuję się tak, jakbym pogrzebał w śmietniku.

a rzecz polega na tym, że w tym śmietniku wiele osób, przez wiele dni się tarzało. i to z wyraźną przyjemnością.

dzejes - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:38

jewgienij napisał/a
Ciekawe, co trzeba zrobić, żeby stąd wylecieć?

Fidel-F2 napisał/a
czemu tylko '3' a nie ban definitywny?

Jako moderator mogę dać maksymalne ostrzeżenie o wartości "3". Wyższe kary należą do Administracji. Czy to wyjaśnia wasze wątpliwości? Dodam jeszcze, że to nie jest wiedza tajemna, informacje o tym można znaleźć na forum, proponuję najpierw chwilę się zastanowić, potem pytać.

Fidel-F2 - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:41

dzejes, a możesz dać '3' drugi raz? będzie miał do kupy siedem
Pucek - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:41

NURS, na ciągnięcie wzwyż, kulturę i wychowanie każdy czas i miejsce są dobre. Tego więc bym się spodziewała po tutejszym środowisku, a nie podejścia "spadaj g...... "
Zauważyłam, ze Lucuś wracając na Forum po "banie" odzywał się jak najbardziej normalnie, o lekturach świeżo czytanych wspomniał, jakiemuś swojemu muzycznemu idolowi tablicę pamięci postawił, w swoim blogu normalnie się przywitał i...
A no Jewgienij był uprzejmy zachować się jak kibol i przyczepić do Lucusiowego podpisu gdzie jakiś klub piłkarski był chwalony.
I jeszcze zapytany po co prowokuje oznajmił, ze po to by sprowokować i by się mały sam z Forum wywalił. Udało mu się :bravo :mrgreen: , ale przyzwoite nie było.
edit:
baranek - w punkt

baranek - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:42

jewgienij napisał/a
Ciekawe, co trzeba zrobić, żeby stąd wylecieć?

trzeba być przez kilka dni gnojonym przez starszych i mądrzejszych od siebie. trzeba być zepchniętym do narożnika. i trzeba się bronić w jedyny znany sobie sposób.

to ewidentnie nie jest forum dla Lucka. ci, którzy mu to uświadomiają, mogą mieć poczucie dobrze spełnionego obowiązku.

Fidel-F2 - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:42

szacun dla jewgienija
jewgienij - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:50

baranek napisał/a
teddy napisał/a
Przejrzałem z ciekawości tego bloga i czuję się tak, jakbym pogrzebał w śmietniku.

a rzecz polega na tym, że w tym śmietniku wiele osób, przez wiele dni się tarzało. i to z wyraźną przyjemnością.

Masz rację, przyjemność była raczej małostkowa, ale jak długo można znosić gnojka, co sobie cyrki urządza? Czasami trzeba zrobić rzecz nawet poniżej standardów. Gdyby przemawianie do rozumu zdawało egzamin, to by nie było problemu. Przez kilkanaście stron ludzie chodzili tylko wokół niego bezradni, a on stroszył piórka. Bardziej humanitarne wydaje mi się sprowokowanie gościa, żeby odleciał, niż obserwowanie go jako dziwoląga. Bo on się nawet bronić nie umiał i nie wyczuwał, że się ludzie z niego śmieją.

Anonymous - 5 Wrzeœśnia 2009, 14:52

A nie prościej było wrzucić temat do ignorów? Ale nie, jewgienij musiał uzyskać satysfakcję polemiczną w dyskusji z czternastolatkiem i pokazać, jaki to z niego stosujący metody poniżej standardów twardy gość. No czapki z głów.

Partner forum