Planeta małp - Co nas dziwi... zaskakuje... szokuje...
fealoce - 16 Września 2012, 23:41
Gumtree coraz bardziej mnie zaskakuje...
szczególnie ten fragment, że być normalną =mieć długie włosy
Fidel-F2 - 17 Września 2012, 07:06
fealoce, jakiej pracy Ty szukasz?
illianna - 17 Września 2012, 08:31
fealoce, to chyba burdel?
Rafał - 17 Września 2012, 08:39
Hm, nie wiedziałem jakie są stawki, ale idąc po adresie pracodawcy można dojść do rodzaju branży, pracownicy branżowej i do honorariów, a te robią wrażenie.
fealoce - 17 Września 2012, 12:00
Fidel-F2, no przecież nie takiej. no come on...tyle, że wrzucili to do wątku "Sprzedaż detaliczna" więc trochę się nie spodziewałam
dalambert - 17 Września 2012, 12:49
Własnie w miejsce zlinkowanego poszukiwania chętnych pan w zawodzie prostytutki wyjazdowej pojawiła sie cała lista osób poszukujących prcy. Reklama czy cenzura ?
Martva - 17 Września 2012, 12:55
dalambert, komunikat 'Ogłoszenie, którego szukasz, nie jest już dłużej dostępne, ale znaleźliśmy inne ogłoszenia, mogące pasować do tego, czego poszukujesz.' wiele wyjaśnia, ogłoszenie z jakiegoś powodu usunięto, a serwis pokazuje inne oferty z tego samego działu. Nie doszukiwałabym się tu teorii spiskowych, Gumtree tak działa.
Kai - 17 Września 2012, 20:32
Napełniłam zbędną odzieżą sześć worów plus dwie reklamówki. PTCh zbierało. Wystarczyło 20 min niepatrzenia i jednego wora już nie było. Układ osiedla sugeruje, że zrobił to ktoś z bloku. Mnie by było wstyd, ale widocznie jestem nie na te czasy.
Kruk Siwy - 17 Września 2012, 20:39
Jak by ci goła d... wylazła z podartych ciuchów to i wstyd by przeszedł. Jak ręką nogą i macką odjął.
Kai - 17 Września 2012, 20:46
Kruku Siwy, bzdury gadasz, bo u nas blokowa familia dobrze się trzyma i tylko dlatego wystawiłam te rzeczy, że w okolicy nie ma odpowiednich małolatów. I wierz mi, nie ma odpowiednich potrzebujących. A jednak ktoś ukradł.
Odnośnie biedy, trochę na ten temat wiem, nie musisz mnie pouczać, tym bardziej jestem zaskoczona tym, że ktoś biednym dzieciakom ukradł.
Kruk Siwy - 17 Września 2012, 20:57
Wszechwiedząca Kai. Nie wszyscy obnoszą się ze swoimi kłopotami.
Kai - 17 Września 2012, 21:02
Wszechwiedzący Kruk Siwy już zapomniał, co to są małe społeczności.
Kruk Siwy - 17 Września 2012, 21:14
Ale nie zapomniał co to bida. Taka bida która jednak próbuje trzymać fason.
Ale ze swej strony kończę tę niemądrą dyskusję. Nie sądź byś nie była posądzona, że tak powiem prawie biblijnie. EOT.
Kai - 18 Września 2012, 08:47
Kruk Siwy, wybacz, skoro było, a nie ma, samo sobie nie poszło. A możliwe były tylko dwie wersje - ktoś z najbliższych klatek, albo ktoś z samochodem. Nie obchodzi mnie kto, niech mu będzie na zdrowie, ale skoro uważasz za usprawiedliwione to, że co nie jest przymocowane do podłoża, można sobie zabrać, to rzeczywiście nie ma co ciągnąć tej dyskusji.
Fidel-F2 - 18 Września 2012, 08:59
Kai, nie zrozumiałaś tego co Kruk powiedział. I niegrzecznie wkładasz mu w dziób poglądy o których nawet się nie zająknął. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem albo zmilknij bo robisz żenadę.
Chal-Chenet - 18 Września 2012, 18:05
http://wiadomosci.gazeta....dyrektora_.html
Otrzęsiny w salezjańskim gimnazjum, czyli zlizywanie bitej śmietany z kolan księdza. Uroczo...
Fidel-F2 - 18 Września 2012, 18:54
ożeszkurwa
Agi - 18 Września 2012, 19:28
Obrzydliwe i poniżające. I wcale nie dlatego, że to ksiądz. Żaden dyrektor szkoły nie powinien sobie pozwalać na takie zachowanie.
Kai - 18 Września 2012, 20:15
Fidel-F2, zrozumiałam, ale oczywiście rozumiem także, że Ty masz swoje podejście i poglądy. A ja swoje. Zwłaszcza, że znam i tło, i środowisko.
A żenadę robisz Ty wtrącając się do każdej dyskusji bez sensu bez żadnych informacji o okolicznościach. Przemyśl sobie to i owo. Może nawet daj sobie stopa. Przyda się dla ochłonięcia.
Chal-Chenet, odrażające. Ale też niczego innego się nie spodziewałam po tej nacji.
Fidel-F2 - 18 Września 2012, 20:38
Kai, nie, nie zrozumiałaś
merula - 18 Września 2012, 21:02
Kai, Fidel, czy możemy przyjąć, ze ustaliliście już protokół rozbieżności i poprzestać na tym? proszę.
Chal-Chenet - 18 Września 2012, 21:13
Agi napisał/a |
Obrzydliwe i poniżające. I wcale nie dlatego, że to ksiądz. Żaden dyrektor szkoły nie powinien sobie pozwalać na takie zachowanie. |
Dokładnie. Ale kuratorium, zdaje się, nie widzi problemu...
Fidel-F2 - 18 Września 2012, 21:14
o, zmieniło się na zielone
merula - 18 Września 2012, 21:20
się uparcie broniło, ale zwalczyłam przeciwnika
Rafał - 20 Września 2012, 09:19
Ani dziwi, ani zaskakuje, ale mimo wszystko szokuje.
Dzwoni do mnie komisariat policji w N, potrzebują pilnie opinię w temacie X. Dogadujemy się co do kasy, terminu, ale widać, że ich prokuratura ciśnie na zamknięcie tematu - podsuwam propozycję co by załatwić sprawę mailowo, niech mi wrzucą na skrzynkę zlecenie, materiały, no choćby podstawowe dane - a ja to im szybko machnę, a jak by bardzo na czasie zależało to nawet mogę dokumentację podpisać elektronicznie i takiego podpisanego pdf-a im wrzucić w try miga. Na to policjant mówi, no wie pan, komputery to my mamy, swoją sieć wewnętrzną też, ale internetu to nie ...
Agi - 20 Września 2012, 09:21
Rafał, oni mają ochronę danych przed wycieknięciem do sieci.
dzejes - 20 Września 2012, 10:27
No i całe szczęście!
illianna - 20 Września 2012, 10:36
Rafał, mnie szokuje, że wpadłeś na to, że Ci przyślą mailem
feralny por. - 20 Września 2012, 10:46
Najgorzej jak wyślą kurierm i się znowu ktoś pomyli, bo zamiast zamawianych materiałów możesz dostać zardzewiałe granaty i pistolet jak jeden biegły informatyk.
fealoce - 20 Września 2012, 10:48
No właśnie...
|
|
|