To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

merula - 10 Maj 2014, 17:31

możesz jeszcze z drugiej strony?
Kruk Siwy - 10 Maj 2014, 17:39

Z drugiej strony to ci się klaps należy. Życzysz sobie?
merula - 10 Maj 2014, 17:43

ale tak publicznie? no co też Kruk...
Kruk Siwy - 10 Maj 2014, 17:44

Publicznie najlepiej. Celebrytoza szerzy się i wszystko trzeba na oczach robić. Trudne, ale możliwe.
merula - 10 Maj 2014, 18:00

do tej pory nie czułam się celebrytką, ale najwyraźniej, co ja tam wiem o świecie.
Kruk Siwy - 10 Maj 2014, 18:17

Bo to jak horyzont zdarzeń, ciach! i sama nie czujesz kiedy już celebrytujesz. Teraz paparazzi strzelą ci parę fotek (nie) przyzwoitych i hajda, na salony i czerwone dywany! A jak nie strzelą to sie wybierze z tych skofowych...
merula - 10 Maj 2014, 18:21

jednakowoż nie popadałbym w skrajności. publiczna chłosta to przeżytek w naszym kręgu kulturowym, z którym jakoś czuję się związana
Kruk Siwy - 10 Maj 2014, 19:11

Grunt to zrobić coś niecodziennego. Publiczny klaps powiązany z łechtaniem... ego może spełnić ten warunek.

Celebryta może być powiązany tylko z kręgiem lajkujących go na fejsbusiu. Inne kręgi won!

Kruk Siwy - 16 Maj 2014, 11:38

Musiałem napalić w kominku. Wyjątkowo zimny maj.
Rafał - 16 Maj 2014, 11:51

No. Ja już ze dwa dni palę w "junkersie". Zimno, duje, dobrze, że chociaż padać zaczęło, bo strasznie sucho było na dodatek. Cała nadzieja, że jak mówią, klimat nam się ociepla. :wink:

E.Trzeba będzie piec podkręcić, żeby więcej CO2 wyemitować i coby szybciej się ocieplało. :idea: :lol:

jewgienij - 16 Maj 2014, 12:30

Dziadki, pled na kolana jeszcze sobie połóżcie :mrgreen:
Rafał - 16 Maj 2014, 12:37

Mam jeszcze flaszkę armaniaku, bujany fotel, hm, może też w kominku napalę, wezmę książkę, kieliszek, siądę przy kominku i będę się bujał, a co mi tam :lol:
jewgienij - 16 Maj 2014, 12:50

Brzmi nieźle.
Fidel-F2 - 16 Maj 2014, 12:51

Rafał napisał/a
może też w kominku napalę, wezmę książkę, kieliszek, siądę przy kominku i będę się bujał
... i sobie zasnę, a co mi tam :P
Rafał - 16 Maj 2014, 12:53

Też miła perspektywa, a tym bardziej prawdopodobna, że dziś zasuwam od 4 rano :?
jewgienij - 16 Maj 2014, 12:56

Rafał napisał/a
Też miła perspektywa, a tym bardziej prawdopodobna, że dziś zasuwam od 4 rano :?

Jesteś motorniczym tramwaju?

Ten armaniak na spółkę z ciepłem kominka Cię dzisiaj powali.

Kruk Siwy - 16 Maj 2014, 13:15

W zasadzie właśnie to uprawiam, znaczy koniak (hennessy) fotel (skórzany nie bujany), kominek. Obłożyłem się mopsami i wymyślam niestworzone rzeczy. Znaczy kolejną scenę do Whichera.
Rafał - 16 Maj 2014, 13:17

Jewgienij, się nie mogę doczekać :lol:

O 4 rano fajnie się pracuje, jest cisza, spokój, dzieciary nie brzęczą nad uchem, żona nie woła do obowiązków...

Matrim - 16 Maj 2014, 22:05

Rafał napisał/a
O 4 rano fajnie się pracuje, jest cisza, spokój,

Cytat
A za oknami świta!
Widać, że rozkwita!
Rosną domy z prawej.
Z lewej bedom też!

Witchma - 17 Maj 2014, 09:48

Rafał napisał/a
O 4 rano fajnie się pracuje

Maciej Zembaty coś o tym wspominał...

Rafał - 18 Maj 2014, 01:14

Matrim, :D
Witchma, prędzej to :mrgreen:

Tequilla - 16 Sierpnia 2014, 10:44

Nie pamiętam gdzie ta dyskusja była (jakby co prosze o przesunięcie)

Sam w to wierzyłem, ale wychodzi na to, że gwałtownej islamizacji Europy nie ma się co obawiać:

http://en.wikipedia.org/w...ope#Projections

A tu słupki z powyższego:

Do 2030 wzrost populacji muzułmanów o całe.... 2% Wow! A podobno w 2050 miało być już pozamiatane....

Ponad 10 milionów więcej może wydawać się dużo nadal jednak jak widać muzułmanie będą raczej rozpływać się w masie europejskiej, więc obawiać się rychłego podboju przez muslimów nie ma co.

Rutger Hauer 3D - 3 Wrzeœśnia 2014, 22:11

Rozwaliłem w pracy wózek widłowy. Maszt urwany, skrzynia biegów pęknięta, silnik prawie wypadł. Jutro chyba się dowiem ile będzie kosztować naprawa. Ktoś może strzeli jaka to będzie kwota? Niestety chyba nie będzie mnie stać na nagrodę dla zwyciężcy :D

Odnośnie muzułmanów, to mam w pracy palestyńczyka. Znaczy nie jest nim, ale każdy mu to wmawia bo tak wygląda.
Najbardziej denerwują go żarty o zamachach. Np. Co robi Piotrek gdy zawozi dzieci do szkoły?
Wysadza je

Lowenna - 3 Grudnia 2014, 21:35

Gdyby komuś się chciało kliknąć 'lubię to', to bardzo proszę:
https://www.facebook.com/24hart

Lynx - 5 Grudnia 2014, 08:19

Tak z ciekawości sprawdziłam Forum SFFiH. Nadal działa...
Luc du Lac - 5 Grudnia 2014, 08:53

ale działa i ma nowych użytkowników ?:)
czy po prostu działa bo w końcu jednak nie wygasili ?

Lynx - 5 Grudnia 2014, 16:25

Luc du Lac, zajrzałam tylko. Logować się nie będę. Nowych uzyszkodników ani postów nie zauważyłam.
gorat - 6 Grudnia 2014, 09:49

Formalnie nie może być nic nowego, bo jest zablokowane. Dzięki za wieść! :omg: :wink:
dalambert - 1 Stycznia 2015, 18:28

No,no , ale cisza na Forum :shock: Światowy Dzień Kaca trwa w najlepsze :mrgreen:
Lynx - 1 Stycznia 2015, 18:50

dalambert, cisza, bo niektórzy dosypiają.
Nawet Junior czekał z nami na fajerwerki, aż do północy. Byliśmy na miejskiej imprezie z koncertem i pokazem. Młody tańczył, cieszył się, nawet tłum mu nie przeszkadzał.
Niestety, ponieważ u nas wieje, wstał o 8 rano.

Partner forum