To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Pako - 26 Marca 2006, 17:16

Bo Logan to nie zimny drań jest, tylko widocznie fajny facet :) I córka już się na nim poznała i potem bedzie dumna z Tatuśka :)
Wiedźma - jak ja znam kobiety, to zmiana koloru włosów to akt odwagi jest nielichy :) Niektóre nie mogą się do tego zmusić.
Swoją drogą ostatnio strasznie popularne są pasemka. Podoba wam się to? bo mi wcale...

elam - 26 Marca 2006, 18:04

ee tam, w dzisiejszych czasach zmiana koloru wlosow to pikus, szampon koloryzujacy i juz.
Pako - 26 Marca 2006, 18:22

To to ja wiem. Ale: "co koleżanki powiedzą", "a czy ja się będę facetom podobała" i tym podobne przemyślenia to dla częśći moich znajomych koszmar zmiany czegokolwiek :)
Iscariote - 26 Marca 2006, 19:40

A mi się coś psuję.. a to mi się coś włączyć nie chce, a to mi się avatary nie pokazują.. no jak tak można? :cry:
Anonymous - 26 Marca 2006, 19:42

Iscariote napisał/a
A mi się coś psuję.. a to mi się coś włączyć nie chce, a to mi się avatary nie pokazują.. no jak tak można?

U mnie to samo. A jak chcę zobaczyć nowe posty, to wrzuca mnie na poczatek watku. :|

Aga - 27 Marca 2006, 14:24

Ooo... Romek się ujawnił. Rychło w czas... Tu się już wszyscy pozakrywali, a on teraz twarz odsłania. Indywidualista :mrgreen:
gorat - 27 Marca 2006, 15:22

Avatar Comara jest... hm, sugestywny. Takiego przerażenia na widok innych użytkowników forum jeszcze nie widziałem :mrgreen:
Romek P. - 27 Marca 2006, 15:24

Aga napisał/a
Ooo... Romek się ujawnił. Rychło w czas... Tu się już wszyscy pozakrywali, a on teraz twarz odsłania. Indywidualista :mrgreen:

Ja cały czas byłem ujawniony, przecież gdzieś to napisałem:) moje "www" wwwiedzie do biogramu na stronie Fabryki :P

Ale dostałem petycję podpisaną przez najważniejsze osoby w państwie no i, ten tego, tym osobom się nie odmawia :)

gorat - 27 Marca 2006, 15:27

Romek P. napisał/a
Ale dostałem petycję podpisaną przez najważniejsze osoby w państwie no i, ten tego, tym osobom się nie odmawia

Zaiste nie rozumiem, dlaczego te osoby tego chciałyby. Żeby snajperzy wiedzieli, kogo szukać? :mrgreen:

Aga - 27 Marca 2006, 15:30

Cytat
Ja cały czas byłem ujawniony, przecież gdzieś to napisałem:) moje www wwwiedzie do biogramu na stronie Fabryki

Toż wiem, widziałam. Ale mnie o forum chodziło :wink:

Pako - 27 Marca 2006, 15:48

A forum może mieć dziwne zjawiska do pokazania :) bo Logan się bawi na razie (nie wiem czy jeszcze). Zobaczymy, co z tego wyniknie :)
Ktoś jeszcze nie pokazał Mordki? GORAT! No wiesz, nawet Romek, który się przed tym wzbraniał, pokazał. Mógłbyś też :)

Lu - 27 Marca 2006, 21:40

Bardzo mi się Wiedźma podoba - śliczne mamy profesorki ;)
Romek, widzę , przygotowuje się do dnia prawdziwej twarzy w avatarze :wink:
Ja poprosze o jakieś zbliżenie bo mam słaby wzrok 8)

Tylko nie wiem dlaczego Gorat stracił kolor? :?

Iscariote - 27 Marca 2006, 21:46

Chory jest ponoć.. to mu się odbija to w avatarze.
Czarny - 28 Marca 2006, 09:26

Trza by avatar zegrać ze statusem, więc poznajcie me nowe wcielenie. :mrgreen:
Słowik - 28 Marca 2006, 10:10

Hehe, szczerze powiem, że mniej mnie zaskoczyła zmiana Twojego awatara Czarny, jak wrzuciłeś swoją podobiznę :mrgreen:
Tak wiosennie teraz :)

Słowik - 28 Marca 2006, 10:51

A, co tam, chowam twarzyczkę i obnażam sekret mojego przebrania ;)
gorat - 28 Marca 2006, 11:11

Lu napisał/a

...

Romek P. - 28 Marca 2006, 11:33

Cytat
Romek, widzę , przygotowuje się do dnia prawdziwej twarzy w avatarze :wink:
Ja poprosze o jakieś zbliżenie bo mam słaby wzrok 8)

Hm, były humbaki, nie podobało się. Jest prawdziwa twarz, też niedobrze :) trzeba będzie się zastanawić, jaki następny obrazek wstawić... :D

Cytat

Puścił farbę? :)

Czarny - 28 Marca 2006, 11:36

Lu napisał/a
Tylko nie wiem dlaczego Gorat stracił kolor?

To pewnie przez Lema :(

Lu - 28 Marca 2006, 12:14

Czarny - nie poznałam Cię :lol:
Czyżbyś dokonał postrzyżyn wiosennych?

Nigtingale w końcu zrzucił skórkę i pokazał robocika... byłam ciekawa jak toto wygląda :wink:

Loganie, czy mówiłam Ci już że masz śliczną córeczkę? I taka do tatusia podobna :P
Pozdrów ją ode mnie :wink:

Słowik - 28 Marca 2006, 12:32

'Toto' sie GIR nazywa, uwielbia jedzenie i jest niespecjalnie zrównoważone psychicznie ;)
Pako - 28 Marca 2006, 16:33

A w avatarkach przetasowanie się zrobiło.. oj się zrobiło :)
Za jakiś czas chyba powrócę do mojego starego. Może w dzień rozpoczęcia następnej akcji?

elam - 28 Marca 2006, 22:01

... i wyglada na to, ze teraz na avatarka trzeba sobie zasluzyc - jak w "bija II" napisal Logan, bedzie mozna avatarka sobie zrobic dopiero po jakiejs-tam liczbie wyslanych postow. to nie jest taki zly pomysl - post z awatarkiem, chocby krotki na 1 linijke, zabiera wiecej miejsca, niz taki bez... wiec jest to jakas oszczednosc miejsca, w przypadku niedzielnych forumowiczow.

.. a tak po 1000 postow, moznaby dostac opcje na BIGavatar :) ...

Iscariote - 28 Marca 2006, 22:06

Ooo to ja bym się zaliczał.. ale nie jestem masohista. Taki wielki Iscariote co post.. lekka przesada
Iscariote - 29 Marca 2006, 15:27

I Hauer posiada już avatar. Dość oryginalny przyznać muszę. Jednak jak będzie kolejny dzień bez emotów to Hauer bedzie musiał się zaszyć gdzieś :)
Hauer - 29 Marca 2006, 16:17

Wziąłem taki bo mniechieli bic. Jakos postaraszyc trzeba, nie?? ...i co to jest "dzień bez emotów" ??
Pako - 29 Marca 2006, 16:44

Poszukaj w tematach, jest taki jeden na forum gdzieś, w dziale do offtopicowania :) Poczytaj i przyłącz się :)
Wiedźma - 29 Marca 2006, 20:09

Lu napisał/a
Bardzo mi się Wiedźma podoba - śliczne mamy profesorki ;)

A w którym kolorze włosów? :) Bo nie umiem sie zdecydować :) A potem w zalezności od tego zalezy, czy daję zaliczenie, czy nie :D

Lu - 29 Marca 2006, 21:51

Wiedźma napisał/a
A w którym kolorze włosów? :) Bo nie umiem sie zdecydować :)

W ciemnych, oczywiście. 8)

Wiedźma - 29 Marca 2006, 22:00

Lu napisał/a
Wiedźma napisał/a
A w którym kolorze włosów? :) Bo nie umiem sie zdecydować :)

W ciemnych, oczywiście. 8)

Aha, dzięki :) Ale jeszcze nie umiem sie zdecydować, w którym kolorze dawać zalicznie, a w którym nie :D A może w ogłe nie dawać? I zgolic sie na łyso? :D Choć przypuszczam, że wówczas co ambitniejsza osoba sama zatroszczyłaby sie o taka fryzurę dla mnie :D

Partner forum