Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Pako - 26 Marca 2006, 17:16
Bo Logan to nie zimny drań jest, tylko widocznie fajny facet I córka już się na nim poznała i potem bedzie dumna z Tatuśka
Wiedźma - jak ja znam kobiety, to zmiana koloru włosów to akt odwagi jest nielichy Niektóre nie mogą się do tego zmusić.
Swoją drogą ostatnio strasznie popularne są pasemka. Podoba wam się to? bo mi wcale...
elam - 26 Marca 2006, 18:04
ee tam, w dzisiejszych czasach zmiana koloru wlosow to pikus, szampon koloryzujacy i juz.
Pako - 26 Marca 2006, 18:22
To to ja wiem. Ale: "co koleżanki powiedzą", "a czy ja się będę facetom podobała" i tym podobne przemyślenia to dla częśći moich znajomych koszmar zmiany czegokolwiek
Iscariote - 26 Marca 2006, 19:40
A mi się coś psuję.. a to mi się coś włączyć nie chce, a to mi się avatary nie pokazują.. no jak tak można?
Anonymous - 26 Marca 2006, 19:42
Iscariote napisał/a | A mi się coś psuję.. a to mi się coś włączyć nie chce, a to mi się avatary nie pokazują.. no jak tak można? |
U mnie to samo. A jak chcę zobaczyć nowe posty, to wrzuca mnie na poczatek watku.
Aga - 27 Marca 2006, 14:24
Ooo... Romek się ujawnił. Rychło w czas... Tu się już wszyscy pozakrywali, a on teraz twarz odsłania. Indywidualista
gorat - 27 Marca 2006, 15:22
Avatar Comara jest... hm, sugestywny. Takiego przerażenia na widok innych użytkowników forum jeszcze nie widziałem
Romek P. - 27 Marca 2006, 15:24
Aga napisał/a | Ooo... Romek się ujawnił. Rychło w czas... Tu się już wszyscy pozakrywali, a on teraz twarz odsłania. Indywidualista |
Ja cały czas byłem ujawniony, przecież gdzieś to napisałem:) moje "www" wwwiedzie do biogramu na stronie Fabryki
Ale dostałem petycję podpisaną przez najważniejsze osoby w państwie no i, ten tego, tym osobom się nie odmawia
gorat - 27 Marca 2006, 15:27
Romek P. napisał/a | Ale dostałem petycję podpisaną przez najważniejsze osoby w państwie no i, ten tego, tym osobom się nie odmawia |
Zaiste nie rozumiem, dlaczego te osoby tego chciałyby. Żeby snajperzy wiedzieli, kogo szukać?
Aga - 27 Marca 2006, 15:30
Cytat | Ja cały czas byłem ujawniony, przecież gdzieś to napisałem:) moje www wwwiedzie do biogramu na stronie Fabryki |
Toż wiem, widziałam. Ale mnie o forum chodziło
Pako - 27 Marca 2006, 15:48
A forum może mieć dziwne zjawiska do pokazania bo Logan się bawi na razie (nie wiem czy jeszcze). Zobaczymy, co z tego wyniknie
Ktoś jeszcze nie pokazał Mordki? GORAT! No wiesz, nawet Romek, który się przed tym wzbraniał, pokazał. Mógłbyś też
Lu - 27 Marca 2006, 21:40
Bardzo mi się Wiedźma podoba - śliczne mamy profesorki
Romek, widzę , przygotowuje się do dnia prawdziwej twarzy w avatarze
Ja poprosze o jakieś zbliżenie bo mam słaby wzrok
Tylko nie wiem dlaczego Gorat stracił kolor?
Iscariote - 27 Marca 2006, 21:46
Chory jest ponoć.. to mu się odbija to w avatarze.
Czarny - 28 Marca 2006, 09:26
Trza by avatar zegrać ze statusem, więc poznajcie me nowe wcielenie.
Słowik - 28 Marca 2006, 10:10
Hehe, szczerze powiem, że mniej mnie zaskoczyła zmiana Twojego awatara Czarny, jak wrzuciłeś swoją podobiznę
Tak wiosennie teraz
Słowik - 28 Marca 2006, 10:51
A, co tam, chowam twarzyczkę i obnażam sekret mojego przebrania
gorat - 28 Marca 2006, 11:11
Lu napisał/a | Tylko nie wiem dlaczego Gorat stracił kolor? |
...
Romek P. - 28 Marca 2006, 11:33
Cytat | Romek, widzę , przygotowuje się do dnia prawdziwej twarzy w avatarze
Ja poprosze o jakieś zbliżenie bo mam słaby wzrok |
Hm, były humbaki, nie podobało się. Jest prawdziwa twarz, też niedobrze trzeba będzie się zastanawić, jaki następny obrazek wstawić...
Cytat | Tylko nie wiem dlaczego Gorat stracił kolor? |
Puścił farbę?
Czarny - 28 Marca 2006, 11:36
Lu napisał/a | Tylko nie wiem dlaczego Gorat stracił kolor? |
To pewnie przez Lema
Lu - 28 Marca 2006, 12:14
Czarny - nie poznałam Cię
Czyżbyś dokonał postrzyżyn wiosennych?
Nigtingale w końcu zrzucił skórkę i pokazał robocika... byłam ciekawa jak toto wygląda
Loganie, czy mówiłam Ci już że masz śliczną córeczkę? I taka do tatusia podobna
Pozdrów ją ode mnie
Słowik - 28 Marca 2006, 12:32
'Toto' sie GIR nazywa, uwielbia jedzenie i jest niespecjalnie zrównoważone psychicznie
Pako - 28 Marca 2006, 16:33
A w avatarkach przetasowanie się zrobiło.. oj się zrobiło
Za jakiś czas chyba powrócę do mojego starego. Może w dzień rozpoczęcia następnej akcji?
elam - 28 Marca 2006, 22:01
... i wyglada na to, ze teraz na avatarka trzeba sobie zasluzyc - jak w "bija II" napisal Logan, bedzie mozna avatarka sobie zrobic dopiero po jakiejs-tam liczbie wyslanych postow. to nie jest taki zly pomysl - post z awatarkiem, chocby krotki na 1 linijke, zabiera wiecej miejsca, niz taki bez... wiec jest to jakas oszczednosc miejsca, w przypadku niedzielnych forumowiczow.
.. a tak po 1000 postow, moznaby dostac opcje na BIGavatar ...
Iscariote - 28 Marca 2006, 22:06
Ooo to ja bym się zaliczał.. ale nie jestem masohista. Taki wielki Iscariote co post.. lekka przesada
Iscariote - 29 Marca 2006, 15:27
I Hauer posiada już avatar. Dość oryginalny przyznać muszę. Jednak jak będzie kolejny dzień bez emotów to Hauer bedzie musiał się zaszyć gdzieś
Hauer - 29 Marca 2006, 16:17
Wziąłem taki bo mniechieli bic. Jakos postaraszyc trzeba, nie?? ...i co to jest "dzień bez emotów" ??
Pako - 29 Marca 2006, 16:44
Poszukaj w tematach, jest taki jeden na forum gdzieś, w dziale do offtopicowania Poczytaj i przyłącz się
Wiedźma - 29 Marca 2006, 20:09
Lu napisał/a | Bardzo mi się Wiedźma podoba - śliczne mamy profesorki
|
A w którym kolorze włosów? Bo nie umiem sie zdecydować A potem w zalezności od tego zalezy, czy daję zaliczenie, czy nie
Lu - 29 Marca 2006, 21:51
Wiedźma napisał/a | A w którym kolorze włosów? Bo nie umiem sie zdecydować |
W ciemnych, oczywiście.
Wiedźma - 29 Marca 2006, 22:00
Lu napisał/a | Wiedźma napisał/a | A w którym kolorze włosów? Bo nie umiem sie zdecydować |
W ciemnych, oczywiście. |
Aha, dzięki Ale jeszcze nie umiem sie zdecydować, w którym kolorze dawać zalicznie, a w którym nie A może w ogłe nie dawać? I zgolic sie na łyso? Choć przypuszczam, że wówczas co ambitniejsza osoba sama zatroszczyłaby sie o taka fryzurę dla mnie
|
|
|