To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

NURS - 11 Grudnia 2005, 22:40

Pacyfiści na Pacyfik, tu jest forum!
Margot - 11 Grudnia 2005, 22:41

NURS napisał/a
Pacyfiści na Pacyfik, tu jest forum!

No, a my to niby nie forumowicze? :shock:
Pacyfiści zza Pacyfiku pacyfikują ten wątek :mrgreen:

Anonymous - 11 Grudnia 2005, 22:44

Wysoki sądzie, czy wysoki sąd myśli, że ja mógłbym okaleczyć tych kilkadzi... tych parę osób a teraz spokojnie siedzieć w barze i pić piwo??
Rodion - 11 Grudnia 2005, 23:04

Margot napisał/a
I pacyfiści!

Specjalizacja: pacyfikowanie, socjotechika stosowana i anatomia porównawcza. :twisted:

Nivak - 11 Grudnia 2005, 23:08

Rodion napisał/a
Specjalizacja: pacyfikowanie, socjotechika stosowana i anatomia porównawcza. :twisted:

I zmiana na siłę orientacji seksualnej wśród panów :roll:

NURS - 11 Grudnia 2005, 23:12

krisu napisał/a
Wysoki sądzie, czy wysoki sąd myśli, że ja mógłbym okaleczyć tych kilkadzi... tych parę osób a teraz spokojnie siedzieć w barze i pić piwo??

Patrząc prosto w otwory po oczach powiem; tak. :-)

Baylay - 11 Grudnia 2005, 23:42

Czy tutaj biją? W każdym razie witam wszystkich ze szczególnym uwzględnieniem Łukasza Orbitowskiego bo jestem świeżo po lekturze "Wielkiej ciemności". Fajne...
Rodion - 11 Grudnia 2005, 23:48

Cytat
Patrząc prosto w otwory po oczach powiem; tak. Smile

Wysoki sądzie! On miewinny, my tu cały czas siedzim i piwo pijem! A ten tam o! To niezły magig był, on takom sztuczkę zrobił co sam se tą rynke urwoł, a potem 5 razy w plecy se strzylił, i jeszcze 8 w glowe, o! A potym na tyn palik, co go ma w rzyci wlazł i tam już się został! Pewno tyj no... mrówany czyka! O! A tyn z koleii co tu leży to on nie od piwa padł był. Ja już takich numerów nie robie, Kniachini nie dozwala! On grzyby jadl! O!! :roll:

Rodion - 11 Grudnia 2005, 23:51

Świeży! Na Boga!! Świeży! A łap go tam który!!
No palik zastrugany! Panowie! Nawlekamy, a równo!! :twisted: :twisted:

Cardano - 12 Grudnia 2005, 01:30

Wszyscy poszli spać to świeżak sobie może poszaleć... :D :D
No, chyba że szykujecie swój oręż na jutrzejsze starcia... Ale i tak proponuję wystawić warty coby powitalna jatka nikogo nie ominęła :)

NURS - 12 Grudnia 2005, 02:25

Nie licz na to. Wielki Brat czuwa :-)
Cardano - 12 Grudnia 2005, 02:46

"Ech... no to se pohasałem" - pomyślał Cardano i, wyraźnie zbity z tropu, jął cichutko i pospiesznie oddalać się w stronę łóżka...
Gustaw G.Garuga - 12 Grudnia 2005, 04:32

Witam grzecznie a serdecznie wszystkich nowych forumowiczów.
Margot - 12 Grudnia 2005, 07:58

Cardano, nie martw się, teraz i Ty możesz zostać pacyfistą, czyli przywitać każdego nowego, który tu przyjdzie. :mrgreen:
Rafał - 12 Grudnia 2005, 08:59

Wow, w jakie wojownicze towarzycho przyszło mi się wpisywać, jeszcze łeb urwą i naszczą do środka :wink: ani chybi bezpieczniej będzie jak zamiast ręki podam protezę i to zza wrót malowanych. Przywitać waszmościów.
Czarny - 12 Grudnia 2005, 09:05

A aśćki i insze waszmość panie???
Oj narażacie się tej krwawszej części userów Rafale J. :mrgreen:

Twoja sprawa. Witajcież.

Margot - 12 Grudnia 2005, 09:08

Rafal_Januszkie napisał/a
Wow, w jakie wojownicze towarzycho przyszło mi się wpisywać, jeszcze łeb urwą i naszczą do środka :wink: ani chybi bezpieczniej będzie jak zamiast ręki podam protezę i to zza wrót malowanych. Przywitać waszmościów.

<wyrywa podaną zza malowanych wrót protezę i używając jej jak tarana, forsuje drzwi nie zwracając uwagi na artystyczne ornamenty postmodernistyczne. Dopada Rafała J. i dalejże po łbie okładać, aż krew tryska i wióry z czaszki lecą...>
No, witaj, acan, witaj! I jak rzekł Czarny, nieładnie tak o białogłowach zapominać... :mrgreen:

Czarny - 12 Grudnia 2005, 09:11

Głowy może i białe, ale łapki aż się lepią od czerwonej posoki. :mrgreen:
Rafał - 12 Grudnia 2005, 09:13

Myślołek ja o aśćkach i inszych asankach, myślołek aż głowa nienawykła łupać okrutnie naczęła i pomoślołek co tak krwawa tyrada nie przystoi pci nadobnej i niki mamiące babskimi ksyfkami to dym w oczy ino nic inszego. Skorom w błędach o wybaczenie zabiegać raczę i narzędzia do okazania łaski co lżejszę suponuje wybierać bo karczycho mam harde.
gorat - 12 Grudnia 2005, 09:45

Widzę dwóch nowych - ciekawie będzie :) Witam waszmości i do odgrywania "Pomidorowej 4" marsz! :mrgreen:

BTW:Rafal_Januszkie: zgłoś się do moderacji po uzupełnienie nicka, bo to, czego brakuje, chyba się zmieści :)

Czarny - 12 Grudnia 2005, 09:48

Też cynk miałem, że po chaszczach się kryją, łba wychylić porządnie się boi jeden z drugim i przywitać jak się godzi nie kwapią się zbytnio.

A ślinka kapie......

Nivak - 12 Grudnia 2005, 10:00

Dwóch nowych, konkternie dwóch nowych panów :twisted:

Kto chce nieużywane uke :!: :!: :!:

Rodion - 12 Grudnia 2005, 10:15

Witan "gorąco"!! wszystkich! :twisted:
Seria z M2-0,50 ppnc, dodaje nowego kolorytu wystrojowi pomieszczenia. :mrgreen:
Bułaahaaa, haaa....!!

Czarny napisał/a
Też cynk miałem, że po chaszczach się kryją, łba wychylić porządnie się boi jeden z drugim i przywitać jak się godzi nie kwapią się zbytnio.

Ano, prawda. Nocką jak zbój jaki, jeden z drugm, łeb za pieca wystawia, i dokazywać próbuje!
A kompanija cała na stołach, lubo pod stolami chrapie! Pohańskie to obyczaje!!
Nivak napisał/a
Kto chce nieużywane uke

A może, jako że rówość jest, i paniom orjętację zmienimy?
Hymm...?

Nivak - 12 Grudnia 2005, 10:30

Rodion napisał/a
Nivak napisał/a
Kto chce nieużywane uke
A może, jako że rówość jest, i paniom orjętację zmienimy?
Hymm...?
Ja tu jestem od zmiany orientacji i ja się tym zajmuję, więc mi tu w kompetencje nie włazić i się biciem, kopaniem, gryzieniem, wysadzaniem, ostrzeliwaniem i rąbaniem zająć 8)

Jak już wspomniałam...: Kto chce nieużywane uke :!:

Rafał - 12 Grudnia 2005, 10:35

Czytam, czytam i oczom nie wierzę, bractwo i siosrtwo, siosterstwo, tfu, siostrzeństwo dokazuje pod stołami w najlepsze, gości wita ospale, nastawiłem się na ostrzał co najmniej z panzerfausta, a ledwie pięściaki słabo obłupane lecą. Ech, odkładam na bok zbroję migbłystliwą i miecz worpalny 2.0beta, udzielać będę się jak insze obowiązki pozwolą, a teraz pozdrawiam nadobne Acanki i Waszmościów i odchodzę kiebzę nabijać.
p.s. super forum, jesteście niesamowici, będę często zaglądał.

Rodion - 12 Grudnia 2005, 10:41

Poszedł?! NO buu!! To na kiego ja tego "Maus'a" z piwmicy targałem?? :evil:
Nivak napisał/a
Ja tu jestem od zmiany orientacji i ja się tym zajmuję

Veto!!! Gromkie, veto!!!
No chyba, że po równo będzie!! :twisted:

Czarny - 12 Grudnia 2005, 10:53

Jak to poszedł? To on na nogach ustać mógł jeszcze? Chyba odczołgał się , odpełzł, krwawy ślad zostawiając za sobą. O to to, to jest słuszne :mrgreen:
Nivak - 12 Grudnia 2005, 10:55

Rodion napisał/a
Nivak napisał/a
Ja tu jestem od zmiany orientacji i ja się tym zajmuję

Veto!!! Gromkie, veto!!!
No chyba, że po równo będzie!! :twisted:
A vetuj sobie ile chcesz :D Ja tu decyduję o zmianach i ma być tak jak ja chcę :twisted:
mawete - 12 Grudnia 2005, 10:58

No to siadam sobie cichutko w kąciku... Tylko ja i moja beretta*... beretta i życie stało się prostsze...

*Beretta 92P :twisted:

Rodion - 12 Grudnia 2005, 11:01

Suma sumarum, bawić się nie ma z kim/czym! :twisted:
A pozostali za piecem siedzą i wychynąć, ani myślą! :?
Chyba jakiś "ranking" trzebaby zmontować, i oceniać tych co potrafili się "godnie" wkupić! :lol:

Partner forum