To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza

Kasiek - 12 Grudnia 2008, 20:45

Takowej nie było :P

Zamiast się wygłupiać, pomoglibyście chorej dziewczynce :P

Komplement roku ( w trakcie rozmowy o Hinduskach):
- Szczuplutkie jak Ty, ale takie śliczne, że strach...

:bravo

Adashi - 12 Grudnia 2008, 21:52

mBiko napisał/a
Rudą blondynkę z Wranglera?

Nie, tą Rudą-Rudą co we Wranglerze była ino przelotem :mrgreen:

Kasiek napisał/a
Zamiast się wygłupiać, pomoglibyście chorej dziewczynce :P

A cóż Ci dolega, dziewczynko? Gardziołko boli?
Za dużo lodów, znaczy się tych no sorbetów z Zielonej Budki :wink:

Kruk Siwy - 12 Grudnia 2008, 22:15

Adashi, marny dowcip. Przeczytaj parę postów wcześniej.
Adashi - 12 Grudnia 2008, 22:46

A to przepraszam, nie w temacie jestem (głupio wyszło :oops: ), podroczyć się z Kasiek chciałem jeno.
Fidel-F2 - 13 Grudnia 2008, 06:34

mBiko, wszystkie blondynki są rude
Kasiek - 15 Grudnia 2008, 14:11

Czy jest jakiś dział ogłoszeń, gdzie bym mogła wrzucić ogłoszenie o pomocy dla Neli, czy NURS urwałby mi głowę?
Kruk Siwy - 15 Grudnia 2008, 14:12

Nie wiem. Tylu jest potrzebujących...
Napisz pirva do NURSA.

Kasiek - 15 Grudnia 2008, 16:45

Mam nadzieję, że jednak nie urwie, a temat sprzatne po Świetach, bo po Świętach chciałabym wysłać pieniążki. A forumowicze zareagowali :)
Kasiek - 18 Grudnia 2008, 12:51

Ech... Zaczęłam pracę i chyba na jednym dniu się skończy... Miałam pracować raz w tygodniu (zawsze parę groszy by wpadło) ale facet zaczyna odstawiać dziwne szopki. Czuję się, jakby mnie podejrzewał, że wynoszę ciuchy ze sklepu czy coś.. mam 2 razy dziennie liczyć wszystko co tam jest, zapisać, a on będzie to samo robił przed i po mojej zmianie. Mam to robić jednocześnie obsługując ludzi? Chyba mu się coś źle zrobiło... W dodatku.. co będzie jak on się pomyli, albo ja? Albo sobie napisze, że było np 5 rzeczy więcej niż ja napiszę? Bezsens...
Kasiek - 19 Grudnia 2008, 15:03

Dlaczego wykładowca, jak już się raczę pojawić na ćwiczeniach, nie sprawdza listy w ramach prezentu Świątecznego? Kurde no.
Kasiek - 26 Grudnia 2008, 20:43

http://www.awfulplasticsurgery.com/

Spojrzyjcie dziewoje na to i doceńcie co macie. Spojrzyjcie, panowie, doceńcie co mają ONE.

qadesh - 26 Grudnia 2008, 20:50

zobaczę za kilka lat, czy było coś doceniać - na własnych zdjęciach :twisted:
ihan - 26 Grudnia 2008, 22:21

Kasiek napisał/a
http://www.awfulplasticsurgery.com/

Spojrzyjcie dziewoje na to i doceńcie co macie. Spojrzyjcie, panowie, doceńcie co mają ONE.

A jest jakaś różnica oprócz koloru włosów i sukienki??? :shock:

Kasiek - 27 Grudnia 2008, 16:37

Trzeba popatrzeć w różne kategorie i na różne zdjęcia, wtedy jest.

A w ogóle... stałam się właśnie hipotetyczną posiadaczką błękitnego aragona i kokietki i jest mi z tym super :D I jeszcze ślicznych pończoch samonośnych z wzorkiem :D Hipotetyczną bo zamówienie złożyłam i przelew poszedł. Teraz tylko się modlę, żeby zamówienie przyszło przed wyjazdem w góry, to będę mieć zajefajne cycki. Znaczy jeszcze bardziej zajefajne niż mam teraz ;)

Kruk Siwy - 27 Grudnia 2008, 17:15

(Pełny wytrzeszcz).
Kasiek - 27 Grudnia 2008, 17:31

Oczko mu wypadło. Temu Kruku.
Kruk Siwy - 27 Grudnia 2008, 17:35

Bo myślałem że w góry to się deski, albo inne haki zabiera. A tu masz - bez fajnych cycków ani rusz.
Nie jadę w góry.

Adashi - 27 Grudnia 2008, 17:57

Kasiek napisał/a
A w ogóle... stałam się właśnie hipotetyczną posiadaczką błękitnego aragona i kokietki i jest mi z tym super :D I jeszcze ślicznych pończoch samonośnych z wzorkiem :D Hipotetyczną bo zamówienie złożyłam i przelew poszedł. Teraz tylko się modlę, żeby zamówienie przyszło przed wyjazdem w góry, to będę mieć zajefajne cycki. Znaczy jeszcze bardziej zajefajne niż mam teraz ;)

Kasiek, czekamy na fotki :lol: :twisted: ;P:

Kasiek - 27 Grudnia 2008, 19:01

Kruk Siwy napisał/a
A tu masz - bez fajnych cycków ani rusz.
Nie jadę w góry.

Weź żonę i jazda, zrobisz furorę.

Adashi napisał/a
Kasiek, czekamy na fotki :lol: :twisted: ;P:

te z gór? :D Oczywiście, zazdjęciuję to forum :P

Martva - 27 Grudnia 2008, 19:08

Kasiek napisał/a
stałam się właśnie hipotetyczną posiadaczką błękitnego aragona i kokietki i jest mi z tym super :D

Skubańcze, zdążyłaś coś ze swoich okolic rozmiarowych złapać?
Ja sobie chyba zrobię konto na e-bayu i będę M&S kupować. W Polsce w sklepach nie ma, a na Allegro drogie jak szlag, a lubię tę firmę.

Kruk Siwy napisał/a
Bo myślałem że w góry to się deski, albo inne haki zabiera. A tu masz - bez fajnych cycków ani rusz.

Jedno drugiego nie wyklucza ;P:

Kasiek napisał/a
te z gór? :D

E, kto by się tam górami przejmował. Tych błękitów aragonowych, oczywiście ;)

Kasiek - 27 Grudnia 2008, 19:42

Martva napisał/a
Skubańcze, zdążyłaś coś ze swoich okolic rozmiarowych złapać?

Idealnie :P Chciałam minueta brązowego i normalnie bym go wzięła nawet za cenę głodowania w górach ale było 65G a ja się po ostatnim odstawieniu tabletek stałam 65F więc :( poczekam na kolejną okazję

Kasiek - 30 Grudnia 2008, 15:04

Jadę w góry z samozaje*iaszczymi cyckami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dopasowana.pl i UPS mają u mnie dużego plusa. Zamówienie złożone wieczorem w nd a we wt już u mnie w południe :)

Fotorelacja po powrocie :D

Jakby mi się nie udało napisać, to już teraz życzę wszystkim wszystkiego naj w Nowym Roku :)

Anonymous - 30 Grudnia 2008, 15:11

Nawzajem i baw się dobrze!
Martva - 30 Grudnia 2008, 16:02

O ja, i pasowały? ale masz fajnie :)
Wszystkiego dobrego, Ruda :D

jewgienij - 30 Grudnia 2008, 16:06

Kasiek napisał/a
Jadę w góry z samozaje*iaszczymi cyckami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dopasowana.pl i UPS mają u mnie dużego plusa. Zamówienie złożone wieczorem w nd a we wt już u mnie w południe :)

Nic z tego nie skumałem, ale też gratuluję.

Martva - 30 Grudnia 2008, 16:43

Coś wyjaśnić? ;)
jewgienij - 30 Grudnia 2008, 16:56

Po kilkukrotnym przeczytaniu zdekodowałem, że przesyłka kurierska ze stanikiem doszła przed czasem. Prawda to?
Edit
No i podmiot liryczny, czyli Kasiek, jedzie prawdopodobnie w góry.

Martva - 30 Grudnia 2008, 17:06

:bravo za czytanie ze zrozumieniem ;)
jewgienij - 30 Grudnia 2008, 17:14

Raczej z leciutkim dorozumieniem :wink:
Kasiek - 5 Stycznia 2009, 11:45

Wlasnie wracam, udzie, ludziska, co sie dzialo, opisze potem bo w lapie bateria pada a zasieg neta nie istnial w Brennej. Bylo przecudnie i w ogole.... jewgienij, rozumiales, staniki boskie :D

Partner forum