Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza
Kasiek - 12 Grudnia 2008, 20:45
Takowej nie było
Zamiast się wygłupiać, pomoglibyście chorej dziewczynce
Komplement roku ( w trakcie rozmowy o Hinduskach):
- Szczuplutkie jak Ty, ale takie śliczne, że strach...
Adashi - 12 Grudnia 2008, 21:52
mBiko napisał/a | Rudą blondynkę z Wranglera? |
Nie, tą Rudą-Rudą co we Wranglerze była ino przelotem
Kasiek napisał/a | Zamiast się wygłupiać, pomoglibyście chorej dziewczynce |
A cóż Ci dolega, dziewczynko? Gardziołko boli?
Za dużo lodów, znaczy się tych no sorbetów z Zielonej Budki
Kruk Siwy - 12 Grudnia 2008, 22:15
Adashi, marny dowcip. Przeczytaj parę postów wcześniej.
Adashi - 12 Grudnia 2008, 22:46
A to przepraszam, nie w temacie jestem (głupio wyszło ), podroczyć się z Kasiek chciałem jeno.
Fidel-F2 - 13 Grudnia 2008, 06:34
mBiko, wszystkie blondynki są rude
Kasiek - 15 Grudnia 2008, 14:11
Czy jest jakiś dział ogłoszeń, gdzie bym mogła wrzucić ogłoszenie o pomocy dla Neli, czy NURS urwałby mi głowę?
Kruk Siwy - 15 Grudnia 2008, 14:12
Nie wiem. Tylu jest potrzebujących...
Napisz pirva do NURSA.
Kasiek - 15 Grudnia 2008, 16:45
Mam nadzieję, że jednak nie urwie, a temat sprzatne po Świetach, bo po Świętach chciałabym wysłać pieniążki. A forumowicze zareagowali
Kasiek - 18 Grudnia 2008, 12:51
Ech... Zaczęłam pracę i chyba na jednym dniu się skończy... Miałam pracować raz w tygodniu (zawsze parę groszy by wpadło) ale facet zaczyna odstawiać dziwne szopki. Czuję się, jakby mnie podejrzewał, że wynoszę ciuchy ze sklepu czy coś.. mam 2 razy dziennie liczyć wszystko co tam jest, zapisać, a on będzie to samo robił przed i po mojej zmianie. Mam to robić jednocześnie obsługując ludzi? Chyba mu się coś źle zrobiło... W dodatku.. co będzie jak on się pomyli, albo ja? Albo sobie napisze, że było np 5 rzeczy więcej niż ja napiszę? Bezsens...
Kasiek - 19 Grudnia 2008, 15:03
Dlaczego wykładowca, jak już się raczę pojawić na ćwiczeniach, nie sprawdza listy w ramach prezentu Świątecznego? Kurde no.
Kasiek - 26 Grudnia 2008, 20:43
http://www.awfulplasticsurgery.com/
Spojrzyjcie dziewoje na to i doceńcie co macie. Spojrzyjcie, panowie, doceńcie co mają ONE.
qadesh - 26 Grudnia 2008, 20:50
zobaczę za kilka lat, czy było coś doceniać - na własnych zdjęciach
ihan - 26 Grudnia 2008, 22:21
Kasiek napisał/a | http://www.awfulplasticsurgery.com/
Spojrzyjcie dziewoje na to i doceńcie co macie. Spojrzyjcie, panowie, doceńcie co mają ONE. |
A jest jakaś różnica oprócz koloru włosów i sukienki???
Kasiek - 27 Grudnia 2008, 16:37
Trzeba popatrzeć w różne kategorie i na różne zdjęcia, wtedy jest.
A w ogóle... stałam się właśnie hipotetyczną posiadaczką błękitnego aragona i kokietki i jest mi z tym super I jeszcze ślicznych pończoch samonośnych z wzorkiem Hipotetyczną bo zamówienie złożyłam i przelew poszedł. Teraz tylko się modlę, żeby zamówienie przyszło przed wyjazdem w góry, to będę mieć zajefajne cycki. Znaczy jeszcze bardziej zajefajne niż mam teraz
Kruk Siwy - 27 Grudnia 2008, 17:15
(Pełny wytrzeszcz).
Kasiek - 27 Grudnia 2008, 17:31
Oczko mu wypadło. Temu Kruku.
Kruk Siwy - 27 Grudnia 2008, 17:35
Bo myślałem że w góry to się deski, albo inne haki zabiera. A tu masz - bez fajnych cycków ani rusz.
Nie jadę w góry.
Adashi - 27 Grudnia 2008, 17:57
Kasiek napisał/a | A w ogóle... stałam się właśnie hipotetyczną posiadaczką błękitnego aragona i kokietki i jest mi z tym super I jeszcze ślicznych pończoch samonośnych z wzorkiem Hipotetyczną bo zamówienie złożyłam i przelew poszedł. Teraz tylko się modlę, żeby zamówienie przyszło przed wyjazdem w góry, to będę mieć zajefajne cycki. Znaczy jeszcze bardziej zajefajne niż mam teraz |
Kasiek, czekamy na fotki
Kasiek - 27 Grudnia 2008, 19:01
Kruk Siwy napisał/a | A tu masz - bez fajnych cycków ani rusz.
Nie jadę w góry. |
Weź żonę i jazda, zrobisz furorę.
Adashi napisał/a | Kasiek, czekamy na fotki |
te z gór? Oczywiście, zazdjęciuję to forum
Martva - 27 Grudnia 2008, 19:08
Kasiek napisał/a | stałam się właśnie hipotetyczną posiadaczką błękitnego aragona i kokietki i jest mi z tym super |
Skubańcze, zdążyłaś coś ze swoich okolic rozmiarowych złapać?
Ja sobie chyba zrobię konto na e-bayu i będę M&S kupować. W Polsce w sklepach nie ma, a na Allegro drogie jak szlag, a lubię tę firmę.
Kruk Siwy napisał/a | Bo myślałem że w góry to się deski, albo inne haki zabiera. A tu masz - bez fajnych cycków ani rusz. |
Jedno drugiego nie wyklucza
Kasiek napisał/a | te z gór? |
E, kto by się tam górami przejmował. Tych błękitów aragonowych, oczywiście
Kasiek - 27 Grudnia 2008, 19:42
Martva napisał/a | Skubańcze, zdążyłaś coś ze swoich okolic rozmiarowych złapać? |
Idealnie Chciałam minueta brązowego i normalnie bym go wzięła nawet za cenę głodowania w górach ale było 65G a ja się po ostatnim odstawieniu tabletek stałam 65F więc poczekam na kolejną okazję
Kasiek - 30 Grudnia 2008, 15:04
Jadę w góry z samozaje*iaszczymi cyckami dopasowana.pl i UPS mają u mnie dużego plusa. Zamówienie złożone wieczorem w nd a we wt już u mnie w południe
Fotorelacja po powrocie
Jakby mi się nie udało napisać, to już teraz życzę wszystkim wszystkiego naj w Nowym Roku
Anonymous - 30 Grudnia 2008, 15:11
Nawzajem i baw się dobrze!
Martva - 30 Grudnia 2008, 16:02
O ja, i pasowały? ale masz fajnie
Wszystkiego dobrego, Ruda
jewgienij - 30 Grudnia 2008, 16:06
Kasiek napisał/a | Jadę w góry z samozaje*iaszczymi cyckami dopasowana.pl i UPS mają u mnie dużego plusa. Zamówienie złożone wieczorem w nd a we wt już u mnie w południe |
Nic z tego nie skumałem, ale też gratuluję.
Martva - 30 Grudnia 2008, 16:43
Coś wyjaśnić?
jewgienij - 30 Grudnia 2008, 16:56
Po kilkukrotnym przeczytaniu zdekodowałem, że przesyłka kurierska ze stanikiem doszła przed czasem. Prawda to?
Edit
No i podmiot liryczny, czyli Kasiek, jedzie prawdopodobnie w góry.
Martva - 30 Grudnia 2008, 17:06
za czytanie ze zrozumieniem
jewgienij - 30 Grudnia 2008, 17:14
Raczej z leciutkim dorozumieniem
Kasiek - 5 Stycznia 2009, 11:45
Wlasnie wracam, udzie, ludziska, co sie dzialo, opisze potem bo w lapie bateria pada a zasieg neta nie istnial w Brennej. Bylo przecudnie i w ogole.... jewgienij, rozumiales, staniki boskie
|
|
|