To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Duma - 8 Maj 2008, 12:33

Dzięki, mBiko, a ja myślałam, że nie da się z człowieka zrobić mutanta tylko za pomocą igły i nitki! A propos moich umiejętności, próbowałeś kiedyś przyszywać własną rękę? Ja tak, ma się przy tym paskudne wrażenie, że przydałaby się trzecia... :twisted:
Adanedhel - 8 Maj 2008, 13:14

Atak Dumnych Jamochłonów, czy może Duma rozpiera Jamochłony, czy może jeszcze jako inaczej... A tam, nieważne!
Witajcie i spamujcie zdrowo.

agnieszka_ask - 8 Maj 2008, 13:19

Adanedhel napisał/a
czy może jeszcze jako inaczej...

to może jamochłon się zdumił, kiedy zobaczył, że go inny gollum próbuje pacnąć? :lol:

cześć Jamochłon miłego na forum, baw się dobrze :)

merula - 8 Maj 2008, 13:47

on sie raczej zaDumał .
Witajcie i bawcie się dobrze.

Chal-Chenet - 8 Maj 2008, 14:13

Nie chce mi się bić, a zatem: witaj na forum, Dumo.
Hubert - 8 Maj 2008, 14:45

Cześć, Jamochłon, zmęczony jestem, to Cię dziś tylko baseballem przejadę po głowie.
Iwan - 8 Maj 2008, 17:34

oj parę nowych gollumków tu sie pojawiło :D więc proszę sie ładnie w szeregu ustawić :D tak tak pod tamtą ścianą, tak tą podziurawioną :twisted:
Hans! HAAANS!!! weź no ten ckm i chodź tu, musimy stworzyć komitet powitalny :twisted:
TRATATATA!!!!!

no tera przyozdobieni w parę ładnych nowych dziurek możecie zdrowo spamować :mrgreen:

ps uważajcie tylko żeby życie z was nie wyciekło :twisted:

Selithira - 8 Maj 2008, 20:16

...bo cała reszta już chyba wyciec zdążyła.
Cześć, Jamochłonie :)

axeld - 8 Maj 2008, 22:05

Dzień dobry (a właściwie to dobry wieczór).
Chciałem się przedstawić, bo podobno tu tak trzeba.
Mam 35 lat, lubię książki sf, gry przygodowe i kebab.
Nie mam dzieci i nie jestem maturzystą.
To chyba tyle na początek o mnie.
Ciekawe kogo to interesuje.... strata czasu czytać (i pisać) takie głupoty, ale skoro trzeba...
pozdrawiam

Witchma - 8 Maj 2008, 22:09

axeld, wszystkich to interesuje, szczególnie fragment o kebabie...
Fidel-F2 - 8 Maj 2008, 22:10

axeld, dzień dobrywieczór miłemu koledze, róznimy się tylko tym, że ja mam synalka

na powitanie poklepię Cię po przyjacielsku bejsbolem 227 razy po pleckach

a mielone suka na późną kolację dostanie, zmizerniało cos biedactwo ostatnio choć ten i ów ją pokatnie dokarmia

Martva - 8 Maj 2008, 22:27

axeld napisał/a
Ciekawe kogo to interesuje.... strata czasu czytać (i pisać) takie głupoty, ale skoro trzeba...

Eeeej, to forum jest. Ma uczestników i tworzą się te, no, relacje międzyludzkie. A fajniej jest pisać do kogoś o kim się wie cokolwiek, niż do nicka :)
Witaj i baw się dobrze. Nie biję bo nie nie lubię :)

agnieszka_ask - 9 Maj 2008, 06:57

witaj axeld, zaczytaj się dobrze :)
Stormbringer - 9 Maj 2008, 07:40

No ładnie, a ja się w wątku "Dzień dobry..." witałem. To jeszcze raz się kłaniam, szacuneczek. :)
Hubert - 9 Maj 2008, 07:49

Fidel-F2, Twoja suka nie chce aby mięsa w plasterkach? Skoro mam już rozgrzaną piłę...
Witchma - 9 Maj 2008, 07:51

Stormbringer, witaj po raz drugi :) za samodyscyplinę nic Ci nie zrobię, ale za Tygrysa Groźnego Pierwszego nie ręczę :D
Fidel-F2 - 9 Maj 2008, 07:55

Sosnechristo, dobry stek nie jest zły, dawaj taki grubszy, z kością
merula - 9 Maj 2008, 07:56

Sosnechristo, carpaccio zrób. To takie wyrafinowane danie ;P:
Fidel-F2 - 9 Maj 2008, 07:59

merula, carpaccio piłą spalinową? Sosnechristo, musi być mistrzem tego urządzenia
merula - 9 Maj 2008, 08:05

Fidel-F2, a wątpisz w to? :twisted:
Adashi - 9 Maj 2008, 08:37

axeld, Stormbringer, witajcie na forum :)
Hubert - 11 Maj 2008, 14:05

merula, mówisz, masz.

Duma - 12 Maj 2008, 15:42

axeld, Stormbringer
Welcomen!
A tak dla wprawy, macie seryjkę z uzzi... Albo nie, wolę broń białą... W takim razie poznajcie mój gword :twisted:

Martva - 12 Maj 2008, 15:45

Ej, Ty gollum jesteś, jeszcze Ci nie wolno bic innych gollumów. Dałabym Ci klapsa, ale boli mnie paluszek ;P:
Kruk Siwy - 12 Maj 2008, 15:48

Daj jej klapsa nogą. Uczyć dobrych obyczajów trzeba od tyciuteńkiego gollumka bo póżniej troll wyrośnie...
Martva - 12 Maj 2008, 15:52

Nieee, musiałabym się rozplątać najpierw, a poza tym mi się nie chce. No i ja wrażliwe dziewczę jestem, nie daję klapsów nogą.
Kruk Siwy - 12 Maj 2008, 15:58

I tam. Tu się łamie kołem, wywleka wątpia, klaps nogą to przy tym delikatna i perwersyjna pieszczota.
Golllumy potrzebują nieco czułości
Prawda Gollumy?

Duma - 12 Maj 2008, 16:04

He, a co jak nie prawda? Oj, dajcie spokój, wiem że jestem jeszcze nowa, ale jeszcze się nie wkręciłam w środowisko! Toż i Szekspir nie od razu umiał pisać, jak należy... Z resztą ostatnio tak normalnie nikt nie chciał ze mną rozmawiać, to co mam robić?! Napraszam się, jak umiem, a jak nie umiem, to też się napraszam :lol:
Agi - 12 Maj 2008, 18:04

Duma, zajrzyj do wątków literackich, recenzję przeczytanych książek machnij, są też konkursy wszelakie, a w ostateczności Planeta małp. Nic tylko merytoczyczne posty pisać. :D
Chal-Chenet - 12 Maj 2008, 19:24

Stormbringer, axeld, witajcie. Miłej zabawy.

Partner forum