Planeta wygnania - Ale za co?
Fidel-F2 - 22 Maj 2009, 22:57
o żesz w mordę jeża kopany...
chwile mnie nie ma i was pogrzało
Hrabek niestety karierę od wtopy zaczął
Pilipiuk całkiem normalny nie jest, wiem z prywatnego doświadczenia
jewgienija szkoda, ale niestety od dawna ma tendencję do zacietrzewiania się i wtedy traci kontrolę nad cuglami
szlag na moment trafił MOFFISA co mnie cieszy
Duke napisał/a | Zawsze jeszcze można otworzyć nowy wątek na forum: Ring K2 gdzie można by było uprawiać bezkarnie pyskówki bez udziału moderatora. Z przyjęciem zasady że ewentualne starcia poza ringiem są karane, a na ringu to wolna amerykanka i mozna jechać nawet że: twoja stara to klaszcze u Rubika, a twój stary programuje Naszą-Klasę. Może by było trochę kloacznie, ale wiecie vox populi | już jest taki wątek http://www.science-fictio...r=asc&start=870
idę czytać własny watek bo jak się zdąrzyłem zorientować sporo w nim nastukaliście
hrabek - 22 Maj 2009, 23:55
Fidel-F2 napisał/a | Hrabek niestety karierę od wtopy zaczął |
Ja tam dalej uważam, że Pilipiuk zastosował skrót myślowy. Ja go widzę od razu. Jak ktoś inny traktuje tamten zwrot dosłownie, to nie moja wina.
ihan - 23 Maj 2009, 11:09
Fidelu - zdążyłem.
Fidel-F2 - 23 Maj 2009, 16:18
ihan, thx
NURS - 29 Maj 2009, 11:19
Fidel i kamil - za zlewanie uwag moderatorów.
Fidel-F2 - 29 Maj 2009, 11:39
nie przypominam sobie ale niech Ci bedzie
dalambert - 29 Maj 2009, 13:41
Nie włazic na Forum przez 12 godz. i już się dzieje fiu, fiu
Fidel-F2 gdzieś Ty tak nawywijał?
shenra - 29 Maj 2009, 13:50
Ja też w sumie nie bardzo widzę gdzie.
Kruk Siwy - 29 Maj 2009, 13:50
Nadsyłanie prac. Ględzili bez sensu...
shenra - 29 Maj 2009, 13:58
No ale przestali chyba po interwencji Agi z tego co widzę.
NURS - 29 Maj 2009, 14:03
Która była druga interwencją z rzędu.
Fidel-F2 - 29 Maj 2009, 14:41
sprostowałem lusterka i wsio
i od razu krawat
ale niech Ci będzie
mi nie ubędzie a Tobie się poprawi
Kamil - 30 Maj 2009, 19:56
NURS napisał/a | Fidel i kamil - za olewanie uwag dawanych przez modów. sa pewne granice spamowania, których nie powinniście przekraczać. |
można konkretniej? tzn, po pierwsze gdzie te uwagi, po drugie jak można dostać ostrzeżenie za spamowanie, podczas gdy na całym forum jest mnóstwo tematów poświęconych np zapalaniu świeczek, czy mówieniu sobie cześć?
Anonymous - 30 Maj 2009, 20:35
Nosz...
Dostał order i dziwaczy. Się mówi KCF! I idzie się spamić dalej.
edyta:literówka
Fidel-F2 - 30 Maj 2009, 20:37
QCF
Anonymous - 30 Maj 2009, 20:50
Fidel-F2, nie poprawiaj
Gwynhwar - 30 Maj 2009, 21:08
krisu, też chce krawat za spamowanie?
Anonymous - 31 Maj 2009, 00:49
Gwynhwar, jak dają sycylijski to biorę w ciemno
baranek - 31 Maj 2009, 22:52
Ja chciałem o coś zapytać. Bo nie obyty jestem na forumach. Doświadczenia nie mam. To całe spamowanie, to niby pisanie postów o niczym, byle tylko było ich jak najwięcej, tak? Czemu to niby ma służyc? Kto wygra, dostaje pod koniec roku matiza, czy co? Jak chcą niech spamują, a jak piszą brednie, to po prostu ignorować ich i już. Nie trzba by się było zastanawiać - spam to już, czy też nie. I skuteczniejsze powinno to być, i mniej nerwowe. Tak myślę. Ale mogę się mylić, bo jak już wspominałem nie obyty jestem i doświadczenia mi brak. Byłbym wdzięczny za wyjaśnienia.
NURS - 31 Maj 2009, 22:55
Chodzi o to, zeby dyskusje nie zamieniały się w ciągi bredni, albo pyskówek. Od tego są tematy specjalne, gdzie można sobier o *beep* maryni pogadac, a jak jest mowa o nowym numerze, albo filmie, to trzeba trzymać się tematu. Nikt nikogo nie zachęca do spamowania, raczej dażymy do tego, zeby nie było zbyt powszechne, ale to nie Wielki Brat, nikt tu nie prowadzi 24godzinnej inwigilacji, stąd czasem krawaciki, alebo inne napomnienia, jak ludzie się za bardzo rozkręcają nie na temat.
Fidel-F2 - 31 Maj 2009, 22:59
potrzeba większej ilości postów to jak potrzeba wymiany co pół roku telefonu na nowy mimo że ze starym wszystko w porządku
poza tym czasem spam to wyjątkowy cymesik humorystyczno-intelektualny, niestety ma tendncje do rozrastania się w ogromne dygresje, zostawiony samopas zamieniłby forum w chaotyczny zbiór dyskusji bez specjalnego tematu i kierunku
poza tym to taka gra w policjantów i złodziei, atrakcyjna od chwili gdy facet skonczy 2 lata
dalambert - 31 Maj 2009, 23:06
Fidel-F2, ale takiego Gucia z Legią Honorową to LEPIEJ widać na Forum i błyszczy jak każdy weteran bojow wszelakich
Ixolite - 31 Maj 2009, 23:16
Fidel-F2 napisał/a | poza tym to taka gra w policjantów i złodziei, atrakcyjna od chwili gdy facet skonczy 2 lata |
Wiedziałem, że jest jakiś powód, dla którego nadal czuję się jak dziecko...
Fidel-F2 - 31 Maj 2009, 23:17
Ixolite, okoliczności tylko sie zmieniają, zasada pozostaje
Ixolite - 31 Maj 2009, 23:29
Miałem na myśli, że nie dorosłem jeszcze, bo spamowanie mnie nie rajcuje.
Fidel-F2 - 31 Maj 2009, 23:35
nie załapałem
Duke - 1 Czerwca 2009, 09:47
Ixolite, eee z postu Fidela wynika jasno że dorosłeś skoro spamowanie już Ciebie nie rajcuje Znaczy się (co by tu bardziej uprościć) spamują ludzie z mentalnością dwulatka
baranek - 1 Czerwca 2009, 09:53
A ja zrozumiałem, że Ixolite lubi bawić się w policjantów i złodziei. Albo jest policjantem. Inne możliwości wykluczyłem.
Godzilla - 1 Czerwca 2009, 10:02
Dla mnie to kwestia gustu - pewna ilość spamu umila życie, za duża albo w złym stylu psuje forum. W pewnym momencie ludzie tracą aktywność, bo czują się zasypani setkami postów produkowanych np. przez dwie osoby uparcie prawiące sobie komplementy, albo mieszające się z błotem. Jeżeli boję się lodówkę otworzyć, bo może i z niej wyłoni się duch znanego użyszkodnika, znaczy że trzeba proceder ukrócić.
dareko - 1 Czerwca 2009, 10:25
baranek, pytales co to spam, i dostales piekny przyklad. W temacie "Ale za co?" dyskusja o policjantach, zlodziejach, dzieciach, orderach itd. Wisienka na torcie jest spamerska deklaracaj Ixiego, ze spam go nie interesuje. Lepsiejszy taki jest, rozumiesz, i 2 posty wstukane wiecej.
|
|
|