Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
gorat - 24 Marca 2006, 21:41
Ja też wolę gremlina. Pasuje. Taki herb na stałe. Wiele osób też rozpoznaję po "herbach" - avatarach, "w" których ich pierwszy raz widziałem.
Rafał - 25 Marca 2006, 07:17
Słowo się rzekło, kobyłka u płota, tfu ... u malucha.
Pako - 25 Marca 2006, 10:01
Ładny avatarek. Pierwsza klasa ogólnie hehe
Logan też ma ładnego wawatarka. Chyba córeczkę wstawił sobie. Śliczna
Romek P. - 25 Marca 2006, 10:30
Pako napisał/a | Ładny avatarek. Pierwsza klasa ogólnie hehe
Logan też ma ładnego wawatarka. Chyba córeczkę wstawił sobie. Śliczna |
Na chwilę też postanowiłem wstawić własny pyszczek i włos rozwiany
Zdjęcie jest historyczne: siedzę pod kaczorem, którego Logan za chwilę zdekapituje Oczywiście akcja rozgrywa się w Minas Nursus, przed grillowaniem i wyrzuceniem resztek lotem koszącym ku ziemi
Pako - 25 Marca 2006, 10:32
O.. czyli też się do akcji przyłączyłeś, chociaż mówiłeś, że nie Szkoda, że już po akcji, ale i tak fajnie, że można przy postach twoją mordkę zobaczyć
Muiło mi przywitać prawdziwe oblicze Romka
Logan - 25 Marca 2006, 10:52
Zawsze miło zobaczyć jak ktoś wygląda naprawdę niezależnie od tego czy jest jakaś akcja czy też nie.
Pako - 25 Marca 2006, 10:56
To wiem Dlatego też się cieszę, chociaż twarz Romka jest mi już znajoma ze stron Ale miło jest... Bardzo miło, nawet bym powiedział. Jak w rodzinie
Wiedźma - 25 Marca 2006, 11:30
To ja sobie też wstawiłam Zastanawiałam się długo, jakie wstawić? bo mam trochę bez ubranek i w różnych ubrankach Wybrałam to, bo chcę jeszcze popracować
Hm... teraz tylko musiałabym nazwę lub status zmienic na "profesorka" Na razie wychodzi "Wiedźma profesorka". Ale pewnie co niektórzy powiedzieliby, że prawdziwie, więc niech zostanie
Wiedźma - 25 Marca 2006, 11:33
Logan napisał/a | Zawsze miło zobaczyć jak ktoś wygląda naprawdę niezależnie od tego czy jest jakaś akcja czy też nie. |
Jeśli Logan jest tak milutki jak ta osóbka, to można by go całować, całować...:D
A poza tym wydać niezwykle bystrą, interesującą się światem młodą osóbkę
Romek P. - 25 Marca 2006, 11:36
Wiedźma napisał/a | Logan napisał/a | Zawsze miło zobaczyć jak ktoś wygląda naprawdę niezależnie od tego czy jest jakaś akcja czy też nie. |
Jeśli Logan jest tak milutki jak ta osóbka, to można by go całować, całować...:D
A poza tym wydać niezwykle bystrą, interesującą się światem młodą osóbkę |
Uciekać, kto może! Ona ma w statusie A L I E N A ! ! !
EDIT: "Wydawanie" może być bolesne
Pako - 25 Marca 2006, 11:37
O, Wiedźma... Gdyby jeszcze ten awatarek taki malusi nie był, żeby bardziej twarz było widać
A jak masz jakieś ciekawsze foty, to czemak na linka na pw
Wiedźma - 25 Marca 2006, 11:42
EDIT: "Wydawanie" może być bolesne
Miało być "widać", ludzie na tym forum są inteligentni, nie takie literówki umieją zrozumieć Mawete kiedyś nawet słynną literówkę Pako odczytał, kiedy slicznie zapisał Twoje imię A cóz profesorki tak mają, musza tyle prac poprawiac, że potem niedowidzą
Romek P. - 25 Marca 2006, 11:44
Wiedźma napisał/a | EDIT: Wydawanie może być bolesne |
Miało być widać, ludzie na tym forum są inteligentni, nie takie literówki umieją zrozumieć Mawete kiedyś nawet słynną literówkę Pako odczytał, kiedy slicznie zapisał Twoje imię A cóz profesorki tak mają, musza tyle prac poprawiac, że potem niedowidzą
Co ja poradzę, że na hasło "Alien w pobliżu" tracę rozum i uciekam kędy wiatr wieje
Wiedźma - 25 Marca 2006, 11:53
Cytat | Co ja poradzę, że na hasło Alien w pobliżu tracę rozum i uciekam kędy wiatr wieje :D |
A ja miałam nadzieję, że straciłeś rozum na widok pięknej profesorki? :D
Pako - 25 Marca 2006, 11:54
Hehe.. Romek się boi alienów, Romek sie boi aleinów :)
Ma ktoś pluszokwego laiena :> poślemy Romkowi :) Będzie pisał szybciej, bojąc się, żę go alien zje :twisted:
A literówki to ludize umieją odczytać chyba każde. Patrzy się na klawiaturę, szuka, z czym się mogło pomylić ewentualnie, a potem sprawsza możliwości. :P Ale to skomplikowana droga, zazwyczaj po prostu się widzi :) A tamto moje to był chyba rekord świata jeśli idzie o nieumyślne literówki :)
Edit:
A do tego drugiego, to się Romek nie przyzna :P
Romek P. - 25 Marca 2006, 12:01
Pako napisał/a | Hehe.. Romek się boi alienów, Romek sie boi aleinów :) |
Zobaczymy, jakim będziesz miętkim twardzielem, jak taka Alienica stanie na twej drodze :-)
Pako napisał/a | A literówki to ludize umieją odczytać chyba każde. Patrzy się na klawiaturę, szuka, z czym się mogło pomylić ewentualnie, a potem sprawsza możliwości. :P Ale to skomplikowana droga, zazwyczaj po prostu się widzi :) A tamto moje to był chyba rekord świata jeśli idzie o nieumyślne literówki :) |
Ja myślę, że to był rzeczywiście co najmniej rekord Polski :P Mmożemy spróbować cię zgłosić do księgi Guinessa :)
Pako napisał/a | Edit:
A do tego drugiego, to się Romek nie przyzna :P |
Pako, robaczku, czy zauwazyłes, ze Wiedźma ma nie tylko status Aliena, ale też okrutne narzędzie zbrodni w ręku? niech ci to da do myślenia, póki czas... :)
Wiedźma - 25 Marca 2006, 12:05
Cytat | Zobaczymy, jakim będziesz miętkim twardzielem, jak taka Alienica stanie na twej drodze :-) |
Romku, literówka Ci sie wkradła. Chyba powinno być "Anielica" :D
Cytat |
Pako, robaczku, czy zauwazyłes, ze Wiedźma ma nie tylko status Aliena, ale też okrutne narzędzie zbrodni w ręku? niech ci to da do myślenia, póki czas... :) |
Nie strasz innych. Przeciez sam wiesz najlepiej, że takie narzędzia to można całkiem przyjemnie wykorzystywać ;)
Romek P. - 25 Marca 2006, 12:10
Wiedźma napisał/a | Cytat | Zobaczymy, jakim będziesz miętkim twardzielem, jak taka Alienica stanie na twej drodze :-) |
Romku, literówka Ci sie wkradła. Chyba powinno być Anielica :D |
Punkt dla ciebie :)
Wiedźma napisał/a | Cytat | Pako, robaczku, czy zauwazyłes, ze Wiedźma ma nie tylko status Aliena, ale też okrutne narzędzie zbrodni w ręku? niech ci to da do myślenia, póki czas... :) |
Nie strasz innych. Przeciez sam wiesz najlepiej, że takie narzędzia to można całkiem przyjemnie wykorzystywać ;) |
O, na pewno tak :)
Jak Kali czarować, to z pewnością jest bardziej przyjemne, niż jak Kali być zaczarowywany :)
Pako - 25 Marca 2006, 12:13
Romku... ja twardy jestem cały czas.. smoki pokonuję, to z kobietą sobie rady nie dam? Nawet narzędzia zbrodni mi nie straszne..
minęło pięć minut na przemyślenie tych słów...
No dobra... Ju, przyznaję się, że faktycznie - kobieta od smoka grosza jest :) ;)
Co do tamtej literówki - ciekawe, czy Guiness takie coś by przyjął :P
Wiedźma - 25 Marca 2006, 12:16
Romek P. napisał/a |
Punkt dla ciebie :)
O, na pewno tak :)
Jak Kali czarować, to z pewnością jest bardziej przyjemne, niż jak Kali być zaczarowywany :) |
Dzięki za punkt, choć punktowanie, jak i czarowanie to raczej moja profesja :D
Ale miło być czasem dla odmiany punktowanym, ale pozytywnie, więc jeszcze raz wielkie dzięki :) Teraz czekam jeszcze na oczarowanie mnie :)
Wiedźma - 25 Marca 2006, 12:18
Chłopcy, przecież znam Was, wiem, że umiecie łamać stereotypy :D Niektórzy z Was nawet oryginalne teksty o smokach napisali, a w przypadku kobiet nie umiecie wyjść poza utarte poglądy? :D
Pako - 25 Marca 2006, 12:22
Aż się was przyjemnie słucha :) Czekam na ripostę Romek :) Oby była celna :)
Romek P. - 25 Marca 2006, 12:24
Pako napisał/a | Aż się was przyjemnie słucha :) Czekam na ripostę Romek :) Oby była celna :) |
Pako, ja mam jeszcze parę ksiażek do napisania...
Pako - 25 Marca 2006, 12:26
A tam książki.. o czytelnikó trza dbać :P
Ale dobra, dobra :) pisz.. bo jak nie będę miał co czytać, to do ciebie ze skargami pojadę ;)
Wiedźma - 25 Marca 2006, 14:07
Chwilowo zmiana avatara dla tych co chcieli zobaczyć twarz Wiedźmy z bliska :) Do tego w anielskiej albo jak kto woli kosmicznej poświecie :)
elam - 25 Marca 2006, 19:00
no, slowo sie rzeklo, gremlinek is back
Wiedźma - 26 Marca 2006, 10:22
Romek P. napisał/a | Pako napisał/a | Aż się was przyjemnie słucha Czekam na ripostę Romek Oby była celna |
Pako, ja mam jeszcze parę ksiażek do napisania... |
No to miłego pisania. Powodzenia! Powinieneś miec avatar przedstawiający Cię wciaż w pracy, bo ten kłamie Chyba że przyjać, że siedząc z rękami założonym (zamiast z łapkami na klawiaturze) prowadzisz głębokie rozważania nad przyszłymi tekstami
Pako - 26 Marca 2006, 11:45
O... Gremlinek is back, how nice
Wiedźma - no... teraz twarz widać całą. Miło poznać twarzą w twarz
elam - 26 Marca 2006, 13:55
Wiedzma, fajny avatar - i widac, zes nie tylko osoba konkretna, urocza (jak na wiedzme.. ), ale i odwazna. a dzidzius Logana zaiste, przeslodki. gratulacje i oby rosla zdrowo. czekamy na kolejne takie avatarki!
Wiedźma - 26 Marca 2006, 17:08
elam napisał/a | Wiedzma, fajny avatar - i widac, zes nie tylko osoba konkretna, urocza (jak na wiedzme.. ), ale i odwazna. a dzidzius Logana zaiste, przeslodki. gratulacje i oby rosla zdrowo. czekamy na kolejne takie avatarki! |
Tak odwazna nie jestem, jak myślisz, bo zmiana koloru włosów jest taka, że zawsze mozna ją odkręcic (wiesz, takie kobiece sposoby, albo ktoś mógłby rzec sposoby wiedźmy ), ale dziękuję za docenienie
A ja jestem ciekawa, czym Logan tak dobrze zabawił mała, że ma własnie taki sliczny wyraz twarzy, jakby chciała coś powiedziec Zawsze jak otwieram forum czytając posty Logana, mam w pierwszym momencie
odruch zdziwienia, że to przeciez nie Logan, a potem ciepłe rozbawienie
|
|
|