To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

joe_cool - 10 Wrzeœśnia 2006, 23:46

Ojcze Redaktorze, tu się dwa spotkania szykują, u nas na prownicji i we stolycy :mrgreen:
oraz trzecie alternatywne w pszczynie :shock:

Godzilla - 10 Wrzeœśnia 2006, 23:55

To co z tą Warszawą?
NURS - 10 Wrzeœśnia 2006, 23:56

Błogosławię wam wszystkim, byle taca się zgadzała :-)
Ixolite - 11 Wrzeœśnia 2006, 00:01

Warszawa jest wstępnie na 30, ale jest tez propozycja 7 nastepnego miecha, tyle ze nikt (Miria? :D ) nie podjal ostatecznej decyzji jeszcze :?:
elam - 11 Wrzeœśnia 2006, 00:10

to ja juz nic nie rozumiem, gdzie bedzie Nurs 30go??
NURS - 11 Wrzeœśnia 2006, 00:12

proponuje uścislic, zeby nie bylo, że gdzieś nie dojechalem. podajcie dokladne daty spotkan.
może faktycznie warto zalozyc nowy dzial na spotkania forumowe.

Argael - 11 Wrzeœśnia 2006, 00:15

Haha! Postaram się być o tej 17.30. Jak mi nie wyskoczą żadne nadgodziny, to powinienem zdążyć dojechać z Jełcza.
NURS - 11 Wrzeœśnia 2006, 00:23

tylko daty podawajta.
BTW otworzylem specjalne forum dla spotkaniowuczów, jest na dole strony glównej.

Kruk Siwy - 11 Wrzeœśnia 2006, 09:37

No dobra. Skoro Natt nie może 30 to niech już będzie 7 pażdziernika 2006. Biesiada bez wampirów nie może być udana...
A tak naprawdę to remont mi rusza i pewnie łatwiej mi będzie się wyrwać w październiku.

RD - 11 Wrzeœśnia 2006, 12:08

Jeśli nikogo tym nie przestraszę i nie zniechęcę, to i ja mógłbym tego siódmego paździurnika zjawić się w piastowskim Breslau.
Kruk Siwy - 11 Wrzeœśnia 2006, 12:10

Bałagan się robi. 7 października to ewentualny termin spotkania w Warszawie.
MIRIA! Podejmij decyzję tu i teraz, bo wygląda, że nikt tego za Ciebie nie zrobi.

Godzilla - 11 Wrzeœśnia 2006, 12:11

Kolejny temacik do przeniesienia :)

Na razie nie mam planów ani na 30 września, ani na 7 października, więc może mi się uda.

Anonymous - 11 Wrzeœśnia 2006, 14:16

Doobra!!

Ogłaszam oficjalnie, że spotkanie w Warszawie odbędzie się 7. 10. 2006 w Paradoxie! (data ostateczna!! :twisted: )

Lista zainteresowanych:

Madzik
Godzilla
Nyala
Natt
dzejes
dareko
Ixolite
Kruk Siwy
Albion
gorat
Studnia
Miria
Bernhard

A do szanownych modów - ten wątek jednak przestaje wystarczać, bałagan się robi. :?

EDIT: teraz to jest luksus :wink:

Godzilla - 11 Wrzeœśnia 2006, 14:41

Może trzeba by pozakładać osobne wątki na poszczególne miasta, czy rejony. Warszawa, Wrocław / Katowice, Lublin, i gdzie jeszcze będą spotkania. Żeby każdy mógł znaleźć najbliższe.
Anonymous - 11 Wrzeœśnia 2006, 14:43

O, właśnie z taką samą propozycją miałam wyjść!
Godzilla - 11 Wrzeœśnia 2006, 15:08

No to temat warszawski mamy, Pszczyna jest wyodrębniona, Sylwester w Bieszczadach jest, pozostałe miasta niech się rządzą same. Tylko jak to zrobić, żeby nie było zbyt wielkiego rozdrobnienia, nie wiem. Po jakimś czasie namnoży się jednorazowej drobnicy, ale na to rady nie ma. Chyba że spotkania w mniejszych miejscowościach będą podczepiane pod większe, żeby to szło regionami. Niech adminicja myśli. Wybaczcie, ja z geografii taka sobie jestem, i Pszczyny bez mapy nie znajdę. Albo zostawić to jak jest. Bo taki Pakon może się powtórzyć za rok, jak się uda, a nie jest w wielkim mieście :)
Lu - 11 Wrzeœśnia 2006, 17:32

Joe cool
Cytat
ok, no to się widzimy w czwartek :D
Argael i Lu, słyszeliście, widzieliście? Reszta z Wrocławia oczywiście też...

Melduję ze słyszałam i będę.
Naprzeciwko Plafona jest knajpa ERROR gdzie piwo sote kosztuje 6,50 ale już piwo w zestawie z preclem tylko 5,00. Możemy tam wypić pierwsze piwko ;)
Fantaści spotykają się w knajpie zaraz obok - nazywa się LITERATKA i co czwartek o 18 mają tam zbiórki. Byłam tam ostatnio i muszę porzyznać ze dobrze się bawiłam w doborowym towarzystwie :)

Edit: Ratunku! Pogubiłam się już w tych spotkaniach i kto gdzie ma być i kiedy , jak większość :) W każdym razie mam nadzieję ze Nurs dojedzie na czwartek 14.09.2006 do Wrocławia pod ten Plafon :)

Argael - 11 Wrzeœśnia 2006, 18:03

Lu, ale w naszym świecie (a to w nim się spotykamy) czwartek wypada 14.09.2006 :)
Lu - 11 Wrzeœśnia 2006, 18:17

Argael
Cytat
Lu, ale w naszym świecie (a to w nim się spotykamy) czwartek wypada 14.09.2006 :)

Eeee...he he he.. znowu pomyliłam światy ;)
Zaraz wyedytuję i poprawię ten oczywisty błąd :)

Nexus - 11 Wrzeœśnia 2006, 18:57

Będę miał goździka w klapie i różową czapkę w czerwone maczki ;)
Czyli spotykają się 14.09.2006 Wrocław, Plafon:
NURS
Lu
joe_cool
Argael
Nexus
kto jeszcze????

dareko - 12 Wrzeœśnia 2006, 15:52

Nexus, zeby cie obyczajowka nie zwinela :)
Nexus - 12 Wrzeœśnia 2006, 19:03

Co ty... oni mają takie majtki :) Poza tym Breslau Vice ma inne zajęcia... sprawdzają skarpetki, by wyłapać wszystkich pedofilów :mrgreen:
joe_cool - 13 Wrzeœśnia 2006, 12:26

pod plafonem jutro będę. znak szczególny - zakatarzona totalnie :(
Lu - 13 Wrzeœśnia 2006, 14:54

Joe-cool
Cytat
pod plafonem jutro będę. znak szczególny - zakatarzona totalnie :(

Spoko spoko... poznam cię po miękkim, wełnianym futerku ;)

joe_cool - 13 Wrzeœśnia 2006, 15:03

kiedyś, dawno temu, się na forum ujawniłam z grzywą a'la zorg. ale grzywy już nie ma... :mrgreen: zostaje więc futerko :wink:
Argael - 13 Wrzeœśnia 2006, 15:46

Czy w owej LITERATCE można zjeść coś porządnego, czy to lokal raczej do picia?
Nexus - 13 Wrzeœśnia 2006, 16:12

Przynieść Ci kanapki? :mrgreen:
Ja też chętnie coś przetrącę... myślę, że ustalimy to już na miejscu.. spontanicznie :D

joe_cool - 13 Wrzeœśnia 2006, 16:30

chłopaki, na rynku jest tyle knajp, gdzie można coś zjeść, szkoda drewna do lasu nosić. np. związki (na jednym z rogow sukiennic, naprzeciwko sfinksa zdajsię) bardzo dobre zapiekanki mają w przyzwoitej cenie. naprzeciwko Empiku (na tej samej ścianie co plafon) są dwie kebabownie... można przebierać :mrgreen:
Nexus - 13 Wrzeœśnia 2006, 16:45

Drewno do lasu się nosi, by drzew nie wycinać :mrgreen:
Właśnie o to mi chodziło w "spontanicznym" wyborze... wymyślimy coś na miejscu...

Argael - 13 Wrzeœśnia 2006, 18:05

Tak się pytałem, bo wziąłem propozycję Lu co do zaczynania od Errora za decyzję :)
Jeśli wyjdę z pracy zaraz po 16:00, a taki mam plan, to przy sprzyjającym wietrze powinienem dotrzeć na Rynek nawet ciut przed 17:00.

Partner forum