To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Anonymous - 11 Grudnia 2005, 21:07

Jeden za wszystkich wszyscy kupą na jednego
Anonymous - 11 Grudnia 2005, 21:10

Rodion napisał/a
A który model?

Nie wiem, pożyczony.

Rodion - 11 Grudnia 2005, 21:18

To sprawdz działo!
Margot - 11 Grudnia 2005, 21:27

Witaj, Cardano!
<serdecznie ściska dłonie nowo przybyłego wbijając mu paznokcie - długie, stalowe, w kolorze metalic toxic green>
Jak miło, że zajrzałeś!

Kochani, wspaniale nam wychodzi witanie :lol:
Zawsze wiedziałam, że jatki mają niepowtarzalny urok :mrgreen:

Anonymous - 11 Grudnia 2005, 21:28

Na dziale też nie napisali...
Rodion - 11 Grudnia 2005, 21:37

krisu napisał/a
Na dziale też nie napisali...

Kaliber truposzu! Kaliber!
Ale my tu gadu gadu a ofiara w nogi.
Ach! gdzie ten Biały wilk! Ten to się umie bawić! :D

Margot - 11 Grudnia 2005, 21:42

Przywitali się i umknęli grasować po innych wątkach. Normalna rzeczy kolej.
Teraz się zaczaimy na następnych :mrgreen:

I może trzeba będzie niedlugo rzeczywiście zacząć kolejny wątek, bo tutaj już po kolana juchy, flaków i kości, o zdewastowanych przedmiotach, budynkach i innych podobnych, nawet nie wspominam => po co sprzątać, jak można zacząć kolejną rundę w zupełnie nowym, ładnym otoczeniu - idealnym do zdewastowania? :mrgreen:

Rodion - 11 Grudnia 2005, 21:45

Wedle rozkazu Kniachini! :wink:
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 21:47

Ja zapraszam wszystkich do mojej parafii... tam w kosciółku przydało by sie troche juchy do wystroju wnętrza niestety proboszcz to twarda sztuka (swoja droga pół parafii podejrzewa go o pedofilie) Jeśli ktoś chce sie zmierzyc z wieliim złym proboszczem (jesli ktos lubi wyzwania bądź jest masochistą) to zapraszam :twisted:
Czarny - 11 Grudnia 2005, 21:50

Eeee tam nie znacie się na jatkach. Co to za zabwa z daleka, jakieś rakiety, pociski. Trzeba bardziej gościnnie, uczuciowo np. podać dłoń, uścisnąć .....

a potem mocno szarpnąć, ale tak żeby się urwała. Dobry kop w goleń co kość pęknie i wylezie na zewnątrz itd. itp.

Jak żeś sę jeszcze nie wystraszyła Cardano, to podaj łapkę ja czekam :mrgreen:

Rodion - 11 Grudnia 2005, 21:51

Daj namiary! B-17 aż prosi się o spacer. :twisted:
Anonymous - 11 Grudnia 2005, 21:53

Iscariote napisał/a
Ja zapraszam wszystkich do mojej parafii...

No to idę. Jakby co kłapnę parę razy resztką szczęki, zrobię dance macabre i chłopina kojfnie na zawał.Buachachacha!!

gorat - 11 Grudnia 2005, 21:55

O nie nie! Nie zakładamy nowych wątków! Chcę zobaczyć, jak krew wylewa się z planety! :lol: :mrgreen:
Rodion: czemu już ujawniasz, co masz? Jeszcze się nowi przygotują :twisted:

Anonymous - 11 Grudnia 2005, 21:55

Ja mogę podać rękę, ale jak mi z nią ucieknie...
Margot - 11 Grudnia 2005, 21:56

Czarny napisał/a
Eeee tam nie znacie się na jatkach. Co to za zabwa z daleka, jakieś rakiety, pociski. Trzeba bardziej gościnnie, uczuciowo np. podać dłoń, uścisnąć .....

A niby CO zrobiłam, no, co?!
<mumle-mumle, będzie mnie tu o jatkach pouczał, mumle-mumle>
Czarny napisał/a
Jak żeś sę jeszcze nie wystraszyła Cardano, to podaj łapkę ja czekam :mrgreen:

To jest on, bo taki ma znaczek i tak mówi o sobie. :mrgreen:

Czarny - 11 Grudnia 2005, 21:56

Se przydrutuj :wink:
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 21:57

hohohooo nie znacie ojca proboszcza... ma tam ta swoją armie z kółka rózańcowego... niby spokojne stare babcie a tu prosze... jak cie nie złapie taka za ucho to nawet odcinanie rąk i głów toporami wymieka... serio mówie... dotego proboszcz ma obczajone ataki z zaskoczenia. Jestes spokojny niczego sie nie spodziewasz a tu nagle sru. Wielkie łapsko proboszcza ląduje ci na karku i juz wiesz ze nie uciekniesz... a jak ci z dynki przyfasoni to już po tobie... jestes w parafii spalony... tak naprawde to on rządzi na osiedlu... :roll:
Margot - 11 Grudnia 2005, 21:59

Boh moj, Iscariote, toż to jakiś gangster jest! I ludzie mu na to pozwolili? :shock:
Nawet babcie różańcowe wraz z proboszczem i tak przecież stanowią mniejszość na osiedlu...

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 22:02

Margot napisał/a
Nawet babcie różańcowe wraz z proboszczem i tak przecież stanowią mniejszość na osiedlu...

taaa mniejszośc tak ci sie tylko zdaje. Ich są tysiące a nawet setki :lol: i czekają tylko aż mroczny pan wezwie je do siebie by zniszczyły niewiernych... do mnie juz zwiadowcy z opłatkami przychodza ale nie kupuje bo pewnie zatrute

Rodion - 11 Grudnia 2005, 22:06

W inkwizycji nauki pobierał czy co? A gdzie miłość i wybaczenie, skromność i inne cnoty?!! :shock:
Cytat
czemu już ujawniasz, co masz? Jeszcze się nowi przygotują Twisted Evil

Spoko. :) Muzeum u mnie obszerne. :wink:

Margot - 11 Grudnia 2005, 22:10

gorat napisał/a
O nie nie! Nie zakładamy nowych wątków! Chcę zobaczyć, jak krew wylewa się z planety! :lol: :mrgreen:

No, nawet się nie sprzeciwię, bez różnicy, czy nowy, czy stary wątek, byleby krew sikała :mrgreen:
Tylko kto posprząta ten bur...bałagan, znaczy??

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 22:11

Rodion napisał/a
W inkwizycji nauki pobierał czy co? A gdzie miłość i wybaczenie, skromność i inne cnoty?!! Shocked

ja tam nie wiem... jego przeszłość nie jest parafianom znana... pojawił sie z nikąd a jego pojawieniu się towrzyszyło zniknięcie starego proboszcza... miłego poczciwego staruszka o gołębim sercu... Osiedlowi sataniscie chcieli proboszcza zaskarzyć... ale proboszcz zrobił z nich ministrantów... ponoc pod tymi ubrankami mają slady po biczu... ale to tylko pogłoski... a propos kto wie co ma Proboszcz pod sutanną??? Sekret mnicha.

Rodion - 11 Grudnia 2005, 22:13

Iscariote napisał/a
a propos kto wie co ma Proboszcz pod sutanną???

Ty jakiś horror tu wstawiasz, co??

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 22:16

horror?? ja skąd?? gdziez bym smiał :twisted: własnie moze napisze horror o proboszczu hyhy... tylko gdzie mi takie cos zamieszczą..
gorat - 11 Grudnia 2005, 22:17

Cytat

Już od dawna na Ziemi szaleją wojny i co, sam bu... jest? Spokojnie, samo się sprzątnie :twisted:
I mięsa, mięsa natychmiast, bom spragniony :wink:

gorat - 11 Grudnia 2005, 22:18

Iscariote napisał/a
horror?? ja skąd?? gdziez bym smiał własnie moze napisze horror o proboszczu hyhy... tylko gdzie mi takie cos zamieszczą..

W "Nie"?
FTSL

Anonymous - 11 Grudnia 2005, 22:21

Iscariote napisał/a
ale proboszcz zrobił z nich ministrantów

Teraz mają pełne kieszenie snickersów. Buachacha

Margot - 11 Grudnia 2005, 22:28

gorat napisał/a
Cytat

Już od dawna na Ziemi szaleją wojny i co, sam bu... jest? Spokojnie, samo się sprzątnie :twisted:

Samo się nic nie sprzątnie, tylko bardziej zdewastuje. A to nieestetycznie wygląda, jak z juchą śmieci spływają. Estetyczne walory jatki bardzo zubaża... :evil:
gorat napisał/a
I mięsa, mięsa natychmiast, bom spragniony :wink:

Kto tłumi pożądania, rośnie w siłę, jak naucza spec od jatek na dużą skalę, Zuong Tzy (czy to się tak transkrypcję robi, bo jeszcze tej nowej nie umiem?). Znaczy, Goracie, odetchnij... Może tego proboszcza i jego ministrantów oraz babcie różańcowe poszatkuj troszkę, tak dla rozgrzewki i żeby czymś czas wypełnić. :twisted:

NURS - 11 Grudnia 2005, 22:35

No, widzę, że sytuacja dojrzała na pojawienie się Atomowego Amanta! Tadaa!!!
Spokój mi tu, bo nacisne ten mały, sliczniusi, czerwonusi guziczek, i jak nie pienrandylnie to wam tupeciki z czólek świst i swistak je pozawija w sreberka.
Nie zabijac mi tu mięska świeżego! Nie w progu, zjemy na pokojach, jak bozia przykazała.

Margot - 11 Grudnia 2005, 22:38

NURS napisał/a
Nie zabijac mi tu mięska świeżego! Nie w progu, zjemy na pokojach, jak bozia przykazała.

No, kto tu zabija, no, kto? <oburzenie, aż iskry lecą>
My tu serdecznie, po staropolsku, granatem i pałą, witamy wszystkich nowych. Żadnego zabijania, przecież jesteśmy hu-ma-ni-tar-ni! I pacyfiści! Jak jeden mąż i żona też :mrgreen:

Partner forum