To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Romek P. - 10 Marca 2006, 15:44

Ziuta napisał/a
Będziecie kogoś tymi patelniami bić? :D

A po co? Wuzetki sobie zamówimy obowiązkowe :D

Ziuta - 10 Marca 2006, 16:01

Romek P. napisał/a
Wuzetki sobie zamówimy obowiązkowe

Aaaa... W takim razie przepraszam. Też zjem coś słodkiego.

Iscariote - 10 Marca 2006, 16:09

O to moj tlen sprzed 10 minut... kochają mnie... nic dodać nic ując 8)

Pako - 10 Marca 2006, 16:13

Ale sam ich podpuszczałeś :) nie liczy się :P

A że rekord pobityy to co, jak mnie nie było? Nie liczy się :P Trzeba będzie zrobić akcję pobijanie rekordu, żeby jak najwięcej aktywnuch userów było :) I tak co jakiś czas, żeby sprawdzić, ilu się przyłączy :)

Godzilla - 10 Marca 2006, 16:16

O to, to. Ustalić ze dwie pory, jedną koło południa, a drugą wieczorem, i kto żyw się loguje. Górą nasi.
Iscariote - 10 Marca 2006, 16:16

Pako napisał/a
Ale sam ich podpuszczałeś

Jakie podpuszczałeś... to było 5 minut aktywnego wciskania kopiuj/wklej w paincie... ale takie happeningi już wcześniej robiłem z ludźmi. Był np. cały tekst Schrei Tokio Hotel w opisach pokolei od góry do dołu :D

Pako - 10 Marca 2006, 16:32

Stary.. cały tekst jakieś muzy ok.. ale czemu kurde tokio hotel.. a fe..
A że kopiuj wklej to mi się wydawało, bo wsztstkie były zaznaczone, jak po kliknięciu na postać, ale pewny nie byłem, wolałem nie wyskakiwać :)

Iscariote - 10 Marca 2006, 16:40

nie są zaznaczone :shock: ja mam skina w takim kolorze :?
Ja nie wiem czemu sie tak czepiają ci ludzie Tokio Hotel.. fajny zespół... Durś dejn Monzun dan wird ales gut... :twisted:

Ziuta - 10 Marca 2006, 16:47

Iscariote napisał/a
fajny zespół

Moja siostra by oponowała.
Ja nie zabiorę głosu, bo unikam wszelkiej styczności z tym zespołem od czasu, kiedy to stwierdziłem, że po zmyciu makijażu i wizycie u fryzjera ich wokalistka wyglądałąby niezwykle sympatycznie :twisted:

Iscariote - 10 Marca 2006, 16:50

Mnie poprostu pasjonuje to, że MTV z nawet najwiekszego kiczu zrobi Super Gwiazdę. :shock: :? to chyba świadczy o... eee.. ludziach
Ziuta - 10 Marca 2006, 17:03

Pomyśleć, że ci chłoptasie zgrywają rockmanów. Dwa lata temu byli pewne hiphopowcami, a jeszcze wcześniej śpiewali disco. Baby-disco.
Ciekawe co bedze, jak przyjdzie w MTV moda na metal? Brrrr....
Pardon: weselej wyglądać będzie rock gotycki w wykonaniu mrocznych szesnastek. :mrgreen:

Pako - 10 Marca 2006, 17:07

W dużej mierze świadczy to o ludziach, fakt :)
Ale zespół po prostu mi się nie podoba... taki kurde z tego metal jak ze mnie świadek jehowy, że tak porównam. A do miana zespołu metalowego pretendują (przynajmneij w oczach części publiki...). Poza tym grają dla mnie średniawo... wolę Disturbed :)

Iscariote - 10 Marca 2006, 17:11

Ziuta napisał/a
Pardon: weselej wyglądać będzie rock gotycki w wykonaniu mrocznych szesnastek.

o Bosz.. to jak moje oczy ujrzały teledysk Blog 27 ( to te dwie dziewczynki w wieku lat 13 z polski mające miec trase koncertową w Tokio Hotel :? ) To jest masakra. Z jakiegos durnowatego popu lda niewyzytych nastolatków zrobiły teledysk w stylizacji rockowej. ( scena kiedy dziewczyny zaczynają spiewac na jakiejś imprezie, jakiś chłopak ( na początku teledysku wydaje sie być rockmanem) siada za perkusją i gra, a inny zaczyna szaleć z gitarą jak opętany :x Profanacja

fonsztyk - 10 Marca 2006, 17:14

Target tego zespołu to czytelnicy Bravo więc chyba nie ma o czym mówić, ale przesłuchałem płytkę i dało się to przełknąć jako muzyka w tle. Nie denerwuje a to już dobrze.
Pako - 10 Marca 2006, 17:23

Mnie mało która muza w tle denerwuje. Ważne, czyu jak słucham dla przyjemności to mnie zdenerwuje.. a tego, jak słuchałem, to denerwowało za drugim i trzecim razem. Za pierwszym było ciekawe anwet...
Lu - 11 Marca 2006, 23:32

"Na podstawie zewnętrznego zachowania każdy z nas może określić stany wewnętrzne człowieka. W tej książce będę namawiał Państwa do jeszcze wnikliwszej analizy charakteru człowieka i pokażę, że ubiór, sposób jego noszenia, uczesanie i sam dobór ubrania, zewnętrzne zachowanie to informacja o tym, co dzieje się w jego ludzkim wnętrzu.
Głównie pragnę skupić Państwa uwagę na opisie ubioru i próbie jego interpretacji. Analizę charakteru człowieka na podstawie wyglądu określam jako metodę nieinwazyjną, czyli technikę, która sprowadza się do obserwacji w warunkach naturalnych i nie wymusza jakichkolwiek działań bezpośrednio na obserwowanym człowieku."

To jest fragment ksiażki "Zrozumieć człowieka z wygladu"
(dzejes, dziękuję za linka ;) )

Tak się przyjrzałam sobie: spodnie w szaro-czarno-różową kratkę, do tego różowe skarpetki z poprzecznymi zielonymi paskami, bluzka w drobniutkie bordowo-zielono-biało-czarno-brązowe poprzeczne paski, pulower bordowy w białe trójkąty.... Ciekawe czy po mnie widać że czytuję fantastykę :wink:

elam - 12 Marca 2006, 00:30

yych... a co, jesli nie stac mnie na eleganckie ciuchy, na codzien chodze wiec w tanich jeansach, t-sheertach i jakichs-tam sweterkach?
Lu - 12 Marca 2006, 00:32

To pewnie znaczy że wszystko wydajesz na ksiażki i dlatego nie masz co na siebie włożyć.... ;)
Czarny - 12 Marca 2006, 11:36

Lu napisał/a
pokażę, że ubiór, sposób jego noszenia, uczesanie i sam dobór ubrania, zewnętrzne zachowanie to informacja o tym, co dzieje się w jego ludzkim wnętrzu.

A jak ktoś przez cały tydzień chodzi w tym samym ubraniu, to co można powiedzieć o jego wnętrzu :mrgreen:

Edit. O kurczę zostałem kosmiczną laską - Barbarellą :lol:

Aga - 12 Marca 2006, 21:49

Ziuta napisał/a
ich wokalistka wyglądałąby niezwykle sympatycznie

Yyy... Wokalistka? To była ironia czy niewiedza? Bo to chłopak jest. Sama się zdziwiłam... :shock:

Pako - 13 Marca 2006, 10:50

Ja tu siedzę na informatyce, nudzę się... a was nie ma... :P
Godzilla - 13 Marca 2006, 11:33

Co nie ma? Kogo nie ma?
Pako - 13 Marca 2006, 15:53

Phi... 43 minuty po czasie... nie liczy się.. wtedy już miałem przerwę :mrgreen:
Godzilla - 13 Marca 2006, 15:55

Jak by to powiedzieć... skąd masz podgląd godzin? Bo ja widzę tylko datę, a godzina kiedyś była ale znikła.
Iscariote - 13 Marca 2006, 15:56

:shock: A ja mam i godzine i czasami mi wasze numery gg prześwitują na dole
Pako - 13 Marca 2006, 15:57

A... to już wyższa szkoła jazdy jest :mrgreen:

Wejdź do profilu (na górze jest link) i tam zjedź na dół, jest pole wyboru o nazwie format daty (pod polem strefa czasowa, znajdziesz na pewno). Tam wybierasz, jaki format daty chcesz mieć, ustawiasz sobie taki z godziną i już :)

Pako - 13 Marca 2006, 15:59

no.. nr gg czasem prześwitują, ale to chyba raczej problem serwera gg niż forum... bo forum tyklo graficzkę ustawia podle tego, co na serwie gg znajdzie..
Godzilla - 13 Marca 2006, 16:00

Już znalazłam, to się ustawia w profilu.
Pako - 13 Marca 2006, 16:17

No przecież mówię, że w profilu :D
lavojtek - 13 Marca 2006, 23:01

Luzne rozmowy bez tematu? To ja sie luzno wtrace. Ludzie! Jesli ktos jeszcze wierzy w amerykanska demokracje, amerykanski sen, itp., itd., to niech sobie obejrzy film co sie zowie "Road to Guantanamo".

Partner forum