Mechaniczna pomarańcza [film] - Seriale, seriale...
Memento - 6 Kwietnia 2010, 22:12
Apropo 300
hrabek - 7 Kwietnia 2010, 10:25
Taselchof napisał/a | Big Bang Theory najlepszy serial komediowy jak widziałem od dawien dawna (od czasów Friendsów ) każdy musi obejrzeć Sheldona |
Szkoda tylko, że im dalej w kolejne sezony, tym mniejszą rolę grają pozostałe osoby, a serial skupia się wyłącznie na Sheldonie. Gdyby nie talent aktorski odtwórcy tej roli mam wrażenie, że już dawno przestałoby to być śmieszne. Sheldon wyrabia normę za wszystkich, ale na dłuższą metę jest to dość nużące.
Taselchof - 7 Kwietnia 2010, 11:33
dlatego trzeba sobie to dozować:)
zacząłem oglądać How i met your mother to dopiero zaczyna być szybko nużące gdyby nie Doogie (Barney) było by naprawdę cieniutko nie wiem czemu ludzie się tak zachwycają tym serialem
hrabek - 7 Kwietnia 2010, 11:50
Ja wciąż oglądam i bardzo mi się podoba. Ale też trzeba dozować
Zgaga - 8 Kwietnia 2010, 12:42
Ledwie się urawałam Chirurgom, a już się dostałam w tryby Dextera. Taki już ze mnie nałogowiec.
Memento - 8 Kwietnia 2010, 17:36
To nic złego, bo Dexter jest *beep*!
Zgaga - 10 Kwietnia 2010, 08:05
Nie przeczę, nie przeczę. Ale chyba mnie wykończy Kiedyś spać trzeba.
quejinho - 10 Kwietnia 2010, 08:18
A może ktoś oglądał "IT CROWD" ? Serial już padł ale warty obejrzenia, polecam szczególnie fanom angielskiego humoru.
No i podaję stronę www.******* - opisane seriale, kiedy wychodzą , ile trwa przerwa itd. Nie wiem czy link krążył wcześniej nie dałem rady przelecieć wszystkich stron.
Edit: usunięto link.
hrabek - 10 Kwietnia 2010, 09:11
Ja obejrzałem dwa odcinki i zrezygnowałem. A to podobno o mnie serial był. Dla geeków i nerdów zdecydowanie lepszy jest Big Bang Theory.
Fidel-F2 - 24 Kwietnia 2010, 04:26
Ja chcę powtórki Cudownych lat. Ile można czekać?
Agi - 24 Kwietnia 2010, 04:29
To rzeczywiście były Cudowne lata, bardzo lubiłam ten serial
Fidel-F2 - 24 Kwietnia 2010, 04:32
jeśłi o mnie chodzi to nigdy, nikt, nic lepszego nie nakręci, nawet Przyjaciele są daleko z tyłu
Agi - 24 Kwietnia 2010, 04:36
Przyjaciele to zupełnie inna bajka, inny klimat. Nie lubię tego serialu, już prawdopodobnie "wyrosłam".
Fidel-F2 - 24 Kwietnia 2010, 04:43
mi zostali we krwi, nie każdy odcinek jednakowo ale, ogólnie, dwudziestą siódmą powtórkę wciąż oglądam z przyjemnością
Zgaga - 24 Kwietnia 2010, 08:23
Fidel-F2 napisał/a | Ja chcę powtórki Cudownych lat. Ile można czekać? |
Brrr... Przy takich powtórkach nie żałuję, że nie mam telewizora. Ten serial kojarzy mi się tylko z bar micwą.
A ktoś oglądał Bones?
Virgo C. - 24 Kwietnia 2010, 10:10
Ja cały czas oglądam, bardzo dobry serial komediowy
A tak na marginesie - wczoraj obejrzałem ostatni odcinek Wzoru. Co prawda producenci coś gdybają o 7 sezonie, ale bez połowy bohaterów to już nie będzie to samo
Zgaga - 24 Kwietnia 2010, 10:23
Komediowy?
Virgo C. - 24 Kwietnia 2010, 10:27
Od jakiegoś czasu zagadki kryminalne traktuje jako taki dodatek do całego comic relief jakim są relacje Booth-Bones oraz praca reszty ekipy w laboratorium
Zgaga - 24 Kwietnia 2010, 10:36
A pierwszy, drugi sezon? W miarę normalny?
Virgo C. - 24 Kwietnia 2010, 10:50
Hmm, z tego co pamiętam to pierwszy faktycznie był nawet normalny. W drugim zaczeły się już delikatne wstawki humorystyczne, a dalej to już prosta droga do tego o czym pisałem
Zgaga - 24 Kwietnia 2010, 11:10
OK. Czyli można spróbować obejrzeć. Hmmm... Szukam czegoś, jako kontynuacji: Dextera, Chirurgów, Ostrego dyżuru, Dr Housea. Czyli coś między serialem medycznym a kryminałem.
Może coś innego w tym stylu możecie polecić?
Virgo C. - 24 Kwietnia 2010, 11:18
Był taki serial brytyjski emitowany w zeszłe wakacje na TVP - Budząc zmarłych (Waking the Dead). Bardzo przyjemny moim zdaniem
Zgaga - 24 Kwietnia 2010, 11:31
Oooo. Wygląda ciekawie. Coś jeszcze?
Sandman - 24 Kwietnia 2010, 11:36
Fringe. Obejrzałem kilka odcinków i nie jestem pewien, albo doznałem niedawno wylewu i nie do końca jarzę, albo świat wokoło zwariował. Nazywanie tego serialu najlepszym od czasów ..., wspaniałym, genialnym wręcz, itd. (takie hasła przewinęły mi się gdzieś na plakatach reklamujących i w sieci) to już nawet nie jest semantyczne nadużycie. To zwykłe ordynarne kłamstwo.
Memento - 24 Kwietnia 2010, 20:54
Zgaga napisał/a | OK. Czyli można spróbować obejrzeć. Hmmm... Szukam czegoś, jako kontynuacji: Dextera, Chirurgów, Ostrego dyżuru, Dr Housea. Czyli coś między serialem medycznym a kryminałem. |
A obejrzałaś już wszystkie cztery sezony Dextera?
Polecam Six Feet Under. Supernatural, Malcolm In The Middle.
ilcattivo13 - 24 Kwietnia 2010, 21:20
"Malcolm In The Middle" - to najśmieszniejszy amerykański serial ever. Jest lepszy (choć nie tak kultowy) nawet od "Married with children".
Memento - 24 Kwietnia 2010, 21:28
Buehehehe, braders pałer!
ilcattivo13 - 24 Kwietnia 2010, 21:33
taaa, motywy z materacem, goleniem brwi czy dopasowywaniem butów do stóp rządzą Ojciec też był super - mistrz chodu sportowego A pamiętasz odcinek, w którym matka miała stłuczkę i dzieci robiły dochodzenie czyja była wina?
Memento - 25 Kwietnia 2010, 11:11
Nie mam takiej dobrej pamięci, a części odcinków nie widziałem. Ale serial i tak rządzi. I nie bój żaby, za jakieś dziesięć lat będzie tak samo kultowy jak teraz perypetie Bundych.
NURS - 25 Kwietnia 2010, 11:20
quejinho napisał/a | A może ktoś oglądał IT CROWD ? Serial już padł ale warty obejrzenia, polecam szczególnie fanom angielskiego humoru.
No i podaję stronę *********** - opisane seriale, kiedy wychodzą , ile trwa przerwa itd. Nie wiem czy link krążył wcześniej nie dałem rady przelecieć wszystkich stron. |
quejinho, linkujesz pirackie strony... sorry, ale nie wolno ci tego tutaj robić. Dane o serialach, legalne, znajdują się na www.tv.com
|
|
|