Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
shenra - 12 Sierpnia 2012, 22:07
fealoce, (a podpisany jasnofioletowy) Ten, kto nazywał te kolory bankowo był facetem
Martva - 12 Sierpnia 2012, 22:07
Był taki a jest taki. Przecież widać róznicę.
Matrim - 12 Sierpnia 2012, 22:10
shenra napisał/a | Widzisz różnicę? |
No niech będzie. Dłużej nie przeciągam
shenra napisał/a | Matrim polecam lepsze bryle sobie nabyć drogą kupna. Mała rzecz, a tyle Ci umyka |
Ale lekarz mi ostatnio zalecił słabsze, myślałem, że mi się polepsza dammit
Witchma napisał/a | Pewnie to zależy od parametrów monitora |
To byłoby zbyt proste rozwiązanie
Chal-Chenet - 12 Sierpnia 2012, 22:11
Przyznam, że nie czytałem. Uznałem, że za dużo spamu. Aż się zaróżowię za karę...
shenra - 12 Sierpnia 2012, 22:16
Za dużo? Z osiem postów było... OMG
Ooo, Martva to zostawimy Twój post jako porównanie, bo mnie zaraz *beep* z tym kolorem nad głową
Chal-Chenet - 12 Sierpnia 2012, 22:20
No tak, kiedyś osiem postów nie robiło na mnie wrażenia.
shenra - 12 Sierpnia 2012, 22:24
Matrim napisał/a | No niech będzie. Dłużej nie przeciągam | No uff. Kamyczek spadł mi z serduszka
Matrim - 12 Sierpnia 2012, 23:09
Ja się nie spodziewałem, że aż taka akcja edukacyjna ruszy, z pomocami naukowymi i wogle. Szczególnie, że tylko o pewnej takiej nutce różu w fiolecie pisałem. A nutka różu jest nawet w czerwonym, no Oj, muszę uważać co piszę.
shenra - 12 Sierpnia 2012, 23:11
Kfiotek, Ty mnie tu teraz nie kokietuj.
merula - 12 Sierpnia 2012, 23:13
Matrim, rzekłabym, ze nutka czerwieni jest w każdym różu. i fiolecie
shenra - 12 Sierpnia 2012, 23:17
A ja powiem, że w prawie każdym kaktusie jest coś z chomika
Matrim - 12 Sierpnia 2012, 23:23
Czyli wszystko jest wszystkim i we wszystkim jest nutka wszystkiego?
shenra - 12 Sierpnia 2012, 23:28
Nooo, aż tak nie ośmieliłabym się generalizować, bo jak sobie uzmysłowie, że we mnie może być cząstka Ciebie, to zaczyna to brzmieć jak moje ulubione słowozawijasy
Matrim - 12 Sierpnia 2012, 23:34
Ja szedłem raczej drogą, że w takim razie jest jednak we mnie cząstka Batmana i że mówiąc czasem złowrogim szeptem "I'm Batman" nie gadam głupot, tylko stwierdzam oczywisty fakt. Ale to chyba jednak nie przejdzie. Przez te wnikające cząstki. Niebezpieczne faktycznie
shenra - 12 Sierpnia 2012, 23:36
Matrim, jesteś pewien, że chciałbyś mieć w sobie kawałek Batmana? No i widzisz, ja już się turlikam
Matrim - 12 Sierpnia 2012, 23:41
shenra napisał/a | Matrim, jesteś pewien, że chciałbyś mieć w sobie kawałek Batmana? |
Odpowiem dyplomatycznie: zależy który. I zależy gdzie...
... i czy ja już mówiłem, że to jednak niebezpieczna teoria?
shenra - 12 Sierpnia 2012, 23:43
Teraz to już tulejt mą szeri
Edit: Chociaż Badylek z Batpalcem w... (aaa tu was mam świntuchy) w nosie, byłby ciekawą wizualizacją
Matrim - 13 Sierpnia 2012, 00:05
shenra napisał/a | Chociaż Badylek z Batpalcem w... (aaa tu was mam świntuchy) w nosie, byłby ciekawą wizualizacją |
W pewnych kręgach kulturowych nie byłoby to nic nadzwyczajnego
Mam tylko nadzieję, że gdzieś takie kręgi istnieją...
shenra - 13 Sierpnia 2012, 00:11
Pawian tak miał
Matrim - 13 Sierpnia 2012, 00:28
Batpalca w nosie?
shenra - 13 Sierpnia 2012, 00:32
Nie dam sobie uciąć głowy czy Batpalca również, gdyż nie śledziłam jego nosowych kwesti z aż taką wnikliwością. Natomiast na pewno miał skłonności odpalczaste, a to może już oznaczć wszystko. Łącznie z posiadaniem w sobie kawałka innego obiektu(nawet chwilowo latającego)
Matrim - 13 Sierpnia 2012, 00:38
shenra napisał/a | Łącznie z posiadaniem w sobie kawałka innego obiektu(nawet chwilowo latającego) |
U mnie pojawiła się właśnie chmura chwilowo latających obiektów z dość wysokim stężeniem teiny... Ekran (z pewną nutką pawiana z Batpalcem) dzielnie powstrzymał natarcie.
shenra - 13 Sierpnia 2012, 00:42
Cieszy mnie niezmiernie, że dzielność Twoją należy mierzyć w centymetrach na sekundę, a nie objętościowo. Zaiste zajwiska przecudaczne dzieją się, gdy w grę wchodzi Batpalec nawet jeśli jest to wchodność odpawianowa
Matrim - 13 Sierpnia 2012, 01:07
Ale to ekran był dzielny, shenra, skup się! Nie myśl o Batpalcach w... nosie
shenra - 13 Sierpnia 2012, 01:39
Matrim, moim zdaniem wiele wysiłku i dzielności musiałeś włożyć (niekoniecznie nosowopalczasto), by ekran mógł okazać się jeszcze dzielniejszy w tej sytuacji pełnej grozy i napięcia.
Rafał - 13 Sierpnia 2012, 08:20
A co tu tak różowo, hę?
ilcattivo13 - 13 Sierpnia 2012, 10:08
shenra napisał/a | ilcattivo13, no dziękuję za zwrócenie uwagi na taki drobniasty szczególik jak to, że Chomiki i rooshofe to w ekstremalnych warunkach jeno się nie gryzą | całościowa przyjemnowatość po mojej stronicy
Magnis - 13 Sierpnia 2012, 19:38
Po przeczytaniu dyskusji na temat koloru nicka Shenry od razu mi się poprawił humor .
Matrim - 13 Sierpnia 2012, 21:04
shenra napisał/a | w tej sytuacji pełnej grozy i napięcia. |
O tak, grozy i napięcia było wtedy sporo I fruwających odprysków. Swoją drogą ciekawe jak z tym pomiarem dzielności jest: czy wraz ze zbliżaniem się do celu dzielność rośnie, czy spada?
Rafał napisał/a | A co tu tak różowo, hę? |
Różowo to było, jak tu pawian pomykał...
shenra - 13 Sierpnia 2012, 21:12
Bosz ile frajdy sprawia mi fakt, że przy was dochodzę do wniosku, że jednak nie trzeba się leczyć
Matrim napisał/a | czy wraz ze zbliżaniem się do celu dzielność rośnie, czy spada? | A poruszała się ruchem jednostajnie prostoliniowym, czy to już była równia pochyła?
|
|
|