Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Kruk Siwy - 24 Stycznia 2007, 09:53
gorim1, szewce wymarli?
lokje - 24 Stycznia 2007, 19:19
a wiesz, Kruku, że chyba wymarli? mogę sobie zrobić buty do jazdy konnej albo ciżmy ( na fali popularności bractw rycerskich) i to wszystko. bo się nie opłaca...
Lu - 24 Stycznia 2007, 20:23
Haletha napisał/a |
Spódniczki nałożone na spodnie... rany julek, kto i po co to wymyślił?! Brzydkie jak kupa jeża i nie ma z tego co wiem żadnego praktycznego zastosowania. |
A ja tak chodziłam kiedyś dawno temu i w zeszłym roku też Lekko połyskujące, czarne spodnie-lekkie-dzwony obwiązywałam czerwoną, szeroką chustą na wysokości boder. Albo nakładałam sztruksową sunieneczkę zapinaną z przodu na zamek i pod to spodnie. Albo na szare, ciemne spodnie nakładałam mini sukieneczkę srebrną na ramiączkach - nawet tak na balety chodziłam.
A zastosowanie jest bardzo praktyczne: kiedy wyjeżdzasz na Love Parade do Berlina, gdzie wszystkie dokumenty, pieniadze, paszport i klucze musisz mieć przy sobie, wkładasz je do kieszeni spodni a na to wkładasz sukienkę na ramiączkach. Nie musisz nosić torebki (którą ktoś w tłoku mógłby ukraść), a żaden kieszonkowiec nie wyjmie ci tego z kieszeni bez podniesienia sukienki - a to na pewno poczujesz
Fidel-F2 - 24 Stycznia 2007, 20:52
Lu napisał/a | a żaden kieszonkowiec nie wyjmie ci tego z kieszeni bez podniesienia sukienki - a to na pewno poczujesz | ale możesz pomyśleć, że ma uczciwe zamiary
Agi - 24 Stycznia 2007, 20:56
jak zakonnica?
Kruk Siwy - 24 Stycznia 2007, 21:22
lokje, obstalowaliśmy sobie z Kresem fantastyczne buty u szewca właśnie. Znaczy Kres obstalował - ja przymierzyłem i okazało się ze mamy identyczne stopy. Już nie zdjąłem tych butów...
Przychodzę w nich na SKOFy. A jeszcze jedno - szewc pracując w mieście Łodzi przy Piotrkowskiej bierze grosze za wspaniałą, ręczną robotę.
Perła!
lokje - 25 Stycznia 2007, 02:39
a ten szewc, to on damski też jest?
Godzilla - 25 Stycznia 2007, 07:24
To ja nie wiem, czy dziś w Warszawie jeszcze się taki trafi. Jest jeden przy Chmielnej, ale ceny ma astronomiczne.
dzejes - 4 Lutego 2007, 19:17
W sumie nie wiem czy śmieszy, czy denerwuje.
Oczywiście w kontekście przekazania 40 megaZł na budowę Świątyni Zagłady pw. Wydymanego Podatnika.
Hubert - 4 Lutego 2007, 20:17
A mnie niemożebnie drażni to, że ferie już się kończą... Nie chcę iść do szkołyyyyy!
elam - 4 Lutego 2007, 20:32
- jakie ferie???
kierar, KIERAT !!!!
Kruk Siwy - 4 Lutego 2007, 20:36
lokje, obawiam się że on jest mocno męski...
Anko - 4 Lutego 2007, 20:59
Kiedy człowiek jeszcze chodził do szkoły, to miał tyle wolnego... No i młody był, nie to, co teraz...
Tomcich - 4 Lutego 2007, 21:21
Ale to wszystko się docenia, jak się do szkoły już nie chodzi. Podobnie ze studiami.
Fidel-F2 - 5 Lutego 2007, 07:17
o nie, studia doceniałem w odpowiednim czasie
do tego stopnia, że studiowałem 7lat i dwie uczelnie zaliczyłem
Dunadan - 5 Lutego 2007, 08:38
zaspałem no jasna cholera by to wzięła!!!! zaspałem!!! po ra pierwszy w swoim zyciu chyba - przez ten zasrany budzik w telefonie! miałem wycieczkę do celulozowni ( ważną, bo zorganizowaną dla potrzeb zajęć z przemysłu papierniczo-celulozowego )! i zaspałem!
Lu - 7 Lutego 2007, 00:01
Dun, nie ma tego co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej sobie pospałeś
Dunadan - 7 Lutego 2007, 10:11
A nie zaprzeczę - wycieczka była w tym samym momencie co inne wykłady które musiałbym przegapić gdybym pojechał. Tak to przynajmniej zaliczyłem wykłady.
Godzilla - 7 Lutego 2007, 10:13
Córeczka koleżanki z pracy ma białaczkę. Organizujemy oddawanie krwi, a ja się nie bardzo kwalifikuję na dawcę. Na dodatek mała ma naprawdę rzadką grupę krwi
Pako - 7 Lutego 2007, 10:52
Aj... Przykro mi jak diabli. Zawsze mi przykro, jak widzę, że dzieciom się takie rzeczy dzieją, takie nieszczęścia
Godzilla - 7 Lutego 2007, 10:58
Ma chyba ze trzy lata. Pamiętam, jak była niemowlakiem. I jej mamę bardzo lubię
Rafał - 7 Lutego 2007, 11:40
Można jakoś pomóc?
Godzilla - 7 Lutego 2007, 11:44
Czekam na wiadomości od koleżanek, które organizują akcję krwiodawstwa. Na razie jest w obrębie mojej firmy. Jeśli będą dopuszczone osoby z zewnątrz, może ktoś z Warszawiaków mógłby się zjawić.
Piech - 7 Lutego 2007, 11:49
A o jaką grupę krwi chodzi?
Godzilla - 7 Lutego 2007, 11:56
0 Rh minus.
Pako - 7 Lutego 2007, 17:00
Ja pier...... znajomego, no może nie do końca znajomego, ale znaną mi osobę, potrącił samochód. Znałem kolesia z nete tylko, z ogame, a i tak mną szarpnęło, jak diabli. Jakiś pijany kierowca kolesia potrącił, nie stuknął, tylko poważniej.
Brać ku... takiego, lać po mordzie i patrzeć jak puchnie, k...mać
Fidel-F2 - 7 Lutego 2007, 17:24
święte słowa Pako
elam - 7 Lutego 2007, 21:09
Fidel.....
Tomcich - 12 Lutego 2007, 22:38
Ostatnimi czasu mój dostarczyciel netu. Podajcie mi słownik brzydkich wyrazów.
Fidel-F2 - 12 Lutego 2007, 22:53
elam, muszę dbać o imidż
|
|
|