To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)

hrabek - 10 Stycznia 2007, 10:45

Tez zaluje, ze mnie nie bedzie, ale jeszcze nie teraz. Moze kiedys, jak wypali to co teraz probuje zrobic. Jak dobrze pojdzie, to bede wiecej jezdzil po Polsce. Wtedy pewnie i o Wawe zahacze.

A od konusow nie zwyklem nikogo wyzywac. Bo jeszcze sie okaze, ze taki w mlodosci 20 lat ciezary dzwigal i dlatego nie urosl. Mogloby sie dla mnie zle skonczyc.

Kruk Siwy - 10 Stycznia 2007, 10:47

Hehe. Znam takich. Bądź z nami duchem w sobotę. Duchy... duchy będą potrzebne.
hrabek - 10 Stycznia 2007, 10:51

To mozecie wypic za mnie. Ide w piatek na artroskopie kolana, do ktorej dostaje sie znieczulenie w kregoslup. Slyszalem, ze mozna nie trafic tam gdzie trzeba, a wtedy kolano staje sie najmniejszym zmartieniem w obszarze od pasa w dol. Z pozostaniem duchem na dluzej wlacznie...
Masakra, ale jak nie zrobie, to do konca zycia juz zadnych sportow na pewno, tylko chodzenie, a i to nie wiem, czy nie skonczy sie w ktoryms momencie, wiec wole to zrobic teraz na moich warunkach, niz za kilka lat lezac w byle jakim szpitalu u byle jakiego lekarza. Jak wroce do domu, to wypije za was.

Godzilla - 10 Stycznia 2007, 10:56

Jeśli podpajęczynówkowe, to ja takie miałam i obyło się bez kłopotów. Przez kilka dni czułam czasami taki przykry ucisk w miejscu wkłucia igły, potem przeszło. Są ludzie, którzy cierpią potem nie wiadomo dlaczego na bóle głowy, i swego czasu słyszałam, że po takim znieczuleniu trzeba leżeć przez dobę, żeby wkłucie się zrosło. Ale anestezjolog, jak go o to zapytałam, powiedział, że nic z tych rzeczy, więc już nie wiem.
Kruk Siwy - 10 Stycznia 2007, 10:56

Trzymam kciuki. A na SKOFie postaram się potrzymać za jakiejś kolano... bynajmniej nie za swoje... hihihi
Kruk Siwy - 10 Stycznia 2007, 10:57

Godzilla, trzeba by Natt zapytać.
Godzilla - 10 Stycznia 2007, 11:01

No jasne, Natt jest fachowcem.
dareko - 10 Stycznia 2007, 12:11

Rezerwacja w Paradoxie potwierdzona. Cala sala bedzie jakby wylaczona, oprocz nas bedzie jeszcze jedna grupa, do konca nie wiem kto.
Kruk Siwy - 10 Stycznia 2007, 12:54

Al-Qaida? Ili wielbiciele VI Kościoła Szamańskiego?
Godzilla - 10 Stycznia 2007, 12:56

Smutni panowie w czarnych płaszczach i z teczkami?
Kruk Siwy - 10 Stycznia 2007, 12:59

Koło gospodyń wiejskich? Brygada S.W.A.T?
dareko, nie trzymaj nas w niepewności!

dareko - 10 Stycznia 2007, 13:27

Ale ja naprawde nie wiem kto. :roll: Kuba powiedizal, ze jacys ich klijenci, wiec pewnie tez fantasci :)
mawete - 10 Stycznia 2007, 13:27

Na SWAT to Madzik wystarczy... :D

//edit: jeśli to bedzie Sajeret Matkal czyli "chłopcy szefa sztabu" to problem może być większy, ale jak sądzę da sobie radę... :D

Kruk Siwy - 10 Stycznia 2007, 13:31

mawete, ale my chcemy żeby Madzik zajmowała się NAMI. A nie jakimiś... (tu liczne słowa niecenzuralne zakończone frazą - "co to im rozpalone żelazo wetknąć trzeba zimnym końcem w zadek".)
mawete - 10 Stycznia 2007, 13:33

To też ich załatwi w 4 sekundy i potem będą Wam piwo przynosić... :D
Kruk Siwy - 10 Stycznia 2007, 13:45

mawete, i znowu mylisz nasze potrzeby. To my będziemy Jej herbatę nosić. A Ona będzie nam wdzięczna. Tu na kolanku przysiądzie, tam autografik złoży. I będzie roztaczać (dzięki dopasowanemu podkoszulkowi) ogrom swego uroku... och co ja gadam - intelektu! Wybacz Madzik!
Nattfiarill - 10 Stycznia 2007, 14:38

A ja będę wtedy w pracy :|
gorim1 - 10 Stycznia 2007, 14:57

dareko, w kaczorze raczej nie ale to byłaby ceremonia jakbym został zmuszony do milczenia w grobie :P (mam nadzieję że kruk by się postarał)
Godzilla, no nie ty gitarkę weź pośpiewamy (po odpowiedniej ilości trunku wcześniej pochłoniętego)
hmm prawdopodobna obecność NURSa mnie zaskoczyła

Rafal Kosik - 10 Stycznia 2007, 16:39

O ile wiem, w Paradoxie jest zlot fanów SW, więc chyba nic nam nie grozi:) Chociaż, jeśli dojdzie do walki o piwo... Glock vs. miecz świetlny... Połowa ludzi zginie od rykoszetów.

R

gorim1 - 10 Stycznia 2007, 16:52

Rafal Kosik, nie ma co się martwić przypominam Jabbe the huta więc może coś to da ewentualnie biorę ich na taranowanie :P paru wbitych w bar i będzie święty spokój
Ixolite - 10 Stycznia 2007, 17:06

A jak przyprowadzą ze sobą Jedi?

Nie nie, będzie dobrze, będzie troche załogi z Latającej Holery, więc będzie ok :wink:

mawete - 10 Stycznia 2007, 17:09

Kruku: wybacz, ale nie masz racji... Madzik ich załatwi i to oni Wam będą, piwo przymosić (a Madzik inne płyny :D )
Po diabła macie sie meczyć? :D

Kruk Siwy - 11 Stycznia 2007, 09:26

Racją macie, mawete, choć przynoszenie hierbaty Madzik nie sprawia (przynajmniej mi) przykrości. Do SKOFy dwa dni, przeżyjemy zobaczymy.
Ixolite - 11 Stycznia 2007, 09:53

Przynoszenie czegokolwiek Madzik nie powinno sprawiać przykrości. Zdaje się, że przynoszenie samej Madzik, też nie sprawia przykrości? :mrgreen:
Kruk Siwy - 11 Stycznia 2007, 10:00

Hum, hum. Byle nie na dystansie większym niż pięćset metrów... starość nie radość...
Studnia - 11 Stycznia 2007, 20:47

Kruku nie bądź taki skromny... :mrgreen:
dareko - 12 Stycznia 2007, 10:00

Chyba wszyscy wiedza gdzie jest Paradox, na wszelki wypadek podaje dokladny adres. Al. Ujazdowskie 6A, naprzeciwko ambasady USA. Spotykamy sie tradycyjnie o 16.
Godzilla - 12 Stycznia 2007, 10:27

Uzupełniam śpiewnik, bo poprzednio ludziom brakowało a to Kaczmarskiego, a to cyrylicy, a to przyśpiewek żeglarskich. Czy ktoś ma jakieś życzenia, propozycje, bądź chce zarzucić ulubionym tekstem? Ostatnia chwila na poprawki!
Kruk Siwy - 12 Stycznia 2007, 10:34

Godzilla, Komu dzwonią temu dzwonią - jakbyś mogła rozmnożyć tekst tej przepięknej optymistycznej pieśni byłbym dźwięczny. Może się przydać.
Godzilla - 12 Stycznia 2007, 10:44

"Komu dzwonią" jest od początku w dużym śpiewniku.

Partner forum