Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?
Anko - 8 Sierpnia 2006, 04:06
Wiedźma: Cytat | Cytat | Pewnie bieglejsza jest w tym od przeciętnego człowieka... |
Ale przez to i bardziej nieszczęsliwa | Czyli jednak wychodzi na to, że niewiedza to błogosławieństwo.
A czy wiedźmy znają jakieś czary na podniesienie szczęśliwości? To by się przydało w Nowym Wszechświecie. Ale nie tandetną metodą prozacową (podobno wraz ze ściekami do rzek w Anglii wpływa mnóstwo zanieczyszczenia prozacem - ileż to ludzie tego w siebie wlewać muszą ).
Kruk Siwy - 8 Sierpnia 2006, 08:43
Nevermore...
Kruk nie ufa nikomu. Kruk zwłaszcza nie ufa sobie.
Pako - 8 Sierpnia 2006, 09:03
Ech... spać byście chodzili o przyzwoitych godzinach.... człowiek wyspany to człowiek szczęśliwy A nie do 4 rano przed mointorem
Czy Wiedźma możę zostać moją przyjaciołką? Jak najbardziej. W końcu miło jest mieć wśród przyjaciół kogoś obdarzonego Mocą , ale także wiedzą, kogoś, na czyjej przyjaźni można polegać itp.
A że każdy ma wady - co to za przyjemność pokochać człowieka bez wad? To za proste. Pokochać czlowieka z wadami to wyzwanie!
Tak, Wiedźma może zostać moją przyjaciółką, ja problemów sprawiać nie będę. To raczej ja bedę problemem,a le to już inna historia.
Wiedźma - 8 Sierpnia 2006, 11:51
Człowiek, ale i wiedźma też, bez przyjaciela, gdy ma problem, nie umie zasnac
Wiedźma - 13 Sierpnia 2006, 23:22
Kto mnie na razie nie poznał osobiscie, niech nie czyta tych plotek o mnie, ktore teraz będą się pojawiały w w watku o Pakonie Ja naprawdę jestem dobra wiedźma i miła
Anko - 13 Sierpnia 2006, 23:55
A ja muszę powiedzieć, że miałam okazję być w domu naszej Wiedźmy. I jest to z pewnością miejsce magiczne, gdzie czas płynie zupełnie innym biegiem albo nawet w innym kierunku... Jakieś tam kiczowate chatki z czekolady itp. się nie umywają.
Wiedźma - 14 Sierpnia 2006, 13:40
Zeby tak jeszcze lata wiedźmom upływały w drugim kierunku Chodź wiedźma niemowlak??? O tym jeszcze nikt nie pisał
gorat - 14 Sierpnia 2006, 19:07
Wiedźma
Cytat | Zeby tak jeszcze lata wiedźmom upływały w drugim kierunku |
Oby nie wiedza Lepsza wiedźma mądra niż... robiąca w gacie
Niby tyle osób widziało Wiedźmę w jej środowisku naturalnym (?), a nadal nie ma opinii...
Tomcich - 14 Sierpnia 2006, 20:46
gorat
Cytat | Niby tyle osób widziało Wiedźmę w jej środowisku naturalnym (?), a nadal nie ma opinii... |
Właśnie, gorat ma rację, niech się wypowiedzą na temat Wiedźmy Ci co ją już widzieli.
Wiedźma - 15 Sierpnia 2006, 17:10
Kazdy pewnie widzial, co chcial widziec.
Tomcich - 15 Sierpnia 2006, 17:16
Tym bardziej niech się wypowiedzą, subiektywna ocena Wiedźmy przefiltrowana przez konfrontację wyobrażeń z rzeczywistością.
Pako - 15 Sierpnia 2006, 19:59
A co ja tu będę gadał Znam ją dłużej troszeczkę - warta jest zobaczenia i tyle
Wiedźma - 16 Sierpnia 2006, 18:26
Romek o mnie straszne rzeczy opowiada w wątku o Pakonie A ja taka miła byłam
Anko - 16 Sierpnia 2006, 18:44
Wiedźma: Cytat | Romek o mnie straszne rzeczy opowiada w wątku o Pakonie | Kto się lubi, ten się czubi...
Pako - 16 Sierpnia 2006, 18:59
Straszne rzeczy to się dopiero mogą dziać Ja tego ptaka nie odpuszczę
Wiedźma - 16 Sierpnia 2006, 19:11
Cytat | Anko napisał/a | Wiedźma: Cytat | Romek o mnie straszne rzeczy opowiada w wątku o Pakonie | Kto się lubi, ten się czubi... |
|
Tylko że on mnie cały czas czubi I nie tylko mnie, ale i Nursa, co widoczne jest na zdjęciach z Pakonu
Wiedźma - 16 Sierpnia 2006, 19:12
Cytat | Pako napisał/a | Straszne rzeczy to się dopiero mogą dziać Ja tego ptaka nie odpuszczę |
|
Kurde Pako, Ty to byś mógł horrory pisac Widać masz talent, bo tak stopniujesz napięcie
Kruk Siwy - 16 Sierpnia 2006, 19:31
Wiedźma, przecież on pisze horrory.
Pako, czekam na opowiadanie, bo jak nie to JA Ci pokażę horror. Sałatka z ptaszka to przy tym nic.
Anko - 16 Sierpnia 2006, 19:49
Wiedźma: Cytat | Tylko że on mnie cały czas czubi I nie tylko mnie, ale i Nursa, co widoczne jest na zdjęciach z Pakonu | Znaczy, że lubi wiele osób. Dobrze jest mieć wielu przyjaciół, nie?
A co do PAKONu, to skoro już wiadome, że PAKON Wiedźmą stoi, to nie dziw się, że zainteresowanie skupia się wokół Ciebie.
Kruk Siwy: Cytat | Pako, czekam na opowiadanie, bo jak nie to JA Ci pokażę horror. Sałatka z ptaszka to przy tym nic. | Widzisz, Pako, jak to się kończy? Kruku Siwy, odpuść, bo się Pako zestresuje i blokady twórczej dostanie...
Kruk Siwy - 16 Sierpnia 2006, 19:59
Anko, on już opowiadanie napisał. Tylko leni się z przesłaniem.
Wiedźma - 16 Sierpnia 2006, 20:18
Czy w tym opowiadaniu Wiedźma ma jakieś szanse na przeżycie?
Anko - 16 Sierpnia 2006, 20:21
Kruk Siwy: Cytat | Anko, on już opowiadanie napisał. Tylko leni się z przesłaniem. | Ponieważ potrafisz wysnuć z "Kruczego lotu" (albo czegokolwiek...) niezwykle dalekoidące wnioski, nie jestem skłonna tak łatwo uwierzyć w tę opinię o lenistwie Pako.
Kruk Siwy - 16 Sierpnia 2006, 20:34
Anko, zaprawdę powiadam Ci uwierz. Albowiem zabawieni będą Ci co uwierzą. Pako jest Pakiem leniwym. Lenistwo to jedna z funkcji inteligencji. A ja uczniów głupich nie przyjmuję. Sugerujesz, że jest inaczej?
Wiedźma - 16 Sierpnia 2006, 22:02
Wiedźma go lenistwa oduczy
Dracena - 17 Sierpnia 2006, 05:12
Cytat | [Wiedźma]
Kto mnie na razie nie poznał osobiście, niech nie czyta tych plotek o mnie, które teraz będą się pojawiały w w wątku o Pakonie Ja naprawdę jestem dobra wiedźma i miła |
Dobra, miła, uczynna, gra śpiewa, gotuje, a jak prowadzi samochód- jakby płynął po powierzchni ..., kto był na Pakonie ten widział ;)nawet zapewniam, że ślicznie i delikatnie tańczy. I to nie czary
Cytat | Anko
A ja muszę powiedzieć, że miałam okazję być w domu naszej Wiedźmy. I jest to z pewnością miejsce magiczne, gdzie czas płynie zupełnie innym biegiem albo nawet w innym kierunku... Jakieś tam kiczowate chatki z czekolady itp. się nie umywają. |
Miejsce magiczne i wyjątkowe, gdzie kłopoty ulatują nawet w pochmurne dni.
Pako - 17 Sierpnia 2006, 11:19
Pako leniwy nei jest. Wczoraj miał parę innych zajęć, ważniejszych niż moja nędzna twórczość. Dziś rano internet powiedział, żę nie będzie działał i nie działał. Teraz działa, zaraz poślę. Tylko się potem na mnie nie wyżywaj za bardzo
Kruk Siwy - 17 Sierpnia 2006, 11:32
Pako, zmiażdżę cię! Hihihi. Ech, Pako bracie w Pakonie zobaczę coś spłodził i pomyślimy co z tym dziełem nam czynić wypada. Jestem dobrej myśli.
Wiedźma - 17 Sierpnia 2006, 17:33
No chyba Pako nie pisze o Wiedźmie? Bo ciągle mnie straszy i straszy odwetem
Pako - 17 Sierpnia 2006, 17:56
Nie... to Tomek się prosił o mój tekst teraz się będzie męczył go czytając.
O wiedźmie aktualnie skończyłem pisać, ale jeszcze w diabli poprawek tam trzeba dać, to jeszcze trochę trzeba opczekać
Wiedźma - 17 Sierpnia 2006, 18:03
Cytat | Pako napisał/a | Nie... to Tomek się prosił o mój tekst teraz się będzie męczył go czytając.
O wiedźmie aktualnie skończyłem pisać, ale jeszcze w diabli poprawek tam trzeba dać, to jeszcze trochę trzeba opczekać |
|
ja rozumiem, żem wiedźma, ale nie podoba mi się to "w diabli"
|
|
|