To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Rodion - 20 Marca 2006, 14:57

Lu napisał/a
Kot w lodówce to chyba dość powszechny przypadek - sama kilka razy znajdowałam tam małe, przerażone kociaki

A kto je tam zamykal? :mrgreen:

Aga - 20 Marca 2006, 17:27

A ja wracam do normalnego avatara. Dość straszenia ludzi :wink: Tym razem aniołka zamieniłam na diabełka. Chyba bardzie odpowiada mojemu usposobieniu...
A koty są pięęęęęęęęękne.

Lu - 20 Marca 2006, 17:41

Rodion napisał/a
A kto je tam zamykal?

Czasami to nawet ja osobiście :oops:
Małe wchodziły do lodówki z blatu kuchennego - kiedyś weszło tam kilka naraz, wyjełam je oczywiście i zamknęłam lodówkę , ale po dwóch godzinach okazało się że nie wszystkie....
Innym razem młody wszedł do pojemnika z jedzeniem - nie zauważyłam go, zamknęłam pojemnik i włożyłam do lodówki....

Czasami, kiedy trafiały się dwa mioty naraz, po domu biegało 10 takich małych patatajów - wtedy kot w lodówce był na porządku dziennym.... :wink:

Rodion - 20 Marca 2006, 19:37

Lu napisał/a
Czasami to nawet ja osobiście

Noooo tak. :mrgreen:
A koty byly wdzieczne za to ze maja futerka. :lol:

Fidel-F2 - 20 Marca 2006, 20:21

Nie ma takiego kota który mógł by dorównać psom
Logan - 20 Marca 2006, 20:45

Off-top zrobił się okrutny. Niestety, na skutek jakiegoś dziwnego błędu forum nie mogę wydzielić postów o futrzakach do nowego tematu, tak więc dyskutować o nich możecie tutaj.
Lu - 20 Marca 2006, 21:42

Fidel-F2 - śliczne bobo!!!
A chłopczyk to, czy dziewczynka?

Zaczynam się rozklejać na widok faceta z dzieckiem :)

Fidel-F2 - 20 Marca 2006, 22:46

Mikołaj Mieszko. 18 marca skończył rok i 4 miechy. Straszny szatan.
Lu - 21 Marca 2006, 00:14

Taki mały, a już naśladuje tatusia :)
Bądź mu przykładem i nie pal, nie pij, nie gadaj bzdur ;) i czytaj duuużo ksiązek - wyrośnie nam nowy miłośnik SF :) :) :)

elam - 23 Marca 2006, 10:43

a swoja droga, szkoda, ze jakos tak skonczyla sie akcja "prawdziwe zdjecie" w avatarkach... niektorzy maja takie fajne buzki, a wstydza sie je pokazac... a niektorych w ogole nie widzialam, bo odkryli sie zbyt krotko - albo wcale... ja coz, w weekend wroce chyba do mojej gremliniej postaci, chociaz ktos pochwalil moja el(fk)e; ale ona za chuuuuuda jest, w stosunku do mnie. oj, za chuuuuuuda.... :mrgreen:
Godzilla - 23 Marca 2006, 10:47

Ale taka tajemnicza i jakby kocia.
elam - 23 Marca 2006, 10:55

cos w niej jest, co odzwierciedla jakis aspekt mojej osobowosci...
i chyba nawet bylybysmy podobne fizycznie...
gdybym stracila jakies 30 kilo... :lol:
(elfy to anorektycy :mrgreen: )

Godzilla - 23 Marca 2006, 10:58

Albo mają szybką przemianę materii :wink:
elam - 23 Marca 2006, 13:34

ee.. ja mysle, ze oni, w tych lasach, zywia sie korzonkami i grzybkami, bo im ptaszkow i sarenek szkoda... i temu tacy chudzi sa.
Piech - 23 Marca 2006, 14:08

elam napisał/a
a swoja droga, szkoda, ze jakos tak skonczyla sie akcja prawdziwe zdjecie w avatarkach... niektorzy maja takie fajne buzki

No właśnie. Czemu schowałaś buziaka?

Iscariote - 23 Marca 2006, 14:26

Cytat
bo im ptaszkow i sarenek szkoda... i temu tacy chudzi sa.

Nie wiedzą co dobre.. mięso jest najwspanialszym pokarmem jaki może być... :twisted:

Pako - 23 Marca 2006, 16:58

E tam.. elfy mięsko szamają...
A ja cięgle mam mordkę w awku - podziwiajcie, mało takiego piękna po świecie chodzi ;) :P

Czarny - 24 Marca 2006, 07:37

Pako napisał/a
mało takiego piękna po świecie chodzi

Może to i dobrze, Pako.

elam - 24 Marca 2006, 08:48

Piech napisał/a
elam napisał/a
a swoja droga, szkoda, ze jakos tak skonczyla sie akcja prawdziwe zdjecie w avatarkach... niektorzy maja takie fajne buzki

No właśnie. Czemu schowałaś buziaka?

bo moj wcale nie taki ladny :)

Lu - 24 Marca 2006, 09:07

elam napisał/a
.... chociaz ktos pochwalil moja el(fk)e; ale ona za chuuuuuda jest, w stosunku do mnie. oj, za chuuuuuuda.... :mrgreen:

Od czego jest photoshop ;)
Przy jego pomocy ludzie często upiększają zastaną rzeczywistość - Ty też możesz upiększyć swoją elfkę - dodaj jej ze 30 kilo :)

Piech - 24 Marca 2006, 10:04

elam napisał/a
bo moj wcale nie taki ladny

Proszę nie dyskutować. Ja mówię, że ładny - to ładny.

Anko - 24 Marca 2006, 12:27

elam napisał/a
bo moj wcale nie taki ladny :)
E, no, ale teraz to jest jakiś obrazek z D&D-ków... Pamiętam, ciągnęłam ze strony "Wizards of the Coast" lub pokrewnej... :|
Słowik - 24 Marca 2006, 12:36

Kurka, już nas niewielu "twarzowców" zostało...Chyba trzeba będzie zdjąć kostium z haka i odkurzyć.
elam - 24 Marca 2006, 12:38

?? ja tam nie wiem, skad to dokladnie jest, znalazlam na stroni do ktorej ktos podal linka bodajze na 14tej stronie tego tematu.. Miria chyba?
w kazdym razie, dziekuje temu komus :) bo przecudnej urody avatarki mozna tam znalezc

Rafał - 24 Marca 2006, 12:50

Ja swoim oczkiem będę błyskał chyba tylko do poniedziałku. Poszukam czegoś prostego. Ale fajna akcja była. Za dwa lata można będzie powtórzyć i zobaczyć jak się ludzie zmieniają/dorastają :wink:
Logan - 24 Marca 2006, 13:30

Spokojnie, nie wyłamujcie się. Po propozycji "Dnia bez emotikona" myślę o "Dniu prawdziwej twarzy w avatarze".
Anko - 24 Marca 2006, 13:46

Logan napisał/a
Spokojnie, nie wyłamujcie się. Po propozycji Dnia bez emotikona myślę o Dniu prawdziwej twarzy w avatarze.
Ja tam nie uznaję "dnia bez...", np. bezmięsnego, itp. Wyjątkiem "dzień bez samochodu" i "dzień bez papierosa", bo nie palę i nie mam prawa jazdy. :wink:
Lu - 24 Marca 2006, 13:48

Logan napisał/a
Po propozycji Dnia bez emotikona myślę o Dniu prawdziwej twarzy w avatarze.

A czy może to być twarz prawdziwa, tylko że nie nasza?

Pako - 24 Marca 2006, 21:19

Czarny - wiesz.. ganić to ty możesz.. ale ja jeszcze twojej mordki nie widziałem, to ty się nie liczysz ;)

Co do zmian avków na kostiumy - no szkoda.. ja się do swojej mordki przyzwyczailem już i nie zmieniam.. a jak już to i tak wrócę do mojego daemon spawna :)

Iscariote - 24 Marca 2006, 21:32

Mi nadal jakoś po głowię krążą wasze stare wizerunki. Elam to gremlin jest i koniec.. jak widze słowo Elam to wyobrażam sobie gremlina.. i szybko się to nie zmieni.. Elfka jest bleee

Partner forum