Blogowanie na ekranie - Z grobu Fidela - Rzeźnia nr 5
Anonymous - 23 Maj 2009, 19:32
Skoro Fidel padł i powstał niejednokrotnie to może wątek przemianować na Cudowny Grób czy jakoś tak?Hehe.Pozdro.krisu
Agi - 23 Maj 2009, 19:34
krisu, nazwa bloga jest przywilejem gospodarza
Hubert - 23 Maj 2009, 21:20
Fidel-F2, są jakieś zdjęcia z wielbłądziego rajdu?
ihan - 23 Maj 2009, 22:35
krisu napisał/a | Skoro Fidel padł i powstał niejednokrotnie to może wątek przemianować na Cudowny Grób czy jakoś tak?Hehe.Pozdro.krisu |
Masło maślane: Z grobu Fidela i Cudowny Grób, to to samo przecież. A to pierwsze tyle cudownych znaczeń obiecuje.
PS. Fidelu, błagam, jeszcze razem: zdążyliśmy ;) Choć z drugiej strony przynajmniej jesteś konsekwentny.
Fidel-F2 - 24 Maj 2009, 06:47
ihan, będę się starał, dzięki za troskę
Sosnechristo, są ale wymagają chwili coby je przebrać, tu i tam podretuszować a potem wysłac.
gorbash - 24 Maj 2009, 09:33
Fidel-F2 napisał/a | Mogę z czystym sumieniem polecić Stek Chałupę na Krupówkach. Może gdzie indziej bywa taniej ale tu żarcie jest naprawdę fajne. |
Tak tak - świetna sprawa. Sam tam się wybieram w najbliższy weekend. No i to "duże" piwo dla dużych chłopców.
Fidel-F2 - 24 Maj 2009, 16:09
zapomniałem dodać żem fanem oscypków, mniam
Hubert - 24 Maj 2009, 17:01
Fidel-F2 napisał/a | Sosnechristo, są ale wymagają chwili coby je przebrać, tu i tam podretuszować a potem wysłac. |
No to czekamy
Rafał - 25 Maj 2009, 12:17
Fidel-F2 napisał/a | a trasie Skierniewice -Częstochowa-Dąbrowa Górnicza-Kraków-Zakopane zarejestrowałem jedynie jeden fotoradar ustawiony bezsensownie. Reszta jak najbardziej celowo. To tak a'propos niedawnej dyskusji, nie chce mi się już szukać stosownego watku. | Bo fotoradary w durnych miejscach bywa, że stoją. Przynajmniej na ósemce od Wrocka do Piotrkowa. I pamiętaj, że moje zdanie jest mojsze niż twoje twojsze itd.
A propos Zakopca, dobre żarcie dają też w spiskiej knajpie gdzieś w rejonie "gubałowskiego" końca Krupówek (a nielubia się gorole ze Spisza z tymi z podchala oj cosik nie lubią (BTW jeden autochton wmawiał mi nawet kiedyś dawno temu że baby na Spiszu to mają w poprzek - jak się wkrótce potem okazało nie była to prawda )). Steak chałupa to jest za to druga fucha ówczesnego burmistrza, jakieś nieczyste pogrania przy tej okazji autochtoni sugerowali - trza będzie ją kiedyś wypróbować.
Ogólnie jak lubisz te klimaty polecam ci Pieniny - kapitalne miejsce na rodzinny relaks - wszystko w kupie na małej powierzchni i co ważne bardzo fajni miejscowi, honorowi i uczciwi. Może na wakacje na weekend się tam wybierzemy.
Piech - 25 Maj 2009, 12:21
Rafał napisał/a | a nielubia się gorole ze Spisza z tymi z podchala |
Może dlatego, że nie wiedzą skąd oni są.
Rafał - 25 Maj 2009, 12:44
To im powiem następnym razem.
BTW, pomyłek "językowych": kiedyś bawiąc w dyskotece po słowackiej stronie kolega nie bardzo wiedząc co robi bąknął coś do obtańcowywanej właśnie panienki o "czeskich" tatrach. Zdaje się że w pysk dostał od dziewuszki.
dalambert - 25 Maj 2009, 13:55
Rafał napisał/a | Ogólnie jak lubisz te klimaty polecam ci Pieniny |
pp Pierzgowie - Krościenko Rynek = znakomici ludzie !!!
Martva - 25 Maj 2009, 13:57
dalambert napisał/a | znakomici ludzie !!! |
Ale Fidel chyba baraninę woli...
baranek - 25 Maj 2009, 14:38
To smacznego. Ała.
Martva - 25 Maj 2009, 15:07
Ups!
A jak powiem że zapomniałam że tu jesteś, to wtopię jeszcze bardziej, tak? Co za dzień... już nic nigdzie nie piszę
baranek - 25 Maj 2009, 15:16
Świrowałem wszak. Pisz - nie odbieraj mi przyjemności czytania twoich postów.
dalambert - 25 Maj 2009, 16:28
Martva, nie pisałem, że smaczni, ale jak znasz jakiś przepis na ludzinę to DAWAJ
Fidel-F2 - 25 Maj 2009, 16:39
Martva, prawda, w Stek Chalupie swietna baraninę mają Rafał napisał/a | Bo fotoradary w durnych miejscach bywa, że stoją. Przynajmniej na ósemce od Wrocka do Piotrkowa. I pamiętaj, że moje zdanie jest mojsze niż twoje twojsze itd. | Rafał, nie będe się z Tobą spieral, powiedziałem co zaobserwowałem i szlus
Fidel-F2 - 26 Maj 2009, 12:48
http://picasaweb.google.p...akopaneMaj2009#
kto ma ochotę, może oglądać
Rafał - 26 Maj 2009, 15:23
Fajne, trzeba się będzie koniecznie w któryś weekend kropnąć w tym kierunku.
Martva - 26 Maj 2009, 15:33
A inwazji ni ma...
Anonymous - 26 Maj 2009, 21:41
Tu się miała krew lać, jatki miały być.A jak na razie to widzę że krew się leje, ale miesięczna. O sso chozi??
Martva - 26 Maj 2009, 21:47
Zmieniłeś płeć?
Anonymous - 26 Maj 2009, 21:50
O? Nie mówiłem?
Lynx - 26 Maj 2009, 23:40
Fidel-F2, foty cudne
Piech - 26 Maj 2009, 23:58
Fidel, Twoja żona na każdym zdjęciu jest uśmiechnięta, a uśmiech ma nadzwyczaj miły.
A seria dziecko z lodem, to kwintesencjonalne studium Dziecko z Lodem.
Fidel-F2 - 27 Maj 2009, 05:36
Lynx, dzięki
Piech, przekażę
a zdjęć z lodem mam całą szafę, mógłbym osobny, calkiem spory album otworzyć
Anonymous - 27 Maj 2009, 05:57
Miłe foty, obawiałam się nudnych widoczków. Żona wygląda na uosobienie łagodności, jak ona z Tobą wytrzymuje?
Fidel-F2 - 27 Maj 2009, 05:59
Miria, klasyczny, podręcznikowy wręcz przykład, że pozory kłamią, przy niej jestem nieruchawym flegmatykiem bez ikry,
niczego na forum nie napisałem bardziej poważnie
Anonymous - 27 Maj 2009, 06:02
Taką opcję właśnie brałam pod uwagę. W każdym razie, fajna rodzinka!
|
|
|