To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Merigold - 9 Kwietnia 2006, 10:17

Dzień dobry wszystkim w ten piękny niedzielny poranek. Ja już w domu po pracy, cały dzień przede mną. Słoneczko świeci, żyć nie umierać.
NURS - 9 Kwietnia 2006, 10:49

Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki.
Lu - 9 Kwietnia 2006, 11:04

Witam.
A ja właśnie w pracy nadrabiam zaległości ...
A dziś taki ważny dzień - bez emotikonów....

Hauer - 9 Kwietnia 2006, 11:05

Witam, zaglądnałem na chwilke, troche pokrytykuje i uciekam.

Pozdrawiam :wink:

Ładny awaterek Lu, Twój ? :roll:

Lu - 9 Kwietnia 2006, 11:07

Hauer:
Cytat
Ładny awaterek Lu, Twój ?

Tak, to jest mój avatarek.

elam - 9 Kwietnia 2006, 11:31

dzien bez emotikonow dzisiaj, tak?? :)
no dobrze. postaram sie zapamietac...
witajcie wszyscy. wlasnie wstalismy, moj komputerek i ja

Lu - 9 Kwietnia 2006, 11:48

Gorat:
Cytat
Lu napisał/a
ta postać mnie kręci - jest mądry a jednocześnie zielony - cokolwiek miałby to znaczyć... do tego uzywa słów powszechnie znanych ale w takich zestawieniach że trudno domyślić sie o co kaman - to lubię :twisted:

Taką postać niestety musisz zostawić moderatorom.
FTSL

Przemyślałam sobie wszystko (a było to możliwe dopiero wczoraj wieczorem....) i postanowiłam odrzucić rolę Yody.
Niespecjalnie dobra jestem w tworzeniu historyjek i kiepsko wychodzi mi wcielanie się w postaci, a Yoda to ważna postać.
Goracie - Yoda jest Twój.

Zastanawiam się natomiast nad rolą MOCY... (hehehehe)

fonsztyk - 9 Kwietnia 2006, 12:50

Witam wszystkich. Dzień bez emotikona? To dziś? A ja już powstawiałem trzy i co teraz? ( tu by się przydał odpowiedni emotikon). A tak wogóle to zaraz jadę uczyć moją żonę prowadzić auto(tu też emotka by się przydała) całe szczęście że samochód zastępczy bo własny w warsztacie( i tu)
Pako - 9 Kwietnia 2006, 13:05

Dzień doberek wam. Dopiero teraz jestem, bo rano brat siedział na kompie. Ale i tak jest dobrze, teraz grzeję z mawete w HoMM3.
No i emotek nie wolno wstawiać...

Iscariote - 9 Kwietnia 2006, 13:47

Freedom for Emoticons :twisted:
Nom Iscariote pojawił się na forum podkoczuac troche bo humor ma dobry. Przy okazji was zdołuje i napisze, że dziś jest ostatni dzień weekendu :twisted:

Pako - 9 Kwietnia 2006, 13:51

A wcale, że nie. Jutro tylko do lekarza idę, a potem będę płakał w poduszkę do czwartkui... potem do soboty się ruszać nie będę. Czyli w środę przyszłą dopiero do szkoły.
Iscariote - 9 Kwietnia 2006, 13:55

Kurde.. to ja tutaj chciałem ludzi dołować, a ten mnie zdołował. Nie bawię się tak
Pako - 9 Kwietnia 2006, 14:13

Bo widzisz od dołowania to tu jetsem ja, hehe.
Lu - 9 Kwietnia 2006, 15:04

Pako:
Cytat
A wcale, że nie. Jutro tylko do lekarza idę, a potem będę płakał w poduszkę do czwartkui... potem do soboty się ruszać nie będę. Czyli w środę przyszłą dopiero do szkoły.

Ojej! Mam nadzieję ze to nic poważnego. Bardzo współczuję i mam nadzieję ze nie będzie bolało....

elam - 9 Kwietnia 2006, 15:09

bedziesz plakal przez cztery dni??? kurcze, to co tobie ten lekarz bedzie usuwal??
gorat - 9 Kwietnia 2006, 15:25

Witam.
Pako, ty ludzi nie strasz - czy Ty wiesz, co myślimy?!?
Lu: dzięki, dzięki <radosny wytrzeszcz ząbków>. Widziałem parę ekstra avatów, ciekawe, czy jeszcze je mam.

Pako - 9 Kwietnia 2006, 15:43

Spokojnie, to nic poważnego (szczerzy ząbki).
Paznokieć mi będzie doktorek scinał z palucha. Nie boli wcale... dopóki nie zejdzie znieczulenie. Nawet dwa apapy nie pomagają potem na ból, człowiek liczy tętno na palcu bez dotykania go. A spuścić nogę poniżej serca to samobójstwo jest. Już raz tak miałem, teraz problem ponownie sie pojawił i trzeba jeszcze raz. Ale dam sobie radę, nie jest tak źle.
Czyli widzicie, nic TAKIEGO mi wycinać nie będzie (jęzorek)

Gorat, a jakieś to beda avki? Jakieś takie... hmm... ciekawe?

gorat - 9 Kwietnia 2006, 15:50

Na razie nie mogę znaleźć...
fonsztyk - 9 Kwietnia 2006, 15:51

Pako napisał/a
Spokojnie, to nic poważnego (szczerzy ząbki).
Paznokieć mi będzie doktorek scinał z palucha. Nie boli wcale... dopóki nie zejdzie znieczulenie. Nawet dwa apapy nie pomagają potem na ból, człowiek liczy tętno na palcu bez dotykania go. A spuścić nogę poniżej serca to samobójstwo jest. Już raz tak miałem, teraz problem ponownie sie pojawił i trzeba jeszcze raz. Ale dam sobie radę, nie jest tak źle.
Czyli widzicie, nic TAKIEGO mi wycinać nie będzie (jęzorek)

Gorat, a jakieś to beda avki? Jakieś takie... hmm... ciekawe?

To bierz Ibuprom. W moim przypadku to lekarstwo na wszystkie dolegliwości. A na kaca?? to już naaaajlepsze. Wniosek taki - Znieczulaj procentami a lecz się Ibupromem (lol)

Pako - 9 Kwietnia 2006, 16:00

hehe... to ja chyba zrobię tak: dwa apapy i trzy kieliszki. Powinienem być nieprzytomny przez jakiś czas chyba... Da radę.
Aga - 9 Kwietnia 2006, 18:19

Ja się krótko witam i idę nadrabiać zaległości.
elam - 9 Kwietnia 2006, 18:29

Pako, uwazaj na paracetamol. to naprawde paskudna trucizna
Anonymous - 9 Kwietnia 2006, 19:12

Lu:
Cytat
Zastanawiam się natomiast nad rolą MOCY...

O Ty! Podkradasz mi pomysły :wink:

Witam wszystkich. Coś forum od wczoraj ledwo zipie.

Piech - 9 Kwietnia 2006, 19:24

Cytat
Coś forum od wczoraj ledwo zipie.

Nie umieją pisać bez emotikonów.

Anonymous - 9 Kwietnia 2006, 19:29

Wczoraj nie było dnia bez emotikona. A większość z tych, co dziś piszą, i tak używa emotek.

Jakiś spisek?

elam - 9 Kwietnia 2006, 20:10

to raczej wiosenno-przdswiateczne porzadki.
a ja jutro wyjezdzam! nie bedzie mnie az do piatku!
ale sie bedziecie nudzic, co?? hhihihi

Iscariote - 9 Kwietnia 2006, 20:14

Będzie czterodniowa imprezaa :D Będzie picie, jedzenie muzyka i ZERO elam :twisted:
(sie znaczy tęsknić będziemy pewnie)

elam - 9 Kwietnia 2006, 20:21

o, ty!! juz ja sie zemszcze...
gorat - 9 Kwietnia 2006, 21:04

O ile łysy zielony pomarszczony pozwoli.
FTSL

Aga - 9 Kwietnia 2006, 21:34

A ja się żegnam z całym towarzystwem. Muszę iść się uczyć na piekielnie trudny sprawdzian z genetyki. Trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo nic nie umiem.

Partner forum