Piknik na skraju drogi [książki/literatura] - Promocje
Memphis - 26 Maj 2014, 21:11
Do mnie kiedyś zadzwonili powiedzieć, że obwoluta jest uszkodzona - wybrałem w zamian inna książkę, a na drugi dzień odbierałem już przesyłkę w paczkomacie - Aros jest super
Lowenna - 26 Maj 2014, 21:20
I szkoda, że firma może nie podołać ewentualnym zmianom legislacyjnym
Adon - 26 Maj 2014, 21:50
Mam zapasów na 25 lat do przodu, niech klika strzeli sobie w kolano, szkoda, ale płakać nie będę. No i szkoda tylko firm jak aros, które padną przez durnych twórców prawa.
Lowenna - 29 Maj 2014, 12:24
Iwan napisał/a | był ktoś już w Biedronce, jest coś ciekawego? | Właśnie zrobiłam sobie spacer zahaczając o B. W tej konkretnej jedyne, na czym zawiesiłam wzrok, to Dama kameliowa
Procella - 29 Maj 2014, 12:54
Memphis napisał/a | Do mnie kiedyś zadzwonili powiedzieć, że obwoluta jest uszkodzona - wybrałem w zamian inna książkę, a na drugi dzień odbierałem już przesyłkę w paczkomacie - Aros jest super |
Do mnie kiedyś też dzwonili, że okładka jest uszkodzona a nie mają innego egzemplarza. Zdecydowałam się kupić (zasadniczo dla mnie stan ksiażki się mało liczy, ma być w jednym kawałku oraz mieć wszystkie kartki na miejscu i dające się przewracać, a nie sklejone jakimiś podejrzanymi substancjami, reszta to szczegóły) i po otrzymaniu paczki długo się przyglądałam, żeby to uszkodzenie znaleźć.
Magnis - 29 Maj 2014, 17:47
U mnie w dwóch Biedronkach nie było nic ciekawego. Jeden kryminał, kilka thrillerów romantycznych, romanse, książki z Gwiezdnych wojen, albumy o malarstwie (chyba), mitologie, jakieś książki z kuchnią związane i dużo dziecięcych książek.
Anonymous - 29 Maj 2014, 17:57
Procella napisał/a | Memphis napisał/a | Do mnie kiedyś zadzwonili powiedzieć, że obwoluta jest uszkodzona - wybrałem w zamian inna książkę, a na drugi dzień odbierałem już przesyłkę w paczkomacie - Aros jest super |
Do mnie kiedyś też dzwonili, że okładka jest uszkodzona a nie mają innego egzemplarza. Zdecydowałam się kupić (zasadniczo dla mnie stan ksiażki się mało liczy, ma być w jednym kawałku oraz mieć wszystkie kartki na miejscu i dające się przewracać, a nie sklejone jakimiś podejrzanymi substancjami, reszta to szczegóły) i po otrzymaniu paczki długo się przyglądałam, żeby to uszkodzenie znaleźć. |
Ech, chciałbym takie zakupy wszędzie mieć. Kiedyś jak kupowałem jeszcze w sklepie Gildii jako redaktor (25% zniżki na wszystko), to 80% książek dostawałem ze śladami kleju na okładce i innymi fajnymi uszkodzeniami.
Procella - 29 Maj 2014, 19:26
Złożyłam zamówienie o 15:58. Jakieś dziesięć minut temu dostałam SMSa, że wysłane
Fidel-F2 - 29 Maj 2014, 19:43
Też tak kiedyś miałem. Od zamówienia do odebrania z paczkomatu minęło mniej niż 24h.
Radomir - 29 Maj 2014, 21:51
W Biedronce rzeczywiście nic ciekawego. Po odwiedzeniu dwóch zrezygnowałem z dalszego buszowania...
Lowenna - 31 Maj 2014, 08:04
Zupełnie z innej beczki ale może komuś się przyda. Szczególnie, że wyjazdy wakacyjne przed nami.
Kupując bilet TLK lub EIC w weekend (bilet na dowolny dzień tygodnia) płacimy 29,- za TLK i 49,- za EIC.
Właśnie zaoszczędziłam circa 200 zł
Anonymous - 31 Maj 2014, 09:23
Lowenna napisał/a | Zupełnie z innej beczki ale może komuś się przyda. Szczególnie, że wyjazdy wakacyjne przed nami.
Kupując bilet TLK lub EIC w weekend (bilet na dowolny dzień tygodnia) płacimy 29,- za TLK i 49,- za EIC.
Właśnie zaoszczędziłam circa 200 zł |
Szkoda, że teraz się o tym dowiaduję, to by mi dwa wyjazdy nie przepadły ze względu na potężne ceny. -_-
gorat - 31 Maj 2014, 17:24
Wracając do nieszczęsnej ustawy: czy zabrania ona darmowej wysyłki lub płatności np. punktami bonusowymi?
hrabek - 4 Czerwca 2014, 12:54
Burzliwe dzieje pirata Rabarbara, jedna z ulubionych książek mojego dzieciństwa, jest tylko dzisiaj na Virtualo za darmo do pobrania (format epub i pdf, niestety nie ma mobi, ale można pewnie skonwertować.
joe_cool - 4 Czerwca 2014, 21:48
Widziałam, wzięłam
Agi - 4 Czerwca 2014, 23:58
Też sobie zafundowałam.
hebius - 5 Czerwca 2014, 11:13
Aros chyba poległ pod swoją promocją (34%). W drugim dniu kompletowania zamówienia widze coś takiego:
A wszystkie tytuły przy czasie realizacji miały wyślemy jeszcze dziś!
Lowenna - 5 Czerwca 2014, 11:16
Zamówiłam w poniedziałek, 2 pozycje miały 'wyślemy w ciągu 2 dni', wczoraj odebrałam
hebius - 5 Czerwca 2014, 11:32
Miałaś farta. Ja zamówiłem we wtorek. Może później wszyscy się rzucili na promocję i dyskont przestał wyrabiać? Przy poprzednim moim zamówieniu kompletowanie i wysyłka poszło im szybciej.
Fidel-F2 - 5 Czerwca 2014, 13:41
Mi też opóźniają, od zmówienia do kompletowania 3 dni. Mam nadzieję, że dzisiej wyślą i na jutro będzie.
hrabek - 6 Czerwca 2014, 13:48
No to się kot woblinkowy trafił. Ehh... Już wiem, czemu to kot był. Za darmo bym nie wziął.
Lowenna - 6 Czerwca 2014, 14:05
hrabek, co wsadzili do wora?
hrabek - 6 Czerwca 2014, 14:09
Woblinkowy kot w worku
Lowenna - 6 Czerwca 2014, 14:11
Anonymous - 6 Czerwca 2014, 14:30
Magnis - 6 Czerwca 2014, 14:45
hrabek to przecież podróżnicza książka o fajnym tytule .
hrabek - 6 Czerwca 2014, 14:47
Spoko. Dajcie znać, jak ktoś przeczyta. Na razie nawet pliku z książką mi się nie chciało z Woblinka ściągnąć.
Magnis - 26 Czerwca 2014, 08:44
W Biedronce jest promocja na książki od 26.06.2014 :
Promocja
Witchma - 29 Czerwca 2014, 08:32
Tym razem w Bookrage "Wiedźmy i czarodziejki"
Procella - 3 Lipca 2014, 11:46
Jeżeli ktoś z Warszawy i okolic ma dziś i jutro trochę czasu:
http://www.antykwariat.wa..._taniej,31.html
|
|
|