To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas śmieszy?

Witchma - 11 Października 2010, 18:40

Ellaine, powinno Cię to zastanowić :D
baranek - 11 Października 2010, 18:43

Ellaine, ja już od dwóch lat byłem z Magdalenką żonaty, mieszkaliśmy razem, a na osiedlu ciągle byłem tym gościem, co tak często Strzemkowskich odwiedza.
Ellaine - 11 Października 2010, 18:45

Cytat
Ellaine, powinno Cię to zastanowić :D

No, fakt. Najwyższy czas naprawdę się wynieść ;) Cóż, w czasie letnim to faktycznie długo mnie nie było - prawie całe trzy miesiące.
Nie no, wiem. Niektórzy sąsiedzi to naprawdę są zadziwiająco do tyłu, jeśli zbyt często patrzą przez okno zamiast pogadać z ludźmi, na których zwykle patrzą ;)

feralny por. - 11 Października 2010, 18:56

baranek, :bravo
Witchma - 11 Października 2010, 19:36

Męczyłam się od dłuższego czasu z Tradosem, który nie chciał współpracować z Wordem 2007, kiedy w tekście pojawiało się jakieś wypunktowanie/lista. Niedawno całkiem przypadkiem odkryłam, że problem pojawia się tylko, gdy dokument wyświetlany jest w "układzie wydruku", a znika, gdy przejdzie się do "wersji roboczej". Komputery są dziwne :D
joe_cool - 13 Października 2010, 12:42

Ostatnio pracuję i wymieniam mejle z facetem, który ma na imię Orly. Rozwala mnie to straszliwie :mrgreen:
Agi - 13 Października 2010, 13:17

joe_cool napisał/a
Ostatnio pracuję i wymieniam mejle z facetem, który ma na imię Orly

A to nie jest zdrobnienie od Orlando? Też zabawnie, ale trochę mniej. :mrgreen:

joe_cool - 13 Października 2010, 14:58

A nie wiem, pan z Izraela jest. W ogóle właśnie widzę, że w Izraelu Orlych jest jak mrówków :mrgreen: A w ogóle to może to pani jest, wujek Google właśnie wyrzucił mi taką stronę: http://www.orlytaitzesq.com/
baranek - 13 Października 2010, 15:00

Śmieszy mnie prognozowana przez ZUS wysokość mojej przyszłej emerytury. Pismo mi przysłali. Płakał będę na emeryturze.
Ozzborn - 13 Października 2010, 18:33

ja jeszcze ciągle mam głupią nadzieję, że ten złodziejski system rozpadnie się, zanim zacznę im oddawać moje lekko zarobione pieniądze.
Martva - 13 Października 2010, 18:45

Juz po raz kolejny trafiłam na kogoś wściekającego się że produkt ma podane ile ma % tłuszczu ale bez informacji na ile gramów ten % :mrgreen:
Kai - 13 Października 2010, 20:18

Martva, :mrgreen: :bravo

Śmieszy mnie, kiedy ktoś, komu zależy na zleceniu, sprzedaje 3 x większy zakres za 5 x większą cenę.

Ellaine - 14 Października 2010, 19:06

Kwiaciarnia, w której reklamują nie tylko kwiaty, ale też i "Helikoptery akcesoria", "Helikoptery części". xD
Witchma - 15 Października 2010, 09:42

Nadtechnecjan mnie rozśmieszył dzisiaj rano. Ciekawe, czy tak można dziecko nazwać :D
Kai - 15 Października 2010, 14:51

Nie do przeniesienia na papier dyskusja na temat smogu, dzięki nieporozumieniu z udziałem słów "smog", "smok", "smoke", "drak", "drag" i nie całkiem chwytającemu dowcip koledze :D
dalambert - 15 Października 2010, 14:52

Witchma napisał/a
Nadtechnecjan mnie rozśmieszył dzisiaj rano. Ciekawe, czy tak można dziecko nazwać

może i można , jak się chce by rodziców do końca życia przeklinało ;P:

Witchma - 19 Października 2010, 17:02

Właśnie jakiś pan w kolejce do bankomatu zaoferował mi swój PIN. Gubił się trochę w określaniu kryteriów otrzymania karty do tego PINu :lol:
shenra - 19 Października 2010, 17:15

Wczoraj moja siostra stwierdziła, że ma gniazdo na głowie i mógłby tam wylądować jakiś ptak, dzisiaj awansowałam na członka kapeli rokowej...qfa boję się jutra :mrgreen:
Kai - 19 Października 2010, 19:29

"Mała Gienia" (Mlalaguena) w wykonaniu Edyty Górniak. W pełni zasługuje na ksywkę.
Easy - 22 Października 2010, 15:28

http://poznan.gazeta.pl/p...luto_szybe.html

Tak jest, ja w tej księgarni pracuję. A skoro oburzony nie zwolniłem się z pracy prawdopodobnie już nigdy żadna prawicowa partia nie wstawi mnie na swoje listy wyborcze.

shenra - 22 Października 2010, 16:15

Młoda mnie właśnie zastrzeliła. Wracamy sobie ze szkoły, a ona do mnie: "Wiesz, że ksiądz to gatunek ginący? Nie ma potomków i jest pod ścisłą ochroną." Padłam :mrgreen:
Martva - 22 Października 2010, 16:58

Ależ ją indoktrynują. Inna rzecz że nie mogę się zdecydować z której strony ;P:
shenra - 22 Października 2010, 17:03

Ja w sumie nie chcę, to jakiś wewnątrzkoleżankowy dowcip :mrgreen:
Chal-Chenet - 22 Października 2010, 17:05

Easy napisał/a
A skoro oburzony nie zwolniłem się z pracy prawdopodobnie już nigdy żadna prawicowa partia nie wstawi mnie na swoje listy wyborcze.

Spoko, PiS Cię przyjmie, oni ciągle zaklinają rzeczywistość. Będziesz zaklinał się, że się zwolniłeś, w końcu sam w to uwierzysz.

Kai - 23 Października 2010, 16:35

shenra, boskie :D Puszczam dalej :D
robert70r. - 23 Października 2010, 19:00

shenra, No nie mogę :!: :bravo :bravo :mrgreen: Też puszczę dalej.
shenra - 23 Października 2010, 19:05

Młoda niezmiernie się cieszy, że sprawiła wam frajdę. :mrgreen:
Witchma - 25 Października 2010, 18:52

Tłumaczenie pt. "Uśmiech Chopina". Łatwo nie jest, ale jaka miła odmiana :D
Martva - 25 Października 2010, 18:54

Xena z dubbingiem w jakimś dziwnym języku ^^
Martva - 26 Października 2010, 16:14

Pokazałam tacie wczorajsze kolczyki a on: Fajne, ale te plecione kółka to gdzieś kupujesz? :lol:

Partner forum