To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Rodion - 11 Grudnia 2005, 16:18

bardzo_czarny_kot napisał/a
Ale oprócz oleum musi i wina lub miodu wlać nieco, które do głowy idąc i oleum, któren lżejsze jest, ze sobą zaniesie

Hej! Jest nadzieja! A przytul się jeszcze acanka do niego , coby mu do końca rozum zmącić!

NURS - 11 Grudnia 2005, 16:18

Biały Wilk napisał/a
Rodion napisał/a
Ten to ma gest.

A co, w końcu nie codziennie zapisuje się człowiek na jakieś forum, nie? :wink:

Biały wilku, prośba o Adminicji, nie używaj czerwonego koloru, to zarezerwowane jest na tym forum do ostrzeżeń. Proszę nieniejszym wszystkich o nieużywanie czerwieni i zieleni.

Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 16:25

Uffff, już czuję się lepiej. Oleum pomogło. Dzięki Margot!
Chyba faktycznie w browarze były jakoweś czarcie ingrediencje. Ktoś mi je pewnikiem dolał, aby mieszek bezkarnie opróżnić :evil:

NURS - 11 Grudnia 2005, 16:33

Dzięki wielkie, Biały Wilku, baw sie do woli, zapraszam szczególnie do komentowania naszych dokonań.
Dunadan - 11 Grudnia 2005, 16:37

Witaj Biały wilku i Iscariote! Będzie rzeź i rąbanka Iscariot? Helsing się kłania :twisted:
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 16:38

NURS napisał/a
Dzięki wielkie, Biały Wilku, baw sie do woli, zapraszam szczególnie do komentowania naszych dokonań.

No problemo, po prostu - przyznaję bez bicia - nie przeczytałem regulaminu forum.

Nivak - 11 Grudnia 2005, 16:38

Integry nam jeszcze brakuje ;)
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 16:40

Witaj Dunadan! Ja pierwszy po miecz nigdy nie sięgam (no, może po paru głębszych).
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 16:47

Rzeź i rąbanka...hmm to zalezy od tego kto mi stanie na drodze ale nie powiem kuszaca propozycja... dawno krew sie nie lała nigdzie... :twisted:
Dunadan - 11 Grudnia 2005, 16:52

Nivak, chętna? :D rozniesiemy w pył tych katolickich... eh, dobra, powstrzymam się :D
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 16:57

Jakieś aluzje... co? Ładnie ładnie...
Nivak - 11 Grudnia 2005, 16:58

Dunadan ja wolałabym już Viktorią być, ale Intergra też niezła babka jest :D
Czarny - 11 Grudnia 2005, 16:59

Witam wszystkich niepowitanych mą osobą, żegnam (chwilowo) tego, który wybył i głaskanie pod włos dla wszystkich :mrgreen:
Dunadan - 11 Grudnia 2005, 17:01

Nooo... Victoria, hehe fakt :D

Biały wilku - ależ po co zaraz po miecz sięgać? przecież tu tylko biją :D

Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 17:02

Czarny, czuję się wdzięczny za bycie powitanym twoją osobą. Priwiet!

Dunadan, sięganie po miecz to taki nałóg. Jestem co prawda na odwyku, ale terapia trochę potrwa.

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 17:03

Ja pozostane przy swoim Andersenie i jego bagnetach, które nigdy sie nie wyczerpują... i zawsze ma ich pod dostatkiem hahahah
Margot - 11 Grudnia 2005, 17:09

bardzo_czarny_kot napisał/a
Ale oprócz oleum musi i wina lub miodu wlać nieco, które do głowy idąc i oleum, któren lżejsze jest, ze sobą zaniesie :D

Przecież wypił wcześniej odpowiedni napitek, to teraz tylko oleum trzeba było dodać :mrgreen:
I pomogło!
Rodionie, nie przejmuj się, perswazyją uzyskamy więcej => Biały Wilk nie tylko z nami przehula dukaty, ale kompaniji dotrzyma :mrgreen:

Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 17:13

Nie trzeba perswadować, poprosić wystarczy :)
A kompanija częstokroć przyjemniejsza od picia samego (czy to nie zakrawa przypadkiem na herezję?)

Dunadan - 11 Grudnia 2005, 17:13

pf! nie ma to jak półtorak... siakieś tam bagnety... taki dług miecz powiedzmy z damascenu ( bułat były przesadą ) wystarczy... o, np. taki: http://www.powning.com/ja...ternwlded12.jpg
Czarny - 11 Grudnia 2005, 17:16

Mnie to zawsze się podobał jakiś słusznych rozmiarów "toporek". Z jednej strony ostrze co się zowie, z drugiej zakończony ładną szpilą.
Margot - 11 Grudnia 2005, 17:18

Biały Wilk napisał/a
Nie trzeba perswadować, poprosić wystarczy :)
A kompanija częstokroć przyjemniejsza od picia samego (czy to nie zakrawa przypadkiem na herezję?)

Skądże! Picie jest tylko dodatkiem do kompaniji, nie odwrotnie! Bo jak odwrotnie, to nie warto pić :mrgreen:

Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 17:21

Podpisuję się obiema rękami, choć lewą kulfony jakoweś mi wychodzą.
Rodion - 11 Grudnia 2005, 17:21

Biały Wilk napisał/a
A kompanija częstokroć przyjemniejsza od picia samego

O to, to!!
Margot napisał/a
Rodionie, nie przejmuj się, perswazyją uzyskamy więcej => Biały Wilk nie tylko z nami przehula dukaty, ale kompaniji dotrzyma

Tylko jak ja to w cechu powiem?

Margot - 11 Grudnia 2005, 17:29

Rodion napisał/a
Tylko jak ja to w cechu powiem?

Że stosujesz nowe podejście do klienta - CRM :mrgreen:

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 18:40

No ale idźmy z biegiem czasu... teraz nie wyskoczysz z toporem na faceta z CKMem... to znaczy mozesz ale raczej z nim nie wygrasz...
gorat - 11 Grudnia 2005, 19:19

Eee tam, parę zaklęć ochronnych i już te latające kulki krzywdy mu nie zrobią. W przeciwieństwie do tamtego, który nie ma czym się zasłonić... :twisted:
elam - 11 Grudnia 2005, 19:31

..kreca sie po forum tacy, co sie nie przywitali, gdzie nalezy. jak zlapie, uszy odgryze...
Anonymous - 11 Grudnia 2005, 19:43

Cytat
..kreca sie po forum tacy, co sie nie przywitali, gdzie nalezy. jak zlapie, uszy odgryze...

Nalezałoby rzeźnię jak w Blaviken sprawić. Są tu jacyś wiedźmini? A może ich też wytłukliśmy? :twisted:

gorat - 11 Grudnia 2005, 19:44

...a ja nóżki, by nie uciekali...
elam - 11 Grudnia 2005, 19:45

no, tylko im oczka i raczki zostawimy, zeby mogli naprawic to faux pas, piszac posty..

Partner forum