Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Rodion - 11 Grudnia 2005, 16:18
bardzo_czarny_kot napisał/a | Ale oprócz oleum musi i wina lub miodu wlać nieco, które do głowy idąc i oleum, któren lżejsze jest, ze sobą zaniesie |
Hej! Jest nadzieja! A przytul się jeszcze acanka do niego , coby mu do końca rozum zmącić!
NURS - 11 Grudnia 2005, 16:18
Biały Wilk napisał/a | Rodion napisał/a | Ten to ma gest. |
A co, w końcu nie codziennie zapisuje się człowiek na jakieś forum, nie? |
Biały wilku, prośba o Adminicji, nie używaj czerwonego koloru, to zarezerwowane jest na tym forum do ostrzeżeń. Proszę nieniejszym wszystkich o nieużywanie czerwieni i zieleni.
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 16:25
Uffff, już czuję się lepiej. Oleum pomogło. Dzięki Margot!
Chyba faktycznie w browarze były jakoweś czarcie ingrediencje. Ktoś mi je pewnikiem dolał, aby mieszek bezkarnie opróżnić
NURS - 11 Grudnia 2005, 16:33
Dzięki wielkie, Biały Wilku, baw sie do woli, zapraszam szczególnie do komentowania naszych dokonań.
Dunadan - 11 Grudnia 2005, 16:37
Witaj Biały wilku i Iscariote! Będzie rzeź i rąbanka Iscariot? Helsing się kłania
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 16:38
NURS napisał/a | Dzięki wielkie, Biały Wilku, baw sie do woli, zapraszam szczególnie do komentowania naszych dokonań. |
No problemo, po prostu - przyznaję bez bicia - nie przeczytałem regulaminu forum.
Nivak - 11 Grudnia 2005, 16:38
Integry nam jeszcze brakuje
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 16:40
Witaj Dunadan! Ja pierwszy po miecz nigdy nie sięgam (no, może po paru głębszych).
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 16:47
Rzeź i rąbanka...hmm to zalezy od tego kto mi stanie na drodze ale nie powiem kuszaca propozycja... dawno krew sie nie lała nigdzie...
Dunadan - 11 Grudnia 2005, 16:52
Nivak, chętna? rozniesiemy w pył tych katolickich... eh, dobra, powstrzymam się
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 16:57
Jakieś aluzje... co? Ładnie ładnie...
Nivak - 11 Grudnia 2005, 16:58
Dunadan ja wolałabym już Viktorią być, ale Intergra też niezła babka jest
Czarny - 11 Grudnia 2005, 16:59
Witam wszystkich niepowitanych mą osobą, żegnam (chwilowo) tego, który wybył i głaskanie pod włos dla wszystkich
Dunadan - 11 Grudnia 2005, 17:01
Nooo... Victoria, hehe fakt
Biały wilku - ależ po co zaraz po miecz sięgać? przecież tu tylko biją
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 17:02
Czarny, czuję się wdzięczny za bycie powitanym twoją osobą. Priwiet!
Dunadan, sięganie po miecz to taki nałóg. Jestem co prawda na odwyku, ale terapia trochę potrwa.
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 17:03
Ja pozostane przy swoim Andersenie i jego bagnetach, które nigdy sie nie wyczerpują... i zawsze ma ich pod dostatkiem hahahah
Margot - 11 Grudnia 2005, 17:09
bardzo_czarny_kot napisał/a | Ale oprócz oleum musi i wina lub miodu wlać nieco, które do głowy idąc i oleum, któren lżejsze jest, ze sobą zaniesie |
Przecież wypił wcześniej odpowiedni napitek, to teraz tylko oleum trzeba było dodać
I pomogło!
Rodionie, nie przejmuj się, perswazyją uzyskamy więcej => Biały Wilk nie tylko z nami przehula dukaty, ale kompaniji dotrzyma
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 17:13
Nie trzeba perswadować, poprosić wystarczy
A kompanija częstokroć przyjemniejsza od picia samego (czy to nie zakrawa przypadkiem na herezję?)
Dunadan - 11 Grudnia 2005, 17:13
pf! nie ma to jak półtorak... siakieś tam bagnety... taki dług miecz powiedzmy z damascenu ( bułat były przesadą ) wystarczy... o, np. taki: http://www.powning.com/ja...ternwlded12.jpg
Czarny - 11 Grudnia 2005, 17:16
Mnie to zawsze się podobał jakiś słusznych rozmiarów "toporek". Z jednej strony ostrze co się zowie, z drugiej zakończony ładną szpilą.
Margot - 11 Grudnia 2005, 17:18
Biały Wilk napisał/a | Nie trzeba perswadować, poprosić wystarczy
A kompanija częstokroć przyjemniejsza od picia samego (czy to nie zakrawa przypadkiem na herezję?) |
Skądże! Picie jest tylko dodatkiem do kompaniji, nie odwrotnie! Bo jak odwrotnie, to nie warto pić
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 17:21
Podpisuję się obiema rękami, choć lewą kulfony jakoweś mi wychodzą.
Rodion - 11 Grudnia 2005, 17:21
Biały Wilk napisał/a | A kompanija częstokroć przyjemniejsza od picia samego |
O to, to!!
Margot napisał/a | Rodionie, nie przejmuj się, perswazyją uzyskamy więcej => Biały Wilk nie tylko z nami przehula dukaty, ale kompaniji dotrzyma |
Tylko jak ja to w cechu powiem?
Margot - 11 Grudnia 2005, 17:29
Rodion napisał/a | Tylko jak ja to w cechu powiem? |
Że stosujesz nowe podejście do klienta - CRM
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 18:40
No ale idźmy z biegiem czasu... teraz nie wyskoczysz z toporem na faceta z CKMem... to znaczy mozesz ale raczej z nim nie wygrasz...
gorat - 11 Grudnia 2005, 19:19
Eee tam, parę zaklęć ochronnych i już te latające kulki krzywdy mu nie zrobią. W przeciwieństwie do tamtego, który nie ma czym się zasłonić...
elam - 11 Grudnia 2005, 19:31
..kreca sie po forum tacy, co sie nie przywitali, gdzie nalezy. jak zlapie, uszy odgryze...
Anonymous - 11 Grudnia 2005, 19:43
Cytat | ..kreca sie po forum tacy, co sie nie przywitali, gdzie nalezy. jak zlapie, uszy odgryze... |
Nalezałoby rzeźnię jak w Blaviken sprawić. Są tu jacyś wiedźmini? A może ich też wytłukliśmy?
gorat - 11 Grudnia 2005, 19:44
...a ja nóżki, by nie uciekali...
elam - 11 Grudnia 2005, 19:45
no, tylko im oczka i raczki zostawimy, zeby mogli naprawic to faux pas, piszac posty..
|
|
|