Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Lu - 8 Kwietnia 2006, 11:36
Mirio -współczuję...
Jak już skończycie to koniecznie zajrzyj tu i powiedz jak było
Anonymous - 8 Kwietnia 2006, 11:38
Właśnie przeczytałam posty z knajpy. Mam nadzieję, że do wieczora współczucie Ci minie.
A porządków świątecznych nie robię. Wyrażam w ten sposób swoja indywidualność - nie chcę być taka, jak wszyscy.
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 11:49
Dzien dobry wszystkim.
miałem koszmarny sen. smniło mi się, ze dostałem na forum 6 ostrzeżeń, a póxniej 9
Romek P. - 8 Kwietnia 2006, 11:52
Hauer, tymi 9 ostrzeżeniami to się nie przejmuj. Juz po 6 będziesz martfy
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 11:55
Ale to była jakas inna skala. Bo Logan zrobił reforme na forum i był głównym moderatorem. Skala była do 9 w imie "tolerancji i wyrozumiałości".
Romek P. - 8 Kwietnia 2006, 12:05
Nie no, bez takiej powagi, ja sobie tylko żartowałem okrutnie jak znam NURSa i Logana, naprawdę ciężko tutaj będzie zasłużyć na dożywotni ban
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 12:06
Trudno jak trudno... mówiec Ci to jakiś koszmar był. pierwsze 6 ostrzężeń dostałem jak zwykle za nic, a pozostałe 3 za "podważanie decyzji moderatorskich". Normalnie koszmar.
Emilia - 8 Kwietnia 2006, 12:19
Dzień dobry!
Jak się macie?
Chyba dobrze się trzymacie?
Buźka dla wszystkich!
Koszmarom precz!
Romek P. - 8 Kwietnia 2006, 12:20
Hauer:Cytat |
Trudno jak trudno... mówiec Ci to jakiś koszmar był. pierwsze 6 ostrzężeń dostałem jak zwykle za nic, a pozostałe 3 za podważanie decyzji moderatorskich. Normalnie koszmar. |
Widzisz... to dobrze rokuje w prawdziwym życiu. Twój umysł podpowiada ci, żeby nie grzeszyć znaczy, masz wyrzuty po nabraniu kolorków jeszcze będzie z ciebie porządny forumowiecz
A żeby nie było offtopa, to serdecznie ciebie i wszystkich, co wstali, pozdrawiam po raz kolejny
NURS - 8 Kwietnia 2006, 12:26
witajcie, miłego dnia wszystkim .
Selithira - 8 Kwietnia 2006, 12:57
Dzień do... Aaaa! 1500 nieprzeczytanych postów! Chyba zabiorę się za czytanie... A przecież tylko przez dwa dni mnie nie było!
elam - 8 Kwietnia 2006, 14:00
witam, witam... dzisiaj spokojnie, powolutku... w tle robie wielkie sprzatanie wiosenne. chociaz zapewne skonczy sie tylko na wielkich checiach jak zwykle
Iscariote - 8 Kwietnia 2006, 15:10
Dzieeń dobry. Iscariot wrócił z miasta i wita się ze wszystkimi, którzy w tym czasie pojawili się, tudzież żegna z tymi, którzy zniknęli z internetowej otchłani na rzecz zdrowia psychicznego.
A to wszystko wasz kochany Iscariot mówi przy dźwiękach "Nie ma mowy" Normalsów
nimfa bagienna - 8 Kwietnia 2006, 16:00
Dzień dobry.
<kłania się nóżką>
Pako - 8 Kwietnia 2006, 16:01
Dzień dobry, dzień dobry.
Przywitalnia => biją II
tam się witają nowi, tam też serdedcznie zapraszamy, dzięki temu można stać sie pełnoprawnym forumowiczem z koszem praw i ciężarówką obowiązków.
Piech - 8 Kwietnia 2006, 16:06
Joł.
Czy ktoś był na Tommy'm Emmanuelu, który włąśnie krąży po Polsce, a wczoraj był w Poznaniu?
Dżiiiiiiiizus! - co za uczta!
Pako - 8 Kwietnia 2006, 16:11
Nie było mnie, ale joł.
I kto to ten Tommy?
Iscariote - 8 Kwietnia 2006, 16:16
Google prawdę ci powie, toteż zapuszczam moją wyszukiwareczkę Mozillową
Pako - 8 Kwietnia 2006, 16:21
Ano.. google powiedziało. I czuję, żę chciałbym tego posluchać, żeby się przekonać o co dokładnie w tym chodzi, ale zapowiada się fajnie. A jeśli umie jeszcze do tego naprawdę szybko na tej gitarze zapieprzać, to już w ogóle fajnie by było
Iscariote - 8 Kwietnia 2006, 16:27
Nom.. powiem, że twarz znajoma jakaś. Może w telewizji widziałem. Gitarki bardzo chętnie bym posłuchał.
gorat - 8 Kwietnia 2006, 16:41
Allo, allo, dzionek wcale nie do bani
Widzę, że przybył do nas kotek z wiaderkami. Git. Trzeba będzie narzędzia chirurgiczne odświeżyć, by godnie przywitać...
nimfa bagienna - 8 Kwietnia 2006, 16:52
Już chyba do końca życia te wiaderka będą się za mną wlokły.
gorat - 8 Kwietnia 2006, 17:00
Ekhm... wybacz, ale do końca kojarzę wielu po avatach, w jakich ich pierwszy raz widziałem
Więc się nie martw, przeżyjesz jak i inni
Piech - 8 Kwietnia 2006, 17:22
Cytat | Gitarki bardzo chętnie bym posłuchał. |
Jest soundtack na jego stronie internetowej. To wszystko jeden człowiek i jego gitara. Klasyczna, podłączona do wzmacniacza. Tu i ówdzie pozdrapywał z niej lakier i ponaklejał jakieś paski - dla celów perkusyjnych. W jednym momencie słyszałem kenijskie bębny - nie jeden, ale całą kolekcję grającą jednocześnie. Struny uderza obiema rękoma, w ogóle robi co chce. W trakcie koncertu mówi "Let me introduce the band". Śmiech na sali, bo na scenie był tylko on. No i po kolei mówi "I am the bases", i gra jak na gitarze basowej. "I am the drums", i gra jak na perkusji. "Keyboards", to samo. "The lead guitar".... I dodaje "Think of all the money I am saving!". To wszystko trwało ze trzy godziny. Anglosaska bezpretensjonalność. Żartował, błaznował, bisował tyle razy ile ludzie chcieli, a chcieli dużo razy, i nie wstydził się powiedzieć "God, bless you all". Po koncercie moje dzieci poleciały zobaczyć go z bliska, córka wypaliła "You've been awesome", a on je pochwalił za "perfect English". Syn gra na gitarze - ciekawe czy zacznie wiercić w niej dziury.
Pako - 8 Kwietnia 2006, 22:12
Posłuchałęm jednego fragmentu i na serio gostek jest dobry. Trzeba będzie się tym zainteresować dokładniej i zobaczyć, cóż też to dokładniej jest.
A tymczasem...
Dobranoc wam! Dzisiaj już znikam, ale jutro mnie wyciągniecie z kapelusza.
Rodion - 8 Kwietnia 2006, 22:21
Wszystkie znaki na niebie i ziemi ( zwlaszcza na ziemi ) mówią mi ze na dziś czas rozłaczyc sie z netem i zanurkowac w rzeczywistość.
Selithira - 8 Kwietnia 2006, 23:44
To dobranoc wszystkim!
Ziuta - 8 Kwietnia 2006, 23:51
Goodbye! Może jeszcze gwiazdy pooglądam, pomyślę
Yeri - 9 Kwietnia 2006, 03:15
Witam wszystkich na wymarłym forum!Życze Wam miłej niedzieli i krwistego bewsztyka na obiad.I tak nawiasem,jak można spać o tej porze...To niezdrowo!
Rodion - 9 Kwietnia 2006, 09:44
Ale pustki! Niech ktoś popsuje swój komputer by bylo co czytac.
A moze jestem ostatnim czlowiekiem na forum?!
W nadziei ze tak nie jest, zostawiam wyskrobane na kamieniu, dla tych co nadejda:
WITAM.
|
|
|