To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

gorat - 15 Marca 2006, 22:33

Fajnego kota ma CyberCat. Andrzejewski go malował?
dzejes - 16 Marca 2006, 23:02

No to macie moje maleństwo.
:wink:

Piech - 16 Marca 2006, 23:09

Cytat
No to macie moje maleństwo.

Rottweilerek?

Lu - 16 Marca 2006, 23:12

dzejes: jaki śliczny avatarek! :P
Tak samo śliczny jak ten psiaczek z dużymi oczkami, albo nawet jeszcze śliczniejszy bo żywy. To znaczy żywa. 8)

dzejes - 16 Marca 2006, 23:21

1
2
3
4

:oops: Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. Uwielbiam się nią chwalić :oops:
Chyba widać, że to nie rottek. :wink:

Lu - 17 Marca 2006, 09:50

A ja wstawiłam w avatara swojego kota - Alfa Aby Star , zwana potocznie Petronelą a zwyczajowo Kluską :wink:
Reaguje także na spi****laj 8)

Pako - 17 Marca 2006, 16:24

Hehe.. śliczne zwierzaki.. ale kotek ładniejszy :)
Gustaw G.Garuga - 18 Marca 2006, 11:15

Kwestia gustu. Kotki to wszystkie wyglądają w sumie identycznie, a psy to cała gama mord :P Mam nadzieję, że nie naraziłem się żadnym kociarzom?
Rodion - 18 Marca 2006, 11:54

Gustaw G.Garuga napisał/a
Kotki to wszystkie wyglądają w sumie identycznie, a psy to cała gama mord Razz Mam nadzieję, że nie naraziłem się żadnym kociarzom?

Sory Gustaw! Ale sie naraziles! :D

fonsztyk - 18 Marca 2006, 13:10

Rodion napisał/a
Kotki to wszystkie wyglądają w sumie identycznie, a psy to cała gama mord Razz Mam nadzieję, że nie naraziłem się żadnym kociarzom?

Sory Gustaw! Ale sie naraziles! :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Atak!!!

Lu - 18 Marca 2006, 13:44

Pako napisał/a
Hehe.. śliczne zwierzaki.. ale kotek ładniejszy

Dziękuję za komplement w imieniu mojej kotki :P

Fonsztyk, czy to maleństwo masz jeszcze w domu, czy już podrosło i poszło w swiat?
Śliczne toto !!!!
Jak masz jeszcze trochę takich zdjęć to wstaw do albumu - z przyjemnoscią pooglądam sobie Twoje zwierzaki :P
A swoją drogą Rodion też mógłby pochwalić sie swoimi kotami ;)

fonsztyk - 18 Marca 2006, 13:59

Niestety maleństwo było z netu, ale mam dwa koty, jeden nazywa się Czerwony, drugi Niebieski.
http://img234.imageshack..../img00993vr.jpg
http://img229.imageshack..../img01911as.jpg

Anonymous - 18 Marca 2006, 14:13

fonsztyk napisał/a
Niestety maleństwo było z netu, ale mam dwa koty, jeden nazywa się Czerwony, drugi Niebieski.
http://img234.imageshack..../img00993vr.jpg
http://img229.imageshack..../img01911as.jpg

Bardzo oryginalne kociska. Piękne!
Ale nic nie przebije kota mojej mamy. Kiedyś wrzuce zdjęcie.

Rodion - 18 Marca 2006, 14:18

Lu napisał/a
A swoją drogą Rodion też mógłby pochwalić sie swoimi kotami

Jak zeskanuje jakąs fotke to wrzuce. :)
fonsztyk napisał/a
Atak!!!

I zero litości!! :twisted:

dzejes - 18 Marca 2006, 14:27

O wy!

Takie słodkie maleństwa atakować pazurami?!
Jak tak można, źli ludzie!

gorat - 18 Marca 2006, 14:36

Wyglądają jak zalani żołnierze mafijni na szkoleniu :roll:
dzejes - 18 Marca 2006, 14:37

gorat napisał/a
Wyglądają jak zalani żołnierze mafijni na szkoleniu :roll:

No comment :|

Ziuta - 18 Marca 2006, 14:52

Wracam do starego awatra. Moja morda do tego stopnia straszyła ludzi, że zaczęli słać na priva prośby o zmianę :)
Jak bedę miał czas, to poszukam sobie czegoś ciekawszego (Friedrich źle wygląda w miniaturze).

Emilia - 18 Marca 2006, 15:39

Kwestia gustu. Kotki to wszystkie wyglądają w sumie identycznie?

Gustawie! :shock:

Ależ tak nie wolno. Kto ci takich bajek naopowiadał. Koty są najpiękniejsze i dwóch takich samych pyszczków nie znajdziesz.
Odwołuj to natychmiast, natychmiast :evil:

Lu - 18 Marca 2006, 15:58

Dzejes: czy jedno z tych szczęniąt to twoja psina?

Ktoś mi kiedyś powiedział, że osoby które maja psy są normalne, natomiast właściciel kota ma hopla na punkcie swojego zwerzaka i jest gotowy oczy wydrapać każdemu kto obrazi w jakikolwiek sposób jego pupila :twisted:
Także uważaj, Gustwie, na kociarzy :twisted: :lol:

dzejes - 18 Marca 2006, 16:52

Lu napisał/a
Dzejes: czy jedno z tych szczęniąt to twoja psina?

Drugie zdjęcie, morda najbliżej obiektywu.
Reszta to rodzeństwo.

Lu napisał/a

Ktoś mi kiedyś powiedział, że osoby które maja psy są normalne, natomiast właściciel kota ma hopla na punkcie swojego zwerzaka i jest gotowy oczy wydrapać każdemu kto obrazi w jakikolwiek sposób jego pupila :twisted:

Podłe plotki rozsiewane przez kociarzy, ot co.

Pako - 18 Marca 2006, 17:09

GGG - o nie.. koty nie wszystkie są takie same.. każdy jest idywidualnością.. a i z wyglądu się różnią bardzo... baaaaardzo.
Psy ofcoz też cool są.. zwłaszcza mój mieszaniec - pół collie, pół kundelek jakiś... ktoś go do lasu wyrzucił parę lat temu, jakaś rodzina znalazła, a ojciec przygarną. A psina się tak odwdzięcza, kocha jak mało który zwierzak... warto takiego pieska trzymać chociażby dla tej mordki uśmiechniętej :)

Gustaw G.Garuga - 18 Marca 2006, 21:25

Szanowni kociarze, ja bym chętnie odwołał, zwłaszcza jeśli grozi mi się pazurkiem, ale sumienie i szacunek do samego siebie nie pozwalają :wink: Tak po prostu uważam i choć koty mam za ładne stworzenia, to przy podobnym kolorze sierści doświadczam poważnych problemów z odróżnieniem, czy to Mruczuś, czy Filemon :( A psy to identyfikuję bez kłopotów :) Trza wiernym sobie być. Chętnie dam się rozdrapać za swoje psie ideały :D
Pako - 18 Marca 2006, 21:30

JAk się z kotami żyje, to też się je rozróżnia. Ale fakt, cos w tym jest, żę psy jakoś tak łatwiej sie rozróżnia. Może dlatego,że jeden kundelek śliczny od drugiego się różni, jak nie przymierzając ja od Miri, Lu, Emili czy kogo tam jeszcze wpiszecie :)
Emilia - 18 Marca 2006, 22:59

Mruczuś, czy Filemon :( Chętnie dam się rozdrapać za swoje psie ideały

Gustawie Nie Mruczuś ani Filemon

tylko Jasza bo jaszalejęzatymkotem. :D

O psach się nie wypowiadam, bo poza epizodem z chomisiem zawsze jakiś kiciur po domu sie kręcił więc dla psiska miejsca nie było.

Jedno wiem: dobrym jest kto zwierzęta lubi. :bravo

Emilia - 18 Marca 2006, 23:00

Lu

Ale z ciebie piękna fir-kotka :D

Max Bohdanowski - 18 Marca 2006, 23:05

Ja uwielbiam koty i kotki. Moj kot Mursik od lat jest czlonkiem rodziny. Jest niesamowity. Potrafi rozmawiac, a ja nawet nauczylem sie kociego jezyka.
Tu jest moj eksperyment: fotokomiks z udzialem mojego kota.

Mursik ma 13 lat, ale nadal jest w bardzo dobrym stanie fizycznym, tylko troche zrobil sie leniwy i wredny. Dwa lata temu spadl z 8 petra. Wystarczylo mu 3 dni aby powrocic do normy. Kosztowalo to mu jeden zab i gematome na brzuchu.

Jest wspanialy! Bardzo go lubie. Moze dla kogos koty jak chinczycy nie roznia sie. Ale ja wam powiem: co kot to twarz, co kot to charakter!

gorat - 18 Marca 2006, 23:16

Emilia napisał/a
jaszalejęzatymkotem

Jasza, leję za tym kotem! :P
Max Bohdanowski napisał/a
Dwa lata temu spadl z 8 petra. Wystarczylo mu 3 dni aby powrocic do normy. Kosztowalo to mu jeden zab i gematome na brzuchu.

:o Musiał mieć dobre warunki lotu, żadnych przeszkód

Max Bohdanowski - 18 Marca 2006, 23:30

gorat napisał/a

:o Musiał mieć dobre warunki lotu, żadnych przeszkód

Mial po prostu szczescie - pod blokiem rosna duze drzewa (siegaja 5 pietra). Spadl na galezie, zahamowali jego upadek.
Ale przeciez juz sa dowody, ze kot, spadajacy z 8 pietra ma wiecej szans na przezycie, niz spadajacy z drugiego. Rzecz w tym ze stabilizuja swoje cialo w locie. A skoro przyspieszenie w pewnym momencie przestaje wzrastac, majac mniejsza wage i wieksza "spadochroniarzosc" ;) powierzchni ciala, kot staje sie taka "latajaca wewiorka", moze sie pokaleczyc, ale sie nie zabije.

Emilia - 18 Marca 2006, 23:31

Maks
:bravo :bravo :bravo Masz coś jeszcze?

:shock: z 8?????

Partner forum