To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

mawete - 22 Sierpnia 2006, 19:58

No i po preludim do Polconu.. fotki jutro :D
Ixolite - 22 Sierpnia 2006, 21:25

A, właśnie ludki, jak ktoś nie lubi imadż szaka, to mogę trochę miejsca u siebie na serwerku udostępnić na fotki :roll:
agrafek - 23 Sierpnia 2006, 09:25

Romek P. napisał/a
A kiedy ma być ten początek września i kto będzie najeżdżać ten Krakuff?

Wstępnie rzecz jest zaplanowana jako skromniuchne spotkanie fantastolubów :D . Zadeklarowane są obecnie cztery osoby, z forum NF lub pomiędzy :wink: . Spotkamy się najpewniej w sobotę, dziewiątego. Spoza Krakowa zadeklarowany jest póki co wyłącznie niejaki Draken (forum NF). Miejsce akcji - do ustalenia. Oczyma wyobraźni widzę jakąś zacną knajpkę, w której rozlewają pilsnera :D
Wszelkie szczegóły będę zamieszczał w miarę rozwoju akcji.

mawete - 23 Sierpnia 2006, 10:39

Harkonnen, Nivak, Fiancee, aa3
mawete - 23 Sierpnia 2006, 10:43

Jw. + ja
Rodion - 23 Sierpnia 2006, 11:00

Czyto knajpa która spal... Eeee w ktorej bedziemy sie bawic juz niebawem? :twisted:
mawete - 23 Sierpnia 2006, 11:19

Niestety nie - za daleko od Polconu, ale jak bedziecie chcieli to Was tam zabiorę -właściciel ( też maniak fantastyki) się ucieszy :mrgreen:
mawete - 23 Sierpnia 2006, 11:29

Było bardzo ciekawie, niestety ja byłem samotny... Dyskusja była pełna emocji...
Rodion - 23 Sierpnia 2006, 11:34

Łał! :mrgreen: No widze ze sie dzialo! :twisted:
A powiedz tam Harkonnenowi coby gitary nie zapomnial! :mrgreen: Jego wersja Daimosa zpewnościa bedzie przebojem! :bravo

mawete - 23 Sierpnia 2006, 11:36

Gitarę Wiedźma zabiera... :D
dareko - 23 Sierpnia 2006, 11:39

Moze jakis oficjalny spiewnik ustalimy, coby sie z tekstami zapoznac i na nieobytego z hulankami nie wyjsc? ;)
Pako - 23 Sierpnia 2006, 11:41

Liczę, żę po pewnym czasie będzie obojętne, co się śpiewa, byle sie spiewało ;)
Rodion - 23 Sierpnia 2006, 11:43

Branka i Hiszpańskie dziewczyny! A na koniec Wstawaj strana... :mrgreen:
mawete - 23 Sierpnia 2006, 11:44

Jak bedzie Harkonnen to może być wszystko... :mrgreen: Szkoda, że Godzilli nie bedzie - na dwie gitary by zagrali...
Rodion - 23 Sierpnia 2006, 11:47

Moze jeszcze uda sie kogos zaanektować przy pomocy lagodnej persfazji :twisted:
Anonymous - 23 Sierpnia 2006, 12:54

Rodion:
Cytat
Branka i Hiszpańskie dziewczyny!

:mrgreen:

Angelus - 23 Sierpnia 2006, 13:57

Zdjecia zaiste bardzo interesujące rzekłabym.... :wink:
agrafek - 1 Wrzeœśnia 2006, 11:16

Informacje na temat nieformalnego spotkania w Krakowie brzmią następująco:
Spotkamy się w póki co niewielkim, ale stale rosnącym gronie 9 września. Póki co najwcześniejszy spotkaniowicz zadeklarował sój przyjazd na 12.00. Oficjalnie zaczynamy o 13.00. Jak wskazuje doświadczenie poprzedniego spotkania, rzecz cała zacznie się od splądrowania okolicznych księgarni i antykwariatów, potem zasiądziemy na pogaduszki okołonapojowe, przy których każdy pochali się łupem, później obiadek (w zależności od chęci - albo początek pizziady, albo domowe pierożki u mnie) i pogaduszek ciąg dalszy. W okolicach 20.00 pojawić ma się sprawca całego zamieszania - niejaki Draken.
I tyle wiadomo, póki co. :D

mawete - 1 Wrzeœśnia 2006, 11:41

Zdjęcia zróbcie :mrgreen:
ps. Piotrek Rogoża się nie boi przyjechać? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

agrafek - 1 Wrzeœśnia 2006, 11:46

Słówkiem się, póki co nie zająknął. Ale może nic nie wie? Bo rozmowa na temat spotkania przebiegała na razie głownie na forum nf. Z drugiej strony, tam też się udziela. Hm. czasu jeszcze sporo, zamówienia zbieram :D . Ilość potencjalnych pierogów ograniczona :wink:
mawete - 1 Wrzeœśnia 2006, 11:50

Piotrek się chyba Orbita trochę boi po tym jak go wozili z Pako po całym Lublinie taryfą i wrócili do punktu wyjścia... :mrgreen:
Pako - 1 Wrzeœśnia 2006, 12:50

No.. ale za to jaki Orbit szczęśliwy by musiał być, że maisto pozwiedzał ;) I zapoznał Rogożę z Parowskim. Same plusy ;)
agrafek - 1 Wrzeœśnia 2006, 12:52

Czyli - bać się nie ma czego :D
joe_cool - 2 Wrzeœśnia 2006, 11:53

a może by tak we wrocku się spotkać? wiem, powtarzam się, ale tak se myślę, że NURS przywozi osobiście numery pod plafon, więc można by skorzystać z okazji, nie? taki świeżutki numer SFFH z podpisem Ojca Redaktora... :mrgreen: całe forum będzie zazdrościć :P
gorat - 3 Wrzeœśnia 2006, 13:13

Wrocław taki liczny i żadnego odzewu? :shock: Budka, budka!
Argael - 3 Wrzeœśnia 2006, 14:32

Pewnie że Wrocław. Jak najbardziej Wrocław! :bravo :bravo :bravo
joe_cool - 3 Wrzeœśnia 2006, 14:34

no właśnie też nie rozumiem... :roll: :shock: :|

EDIT: no, nareszcie! :D no to kiedy (jak wujdzie nowy numer?) i gdzie (zbiórka pod plafonem?)?

EDIT2: możemy też oczywiście wcześniej (ale pliiiiz, nie przyszły łykend, bo mnie nie ma!) :mrgreen:

Argael - 3 Wrzeœśnia 2006, 14:42

Chyba tak by było najlepiej. Napadniemy na Plafon, jak NURS będzie dostarczał nowy numer, kupimy, dostaniemy autograf, a potem się gdzieś pójdzie to oblać i w ogóle. Tylko mam nadzieję, że się zbierze trochę więcej osób niż nasza dwójka plus NURS :)

EDIT: W zasadzie jakiś łykend też jak najbardziej może być.

joe_cool - 3 Wrzeœśnia 2006, 14:50

można wybrać oba warianty, bo NURS zdajsię dostarcza w godzinach roboczych... no chyba żebyśmy się dogadali, że dostarczy po południu, albo w łykend właśnie.

Argael, we dwójkę też damy radę, ale faktycznie byłoby milej, jakby towarzystwo było ciut większe... :D
Wrocławiacy wszystkich krajów, łączcie się!

Czarny - 4 Wrzeœśnia 2006, 07:11

Od niedawna macie nową Wrocławiankę Lu - a to dusza zabawowa :mrgreen:

Partner forum