Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
mawete - 22 Sierpnia 2006, 19:58
No i po preludim do Polconu.. fotki jutro
Ixolite - 22 Sierpnia 2006, 21:25
A, właśnie ludki, jak ktoś nie lubi imadż szaka, to mogę trochę miejsca u siebie na serwerku udostępnić na fotki
agrafek - 23 Sierpnia 2006, 09:25
Romek P. napisał/a | A kiedy ma być ten początek września i kto będzie najeżdżać ten Krakuff? |
Wstępnie rzecz jest zaplanowana jako skromniuchne spotkanie fantastolubów . Zadeklarowane są obecnie cztery osoby, z forum NF lub pomiędzy . Spotkamy się najpewniej w sobotę, dziewiątego. Spoza Krakowa zadeklarowany jest póki co wyłącznie niejaki Draken (forum NF). Miejsce akcji - do ustalenia. Oczyma wyobraźni widzę jakąś zacną knajpkę, w której rozlewają pilsnera
Wszelkie szczegóły będę zamieszczał w miarę rozwoju akcji.
mawete - 23 Sierpnia 2006, 10:39
Harkonnen, Nivak, Fiancee, aa3
mawete - 23 Sierpnia 2006, 10:43
Jw. + ja
Rodion - 23 Sierpnia 2006, 11:00
Czyto knajpa która spal... Eeee w ktorej bedziemy sie bawic juz niebawem?
mawete - 23 Sierpnia 2006, 11:19
Niestety nie - za daleko od Polconu, ale jak bedziecie chcieli to Was tam zabiorę -właściciel ( też maniak fantastyki) się ucieszy
mawete - 23 Sierpnia 2006, 11:29
Było bardzo ciekawie, niestety ja byłem samotny... Dyskusja była pełna emocji...
Rodion - 23 Sierpnia 2006, 11:34
Łał! No widze ze sie dzialo!
A powiedz tam Harkonnenowi coby gitary nie zapomnial! Jego wersja Daimosa zpewnościa bedzie przebojem!
mawete - 23 Sierpnia 2006, 11:36
Gitarę Wiedźma zabiera...
dareko - 23 Sierpnia 2006, 11:39
Moze jakis oficjalny spiewnik ustalimy, coby sie z tekstami zapoznac i na nieobytego z hulankami nie wyjsc?
Pako - 23 Sierpnia 2006, 11:41
Liczę, żę po pewnym czasie będzie obojętne, co się śpiewa, byle sie spiewało
Rodion - 23 Sierpnia 2006, 11:43
Branka i Hiszpańskie dziewczyny! A na koniec Wstawaj strana...
mawete - 23 Sierpnia 2006, 11:44
Jak bedzie Harkonnen to może być wszystko... Szkoda, że Godzilli nie bedzie - na dwie gitary by zagrali...
Rodion - 23 Sierpnia 2006, 11:47
Moze jeszcze uda sie kogos zaanektować przy pomocy lagodnej persfazji
Anonymous - 23 Sierpnia 2006, 12:54
Rodion:
Cytat | Branka i Hiszpańskie dziewczyny! |
Angelus - 23 Sierpnia 2006, 13:57
Zdjecia zaiste bardzo interesujące rzekłabym....
agrafek - 1 Września 2006, 11:16
Informacje na temat nieformalnego spotkania w Krakowie brzmią następująco:
Spotkamy się w póki co niewielkim, ale stale rosnącym gronie 9 września. Póki co najwcześniejszy spotkaniowicz zadeklarował sój przyjazd na 12.00. Oficjalnie zaczynamy o 13.00. Jak wskazuje doświadczenie poprzedniego spotkania, rzecz cała zacznie się od splądrowania okolicznych księgarni i antykwariatów, potem zasiądziemy na pogaduszki okołonapojowe, przy których każdy pochali się łupem, później obiadek (w zależności od chęci - albo początek pizziady, albo domowe pierożki u mnie) i pogaduszek ciąg dalszy. W okolicach 20.00 pojawić ma się sprawca całego zamieszania - niejaki Draken.
I tyle wiadomo, póki co.
mawete - 1 Września 2006, 11:41
Zdjęcia zróbcie
ps. Piotrek Rogoża się nie boi przyjechać?
agrafek - 1 Września 2006, 11:46
Słówkiem się, póki co nie zająknął. Ale może nic nie wie? Bo rozmowa na temat spotkania przebiegała na razie głownie na forum nf. Z drugiej strony, tam też się udziela. Hm. czasu jeszcze sporo, zamówienia zbieram . Ilość potencjalnych pierogów ograniczona
mawete - 1 Września 2006, 11:50
Piotrek się chyba Orbita trochę boi po tym jak go wozili z Pako po całym Lublinie taryfą i wrócili do punktu wyjścia...
Pako - 1 Września 2006, 12:50
No.. ale za to jaki Orbit szczęśliwy by musiał być, że maisto pozwiedzał I zapoznał Rogożę z Parowskim. Same plusy
agrafek - 1 Września 2006, 12:52
Czyli - bać się nie ma czego
joe_cool - 2 Września 2006, 11:53
a może by tak we wrocku się spotkać? wiem, powtarzam się, ale tak se myślę, że NURS przywozi osobiście numery pod plafon, więc można by skorzystać z okazji, nie? taki świeżutki numer SFFH z podpisem Ojca Redaktora... całe forum będzie zazdrościć
gorat - 3 Września 2006, 13:13
Wrocław taki liczny i żadnego odzewu? Budka, budka!
Argael - 3 Września 2006, 14:32
Pewnie że Wrocław. Jak najbardziej Wrocław!
joe_cool - 3 Września 2006, 14:34
no właśnie też nie rozumiem...
EDIT: no, nareszcie! no to kiedy (jak wujdzie nowy numer?) i gdzie (zbiórka pod plafonem?)?
EDIT2: możemy też oczywiście wcześniej (ale pliiiiz, nie przyszły łykend, bo mnie nie ma!)
Argael - 3 Września 2006, 14:42
Chyba tak by było najlepiej. Napadniemy na Plafon, jak NURS będzie dostarczał nowy numer, kupimy, dostaniemy autograf, a potem się gdzieś pójdzie to oblać i w ogóle. Tylko mam nadzieję, że się zbierze trochę więcej osób niż nasza dwójka plus NURS
EDIT: W zasadzie jakiś łykend też jak najbardziej może być.
joe_cool - 3 Września 2006, 14:50
można wybrać oba warianty, bo NURS zdajsię dostarcza w godzinach roboczych... no chyba żebyśmy się dogadali, że dostarczy po południu, albo w łykend właśnie.
Argael, we dwójkę też damy radę, ale faktycznie byłoby milej, jakby towarzystwo było ciut większe...
Wrocławiacy wszystkich krajów, łączcie się!
Czarny - 4 Września 2006, 07:11
Od niedawna macie nową Wrocławiankę Lu - a to dusza zabawowa
|
|
|