To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Piknik na skraju drogi [książki/literatura] - Promocje

Witchma - 19 Maj 2014, 13:44

A ja wczoraj zamówienie złożyłam. Ale chyba aż tak bardzo nie przepłaciłam.
nureczka - 19 Maj 2014, 15:23

Odnośnie promocji w Biedronce
Witchma - 20 Maj 2014, 09:11

Ruszył nowy Bookrage.
hrabek - 20 Maj 2014, 11:35

Wkurzające, że w że dali książki, które dawali wcześniej. I to jeszcze trzeba zapłacić powyżej średniej za coś, co wcześniej było w opłacie podstawowej. Obie powieści Dębskiego, teraz oznaczone jako "ekskluzywne", wcześniej były w opłacie podstawowej.
Lowenna - 20 Maj 2014, 11:46

Ha, czyli nie tylko ja mam wrażenie, że tym razem chcą nas wy...kochać :evil:
Anonymous - 20 Maj 2014, 11:59

Lowenna napisał/a
Ha, czyli nie tylko ja mam wrażenie, że tym razem chcą nas wy...kochać :evil:

A bo to pierwszy raz? Zawsze mnie śmieszy ich ta "średnia" - wczoraj wszedłem dosłownie na 30 sprzedanych pakietach, i niech mi nie wciskają kitu, że zawsze magicznym sposobem pierwsze kilkadziesiąt klientów płaci po 100 - 200 złotych za pakiet. ;)

Witchma - 20 Maj 2014, 12:13

Też jestem nieco zawiedziona. Książki Rafała mam w wersji papierowej (no i bookrage'owej z wcześniejszych edycji), a Bondę częściowo kupiłam sobie wcześniej. Ale liczę na jakiś ciekawy bonus :)
Witchma - 20 Maj 2014, 15:59

W Virtualo zaszaleli. Jako że wczorajsza promocja wieczorna na wszystkie książki grupy Foksal średnio wypaliła (serwery nie wytrzymały), do jutra z kodem turbokod wszystkie książki z oferty wydawnictw należących do grupy Foksal można kupić o 60% taniej (i według mojego koszyka łączy się to z innymi promocjami :) ).
Witchma - 21 Maj 2014, 08:12

Trudno to chyba nazwać promocją, bo ebook jest darmowy. Antologia Po godzinach.
Witchma - 23 Maj 2014, 09:53

W Aros.pl -34% na wszystkie książki.
Wczoraj mnie zresztą ten sklep pozytywnie zaskoczył, kiedy zadzwonili przeprosić, że nie wyślą mi zamówienia zgodnie z planem, bo jedna z książek jeszcze do nich nie dotarła.

hrabek - 23 Maj 2014, 09:58

W ogóle Aros jawi mi się jako znakomity sklep. Wysyłają błyskawicznie, więc nawet jak mi się w ostatniej chwili przypomniało o prezencie, to zdążyło dojść do paćkomatu nawet w sobotę i nie zostałem z pustymi rękami. Ceny oczywiście mają znakomite.
Witchma - 23 Maj 2014, 10:03

hrabek, też złego słowa o nich nie mogę powiedzieć. Działają sprawnie, na bieżąco można śledzić postępy w kompletowaniu zamówienia i nie czuję się przez nich okradana przy okazji kosztów wysyłki.
Anonymous - 23 Maj 2014, 10:35

Witchma napisał/a
W Aros.pl -34% na wszystkie książki.
Wczoraj mnie zresztą ten sklep pozytywnie zaskoczył, kiedy zadzwonili przeprosić, że nie wyślą mi zamówienia zgodnie z planem, bo jedna z książek jeszcze do nich nie dotarła.

Do mnie jakoś, kurna, nie dzwonili przy okazji PLO. -_-

Witchma - 23 Maj 2014, 10:41

Fenrir, w takim razie nastąpiła wyraźna poprawa jakości świadczonych usług :)
Adon - 23 Maj 2014, 11:26

Mi w podobnej sytuacji wysyłali maila, dołożyłem sobie wtedy jakś książkę jeszcze do zamówienia. Jak omyłkowo zamówiłem książkę w miękkiej oprawie zamiast w twardej, nie było żadnego problemu ze zwrotem.
Od dłuższego czasu już kupuję nowe książki niemal wyłącznie u nich. Jeszcze tylko gdyby mieli wysyłkę zagraniczną, to już w ogóle byłoby super.

Witchma - 23 Maj 2014, 11:57

Adon, może i do tego z czasem dojdą :) A moje opóźnione zamówienie już jest spakowane :D
Witchma - 23 Maj 2014, 13:35

Ciekawy pomysł - Czytnikoliczenie. Po zarejestrowaniu się otrzymujemy kod na wybraną książkę + kod -35% na całą ofertę ebooki.allegro.pl.
Lowenna - 23 Maj 2014, 13:56

Fajnie, ale skąd mam wiedzieć, ile ebooków przeczytałam? Co jakiś czas przychodzi mi do głowy by robić listę przeczytanych knig oraz ebooków jednak na myśleniu o tym się kończy :mrgreen:
Witchma - 23 Maj 2014, 14:05

Lowenna, no już nie bądź taka dokładna :)
A swoją drogą, drugi rok robię taką listę i okazuje się niezwykle przydatna przy ustalaniu dat pewnych zdarzeń, bo zazwyczaj pamiętam, co wtedy czytałam :D

figurant - 23 Maj 2014, 15:11

Dzięki za pokazanie linka do aros.pl. Są tam trzy książki, które planowałem kupić w trzech różnych księgarniach.
gorat - 23 Maj 2014, 23:08

Słodzicie i słodzicie Arosowi jak najęci (i opłaceni), a co powiecie o konkurencji? Jest ktoś jeszcze dobry i cenowo, i w obsłudze?
Lowenna - 24 Maj 2014, 07:31

gorat, problem polega na tym, że konkurencja już dawno odpadła. W ciągu ostatnich 2 lat poza arosem papier kupowałam tylko na konwentach i w ępiku przy promocjach 3w2 lub 2w1.
Edytka: I bezpośrednio u wydawcy :mrgreen:

hrabek - 26 Maj 2014, 08:40

gorat: ale masz coś przeciwko Arosowi czy tak tylko szukasz dziury w całym?
Iwan - 26 Maj 2014, 09:38

był ktoś już w Biedronce, jest coś ciekawego?
hebius - 26 Maj 2014, 10:03

od 29 maja
Iwan - 26 Maj 2014, 11:24

aha
gorat - 26 Maj 2014, 19:50

hrabek: szukam dziury - takich chóralnych peanów na codzień nie obserwuję. Inna rzecz, że raptem parę tygodni temu sam rozejrzałem się z ciekawości i ceny zwichnęły moją szczękę. Takiej taniochy się nie spodziewałem :omg:
Lowenna - 26 Maj 2014, 19:52

Czyli jednak to dobra firma, tak? ;)
Fidel-F2 - 26 Maj 2014, 19:59

Przed chwilą zadzwonili do mnie z przeprosinami, że nie byli w stanie skompletować mojego zamówienia dziś ale jutro wszystko powinno być ok.
Witchma - 26 Maj 2014, 20:13

Ha! Czyli jednak nowy standard :)

Partner forum