To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mistrzowie i Małgorzaty - Krzysztof Baranowski

Magnis - 2 Lutego 2014, 22:28

Bardzo ładne :mrgreen: .
Witchma - 6 Lutego 2014, 19:05

Jakbyś szukał materiałów do tekstów, to ksiądz Oko Ci dokładnie wyjaśni, co to gender...
baranek - 7 Lutego 2014, 17:37

Się napisało. Sto słów:

http://baranekwsieci.blog...wychowanie.html

Lowenna - 9 Lutego 2014, 13:48

Bu :(
Fidel-F2 - 11 Lutego 2014, 07:54

Czarny Baranie, Nidzica opłacona?
baranek - 11 Lutego 2014, 08:11

Nie.

e. i poprawniej by było Afrobaranie.

Fidel-F2 - 11 Lutego 2014, 08:21

No to zwierać afropoślady i do opłacania marsz.
baranek - 14 Lutego 2014, 18:33

The Clash wróciło na talerz. I się napisało. Sto słów:

http://baranekwsieci.blog...4/02/tuacz.html

Fidel-F2 - 14 Lutego 2014, 19:24

no, baranek, pierwsza klasa
gebilis - 14 Lutego 2014, 21:50

Eee, stać cię baranek na wiecej - to opo z 7 lutego mi się podobało. Teraz chyba za bardzo pilnowałes limitu słów - bo uciekł sens wypowiedzi.... :cry:
Przykro mi, ale ja proszę o większą staranność

Fidel-F2 - 14 Lutego 2014, 21:53

baranek, sens Ci uciekł, sieroto
Agi - 14 Lutego 2014, 22:00

gebilis, chyba Tobie sens uciekł.
baranku, jestem pod wrażeniem.

Luc du Lac - 14 Lutego 2014, 23:42

W poszukiwaniu straconego sensu - by baranek
gebilis - 15 Lutego 2014, 00:31

Agi chyba nie nakazujesz mi chwalić - bo to jest twoje wrażenie:gebilis, chyba Tobie sens uciekł.
Mam nadzieję, że każdy może tu wyrazić swoje zdanie - z całkowitym spokojem sumienia = i nikt mu nie wytknie, że nie jest prawomyslny?
To, że tekst baranka nie przypadł mi do gustu napisałam powyżej- ale czy to powód do piętnowania mojej wypowiedzi?
Na marginesie wypowiadam sie w swoim imieniu.

Agi - 15 Lutego 2014, 01:12

gebilis, dopóki nie piszę na czerwono, dopóty niczego nie nakazuję.
Mam prawo tak samo jak Ty zabierać głos w dyskusji.

Cytat
gebilis, chyba Tobie sens uciekł.

I to był właśnie mój głos, wyrażający wątpliwość co do zrozumienia przez Ciebie tekstu baranka.

Fidel-F2 - 15 Lutego 2014, 01:37

gebilis, jednego mżesz tu być pewna. Będziem Ci tu wtykać... tfu... wytykać na potęgę.
gebilis - 15 Lutego 2014, 01:58

Ok Agi. Ale chyba to jasne, skoro pisze, że brak sensu w wypowiedzi baranka = to ja go nie widzę. A skoro ty podkreślasz moją wypowiedź tzn. że coś z nią nie tak... bez wzgledu czy napiszesz to na czarno czy czerwono
Fidel-F2 wytykaj co chcesz i kiedy chcesz = byle z sensem i umiarem
Jakoś zawsze byłam szczera w swych wypowiedziach :roll:

Fidel-F2 - 15 Lutego 2014, 02:36

gebilis, z jakiegoś powodu dajesz sobie prawo komentować wypowiedź baranka jednocześnie odmawiając prawa innym do komentowania Twoich wypowiedzi. Albo rybki albo pipki. To na początek.
gebilis - 15 Lutego 2014, 04:00

Chwila, chwila Fidel-F2 pokaż choć jeden post, w którym skomentowałam wypowiedź baranka. :!: - Wtedy zapewne odniosłabym się do niego osobiście jako osoby. Ja tylko podałam swoje wrazenie po przeczytaniu jego utworu - a to z osobistym odniesieniem do autora nie ma nic wspólnego. :idea:
Tak wiec twoje insynuacje są nie na miejscu.

Fidel-F2 - 15 Lutego 2014, 05:13

Pogięłło Cię chyba do reszty. Czy ja coś mówiłem o osobistym odnoszeniu się do kogokolwiek?Poza tym, przemyśl odrobinę.
gebilis - 15 Lutego 2014, 05:23

Fidel-F2 : cyt. "Pogięłło Cię chyba do reszty. " ???
Po takiej wypowiedzi nie mam nic do powiedzenia.

Agi - 15 Lutego 2014, 10:00

Fidel-F2 napisał/a
Pogięłło Cię chyba do reszty.

Fidel-F2, to był nieuprawniony atak ad personam.
gebilis napisał/a
Ok Agi. Ale chyba to jasne, skoro pisze, że brak sensu w wypowiedzi baranka = to ja go nie widzę. A skoro ty podkreślasz moją wypowiedź tzn. że coś z nią nie tak... bez wzgledu czy napiszesz to na czarno czy czerwono

gebilis, przeczytaj jeszcze raz, na spokojnie, swój pierwszy post w tej sprawie:
gebilis napisał/a
Eee, stać cię baranek na wiecej - to opo z 7 lutego mi się podobało. Teraz chyba za bardzo pilnowałes limitu słów - bo uciekł sens wypowiedzi....
Przykro mi, ale ja proszę o większą staranność

Zwłaszcza ostatnie zdanie z apelem do autora sugeruje, że baranek ma pisać z sensem. Na to właśnie zwróciłam uwagę i zabrałam głos.

Fidel-F2 - 15 Lutego 2014, 10:52

ależ uprawniony jak najbardziej
gebilis - 15 Lutego 2014, 11:11

Agi - chyba niepotrzebnie się nakręciłam
Agi, baranek przepraszam

baranek - 15 Lutego 2014, 12:47

gebilis, nie masz za co mnie przepraszać. Ludzie często nie dostrzegają sensu w rzeczach/sprawach, które dla mnie są całkiem sensowne. Zresztą, to działa w obie strony :)
Fidel-F2 - 15 Lutego 2014, 12:50

baranek napisał/a
Ludzie często nie dostrzegają sensu w rzeczach/sprawach, które dla mnie są całkiem sensowne. Zresztą, to działa w obie strony
ot, śliczy początek stusłówek
Lowenna - 15 Lutego 2014, 19:35

Ja tam jestem ciekawa, ile gebilis ma lat ;) Pewne rzeczy można tym próbować tłumaczyć.

baranek, :bravo :bravo :bravo

gebilis - 15 Lutego 2014, 23:17

Lowenna I co ja mam ci odpowiedziedzieć? Jak napiszę 100 lub 10 uwierzysz? Nie - przykro mi, wiekiem niewiele mozna wyjaśnić. Nie dotarł do mnie przekaz baranka- bo nie dotarł. Niefortunnie to określiłam? - tez zgoda. Ale żeby mi od razu lata liczyć?? :shock:
Fidel-F2 - 16 Lutego 2014, 02:18

gebilis, o jakim Tułaczu pisał baranek?
baranek - 16 Lutego 2014, 08:01

Jeżeli moje teksty mają być punktem wyjścia do zadym, to ja chyba podziękuję.

Partner forum