Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
NURS - 11 Grudnia 2005, 13:05
No fajnie, mieli bić, a zabijają i to na wejściu. co za impreza... witojcie wszyscy, co jeszcze zipią i już nie.
Rodion - 11 Grudnia 2005, 13:10
Czy na sali jest nekromanta??!!
Pako - 11 Grudnia 2005, 13:12
A zipiom gazdo, zipiom to prawie wszyscy. Yno nyrki bolom, a jedyn to aże głowa z zachwytu straciył, ale chyba jom znod, to i impreza dali idzie. Ni ma sie czym przejmować. Bydzie dobrze, jako zawsze
gorat - 11 Grudnia 2005, 13:40
Witam serdecznie!
(spostrzegł, że po poprzednich powitaniach nowi się raczej nie pojawiali więcej na forum. Po chwili zgryzoty i łamania głowy przychodzi olśnienie: ależ tak, wczorajszy film!)
A masz porcelanowym butem!
Rodion - 11 Grudnia 2005, 13:49
Co TY oglądałeś?!
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 14:00
i oto przykład jak pokemony wpływają na umysły ludzi...
gorat - 11 Grudnia 2005, 14:12
To było "Zgadnij, kim jestem"
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 14:14
Witam wszystkich.
Właśnie zarejestrowałem się na tym forum i - powodowany wrodzoną kurtuazją - postanowiłem się przywitać. Zatem, aby zadość uczynić niepisanej tradcyji, parę słów o mnie:
Liczę sobie 27 wiosen. Fantastykę czytam odkąd nauczyłem się samodzielnie składać literki. Robię to (tj. czytam) do tej pory, choć teraz siedzę trochę w mainstreamie.
Na razie to chyba będzie na tyle. Zabieram się do czytania postów.
Pozdrawiam i do rychłego przeczytania.
Margot - 11 Grudnia 2005, 14:17
Witaj serdecznie, Biały Wilku!
Na dobry początek szybkie trzaśnięcie w plecy znakiem Aard - bez krwi, ale za to jaki ładny siniak! Artystyczny!
Rodion - 11 Grudnia 2005, 14:17
Aha! U mnie był "Wróg u bram", bałem się że przegapiłem jakąś fajną scenę.
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 14:20
Margot, jaka szybka odpowiedź. Jestem pozytywnie zdumiony.
No to lu
Margot - 11 Grudnia 2005, 14:23
Nu! Nie było na co czekać, gdy łącze szybkie jak światło <Yoda potrząsnął sinym łbem, w którym zaszumiało, bynajmniej nie z powodu picia podłego piwa>
Teraz możesz już nowych witać równie serdecznie, Biały Wilku
Rodion - 11 Grudnia 2005, 14:25
Witaj na forum!!
Uważaj!!... no za wolny był, no. Przyznać się Który tą belkę upuścił?!
- Spod wielkiego kaniennego dżwigara, wystają, drgające lekko, ręce i nogi.Krew spływa powoli między kamieniami bruku.
I następnego szlag.... ech.
Ps. Margot, gratulacje!
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 14:28
No oczywiście, głupiec ze mnie. Kolejka dla wszystkich! Ino chyżo!
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 14:29
i to mi sie tu podoba tylko sie zarejestrowałem to od raz takie cieple przyjecie i ta niepowtarzalna swiąteczna atmosfera ach....
Rodion - 11 Grudnia 2005, 14:33
Ten to ma gest.
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 14:59
Rodion napisał/a | Ten to ma gest. |
A co, w końcu nie codziennie zapisuje się człowiek na jakieś forum, nie?
Rodion - 11 Grudnia 2005, 15:02
Ano słusznie prawisz!
gorat - 11 Grudnia 2005, 15:08
Witam, witam! (spuszcza pieski ze smyczy)
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 15:22
gorat napisał/a | Witam, witam! (spuszcza pieski ze smyczy) |
Lepiej trzymaj te bestyjki z dala ode mnie, bom okrutnie dziś na zwierzątka cięty.
Margot - 11 Grudnia 2005, 15:24
Ach, coraz bardziej mi się podoba to witanie - od razu tak jakoś serdeczniej się robi
PS. Dziękuję, Rodionie, kolejny dzień, kolejna przemiana, ale teraz taka bardziej "graniczna", bo oto tysięczny post przeminął :D:D
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 15:30
Gwoli uściślenia: ta moja "ciętość" na zwierzątka nie tyczy się oczywiście szczurów, a już szczególnie stalowych...
Rodion - 11 Grudnia 2005, 15:34
Margot napisał/a | kolejny dzień, kolejna przemiana |
Skąd takiego " ekstraśnego" szczurka wykombinowałaś!!
Powiedz! Jak NURS'a przegonisz, to czy TY będziesz "Kniachinią" nad SFFiH??
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 15:37
Serdecznie gratuluje i nie moge sie doczekac kiedy ja bede miał swój 1000
Margot - 11 Grudnia 2005, 15:38
Biały Wilk napisał/a | Gwoli uściślenia: ta moja ciętość na zwierzątka nie tyczy się oczywiście szczurów, a już szczególnie stalowych... |
No! I to jest prawidłowe nastawienie
Twoje zdrowie, Biały Wilku!
Dopóki istnieją wilki, bo jak wiadomo, po generalnej katastrofie, apokalipsie czy podobny evencie, zostaną tylko szczury, w tym również stalowe, oraz karaluchy. A wieść gminna głosi, że event już w 2012.
edit: Dziękuję, Iscariote! Zyczę Ci, abyś jak najszybciej
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 15:46
Zatem chwytajmy się każdej chwili!! I oddychajmy pełną piersią! Albowiem nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Ess'thuath esse! (wizje wdzieraja się do jego świadomości, chwyta się za głowę i pada zemdlony)
Rodion - 11 Grudnia 2005, 15:52
He, he!! Metyl podziałał!
Hi...hi...hi... ( złosliwy chichot).
Margot - 11 Grudnia 2005, 15:54
Oj, nie przejmuj się tak, jeszcze duuużo czasu, nie wiadomo, może też przeżyjesz ten event? <Stalowy Szczur czym prędzej wyjmuje manierkę i wlewa w usta nieprzytomnego Białego Wilka kropel parę owego oleum, od którego rozum do przytomności się unosi.>
Rodion - 11 Grudnia 2005, 16:12
Cytat | <Stalowy Szczur czym prędzej wyjmuje manierkę i wlewa w usta nieprzytomnego Białego Wilka kropel parę owego oleum, od którego rozum do przytomności się unosi.> |
NO POPSUŁAŚ!! A miałem właśnie mieszek mu odżezać i z kamratami ( i kamratkami ), dukaty przehulać!
bardzo_czarny_kot - 11 Grudnia 2005, 16:13
Ale oprócz oleum musi i wina lub miodu wlać nieco, które do głowy idąc i oleum, któren lżejsze jest, ze sobą zaniesie
|
|
|