To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

NURS - 11 Grudnia 2005, 13:05

No fajnie, mieli bić, a zabijają i to na wejściu. co za impreza... witojcie wszyscy, co jeszcze zipią i już nie.
Rodion - 11 Grudnia 2005, 13:10

Czy na sali jest nekromanta??!! :mrgreen:
Pako - 11 Grudnia 2005, 13:12

A zipiom gazdo, zipiom to prawie wszyscy. Yno nyrki bolom, a jedyn to aże głowa z zachwytu straciył, ale chyba jom znod, to i impreza dali idzie. Ni ma sie czym przejmować. Bydzie dobrze, jako zawsze :)
gorat - 11 Grudnia 2005, 13:40

Witam serdecznie!
(spostrzegł, że po poprzednich powitaniach nowi się raczej nie pojawiali więcej na forum. Po chwili zgryzoty i łamania głowy przychodzi olśnienie: ależ tak, wczorajszy film!)
A masz porcelanowym butem! :mrgreen:

Rodion - 11 Grudnia 2005, 13:49

Co TY oglądałeś?!
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 14:00

i oto przykład jak pokemony wpływają na umysły ludzi...
gorat - 11 Grudnia 2005, 14:12

To było "Zgadnij, kim jestem" :mrgreen: :lol:
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 14:14

Witam wszystkich.
Właśnie zarejestrowałem się na tym forum i - powodowany wrodzoną kurtuazją - postanowiłem się przywitać. Zatem, aby zadość uczynić niepisanej tradcyji, parę słów o mnie:
Liczę sobie 27 wiosen. Fantastykę czytam odkąd nauczyłem się samodzielnie składać literki. Robię to (tj. czytam) do tej pory, choć teraz siedzę trochę w mainstreamie.
Na razie to chyba będzie na tyle. Zabieram się do czytania postów.
Pozdrawiam i do rychłego przeczytania.

Margot - 11 Grudnia 2005, 14:17

Witaj serdecznie, Biały Wilku!
Na dobry początek szybkie trzaśnięcie w plecy znakiem Aard - bez krwi, ale za to jaki ładny siniak! Artystyczny! :mrgreen:

Rodion - 11 Grudnia 2005, 14:17

Aha! U mnie był "Wróg u bram", bałem się że przegapiłem jakąś fajną scenę. :)
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 14:20

Margot, jaka szybka odpowiedź. Jestem pozytywnie zdumiony.
No to lu :P

Margot - 11 Grudnia 2005, 14:23

Nu! Nie było na co czekać, gdy łącze szybkie jak światło <Yoda potrząsnął sinym łbem, w którym zaszumiało, bynajmniej nie z powodu picia podłego piwa>
Teraz możesz już nowych witać równie serdecznie, Biały Wilku :twisted:

Rodion - 11 Grudnia 2005, 14:25

Witaj na forum!!
Uważaj!!... no za wolny był, no. Przyznać się Który tą belkę upuścił?!
- Spod wielkiego kaniennego dżwigara, wystają, drgające lekko, ręce i nogi.Krew spływa powoli między kamieniami bruku.
I następnego szlag.... ech. :mrgreen:
Ps. Margot, gratulacje! :bravo

Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 14:28

No oczywiście, głupiec ze mnie. Kolejka dla wszystkich! Ino chyżo!
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 14:29

i to mi sie tu podoba tylko sie zarejestrowałem to od raz takie cieple przyjecie 8) i ta niepowtarzalna swiąteczna atmosfera ach....
Rodion - 11 Grudnia 2005, 14:33

Ten to ma gest. :shock: :lol: :lol:
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 14:59

Rodion napisał/a
Ten to ma gest.

A co, w końcu nie codziennie zapisuje się człowiek na jakieś forum, nie? :wink:

Rodion - 11 Grudnia 2005, 15:02

Ano słusznie prawisz! :D :D
gorat - 11 Grudnia 2005, 15:08

Witam, witam! (spuszcza pieski ze smyczy)
Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 15:22

gorat napisał/a
Witam, witam! (spuszcza pieski ze smyczy)

Lepiej trzymaj te bestyjki z dala ode mnie, bom okrutnie dziś na zwierzątka cięty.

Margot - 11 Grudnia 2005, 15:24

Ach, coraz bardziej mi się podoba to witanie - od razu tak jakoś serdeczniej się robi :mrgreen:

PS. Dziękuję, Rodionie, kolejny dzień, kolejna przemiana, ale teraz taka bardziej "graniczna", bo oto tysięczny post przeminął :D :D:D

Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 15:30

Gwoli uściślenia: ta moja "ciętość" na zwierzątka nie tyczy się oczywiście szczurów, a już szczególnie stalowych...
Rodion - 11 Grudnia 2005, 15:34

Margot napisał/a
kolejny dzień, kolejna przemiana

Skąd takiego " ekstraśnego" szczurka wykombinowałaś!! :lol: :lol:
Powiedz! Jak NURS'a przegonisz, to czy TY będziesz "Kniachinią" nad SFFiH?? :wink:

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 15:37

Serdecznie gratuluje i nie moge sie doczekac kiedy ja bede miał swój 1000
Margot - 11 Grudnia 2005, 15:38

Biały Wilk napisał/a
Gwoli uściślenia: ta moja ciętość na zwierzątka nie tyczy się oczywiście szczurów, a już szczególnie stalowych...

No! I to jest prawidłowe nastawienie :mrgreen:
Twoje zdrowie, Biały Wilku!
Dopóki istnieją wilki, bo jak wiadomo, po generalnej katastrofie, apokalipsie czy podobny evencie, zostaną tylko szczury, w tym również stalowe, oraz karaluchy. A wieść gminna głosi, że event już w 2012. :twisted:

edit: Dziękuję, Iscariote! Zyczę Ci, abyś jak najszybciej :D

Biały Wilk - 11 Grudnia 2005, 15:46

Zatem chwytajmy się każdej chwili!! I oddychajmy pełną piersią! Albowiem nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Ess'thuath esse! (wizje wdzieraja się do jego świadomości, chwyta się za głowę i pada zemdlony)
Rodion - 11 Grudnia 2005, 15:52

He, he!! Metyl podziałał!
Hi...hi...hi... ( złosliwy chichot). :mrgreen:

Margot - 11 Grudnia 2005, 15:54

Oj, nie przejmuj się tak, jeszcze duuużo czasu, nie wiadomo, może też przeżyjesz ten event? <Stalowy Szczur czym prędzej wyjmuje manierkę i wlewa w usta nieprzytomnego Białego Wilka kropel parę owego oleum, od którego rozum do przytomności się unosi.>
Rodion - 11 Grudnia 2005, 16:12

Cytat
<Stalowy Szczur czym prędzej wyjmuje manierkę i wlewa w usta nieprzytomnego Białego Wilka kropel parę owego oleum, od którego rozum do przytomności się unosi.>

NO POPSUŁAŚ!! A miałem właśnie mieszek mu odżezać i z kamratami ( i kamratkami :wink: ), dukaty przehulać! :evil:

bardzo_czarny_kot - 11 Grudnia 2005, 16:13

Ale oprócz oleum musi i wina lub miodu wlać nieco, które do głowy idąc i oleum, któren lżejsze jest, ze sobą zaniesie :D

Partner forum