To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Anonymous - 7 Marca 2006, 18:02

Aga napisał/a
Bratnia dusza, jak Boga kocham! Moja babcia ma jedną tchórzofretkę. Bydlę jest agresywne i mnie nienawidzi równie mocno, jak ja jego. Samica, żeby nie było... Babcia też ją wielbi, ale jej nie wbija zębów w ręce i nogi przy pierwszej okazji. Więc kiedy jestem u babci, kiedy zwierzę jest wypuszczane, ja zamykam się w sypialni.

Wcale się nie dziwię. Mendy z nich straszne. Jak ktoś przychodzi, to staram się je zamykać, ale mąż czasem wypuszcza (bo tak się biedactwa męczą :roll: ) i goście łażą po ścianach. Fretki też mają hobby - wyciągają wszystkie dostępne wkładki z butów i chowają w najdziwniejszych miejscach. Tylko, cholera, portfeli nie chcą sie nauczyć wyciągać :twisted:

Cytat
Co do moich polowań na płeć piękną to dokładnie o coś takiego mi chodzi. Bijatyka kobiet w kisielu albo błocku... yummy

Pako, kandydujesz do miana głównego prowokatora tego forum? :mrgreen:

Piech napisał/a
A potem przerabia je na futerka?

Fajnie by było, nowy kaptur bym sobie uszyła :P

Pako - 7 Marca 2006, 18:11

Hehe :) jeszcze będę musiał kiedyś Logana poprosić o status: główny prowokator :)
Ale czemu nie? Rodion się chyba ze mną zgodzi, że fajnie by było :) Tylko potrzeba nieparzystej liczby kandydatek - bić się w parach ędziecie dziewczyny, a jedna popcorn będzie robiła :mrgreen: :P

Anonymous - 7 Marca 2006, 18:22

Pako napisał/a
Tylko potrzeba nieparzystej liczby kandydatek - bić się w parach ędziecie dziewczyny, a jedna popcorn będzie robiła

Prawdziwy fantasta z Ciebie :lol:

Aga - 7 Marca 2006, 21:59

Miria napisał/a
Wcale się nie dziwię. Mendy z nich straszne.

Ostatnio nie zdążyłam uciec... Wbiła mi **** jedna kły w rękę, tak, że krew się lała i jeszcze po dwóch tygodniach miałam ślad. Chodzenie po ścianach też potwierdzam. Zdarzało się. Szkoda tylko, że działa grawitacja.
A żeby było jeszcze lepiej, cholera jest taka ruchliwa, że nie da się jej nawet złapać. Jak zaatakuje, to można się tylko nakryć gazetą i pełznąć w stronę najbliższego cmentarza :wink: :mrgreen:

Haletha - 8 Marca 2006, 09:49

Pako napisał/a
Bijatyka kobiet w kisielu albo błocku... yummy :mrgreen:

Może być taka ? To po prawej to ja;)

sulka - 8 Marca 2006, 10:02

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Perwersja!

Se wezme sciagne... :mrgreen:

Duke - 8 Marca 2006, 10:02

Haletha napisał/a
Może być taka ?

Nieeeeeeeeee no źle! Miały być skąpe bikini, a nie jakieś workowate koszule :twisted:

Vykosh - 8 Marca 2006, 10:06

Haletha napisał/a
Pako napisał/a
Bijatyka kobiet w kisielu albo błocku... yummy :mrgreen:

Może być taka ? To po prawej to ja;)

Bardzo dobra dyscyplina sportowa :) Tylko stroje mało sportowe :twisted:

Haletha - 8 Marca 2006, 10:10

Heh, czarna niewdzięczność... Człowiek pro publico bono wskakuje do błota w samej bieliźnie, a im jeszcze źle... ;)
Duke - 8 Marca 2006, 10:20

Haletha napisał/a
Człowiek pro publico bono wskakuje do błota w samej bieliźnie, a im jeszcze źle... ;)

A to przepraszam, tylko poproszę tym razem właściwe zdjęcie - to w samej bieliznie oblepionej błockiem :wink:

Czarny - 8 Marca 2006, 10:22

I jeszcze jedno wcześniejsze - bez błocka :mrgreen:
Haletha - 8 Marca 2006, 10:22

No to przecież jest tam na górze:)
p. s. bez błocka nie pokażę;))

Duke - 8 Marca 2006, 10:39

Well koszula nocna niby zalicza się do bielizny, ale jest taka... jakby to powiedzieć .. niezgodne z ideą zapasów błotnych (to jak mis mokrego podkoszulka w kolczudze albo swetrze). To musi być skąpe bikini i już! I tej wersji będę się trzymał
Rodion - 8 Marca 2006, 11:26

Haletha, a za co Cię tam, do tego blocka wrzucili? :shock:
Vykosh - 8 Marca 2006, 12:10

Duke napisał/a
To musi być skąpe bikini i już! I tej wersji będę się trzymał

Moze nawet nie byc skape. Ale koszula ze zdjecia bardziej kojarzy mi sie ze sredniowieczem niz z bielizna :wink:

Haletha - 8 Marca 2006, 13:51

No bo to jest średniowieczna bielizna, nie?:)

Dobra, niepotrzebnie wrzucałam to zdjęcie, może by tak zmiana tematu:))

Pako - 8 Marca 2006, 16:06

Ale zdjęcie ładne jest i zaraz mi sie ze średniowieczną bielizną skojarzyło... tylko ona taka niefajna była.. dzisiejsza lepsza :) Zjazd forumowy trza zrobić i wtedy bitwę dla dziewczyn urządzić specjalnie :mrgreen:

A swoją drogą to wszystkiego najlepszego dla was wszystkich, kochane (a tak... zaraz mi znowu powiedzą, że podrywam :P )

gorat - 8 Marca 2006, 16:37

Pako napisał/a
(a tak... zaraz mi znowu powiedzą, że podrywam )

A se podrywaj, jak sobie dziewki za mocno zaczniecie wyrywać to moderacja rozdzieli* :)

*czytaj: weźmie dla siebie :twisted:

Pako - 8 Marca 2006, 16:41

Dobra, dziewczyny - podrywam was wszystkie :) Nadmiar bierze moderacja... Zaraz... jaki nadmiar? Nie ma nadmiarów :)
Rodion - 8 Marca 2006, 16:44

Koguciki! :roll: :mrgreen:
Pako - 8 Marca 2006, 17:03

Hehe... pewnie żona ci nad klawiaturą stała :P Teraz cierp, jakeś sie dał zaobrączkować :mrgreen: ;)
Rodion - 8 Marca 2006, 17:04

OJ Pako Pako! Jak ty malo wiesz o kobietach. :roll: :| :twisted:
Pako - 8 Marca 2006, 17:11

Człowiek jest młody to się dopiero uczy :) A co? Chcesz sie podzielić jakimiś traumatycznymi przeżyciami :> ?
Rodion - 8 Marca 2006, 17:14

Pako napisał/a
A co? Chcesz sie podzielić jakimiś traumatycznymi przeżyciami :> ?

Pako, powiedz jak na milość bogow chcesz poderwac jakąś panne z takim podejściem? :roll:

Pako - 8 Marca 2006, 17:30

Na forum? Na forum nie chcę.. i tak zajęte wszystkie :(
A w życiu? W życiu szukam miłości jednak.. nie chcę podrywać, a miłość sama drogę znajdzie, byle jej lekko chociaż pomóc. A postępować z kobietami/dziewczynami to ja w ogóle niestety nie umiem :(

No i masz Rodion.. dobiłeś mnie ;)

Rodion - 8 Marca 2006, 17:36

Pako napisał/a
Na forum? Na forum nie chcę.. i tak zajęte wszystkie

No co TY! Dziewczyny jak maliny ( chyba ze nie swoje foty powstawialy :mrgreen: ), a do tego niektóre jeszcze wolne! :wink:
Pako napisał/a
No i masz Rodion.. dobiłeś mnie

Ty sie nie łam, tylko zastanów sie ilu przed tobga mówilo to samo?
A teraz? Mmmmmm... :wink:

Piech - 8 Marca 2006, 17:44

Pako napisał/a
A postępować z kobietami/dziewczynami to ja w ogóle niestety nie umiem

Zaraz chciałbyś postępować.

Pako - 8 Marca 2006, 17:58

Rodion - bo to dla mnie dlrażliwyu temat jest ostatnio.. serce ciągle boli... od września kuchwa... ale boli... Ale to już tylko dwa miesiące są, potem będzie lepiej...

A że dziewczyny śliczniutkie, jak z obrazka to aj wiem bo widzę... aż serce w piersi rośnie, ze takie różyczki fantastykę czytają... Co do tego, zę nie chcę na forum to ejst tak, że jednak osobiście to inna znajomość jest, ludzie troch ę inni zawsze.. no i szereg innych spraw...

A Ty tam Piechu spokojnie.. głodnemu chleb na mysli ;)

I nam się kurde wątek poważny ajkiś zrobił... :P

Anonymous - 8 Marca 2006, 18:09

Rodion napisał/a
( chyba ze nie swoje foty powstawialy ),

Co to za niecne insynuacje? :evil:
Pako napisał/a
A w życiu? W życiu szukam miłości jednak.. nie chcę podrywać, a miłość sama drogę znajdzie, byle jej lekko chociaż pomóc. A postępować z kobietami/dziewczynami to ja w ogóle niestety nie umiem

Faktycznie poważnie zabrzmialo. Ale Pako, co tu do umienia?

Rodion - 8 Marca 2006, 18:16

Miria napisał/a
Co to za niecne insynuacje?

Jakie tam niecne?! Ja jestem po prostu zaskoczony ze w temacie kobiety i fantastyka trzeba bedzie dodac jeszcze jedna cechę wspólną, urode! :shock:

Partner forum