Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Anonymous - 7 Marca 2006, 18:02
Aga napisał/a | Bratnia dusza, jak Boga kocham! Moja babcia ma jedną tchórzofretkę. Bydlę jest agresywne i mnie nienawidzi równie mocno, jak ja jego. Samica, żeby nie było... Babcia też ją wielbi, ale jej nie wbija zębów w ręce i nogi przy pierwszej okazji. Więc kiedy jestem u babci, kiedy zwierzę jest wypuszczane, ja zamykam się w sypialni. |
Wcale się nie dziwię. Mendy z nich straszne. Jak ktoś przychodzi, to staram się je zamykać, ale mąż czasem wypuszcza (bo tak się biedactwa męczą ) i goście łażą po ścianach. Fretki też mają hobby - wyciągają wszystkie dostępne wkładki z butów i chowają w najdziwniejszych miejscach. Tylko, cholera, portfeli nie chcą sie nauczyć wyciągać
Cytat | Co do moich polowań na płeć piękną to dokładnie o coś takiego mi chodzi. Bijatyka kobiet w kisielu albo błocku... yummy |
Pako, kandydujesz do miana głównego prowokatora tego forum?
Piech napisał/a | A potem przerabia je na futerka? |
Fajnie by było, nowy kaptur bym sobie uszyła
Pako - 7 Marca 2006, 18:11
Hehe jeszcze będę musiał kiedyś Logana poprosić o status: główny prowokator
Ale czemu nie? Rodion się chyba ze mną zgodzi, że fajnie by było Tylko potrzeba nieparzystej liczby kandydatek - bić się w parach ędziecie dziewczyny, a jedna popcorn będzie robiła
Anonymous - 7 Marca 2006, 18:22
Pako napisał/a | Tylko potrzeba nieparzystej liczby kandydatek - bić się w parach ędziecie dziewczyny, a jedna popcorn będzie robiła |
Prawdziwy fantasta z Ciebie
Aga - 7 Marca 2006, 21:59
Miria napisał/a | Wcale się nie dziwię. Mendy z nich straszne. |
Ostatnio nie zdążyłam uciec... Wbiła mi **** jedna kły w rękę, tak, że krew się lała i jeszcze po dwóch tygodniach miałam ślad. Chodzenie po ścianach też potwierdzam. Zdarzało się. Szkoda tylko, że działa grawitacja.
A żeby było jeszcze lepiej, cholera jest taka ruchliwa, że nie da się jej nawet złapać. Jak zaatakuje, to można się tylko nakryć gazetą i pełznąć w stronę najbliższego cmentarza
Haletha - 8 Marca 2006, 09:49
Pako napisał/a | Bijatyka kobiet w kisielu albo błocku... yummy :mrgreen: |
Może być taka ? To po prawej to ja;)
sulka - 8 Marca 2006, 10:02
Perwersja!
Se wezme sciagne...
Duke - 8 Marca 2006, 10:02
Haletha napisał/a | Może być taka ? |
Nieeeeeeeeee no źle! Miały być skąpe bikini, a nie jakieś workowate koszule
Vykosh - 8 Marca 2006, 10:06
Haletha napisał/a | Pako napisał/a | Bijatyka kobiet w kisielu albo błocku... yummy |
Może być taka ? To po prawej to ja;) |
Bardzo dobra dyscyplina sportowa Tylko stroje mało sportowe
Haletha - 8 Marca 2006, 10:10
Heh, czarna niewdzięczność... Człowiek pro publico bono wskakuje do błota w samej bieliźnie, a im jeszcze źle... ;)
Duke - 8 Marca 2006, 10:20
Haletha napisał/a | Człowiek pro publico bono wskakuje do błota w samej bieliźnie, a im jeszcze źle... |
A to przepraszam, tylko poproszę tym razem właściwe zdjęcie - to w samej bieliznie oblepionej błockiem
Czarny - 8 Marca 2006, 10:22
I jeszcze jedno wcześniejsze - bez błocka
Haletha - 8 Marca 2006, 10:22
No to przecież jest tam na górze:)
p. s. bez błocka nie pokażę;))
Duke - 8 Marca 2006, 10:39
Well koszula nocna niby zalicza się do bielizny, ale jest taka... jakby to powiedzieć .. niezgodne z ideą zapasów błotnych (to jak mis mokrego podkoszulka w kolczudze albo swetrze). To musi być skąpe bikini i już! I tej wersji będę się trzymał
Rodion - 8 Marca 2006, 11:26
Haletha, a za co Cię tam, do tego blocka wrzucili?
Vykosh - 8 Marca 2006, 12:10
Duke napisał/a | To musi być skąpe bikini i już! I tej wersji będę się trzymał |
Moze nawet nie byc skape. Ale koszula ze zdjecia bardziej kojarzy mi sie ze sredniowieczem niz z bielizna
Haletha - 8 Marca 2006, 13:51
No bo to jest średniowieczna bielizna, nie?:)
Dobra, niepotrzebnie wrzucałam to zdjęcie, może by tak zmiana tematu:))
Pako - 8 Marca 2006, 16:06
Ale zdjęcie ładne jest i zaraz mi sie ze średniowieczną bielizną skojarzyło... tylko ona taka niefajna była.. dzisiejsza lepsza Zjazd forumowy trza zrobić i wtedy bitwę dla dziewczyn urządzić specjalnie
A swoją drogą to wszystkiego najlepszego dla was wszystkich, kochane (a tak... zaraz mi znowu powiedzą, że podrywam )
gorat - 8 Marca 2006, 16:37
Pako napisał/a | (a tak... zaraz mi znowu powiedzą, że podrywam ) |
A se podrywaj, jak sobie dziewki za mocno zaczniecie wyrywać to moderacja rozdzieli*
*czytaj: weźmie dla siebie
Pako - 8 Marca 2006, 16:41
Dobra, dziewczyny - podrywam was wszystkie Nadmiar bierze moderacja... Zaraz... jaki nadmiar? Nie ma nadmiarów
Rodion - 8 Marca 2006, 16:44
Koguciki!
Pako - 8 Marca 2006, 17:03
Hehe... pewnie żona ci nad klawiaturą stała Teraz cierp, jakeś sie dał zaobrączkować
Rodion - 8 Marca 2006, 17:04
OJ Pako Pako! Jak ty malo wiesz o kobietach.
Pako - 8 Marca 2006, 17:11
Człowiek jest młody to się dopiero uczy A co? Chcesz sie podzielić jakimiś traumatycznymi przeżyciami :> ?
Rodion - 8 Marca 2006, 17:14
Pako napisał/a | A co? Chcesz sie podzielić jakimiś traumatycznymi przeżyciami :> ? |
Pako, powiedz jak na milość bogow chcesz poderwac jakąś panne z takim podejściem?
Pako - 8 Marca 2006, 17:30
Na forum? Na forum nie chcę.. i tak zajęte wszystkie
A w życiu? W życiu szukam miłości jednak.. nie chcę podrywać, a miłość sama drogę znajdzie, byle jej lekko chociaż pomóc. A postępować z kobietami/dziewczynami to ja w ogóle niestety nie umiem
No i masz Rodion.. dobiłeś mnie
Rodion - 8 Marca 2006, 17:36
Pako napisał/a | Na forum? Na forum nie chcę.. i tak zajęte wszystkie |
No co TY! Dziewczyny jak maliny ( chyba ze nie swoje foty powstawialy ), a do tego niektóre jeszcze wolne!
Pako napisał/a | No i masz Rodion.. dobiłeś mnie |
Ty sie nie łam, tylko zastanów sie ilu przed tobga mówilo to samo?
A teraz? Mmmmmm...
Piech - 8 Marca 2006, 17:44
Pako napisał/a | A postępować z kobietami/dziewczynami to ja w ogóle niestety nie umiem |
Zaraz chciałbyś postępować.
Pako - 8 Marca 2006, 17:58
Rodion - bo to dla mnie dlrażliwyu temat jest ostatnio.. serce ciągle boli... od września kuchwa... ale boli... Ale to już tylko dwa miesiące są, potem będzie lepiej...
A że dziewczyny śliczniutkie, jak z obrazka to aj wiem bo widzę... aż serce w piersi rośnie, ze takie różyczki fantastykę czytają... Co do tego, zę nie chcę na forum to ejst tak, że jednak osobiście to inna znajomość jest, ludzie troch ę inni zawsze.. no i szereg innych spraw...
A Ty tam Piechu spokojnie.. głodnemu chleb na mysli
I nam się kurde wątek poważny ajkiś zrobił...
Anonymous - 8 Marca 2006, 18:09
Rodion napisał/a | ( chyba ze nie swoje foty powstawialy ), |
Co to za niecne insynuacje?
Pako napisał/a | A w życiu? W życiu szukam miłości jednak.. nie chcę podrywać, a miłość sama drogę znajdzie, byle jej lekko chociaż pomóc. A postępować z kobietami/dziewczynami to ja w ogóle niestety nie umiem |
Faktycznie poważnie zabrzmialo. Ale Pako, co tu do umienia?
Rodion - 8 Marca 2006, 18:16
Miria napisał/a | Co to za niecne insynuacje? |
Jakie tam niecne?! Ja jestem po prostu zaskoczony ze w temacie kobiety i fantastyka trzeba bedzie dodac jeszcze jedna cechę wspólną, urode!
|
|
|