Blogowanie na ekranie - Polowanie na W±pierza
Kasiek - 9 Wrześ¶nia 2008, 17:00
Capri na 100% Chyba jasny spodnium... Żakiet troch ęna mnie za duży, bo ostatnio trochę schudłam (ostatnia zwężana kiecka pobiła rekord -14 cm w talii aż żałuję, że podczas U-Bota ma być chłodniej, bo bym j± wzięła ), ale ujdzie chyba. I dobrze się w nim czuję. I mam długie nogi, jak założę szpilki. I fajny tyłek. Decyzja podjęta
Adashi - 9 Wrześ¶nia 2008, 17:09
Kasiek napisał/a | Mam fajny biust |
Kasiek napisał/a | I mam długie nogi, jak założę szpilki. I fajny tyłek. |
I to mówi studentka KULu? Nasza katolicka ojczyzna powoli pogr±ża się w chaosie Sorry, nie mogłem się powstrzymać
Martva - 9 Wrześ¶nia 2008, 17:19
A przepraszam, to jest niezgodne z jakimi¶ przykazaniami, czy co¶? Przecież szczer± prawdę mówi
Adashi - 9 Wrześ¶nia 2008, 17:33
E na żartach się nie znasz
May - 9 Wrześ¶nia 2008, 19:01
Kasiek, gratuluje! I jutro tez trzymamy kciuki jak rozumiem? Choc obrona to pewnie juz tylko formalnosc...
Piech - 9 Wrześ¶nia 2008, 20:21
Gratuluję.
To co, będziesz teraz zadzierać nosa?
Kasiek - 9 Wrześ¶nia 2008, 21:04
Adashi napisał/a | I to mówi studentka KULu? Nasza katolicka ojczyzna powoli pogr±ża się w chaosie |
Powiedzonko mówi, że jak jaka¶ laska skończy AGH w Krakowie jako dziewica, to figury zaczn± tańczyć "brejdaka" przed Uczelni±. Jak skończy laska UMCS jako dziewica, to figura Mary¶ki zapłacze. Jak taka skończy KUL... to nikt nie wie co się stanie, nikt nie chce o tym my¶leć, najmniej straszna opcja to taka, że figury z pomnika ożyj± i wróci Jan Paweł II.
Nie mogę TAK zaszokować społeczeństwa.
Trzymajcie kciuki. Formalno¶ć, nie-formalno¶ć, lepiej wypa¶ć lepiej niż lepiej
Piech napisał/a | To co, będziesz teraz zadzierać nosa? |
Jeszcze nie. Dopiero jutro jak odbiorę dyplom
merula - 9 Wrześ¶nia 2008, 21:21
gratulacje i przejedĽ się po nich jutro tak, żeby komisji szczęki z podziwu opadły.
Adashi - 9 Wrześ¶nia 2008, 21:37
Kasiek napisał/a | Nie mogę TAK zaszokować społeczeństwa. |
Słusznie
Kasiek napisał/a | Trzymajcie kciuki. |
Trzymamy, trzymamy
Kasiek - 9 Wrześ¶nia 2008, 22:41
Adashi napisał/a | Trzymamy, trzymamy |
Pst. Nie teraz. Od 10 rano :d
Adashi - 9 Wrześ¶nia 2008, 23:11
Jak teraz zaczniemy trzymać, będzie lepszy efekt
Kasiek - 9 Wrześ¶nia 2008, 23:33
Przyjęłam. Może zacznę czytać "Na srebrnym globie" wreszcie... Co można o tym powiedzieć jako o powie¶ci fantastycznej... No tematyka taka jest... tyle...
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2008, 07:39
Ech... Opracowałam trzy pytania, nie wiem czy dobrze, nie wiem czy wystarczaj±co, ale na takie rozważania już za póĽno teraz. Teraz tylko do łazienki, bustfić się, potem założyć kieckę i szpilki (Capri oczywi¶cie też ) i wyruszyć. Mam stresa. Strasznego. Ale co tam. Chyba mnie nie zjedz±?
Jak przeżyję, to napiszę co¶ jeszcze A na U-Bocie będę opijać
Martva - 10 Wrześ¶nia 2008, 09:48
To ja trzymam i mam nadzieję że tu wrócisz
Agi - 10 Wrześ¶nia 2008, 09:50
Odliczanie rozpoczęte! Trzymam kciuki.
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2008, 16:08
No to... Komuda i Sapkowski i Żuławski ratowali mi dzi¶ tyłek Broniłam się opowiadaj±c o nich
Praca na 5, obrona na 5, suma ze ¶redni± z 3 lat studiów.. 5. Jestem chodz±ce szczę¶cie dzi¶. Mówcie mi: Licencjo
Dzięki wszystkim za otuchę.
Kruk Siwy - 10 Wrześ¶nia 2008, 16:13
Kasiek napisał/a | I mam długie nogi, jak założę szpilki. I fajny tyłek | Sapkowski to się pewnie za¶linił... przy tej obronie. Żuławski to już niestety od dawna exitus. Jacek... no Jacek to by Cię nie tylko szabl± ale piersi± zastawił.
No, czeĽwa to Ty na Nursconie nie będziesz! Gratulacje!
joe_cool - 10 Wrześ¶nia 2008, 16:21
gratulacje jeszcze raz
Aga - 10 Wrześ¶nia 2008, 16:34
Gratulacje!
Rafał - 10 Wrześ¶nia 2008, 16:41
Brawa
Martva - 10 Wrześ¶nia 2008, 16:46
Gratulacje
Agi - 10 Wrześ¶nia 2008, 16:47
No i był powód do strachu?
Gratuluję!
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2008, 17:03
Oj był powód, ja się zawsze boję
Dziękuję za gratulacje
Najlepsze było ostatnie pytanie: Andrzej Sapkowski... (zawieszenie głosu)
Ja: znam.
Prof: Osobi¶cie?
Ja: Tak
Prof: To ja nie mam więcej pytań
Kruk Siwy napisał/a | No, czeĽwa to Ty na Nursconie nie będziesz! |
Tak samo jak Ty, Kruku No.
Agi - 10 Wrześ¶nia 2008, 18:35
Kasiek, na Kruka na razie nie "polujemy". Jest pod ochron±!
Tredo - 10 Wrześ¶nia 2008, 20:13
gratulacje - i nie powiem "a nie mówiłem, że tak będzie"
corpse bride - 10 Wrześ¶nia 2008, 21:15
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2008, 22:47
Agi napisał/a | na Kruka na razie nie polujemy. Jest pod ochron±! |
No dlatego tak napisałam. Tak samo nie będę czeĽwa, jak i on
Tredo... ja Cię jutro skopię. I tyle
corpse: dziękuję
Adashi - 10 Wrześ¶nia 2008, 23:05
Gratki, Ruda
Kasiek - 11 Wrześ¶nia 2008, 06:31
Adashi: Dzięki
Ale najlepsze było, jak siedziały¶my o 13.30 przed sal±, do ¶rodka weszła Anka, potem miała wej¶ć Iwona i na końcu ja. Przychodzi m±ż jednej z dziewczyn od nas i mówi, że Ka¶ka (jego żona) poszła zapytać jak się przenie¶ć na I rok uzupełniaj±cych magisterskich, a w dziekanacie jej powiedzieli, że DZI¦ DO 15 MUSI ZŁOŻYĆ DOKUMENTY, BO SIĘ REKRUTACJA KOŃCZY. Jak powiedziała, że my się jeszcze bronimy, a też chcemy, to j± wy¶miali. A przecież s± jeszcze obrony 26 wrze¶nia...
Na szczę¶cie nasz promotor został dziekanem ds. studenckich. I powiedział, że jutro o 12 mamy być, to to załatwi. Po czym ja stwierdziłam, że mnie4 to nie urz±dza, o 12 będę w 2/3 drogi do Warszawy i w 2/5 do Łodzi Pogonili¶my go trochę i załatwili¶my wczoraj.
Ale stres był, wchodziłam na obronę i tak naprawdę nie wiedziałam, czy jest sens...
merula - 11 Wrześ¶nia 2008, 08:41
Cóż znaczy odpowiednia siła przebicia
No i gratulacje.
|
|
|