Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''
Chal-Chenet - 14 Października 2009, 11:29
Zdrowie nauczycieli zatem!
Witchma - 14 Października 2009, 11:29
Miria, to ja poproszę, ale same marcepanowe
Agi - 14 Października 2009, 11:30
Ja też lubię marcepanowe, ja też!
Witchma - 14 Października 2009, 11:30
Agi, kto pierwszy ten bardziej marcepanowy
shenra - 14 Października 2009, 11:31
Skuszę się na dwa mleczne.
Anonymous - 14 Października 2009, 11:32
Serio lubicie? Chętnie oddam. Dzieci też ich nie lubią, więc zawsze mi zostają. Za to niestety lubią kawowe. Wczoraj kto pierwszy zrobił dobrze ćwiczenie, miał większy wybór czekoladek. Najszybciej schodziły kawowe i orzechowe. A jak motywacja w grupach wzrosła!
Chal-Chenet - 14 Października 2009, 11:32
A masz fasolki wszystkich smaków?
hrabek - 14 Października 2009, 11:37
Moje dziewczyny zawsze wyjadają tylko zielone - orzechowe. A ja jestem tolerancyjny, zjadam całą resztę poza marcepanowymi.
merula - 14 Października 2009, 11:44
ja tam lubię każde...
Virgo C. - 14 Października 2009, 12:35
Też wybredny nie jestem. Zdrowie nauczycieli
Martva - 14 Października 2009, 12:52
Marcepanowe są najfajniejsze. Więc zupełnie nie rozumiem po co zawsze są mieszane, same marcepanowe by sie pewnie lepiej sprzedawały
hrabek - 14 Października 2009, 12:56
Albo same orzechowe. A dla mnie same kawowe, te dwukolorowe, bo najbardziej mi smakują. Pewnie dlatego sprzedają wszystkie pomieszane, bo każdy co innego lubi
Witchma - 14 Października 2009, 12:59
Ale są też wersje ograniczone, gdzie zamiast 8 są 4 smaki (czy ile ich tam jest, może 10 i 5). Pudełka są niebieskie i brązowe.
ketyow - 14 Października 2009, 15:58
Nomnomnom, zjadłem wszystkie
Powiedzcie mi - dlaczego pada śnieg? Parę lat temu o tej porze roku popijałem piwko w słoneczku...
ilcattivo13 - 14 Października 2009, 17:01
Zdrowie MEN'ów!
| ketyow napisał/a | | Powiedzcie mi - dlaczego pada śnieg? |
bo choć raz urok mi się udał
mBiko - 14 Października 2009, 21:54
Drżyjcie człowieki, nadszedł Wasz koniec, gdyż JAKIŚ POTWÓR TU NADCHODZI!
Daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia, nikt i nic nie potrafi Was ocalić. To na myśl o NIEJ okrutny Blob Zabójca sfajdał się w gacie, wszechwładny Ming z Mongo zaszył się w Chinach udając zwykłego bakałarza, w Restauracji Na Końcu Wszechświata rozpoczęto wielką stypę, a wszyscy Sithowie przebrali się w pomarańczowe prześcieradła, ogolili łby i tańczą na ulicach Mos Eisley śpiewając: Hare Kriszna, Hare Margaryna.
Oczywiście żadna z tych czynności nie zwiększa ich szans w starciu z JEJ potęgą, tak więc jeżeli ujrzycie kiedyś to oblicze:
porzućcie wszelkie chaotyczne działania i z pokorą przyjmijcie los jaki Wam niesie.
Wykluła się dzisiejszego poranka, a pierwszy JEJ oddech zatrzymał bieg galaktyk oraz zmroził płyny , gazy i ustrojowe ciała stałe stworzeń wszystkich wszechświatów.
A imię jej MAURA ALICJA
dalambert - 14 Października 2009, 22:06
| mBiko napisał/a | | MAURA ALICJA |
Prowadż i bądż - Twoja obecność raduje mnie - bądź szcześliwa i żyj szczęśliwie mimo takiej zapowiedzi na tym padole szczęścia wszelakiego
Lynx - 14 Października 2009, 22:29
mBiko W Twoje ręce wznoszę toast, niech się święci ten dzień w którym straciłeś wszelkie zdrowe zmysły i zaczął się największy koszmar Twojego życia. Cud nad Cuda - Twoja córka. Życzę Jej zdrowia, urody, uśmiechu anioła, szczęścia w miłości i kartach, najcudowniejszych rodziców, dziadków i ciotek z wójkami (nota bene wiesz jak będzie rozpieszczana?).
Tobie i Madelce życzę mnóstwa miłości, cierpliwości, radości z rodzicielstwa. Oby smutki tej profesji Was omijały. Niech każdy dzień bedzie przygodą i wspólną radością.
I... Poryczałam się, wiesz? A Pomiot piszczała przez kilka minut bez przerwy i pytała czy naprawdę
mBiko - 14 Października 2009, 22:35
Serio, serio.
Już została przedstawiona całej rodzinie, więc głupio by się było wycofywać.
dalambert - 14 Października 2009, 22:53
mBiko, Wznoszę toast za wszelkie dni jakie będą wam pisane! Niech będą pełne radości i szczęścia wszelkiego! Słodkim i korzennym miodem! Do dna!
TO PISAŁAM JA - PUCEK
Z wrażenia zapomniałam się przelogować i znowu wyszedł smok dwugłowy
merula - 15 Października 2009, 00:37
nareszcie mogę....
Oby była źródłem Waszych radości i dumy, a Wy dla niej przyjaciólmi i przewodnikami. I niech Wam razem będzie dobrze na świecie.
A resztę i tak Ci już zdążyłam przekazać.
Jeszcze raz... zdrowie Wasze.
Agi - 15 Października 2009, 03:41
mBiko, gratuluję Madelce i Tobie. Mauro Alicjo witaj i bądź szczęśliwa.
dalambert - 15 Października 2009, 07:08
mBiko, jaszcze raz Wszystkiego dobrego!
Agi, Imieninowe zdrówko i
Więc pijmy wino ...
Niech troski zginą ....
ed. literówka , a skoro już
To Jeszcze raz, na drugą nóżkę - Zdrowie Solenizantki
Witchma - 15 Października 2009, 07:21
mBiko,
Słuchaj się teraz grzecznie swoich kobiet, bo to one zawsze mają rację
Oby rodzina Ci się chowała w zdrowiu i szczęściu!
mBiko - 15 Października 2009, 08:04
Dziękuję bardzo za gratulacje, a z mojej strony obiema ręcami podpisuję się pod życzeniami dla Agi. Zdrówka przede wszystkim.
Agi - 15 Października 2009, 08:21
mBiko, dziękuję!
Na rozgrzewkę beczka miodu bez łyżki dziegciu dla wszystkich!
mBiko - 15 Października 2009, 08:23
Pitnego, czy na chlebuś raczej ?
Agi - 15 Października 2009, 08:25
Oczywiście, że pitnego, porządnego trójniaka.
mBiko - 15 Października 2009, 08:27
Szkoda, bo przy okazji wtrząchnąłbym śniadanko.
Agi - 15 Października 2009, 08:29
Zamiast posmarować można polać
|
|
|