Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?
Tomcich - 2 Sierpnia 2006, 19:07
Czasami jak w lustro patrzę to mi się Gombrowiczowska gęba przypomina Czyżbym został upupiony.
Ziuta - 2 Sierpnia 2006, 21:56
Kiedyś, po przejrzeniu fotografii znanych osób, doszedłem do wniosku, że wyglądam mniej więcej jak krzyżówka młodego Grzędowicza z młodym Witkacym. Z kolei znajomi uważają, że jestem podobny do mojego ojca (no niewiarygodne!). Czasem – z powodu przedziałka na fryzie – mówią, żem jak Hitler (akurat! )
Pako - 2 Sierpnia 2006, 22:00
Heh... miałem kumpla, który na jednym zdjęciu wyszedl jak Hitler idealnie To o niczym nie świadczy, nie miał aż takiej charyzmy jak ów kurdupel.
Ja w sumie jeszcze nie zauważyłem, żebym do kogoś był podobny. Bracia podobni do mnie są podobno, ale tez się nie przyznaję i staram odróżniać W końcu to moja facjata jest i tylko ja ją będę nosił.
Tomcich - o co konkretnie ci chodzi z tym upupieniem? Że niby tak młodo wyglądasz?
dareko - 2 Sierpnia 2006, 22:05
Ja jak patrze w lustro to widze, ze cos trzeba ogolic. Patrze, patrze.... i nie gole bo nie lubie
Ziuta - 2 Sierpnia 2006, 22:07
Pako napisał/a | Heh... miałem kumpla, który na jednym zdjęciu wyszedl jak Hitler idealnie |
Mam zdjęcie z ulizanym fryzem, w brunatnych spodniach, z domalowanym wąsem i ręką do przodu. Tylko porządnej koszuli brakowało. Zmuszony byłem wystąpić w górze od piżamy.
Ale zdjęcie mam na zaś, jakby mi łba przyszło zapisać się do Młodzieży Wsechpolskiej.
Tomcich - 2 Sierpnia 2006, 22:11
Pako:
Cytat | Tomcich - o co konkretnie ci chodzi z tym upupieniem? |
Polecam Gombrowicza
Pako - 2 Sierpnia 2006, 22:12
Weź je spal, albo pokaż światu Z dopiskiem, że to żart, bo bywają niesmaczne takie zdjęcia czasem. Są tematy, z których żartować ryzykownym jest.
Kruk Siwy - 2 Sierpnia 2006, 22:14
Co jest panowie? Skąd ten gwałtowny przypływ namiętności do oglądania swej facjaty? Stoicie godzinami przed lustrem? Komuś się marzy, żeby wyglądać jak Marylin Monroe?
Ja tam zerknę przy goleniu, stwierdzę, że nie do końca świna się tam odbija a potem normalnie aż do następnego razu kontempluję ładne dziewczyny. No.
Pytanie brzmi: czy sa na świecie ładne wiedźmy. Załóżcie oddzielny wątek: my i nasze przebrzydłe pyszczycha. Hihihi
dareko - 2 Sierpnia 2006, 22:14
Za bardzo sie nie chwal i nie rozdawaj. Oni takie fotki trzymaja w szufladach, jak jakas wyplynie do prasy to obiekt fotek wylewaja i sie do kumpla nie przyznaja.
Pako - 2 Sierpnia 2006, 22:18
Ale żeby tak treściwie na temat było: Tak
dareko - 2 Sierpnia 2006, 22:24
Ja sie juz wypowiedzialem Widzialem poznalem, sa na swiecie piekne wiedzmy!!!!!
Tomcich - 2 Sierpnia 2006, 22:38
Kruk Siwy:
Cytat | Co jest panowie? Skąd ten gwałtowny przypływ namiętności do oglądania swej facjaty? Stoicie godzinami przed lustrem? |
Przypominam, że to Wiedźma zaczęła rozmowę na temat lustra, a czasem dobrze jest w nie zerknąć, tylko po ty by się przekonać kto patrzy z drugiej strony.
Kruk Siwy - 2 Sierpnia 2006, 22:53
Tomcich, tyż racja. Ale dyskusja tak jakoś się spłaszczyła jakby ją Godzilla poklepała. Z tym lustrem to tak bardziej głębko było i cokolwiek metaforycznie.
Pako - 3 Sierpnia 2006, 08:30
Ale czasem też trzeba o prostej mordzie własnej pogadać. Ja z moją żyję już 19 lat ponad, a ciągle ją lubię. Widzisz... miłość jakby... i do tego chyba wieczna
hrabek - 3 Sierpnia 2006, 08:37
E tam wieczna, teraz takie operacje robia, ze bys nie uwierzyl. Idziesz tylko i mowisz "George Clooney" i wychodzisz jako jego sobowtor. Jeszcze tylko troche nad akcentem popracowac i juz taksowkami za darmo jezdzisz :)
Pako - 3 Sierpnia 2006, 08:50
Heh... ale czy to już moja morda by była? Ja rozumiem, że róznie w życiu bywa... ale ja tam mojej facjaty nie mam zamiaru przemodelować. W końcu jedna z nielicznych rzeczy, które posiadam na własność
I taka diablo przystojna
dareko - 3 Sierpnia 2006, 09:03
Narcyz!
hrabek - 3 Sierpnia 2006, 09:08
To tak jak ja. Tez sie przywiazalem. I tez Clooney sie przy mnie chowa :D
dareko - 3 Sierpnia 2006, 09:17
Hehe, Wiedzmo, zrob na Pakonie wybory Mister SFFH 2006 Moze sie dowiemy ktory z naszych narcyzow jest najpiekniejszy
Wiedźma - 3 Sierpnia 2006, 09:42
Cytat | dareko napisał/a | Hehe, Wiedzmo, zrob na Pakonie wybory Mister SFFH 2006 Moze sie dowiemy ktory z naszych narcyzow jest najpiekniejszy |
|
Chcę tylko przypomnieć Panom, ze w tym konkursie nie tylko twarz by sie liczyła, ale i inne przymioty, więc nie wiem, czy są na taki konkurs przygotowani
Pako - 3 Sierpnia 2006, 09:44
Znaczy paznokcie musicie spiłować
A z twarzą to jest tak, że trzeba ją polubić. Kiedyś mojej nie lubiłem,od czasu jak powiedziałem, że jest dobra, bo moja, to żyje się jakoś lżej I chyba o to chodzi
Wiedźma - 3 Sierpnia 2006, 17:14
Panowie, w ogóle to naprawdę zaskakujące, gdy zadałam pytanie, jak powinna wyglądać wiedźma, to mieliscie problemy z podaniem konkretów, o twarzy to nikt się nie wypowiedział, a o swoich to widzę, że moglibyście długo, hm...
Pako - 3 Sierpnia 2006, 17:46
Bo moją twarz znam dobrze Jak nikt inny chyba
Wiedźma - 3 Sierpnia 2006, 17:53
Czy mam rozumiec, że twarz wiedźmy powinna przypominac męską?
To moja takak jest. Kiedyś w pociagu pewein chłopka powiedział mi, że przypominam mu takiego francuskiego aktora Nazwiska nie podał, ale pewnie Depardie jest do mnie podobny albo teżja do niego
Pako - 3 Sierpnia 2006, 18:11
nie...wiedźma ma mieć twarz kobiecą. Konkretnie twarz piękną, z pięknym uśmiechem, czasem twarz zamyśloną, ale ogólnie twarz bystrą i radosną
Ale to się nie liczy, każda kobieta taką twarz powinna mieć
Fidel-F2 - 3 Sierpnia 2006, 18:32
Pako ty o rusałce chyba gadasz. Wiedźma powinna mieć zeschniętą skórę, policzki, czoło, nos i brodę pokryte brodawkami różnej maści a włosy jak sterta siana. Nos powinien być haczykowaty, garbaty i krzywy a mierzyć tak z 10cm.
Tomcich - 3 Sierpnia 2006, 18:54
Fidel - stereotypem jedziesz. My tu mówimy o Wiedźmie w nowym wrzechświecie.
Fidel-F2 - 3 Sierpnia 2006, 19:15
Tomcich ale po co psuć jak coś jest dobre?
Tomcich - 3 Sierpnia 2006, 19:23
Fidel-F2
Cytat | Tomcich ale po co psuć jak coś jest dobre? |
Żeby lepsze było.
Godzilla - 4 Sierpnia 2006, 12:41
U Grzędowicza są wiedźmy. Wcale nie stare.
|
|
|