To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Agi - 9 Wrzeœśnia 2007, 00:05

Bramka Krzynówka to był strzał mistrzowki, albo ingerencja siły wyższej :D
Najważniejsze, że nie przegraliśmy!

dzejes - 9 Wrzeœśnia 2007, 00:51

Polskaaa, Jacek Krzynówek!

Tyle napiszę. Gardło mi siadło po pierwszym golu. Przyznam się za to, że gdy Krzynówek zbierał się do wiadomego uderzenia - krzyknąłem "Nie strzelaj!" ;)

mad - 9 Wrzeœśnia 2007, 01:23

Pięknieeee! Okazało się, że my też możemy mieć fuksa i strzelić bramkę - cud. Druga połówka była fatalna, a jednak zremisowaliśmy!
Gustaw G.Garuga - 9 Wrzeœśnia 2007, 08:35

Ja profilaktycznie położyłem się spać po pierwszym golu, żeby się nie denerwować, i poranek miałem bardzo miły :D
Haletha - 9 Wrzeœśnia 2007, 10:28

Zasypiałam już, kiedy poderwał mnie przeraźliwy wielogardłowy ryk i tupanie w sufit. Po chwili wycia rozległy się też w innych częściach osiedla. Kiedy usłyszałam "goool" i "oleoleole" zrozumiałam, że to nie atak wilkołaków i wybaczyłam przestraszenie mnie. Fajnie:)
Tequilla - 9 Wrzeœśnia 2007, 10:53

Haletha napisał/a
Zasypiałam już, kiedy poderwał mnie przeraźliwy wielogardłowy ryk i tupanie w sufit. Po chwili wycia rozległy się też w innych częściach osiedla. Kiedy usłyszałam goool i oleoleole zrozumiałam, że to nie atak wilkołaków i wybaczyłam przestraszenie mnie. Fajnie:)

:mrgreen:

A ja wczoraj byłem na meczu w pubie... I sam krzyczałem :D

Słowik - 9 Wrzeœśnia 2007, 11:03

:D
Cieszę się jak cholera.

Fearfol - 9 Wrzeœśnia 2007, 11:43

A mi się wydaje że to nie było zbyt dobrze dla polaków że zremisowali (mieliśmy dużo szczęścia rzut karny w wykonaniu ronaldo, akcja nuno gomeza ), później będzie zawód jak w 1/8 finału Polacy odpadną. A przecież tak dobrze grali w fazie grupowej, poskromili Portugalczyków itd itp. Tak i tak wyjdziemy z grupy razem z Portugalią ( znaczy się to moje zdanie)
Agi - 9 Wrzeœśnia 2007, 11:56

Fearfol, oczywiście, że lepiej byłoby, gdyby nasi wygrali, ale trzeba się cieszyć nawet takim połowicznym sukcesem. W ostatecznym rozrachunku, każdy punkt jest ważny. Najpierw niech się zakwalifikują do 1/8, o wynik pomartwimy się, jak będzie do tego powód.
Gustaw G.Garuga - 9 Wrzeœśnia 2007, 12:00

Musimy się dostać do mistrzostw, choćbyśmy mieli odpaść w 1/8. Ciągle pamiętam komentarze na zagranicznych forach po przyznaniu nam Euro 2012 - że organizację przyznano nijakim krajom, które same z siebie nie mają szans na wejście do Mistrzostw Europy. Trzeba paru ludziom utrzeć nosa.
Słowik - 9 Wrzeœśnia 2007, 12:02

No tak. Nie ma się co cieszyć. Gramy dobrze, ale kiedyś znowu przegramy i będziemy żałować, więc lepiej dawać ciała za każdym razem i nie narażać się na wahania emocjonalne ;)
A, to był rzut wolny Fearfol.

dzejes - 9 Wrzeœśnia 2007, 12:56

No i przede wszystkim to są dopiero eliminacje do Mistrzostw, które to odbędą się w przyszłym roku ;)
Fearfol - 9 Wrzeœśnia 2007, 16:38

Tylko lepiej byłoby gdyby reprezentacja Polski przegrała. We wczorajszym meczu kibicowałem Portugalii. I mam nadzieje że Portugalia wygra z ten ostatni mecz i wyjdzie razem z Polską z grupy.
Tequilla - 9 Wrzeœśnia 2007, 18:03

Fearfol napisał/a
Tylko lepiej byłoby gdyby reprezentacja Polski przegrała. We wczorajszym meczu kibicowałem Portugalii. I mam nadzieje że Portugalia wygra z ten ostatni mecz i wyjdzie razem z Polską z grupy.

Chyba nie zrozumiałem na czym się opiera ta logika :(

Agi - 9 Wrzeœśnia 2007, 18:04

Fearfol, nie prowokuj :evil:
gorat - 9 Wrzeœśnia 2007, 19:39

Ooo tak, może zmień wreszcie avatar? Coś źle wpływa... :roll:
Fidel-F2 - 9 Wrzeœśnia 2007, 20:09

można gdzieś zobaczyć skróty tych goli?
Słowik - 9 Wrzeœśnia 2007, 20:43

http://supergigant.blox.pl/html
Fidel-F2 - 9 Wrzeœśnia 2007, 20:55

thx
Fearfol - 10 Wrzeœśnia 2007, 15:43

eghm może nie powinienem kontynuować ale zaryzykuje :

M Z R P B-B Pkt
1. Polska 10 6 2 2 17:9 20
2. Finlandia 10 5 3 2 11:6 18
3. Portugalia 9 4 4 1 18:8 16
4. Serbia 9 4 3 2 12:6 15
5. Belgia 9 3 1 5 8:12 10
6. Armenia 8 2 2 4 4:8 8
7. Kazachstan 9 1 3 5 6:13 6
8. Azerbejdżan 8 1 2 5 4:17 5

trochę niewyraźnie ale trudno lepiej było by dla polski z tą porażką bo, zdystansowali się by ludzie trochę to wyczynów ekipy Leo. A teraz będzie wielki zawód i nie dowierzanie jeżeli odpadniemy w 1/8 finału Euro.(Jak to być może że lider grupy odpadł zaraz na początku??*)A tak jakbyśmy przegrali to ( o.k są lepsi od nas trzeba docenić przeciwnika i grać jak Radwańska z Szarapową nie mając nic do stracenia*) bo teraz do stracenia jest nadzieja jaką wzbudzili będąc pierwsi w grupie. Po za tym jestem też kibicem Portugalii.

*na bank usłyszałbym takie komentarze w naszym pubie gdzie przeważnie się takie rzeczy ogląda.

Gorat Avatar jest o.k coś mi mówi że na razie "jest jeszcze wiele zegarków na tym świecie które trzeba naprawić."

mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 15:52

Fearfol: rozumiem co mówisz i nawet rozumiem Twój tok rozumowania, ale moim zdaniem przyjąłeś błędne założenie. Polska wygra w 1/8 :D
"Pooolska, Poooolska, Pooooolska, Polska, Polska, Polskaaaaa..." :D

Gustaw G.Garuga - 10 Wrzeœśnia 2007, 19:42

Się zgadzam z mawete :mrgreen: :shock: :wink:

To takie typowo polskie myślenie: jak przegrywamy to normalka, a jak wygrywamy, to wyłącznie fuksem i z czym do Europy w ogóle... Jeżeli Polska będzie liderem grupy, to będzie to coś znaczyć. Gdybyśmy z Portugalią przegrali, to by oznaczało, że mamy mniejsze szanse. A może się mylę - kibicem jestem od święta :)

Słowik - 10 Wrzeœśnia 2007, 19:43

Oleeeeeeee oleeeeee olee oleeeeee!
Easy - 10 Wrzeœśnia 2007, 20:13

Słowik napisał/a
Oleeeeeeee oleeeeee olee oleeeeee!

Duch i wola walki w naszym narodzie nigdy nie giną.
Za dwa dni mecz. Trza ruszyć tyłek i zrobić piwne zapasy.

mad - 10 Wrzeœśnia 2007, 21:41

Fearfol napisał/a
później będzie zawód jak w 1/8 finału Polacy odpadną.

Polacy na pewno nie odpadną w 1/8, bo... 1/8 na Mistrzostwach Europy nie ma. z 4 grup wychodzi w sumie 8 drużyn, później są 4 mecze i to są już ćwierćfinały (1/4) !!!

dzejes - 10 Wrzeœśnia 2007, 22:05

Nareszcie ktoś to zauważył... ;)
mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 22:06

heheh... "Poooolska..." :mrgreen:
Gustaw G.Garuga - 11 Wrzeœśnia 2007, 07:42

Mem jakiś forumowy, a sio... W każdym razie będziemy w elitarnej ósemce :D
Easy - 12 Wrzeœśnia 2007, 18:48

Ale nudy... Jak widzę te długie piły, zagrania, byle tylko pozbyć się piłki...

Edit. No i remis. Smutno mi.

Fearfol - 12 Wrzeœśnia 2007, 20:02

Smutno że remis !??! Po takim początku spotkania niczego więcej się nie spodziewałem, dużo nerwów i wiele szczęścia. Ale przez to ciekawie

Partner forum