To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas ¶mieszy?

Ozzborn - 20 Wrześ¶nia 2010, 18:06

Feralny, a my¶lisz, że ja co? Zanim tu napisałem te numery musiałem porównać z obrazkiem na stronie Nokii ;P:
Kai - 20 Wrześ¶nia 2010, 18:23

Martva, jaki masz model? Uwielbiam SE, nie mogę się doczekać wymiany na Aino :)
Dzizas, żeby wszyscy tak chętnie używali #. W autobusie czuję się czasem jak na punkcie wspólnym kilku dyskotek.

Memento - 20 Wrześ¶nia 2010, 18:38

Ozzborn napisał/a
tak jak w Ericssonach czy innych badziewiach

SAM JESTE¦ BADZIEWIE! :twisted:

¦mieszy mnie wyobrażenie sobie, co musiało się dzi¶ dziać w redakcji L¶nienia. ;D

Kruk Siwy - 20 Wrześ¶nia 2010, 18:58

Czyli...?
Fidel-F2 - 20 Wrześ¶nia 2010, 19:07

Kruku, Memento chodzi o te sze¶ć zamówień na nowy numer
Kruk Siwy - 20 Wrześ¶nia 2010, 19:08

To poszło jak burza.
Memento - 20 Wrześ¶nia 2010, 19:08

Pffffffffffffffffffffff... powiedział co wiedział
Kruk Siwy - 20 Wrześ¶nia 2010, 19:09

No wła¶nie nie wiedział więc zapytał grzecznie - co w tym ¶miesznego?
Memento - 20 Wrześ¶nia 2010, 19:17

Pard±, pfyfałem do Fidela. =D
ihan - 22 Wrześ¶nia 2010, 22:00

Co¶ podejrzanie ostatnio życie mnie ¶mieszy często nader. Teraz mnie roz¶mieszyło ż±danie kwestury, by napisać wyja¶nienie czemu na norweskim rachunku za hotel brak wyrazu: "invoice", lub choćby swojskiego "faktura".
gorbash - 23 Wrześ¶nia 2010, 08:27

Na mnie zawsze bardzo dziwnie patrz± kiedy domagam się żeby na rachunek za hotel wrzucili jakie¶ dziwne cyferki, a najlepiej żeby był tam jeszcze prefix NIP. No ale cóż - widocznie to jaki¶ pogański obrz±dek.
Godzilla - 23 Wrześ¶nia 2010, 10:58

Ja się kiedy¶ chandryczyłam o zmianę faktury za hotel w Rumunii, bo się księgowej nie spodobała. To znaczy księgowej to może by i zwisało, ale przepisy s± takie a takie i żeby było korzystnie, to rachunek ma wygl±dać tak a tak. Pogadałam sobie z Rumunami, machnęłam parę maili i faksów, i podeszli do sprawy ze zrozumieniem. Widać problem nie jest im obcy.
baranek - 23 Wrześ¶nia 2010, 12:49

horrorarium dostałem. ¶mieszy mnie. ale nie wykluczone, że się jeszcze rozpłaczę.
Kruk Siwy - 23 Wrześ¶nia 2010, 21:06

Na wodę sodow± wystarczy? Nie b±dĽ taki daj łyka!
Kai - 24 Wrześ¶nia 2010, 13:21

S±siedni dział zamówił sobie pizzę... o ¶rednicy 1 m. :shock: I teraz stoj± i debatuj±, jak toto pokroić :lol:
Martva - 24 Wrześ¶nia 2010, 13:24

Moja mama: a te hortensje co je kupiłam ostatnio na przecenie to nie s± różowe, ani niebieskie, tylko takie zielonkawe, to gdzie je posadzimy? :D
Kai - 24 Wrześ¶nia 2010, 13:32

Szefostwo nieprzywykłe do normalnej pracy - pół godziny wypełniać formularz i na koniec zamiast Save wcisn±ć Reset. Na szczę¶cie te "zagramaniczne" formularze zapamiętuj± w trakcie, więc nie musiał wprowadzać wszystkiego od nowa.
robert70r. - 24 Wrześ¶nia 2010, 15:00

Kai napisał/a
Szefostwo nieprzywykłe do normalnej pracy - pół godziny wypełniać formularz i na koniec zamiast Save wcisn±ć Reset

Szefostwo "inteligentne inaczej" hihi!

A mnie ¶mieszy mały piesek - rasa york. Jest cudny i... ci±gle wk****ony. S±siadka (starsza, stateczna pani) ma takiego m±dralę. Teraz jej rodzina kupiła sobie drugiego yorka - nieco większego. Wracam dzi¶ do domu, patrzę wychodzi ta pani z tymi dwoma alonami. Ten wk... szczeka, warczy i podskakuje jak na gor±cym blacie, a ten drugi daje mu łapę. Nie mogłem powstrzymać ¶miechu. No komiczna sytuacja. :mrgreen: :bravo Słowa tego nie oddadz± - to trzeba było widzieć!

Kai - 25 Wrześ¶nia 2010, 09:26

UMARŁAM!
Siedzimy sobie u kumpla który do¶ć rzadko robi imprezy. Ostatnim razem (ok. 20 lipca) robili¶my tosty. Kolega zapomniał o tosterze i dzisiaj hmmm... otwarł toster a tosty wyszły z niego SAME :P

ihan - 25 Wrześ¶nia 2010, 09:30

Trochę dziwne, bo raczej wyschnięte na wiór powinny być.
Kai - 25 Wrześ¶nia 2010, 09:48

Nie, były zaple¶niałe i totalnie zielone.

Dzieciaki chc± nazwać plac przed domem kultury imieniem Jimiego Hendrixa. Konia z rzędem tej biurwie, która zatwierdzaj±c będzie wiedziała, o kogo chodzi...

baranek - 25 Wrześ¶nia 2010, 09:52

Kai, jak moje dawne liceum zmieniało nazwę [dawniej 'XXXlecia PRL'] to rozpisano konkurs w¶ród uczniów. wygrał Bob Marley, przed Koziołkiem Matołkiem. szkoła nazywa się '... im. Jana III Sobieskiego'.
Anonymous - 25 Wrześ¶nia 2010, 09:58

Kai napisał/a
Dzieciaki chc± nazwać plac przed domem kultury imieniem Jimiego Hendrixa. Konia z rzędem tej biurwie, która zatwierdzaj±c będzie wiedziała, o kogo chodzi...

A dlaczego miałaby nie wiedzieć? Może trochę mniej pogardy jednak?

merula - 25 Wrześ¶nia 2010, 11:23

Kai, by¶ się mogła zdziwić, co porabiaj± biurwy w czasie wolnym.
Agi - 25 Wrześ¶nia 2010, 17:23

Cytat

Ten tekst jest z gatunku obrzydliwych i to podwójnie.

Kai - 25 Wrześ¶nia 2010, 17:44

Miria, bo przypadkiem je znam. Z imienia i nazwiska. I zainteresowań.

Agi, przepraszam, zastarzałe urazy z tymi uroczymi damami. "O ku... pamiętam cię, ty taka wariatka zawsze była¶, tylko ksi±żki czytała¶" :)

Martva - 25 Wrześ¶nia 2010, 19:36

Zrobiłam zamówienie za grubo ponad stówę, bo brakowało mi... woreczków strunowych :twisted:
Anonymous - 25 Wrześ¶nia 2010, 20:45

Kai napisał/a
Miria, bo przypadkiem je znam. Z imienia i nazwiska. I zainteresowań.

Ta. Jak zwykle.

Memento - 27 Wrześ¶nia 2010, 01:43

Wariaty. :mrgreen:
shenra - 27 Wrześ¶nia 2010, 01:45

Oryginalna składnia :mrgreen: Momentami majstersztyk :mrgreen:

Partner forum