To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

cthulhu - 9 Grudnia 2005, 22:10

Nivak napisał/a
cthulhu napisał/a
Dzięki Nivak za propozycje.Chetnie skorzystam. Jestem nowy i pewnie szybko bym został pożarty przez te psiekrwie bez sumienia. Może teraz odpuszczą :wink:
Sądzisz, że dadzą ci spokój jako mniejszości seksualnej? A nie boisz się, że cię właśnie za to całkiem ukamieniują? :wink:

Ke ?? Nie wiem jak rozumieć to zdanie ?? Czyżby tu wiecej było osób płci pięknej czy robisz ze mnie pedaraste ? :roll:

Nivak - 9 Grudnia 2005, 22:14

Tak czułam, że nieświadom niczego pchasz się w obśluzgłe ramiona mojego zboczenia :twisted:
Ale już koniec, zamykam sie i daję ci spokój :)

Rodion - 9 Grudnia 2005, 22:41

Nivak napisał/a
Ej... paskuda nie jestem, co zostało udowodnione na zdjęciach

Lico gładkie, duszę mroczną kryć może. :lol:
Nivak napisał/a
Krytykuj sobie mangę ile chcesz, mnie i tak nie będzie się chciało kłócić. Znaczy się taki ugodowy leniwiec jestem Cool

Trochę szkoda. Byłby "piękny" topik. :mrgreen:

Nivak - 9 Grudnia 2005, 22:47

Rodion napisał/a
Lico gładkie, duszę mroczną kryć może. :lol:

Nie zaprzeczę 8)
Rodion napisał/a
Nivak napisał/a
Krytykuj sobie mangę ile chcesz, mnie i tak nie będzie się chciało kłócić. Znaczy się taki ugodowy leniwiec jestem Cool

Trochę szkoda. Byłby piękny topik. :mrgreen:

No jak koniecznie już chcesz krytykować mangę... :roll: ...to zajrzyj tu :twisted:

Rodion - 9 Grudnia 2005, 22:53

Jednym słowem, wszysko już było i nie warto się wysilać? :o
Nivak - 9 Grudnia 2005, 22:54

No wiesz... zawsze możesz zapoznać się z moimi argumentami, z argumentami innych ludków i ewentualnie wysunąć swoje argumenty 8) Chętnie poczytam, a czy na nie odpowiem, to trzy różne rzeczy :wink:
Margot - 9 Grudnia 2005, 23:19

A co tu odpowiadać na jakieś marudzenia, że manga jest be. Nie znają się i tyle :twisted:
A ten podziurawiony się zagoi, zawsze też może się nim ktoś zaopiekować - będzie romantyczniej :mrgreen:

Nivak - 9 Grudnia 2005, 23:37

Dobrze Margot prawisz :twisted:
Argael - 9 Grudnia 2005, 23:45

Jak będzie podziurawiony, to będzie miał więcej dziur, coby go używać jako uke :twisted:
Margot - 9 Grudnia 2005, 23:47

Argael napisał/a
Jak będzie podziurawiony, to będzie miał więcej dziur, coby go używać jako uke :twisted:

Dlatego mówię: romantyczniej będzie :mrgreen:

Nivak - 9 Grudnia 2005, 23:51

Argael, ale ty się rozzuchwaliłeś :shock: Już zapomniałeś jak cię łączyłam w parę z Tredo? :twisted:
Pako - 9 Grudnia 2005, 23:54

A fe! I tyle mam wam do powiedzenia!
Nowych userów nam będziecie odstraszać takimi postami :)
Chociaż? W tym szaleństwie może być metoda :) Jak ludzie zobaczą, jakie fajne tematy tu są, to może chętniej wejdą :> ?

Rodion - 10 Grudnia 2005, 01:57

Margot napisał/a
A co tu odpowiadać na jakieś marudzenia, że manga jest be.

Tego akurat słowa bym nie użył. :twisted:
Pako napisał/a
A fe! I tyle mam wam do powiedzenia!

BO Widzisz dowcipy dzielą się na: Polityczne, Świńskie i takie które opowiadają niędzy sobą dziewczynki. :D
Jeśli Jesteś zainteresowany, to odsyłam pod odpowiedni adres.

Dunadan - 10 Grudnia 2005, 17:41

Bosz, jak ten temat pędzi - witam nowoprzybyłych ( bestiariusz sie nam powiększył :D ) i żegnam Logana - oby prędko wrócił :/
Pako - 10 Grudnia 2005, 19:30

Hehe.. chyba pora Rundę trzecią zacząć :)
Margot - 10 Grudnia 2005, 19:41

A po co? Dopiero się zaczęło, nastąpiła dopiero wstępna eskalacja jatki, a Ty chcesz w najlepszym momencie przerywać? :shock:
IMHO-tep - 10 Grudnia 2005, 23:05

Dziń dybry wszystkim po mnie przybyłym :-) 8500 postów do przeczytania... I jak tu wyjechać na dłużej :-) IMHO tylko z laptopem.
Pako - 11 Grudnia 2005, 09:40

IMHO-tep :) Witamy jeszcze raz! Tak długo Cię nie było, Margot pewnie ma dla ciebie prezent :)
A ja nie chcę jatki przerywać, tylko jak już zaczęliśmy rundy robić, to róbmy je dalej, a nie kończmy na rundzie drugiej :)

Margot - 11 Grudnia 2005, 10:47

Witaj, IMHO-tep! Prezent - "Tomahawk" już leci - będzie się działo :mrgreen:
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 11:41

Nowy zawodnik wkracza do gry hahahaha!!!! Boski Tomash przybył i teraz sie zacznie jatka :D
Margot - 11 Grudnia 2005, 11:44

A zatem witaj! Na początek: nóż w brzuch i pętla na szyję, Iscariote!
Serdecznie witaj, znaczy, niech poleje się krew! :mrgreen:

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 11:51

Dziekuje dziekuje postaram sie nie zawieśc oczekiwań... co do noża to wole miecze, a z pętlą na szyi trza uważac by kręgów szyjnych nie pozrywać jak sie bedzie wieszać :twisted:
Rodion - 11 Grudnia 2005, 11:56

O!! Nowy! Fajnie że jesteś! :twisted:
Dzięki Tobie mogę wypróbować zaklęcie, jakie ostatnio znalazłem na marginesie księgi magicznej. Powoduje ono wystąpienie na całym ciele pryszczy wielkości kurzego jaja.
Uwaga! Poszło!
Miłego drapania! He, he, he,... (upiorny śmiech)! :twisted: :twisted: :twisted:

Pako - 11 Grudnia 2005, 11:57

Ah... LoSux... szkoda, ze padło.. szkoda..
Ale witaj! nie czas się smucić!
A skoro Margot Cie tak ciepło powitała, to teraz ejsteś pełnoprawnym forumowiczem :mrgreen:

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 12:02

A dziekuje dziekuje 8) co do pryszczy to słyszałem że CIF Oxy gel pomaga ale nie wiem nie smarowałem sie tym... Wiecie te aktywne pęcherzyki tlenu itd.
Argael - 11 Grudnia 2005, 12:06

Wolisz miecze, Iscariote? To znakomicie :twisted:

Płynnym ruchem zdejmuje z ramienia miecz i ścina głowę Iscariote'a

Może być? :D

Nivak - 11 Grudnia 2005, 12:14

Łodzianin :twisted:
Witaj :) Z kim by cię tu w parę...
Zamknij się Nivak :!:

Margot - 11 Grudnia 2005, 12:16

WOW! :shock: Argaelu, to chyba musiała być katana, prawda?
I co za wdzięk! I jaka piękna jatka! :D

No, Iscariote, po takim eleganckim powitaniu, jak rzekł Pako, możesz już się panoszyć na forum bez żadnych ograniczeń. Tylko głowy nie zgub! :mrgreen:

Iscariote - 11 Grudnia 2005, 12:17

Argael napisał/a

Płynnym ruchem zdejmuje z ramienia miecz i ścina głowę Iscariote'a

Tak własnie zawsze chciałem zginąc... nie naturalnie czy przez wypadek ale od białej broni... ech.. marzenia

Pako - 11 Grudnia 2005, 12:19

Głowę zaraz się pewnie przyspawa. Ma ktoś migo-maga? :>
Teraz to już w piłkę będzie można zagrać :) Ktoś chętny? Ja mogę pobronić, byleście często strzelali - nie ma nic lepszego, nad lecącą głowę, która krzyczy i krwawi obficie :) A potem kaszanka będzie :) Ale nie sklepowa... swojska być musi :)

Partner forum