To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Pako - 12 Marca 2006, 15:40

Kolejny argument - niejako sam już obaliłeś. Nie masz argumentacji, sam nie rozumiesz swojego oporu, po cóż więc się opierać, zwłaszcza skoro tyle osób prosi i namawia, w tym niezwykle piękna płeć na tym forum. Piszesz, że morde masz przebrzydłą, dopatruję się w tym autoironii, ale wiedz, że czegokolwiek byś nam ne przedstawił, gorzej niż Rodion na pewno nie wyjdziesz i w porównaniu z nim i tak będziesz nieziemsko przystojny. Fakt, że nie aż tak przystojny, jak ja, ale zawsze i tak płeć piękniutka naszego forum będzie do ciebie wzdychać, mając do wyboru - Iscariote czy Rodion.
2:0 dla mnie :twisted:

Iscariote - 12 Marca 2006, 16:14

Pako napisał/a
gorzej niż Rodion na pewno nie wyjdziesz i w porównaniu z nim i tak będziesz nieziemsko przystojny.

W sumie racja. Ale jakoś nie widzę płci pieknej wzdychającej do mnie i błagającej o moje zdjęcie.. zresztą jak ktos chce mnie zobaczyć to jestem na zdjęciu klasowym na stronie mojego LO. I problem mam z głowy :mrgreen:

Pako - 12 Marca 2006, 17:55

E tam.. linka chociaż do tego zdjęcia byś dał, a nie: jestem i tyle..
A najlepiej to byś zrobił, jakbyś do avka wstawił, chociażby na te dwa dni, coby cię ludzie pooglądali :) Nie boli... czy będą wzdychać? Nie dowiesz sie, dopóki nie spróbujesz :)

Iscariote - 12 Marca 2006, 18:18

Zróbcie sobie głosowanie :lol:
Pako - 12 Marca 2006, 18:23

Phi.. głosowanie z twojego powodu? Zdesperowany nie ejstem :P
Sam pokaż, żeś (c)hojrak i mordki pokazać się nie boisz. Dziewczyny się nie bały, to co? Ty z cykorzysz :> :twisted: ?

Iscariote - 12 Marca 2006, 18:26

Pako napisał/a
. Dziewczyny się nie bały, to co? Ty z cykorzysz :>

To sie nazywa chwyt poniżej pasa Pako... tak sie nie robi :evil:

A mordke to najpierw trzeba mieć.. a z tego co mam na kompie to nic sie nie nadaje 8)

Pako - 12 Marca 2006, 18:31

E tam.. moja też byłą stara i się nie nadawała :) A kumpla z komą i aparatem masz? No, to już masz zdjęcie :)

A to jest prawda, nie cios poniżej pasa... poza tym tu jest jak w wrestlingu - wszystkie chwyty dozwolone (poza biciem w krocze ;) )

dzejes - 12 Marca 2006, 18:33

No prosze jak sobie gołąbeczki słodko gruchają.
Przekomarzacie się jak bohaterowie komedii romantycznej :lol:

Pako - 12 Marca 2006, 18:38

dzejes - widzę, zę czujesz się zazdrosny... jeszcze nei wiem, czy o mnie, czy o Iscariote, więc rozwiej moje wątpliwości :) możemy się w ostateczności na piwo po pzryjacielsku umówić ;)
dzejes - 12 Marca 2006, 18:41

No nie gniewaj się, przepraszam że przerwałem, ja taki nieokrzesany... :twisted:
Pako - 12 Marca 2006, 18:47

No.. strasznie nieokrzesany jesteś.. cały nastrój pękł jak bańka mydlana... Pomóż mi teraz Iscariote'a przekonać, jak już wlazłęś, jak słń do składu porcelany :twisted:
Max Bohdanowski - 12 Marca 2006, 18:51

A tu ja w wieku 25 lat.

A tu - jak pracowalem w Warszawie w 2000 roku.

Iscariote - 12 Marca 2006, 18:53

Warszawa ci nie służyła Maxie..
Pako - 12 Marca 2006, 18:53

Nie zmieniłeś się zbytnio... fryzurę trochę tylko w stosunku do tego zdjęcia jak masz 25 lat. A teraz ile masz (ty nie kobieta, pytać chyba mogę, nie? :) ) I w ogóle jako kto pracowałeś w tej warszawie? Wszędzie kompy.. no i gustowna głowa na biurku... Ciekawe :)
Czarny - 12 Marca 2006, 18:54

Iscariote nie daj się złamać, ja głupi uległem na moment, ale wróciłem na jedyną słuszną "zamaskowaną" ścieżkę :twisted:
Pako - 12 Marca 2006, 18:55

Czerny - jako moderator nie masz prawa głosu... czemu? Bo ja tak poweidziałem i to powinien być wystarczający powód :mrgreen:
(nie ma to jak niska samoocena, nie?) :P

Iscariote - 12 Marca 2006, 18:59

Ja tak z lekka zmieniając temat na bardziej odpowiedni. Czarny ma w statusie Barbarella. Kto to? jeśli można się spytac oczywiście :P
Iscariote - 12 Marca 2006, 19:41

Dobra.. wyguglałem i się nie dziwię, że nie znam. Widać, że nie moje czasy :wink:
Pako - 13 Marca 2006, 09:57

Gorat - a jeśli zgadnę, co masz na avatarze, to dasz fotkę do nas? Co? :>
Max Bohdanowski - 13 Marca 2006, 12:18

Iscariote napisał/a
Warszawa ci nie służyła Maxie..

Oj, fakt, nie sluzyla... Duzo straconych nerwow, ciezki tryb zycia (pracy), zero powodzenia...
Zmeczyla mnie strasznie. Kiedy wrocilem do domu, niemal calowalem rodzimy asfalt :)
Ech... east, or west - home is the best jednak...

Ale mimo wszystko - to sa dobre doswiadczenia. Po swojemu polubilem Warszawe. Jak w piosence zespolu "T-Love"...

Max Bohdanowski - 13 Marca 2006, 13:29

Pako napisał/a
Nie zmieniłeś się zbytnio... fryzurę trochę tylko w stosunku do tego zdjęcia jak masz 25 lat. A teraz ile masz (ty nie kobieta, pytać chyba mogę, nie? :) ) I w ogóle jako kto pracowałeś w tej warszawie? Wszędzie kompy.. no i gustowna głowa na biurku... Ciekawe :)

Urodzilem sie w 1970, wiec latwo liczyc - mam teraz 36. W Wawie pracowalem jako grafik (DTP) w takim malym biurze kreatywnym "AM.PM" , ktore istnialo niedlugo. Zartowalem wowczas ze mieszkam w Pradze (w tej slynnej dzielnicy wynajmowalem mieszkanko), a codziennie jezdze pracowac do Wloch (w tej dzielnicy bylo biuro) przez Warszawe :)

Dunadan - 13 Marca 2006, 21:33

Max Bohdanowski napisał/a

Ech... east, or west - home is the best jednak...

Czyli "wszędzie w domu, ale najlepiej" :D
Potwierdzam słowa Maxa. Wycjechałem do Wawy na studia, ale co jakiś czas wracam do domu - są to wspaniałe chwile, a na wakacji wyczekuje tak jak jeszcze nigdy nie wyczekiwałem... zresztą tak jest z jakąkolwiek dłuższą przerwą... Co innego że mieszkam na NBAtolinie więc nie jest jeszcze tak źle...

Max Bohdanowski - 14 Marca 2006, 00:08

Dunadan napisał/a

Czyli wszędzie w domu, ale najlepiej :D
Co innego że mieszkam na NBAtolinie więc nie jest jeszcze tak źle...

Aha :) Tak czy owak - dom to debesciak! ;)
A gdzie to jest NBAtolina? Ktora dzielnica? Pewnie gdzies na Wolskiej?
Ja mieszkalem na Radzyminskiej, w poblizu Targowka. Ale nie na tamtej wiekszej Radzyminskiej co kontynuuje aleje Solidarnosci, a na tej mniejszej, znaczy ze na Michalowie. Akurat przy zchodzeniu Radzyminskiej i Bialostockiej.

Max Bohdanowski - 14 Marca 2006, 00:11

No to co, moge kontynuowac ta podroz w czasie? ;)
Mozna poznac mnie z roku 1997-98 na mojej Pierwszej Stronie Domowej, do ktorej zgubilem haslo i jest od lat niezmienna. Nic tam juz nieczynne jest oprocz zdjec i kilku zupelnie glupich informacji :)

moja zabytkowa stronka

Moj syn Alex ma tam zaledwie 5 lat...

Dunadan - 14 Marca 2006, 10:18

Chdzio mi rzecz jasna o Natolin :D Targówek? hehe, strrraszne zadupie że się tak wyrażę. Ale ma też swoje zalety. Niemniej dzielinica też robi swoje...
Co do strony - hehe, genialna strona główna :D

Czarny - 14 Marca 2006, 15:13

Widzę, że mój apel przyniósł skutki uboczne: sulka i Logan znów zamaskowani - tak trzymać :twisted:
NOWA AKCJA AVATAROWA - MASKUJCIE SIĘ :mrgreen:

gorat - 14 Marca 2006, 16:18

Pako napisał/a
Gorat - a jeśli zgadnę, co masz na avatarze, to dasz fotkę do nas? Co? :>

Tak się składa, że tacy jedni wykupili od nas licencję na wizerunki, więc miałbyś łatwo ;P

Pako - 14 Marca 2006, 16:29

E tam.. pokazalibyście mordki :)
Gustaw G.Garuga - 14 Marca 2006, 20:08

Takie życie... Fala się cofa a ja na wszystkich innych forach mam żabosmoka. Wybaczcie, ale i ja z powrotem nakładam maskę. Było fajnie, ale zabawy nadszedł kres :)
Pako - 14 Marca 2006, 20:39

A mi się mój awatarek podoba i na nim poprzestanę na razie :)

Partner forum