Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Godzilla - 1 Października 2010, 09:38
Najbardziej mi się podobają "Chałtury czyli pała z kultury". To nagrania koncertowe, niewygładzone, śpiewane z chrypą. Uładzony ton na innych płytach mniej mi odpowiadał. I niestety mam to na kasecie, czyli mogę słuchać tylko na walkmanie, bo duży kasetowiec diabli wzięli.
Rafał - 7 Października 2010, 13:38
Tfu, tfu, coby nie zapeszać, ale możliwe, że znajoma sfotografowała dziwne zjawisko. Próbuję od niej wyciągnąć to zdjęcie, jak mi się uda to je puszczę na forum. Interesujące jest dlatego, że widać na nim jakoby gołego poltera z wielkimi hm, hm. Póki co szuka egzorcysty, pewną przeszkodą jest fakt, że należy do Świadków Jechowy
ihan - 10 Października 2010, 20:53
nimfo bagienna, niezwykle mi przypominasz pewnego bardzo młodego kota. Normalnie nie mogę się pozbyć deja vu.
Hubert - 10 Października 2010, 23:12
Jeszcze na chwilę wszedłem. Uwaga, DRASTYCZNE. Zapuszkować sukę i nie pytać obrońców o zgodę.
Godzilla - 10 Października 2010, 23:26
Sosnechristo, to jest chore. Nie wiem co powiedzieć. Taki afisz nie powinien jednak lądować w Demotywatorach, a na policji. Po co *beep* podpowiadać, jak można traktować zwierzęta. Obrzydliwe. Wstrętne. Barbarzyńskie. Łapy pourywać.
Witchma - 10 Października 2010, 23:38
Bez komentarza.
Godzilla - 10 Października 2010, 23:46
Jeszcze mi się flaki przewracają. Swoją drogą, czy policja już ma ten link? Czy oni się w ogóle takimi rzeczami zajmują? Na mój rozum powinni. Policja, prokuratura, sąd. Znaleźć tę dziwkę oraz kolesia, który z takim upodobaniem pstrykał fotki zamiast potraktować ją z buta.
Fidel-F2 - 10 Października 2010, 23:50
Chal-Chenet, chciałeś do czegoś nawiązać?
edit: wykasował
terebka - 10 Października 2010, 23:51
Zapuszkować? A ja ze swoich podatków mam kurwę karmić? Takiego Na chodnik i butem
Godzilla - 10 Października 2010, 23:56
Kamieniołomy czy coś. Niech tymi łapami coś pożytecznego zrobi.
Witchma - 11 Października 2010, 08:54
Do trzeciej usnąć przez to nie mogłam. Myślę, że bez mrugnięcia okiem zrobiłabym jej to samo.
Kai - 11 Października 2010, 08:58
Zdaje się, że usunęli. I lepiej.
Chal-Chenet - 11 Października 2010, 10:15
Lepiej. Szkoda tylko, że ja zdążyłem obejrzeć.
Rafał - 11 Października 2010, 10:24
Faktycznie takie drastyczne było?
Witchma - 11 Października 2010, 10:26
Tak.
Rafał - 11 Października 2010, 10:27
Wydawało mi się, że istnieje jakaś prewencyjna kontrola na demotywatorach, no to się wyłożyli.
Sauron - 11 Października 2010, 18:05
Nie widziałam, i dobrze, z tego, co czytam.
terebka - 12 Października 2010, 00:31
Nie ma czego żałować, Sauron. I pomyśleć, że w zupełnie innych okolicznościach możnaby na osobę przedstawioną na tamtym zdjęciu spojrzeć z zachwytem, uśmiechnąć się a gdyby oddała uśmiech, ucieszyć się. Tylko, że to, do diabła, nie były zupełnie inne okoliczności.
Kai - 12 Października 2010, 16:07
Obawiam się, że ten demot wypłynie jeszcze nieraz. Teraz będę się bała zaglądać pod linki, tu wiem, że już się nie pojawi, ale na innych forach dla samego wzbudzenia chorej sensacji, z całą pewnością.
Kyle Katarn - 18 Października 2010, 22:04
Nie wiedziałem, gdzie to wrzucić, ale znalazłem garść cytatów Kelthuza - założyciela zespołów Warraha i Kelthuzzar, do których linki podawałem w temacie o muzyce.
Cytat | miażdżę gawiedź potęgą mojego Basu Zagłady. GNIJ! |
Cytat | może ty masz, białomurzynie, niewolnictwo w swojej skażonej krwi, ale nie my, Dumni Synowie Lechii |
Cytat | jeśli uważacie się za prawicowców, to JAPA I NA KOLANA, gdyż ja jestem totalnym uosobieniem skrajnej ultraprawicy, przy którym wy najwyżej możecie uchodzić za lekko lewicujących centrowców.
Czy to jasne, knypie? |
Cytat | miażdżę alogicznych knypów Młotem Zagłady. |
Cytat | otóż możliwe! ja, Kel`Thuz, mam wgląd we wszystkie fora internetowe, gdzie jest chociaż najmniejsza wzmianka o mnie, i w ten sposób szerzę propagandę Stalowej Potęgi Mocy oraz miażdżę lewacki stan.
Sława!
Dziś koło plastyka (największe skupisko lewactwa w tym mieście, zresztą) posłyszałem jak 4 pokaranych przez naturę młodzików inwokowało me imię. Na szczęście sprostowali iż w dobrej to intencji było poczynione i uchronili się od zaorania. Aczkolwiek uczęszczanie do IV LO (czy tam gimnazjum, raczej na gimnazjalistów wygladali) jest cokolwiek błędem życiowym.
Perun dokona osądu.
Sława! |
Cytat | mylisz się, głupia jednostrzałowa k***o, to raz.
dwa, obiektywnie wykonanie to jest mistrzowskie pod kątem wokalu.
trzy - jestem BOGIEM METALU NA POLSKĘ, i takich pie***lotów jak ty w***dalam na śniadanie i spuszczam z kupą. |
Cytat | SORCERER to ultymatywny epicki metal, wstrząsający posadami świata. Ot co. Dlaczego miałbym pozbawiać fanów z zagranicy możliwości zrozumienia mojego neopogańskiego przesłania Potęgi i Dominacji nad poślednimi gatunkami ssaków dwunożnych? |
Cytat | Nie widzę problemu, poza tym to JA jestem autorytetem w kwestii tzw. słowiańskich ideałów, więc ja wskazuję kto jest zdrajcą |
Co by nie powiedzieć - chyba nie sposób odmówić Kelthuzowi bujnej wyobraźni (w tym umiejętności tworzenia górnolotnych fraz) ani wysokiego mniemania o sobie.
Godzilla - 18 Października 2010, 22:32
Niezły oryginał. O zespołach nie słyszałam. Widać jeszcze trochę pożyję, skoro nie słyszę Basu Zagłady.
To się leczy?
dalambert - 18 Października 2010, 23:10
Godzilla napisał/a | To się leczy? |
Nie , to się olewa
Fidel-F2 - 19 Października 2010, 00:24
Kyle Katarn, ale że niby co?
Chal-Chenet - 19 Października 2010, 00:37
Godzilla napisał/a | O zespołach nie słyszałam |
Such a shame!
Fidel-F2 napisał/a | Kyle Katarn, ale że niby co? |
Że niby cytaty.
Fidel-F2 - 19 Października 2010, 00:48
pierdafony nie cytaty, gość ma wyobraźnie jak orzeszek ziemny
Kai - 19 Października 2010, 08:58
Kyle Katarn napisał/a | Dumni Synowie Lechii |
Ogólnie poprawiło mi humor na cały dzień :E
ilcattivo13 - 19 Października 2010, 09:00
mnie ten gościu śmierdzi bucem na kilometr
dalambert - 19 Października 2010, 09:06
ilcattivo13 napisał/a | mnie ten gościu śmierdzi bucem na kilometr |
Moze Palikot, może i on , jeno w inne mańke
ilcattivo13 - 19 Października 2010, 09:11
a skąd wiesz, co on trzymał w ręku, gdy wygłaszał te debilne "teksty"?
dalambert - 19 Października 2010, 09:13
Świńskim ryjem to, to zalatuje na kilometr
|
|
|