To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Pako - 11 Marca 2006, 12:32

No i zmieniłem awatarka an "dzisiejszego", czyli zdjęcie z wczoraj ;)
Teraz już tak fajnie nie wyglądam, nie?
A swoją drogą ograniczenie wielkości avków na forum jest tragiczne.. możnaby zwiększyć na 125, albo 115 chociaż.... ;)

Rodion - 11 Marca 2006, 12:32

No dobra ale czemu wstawileś zjęcie ze szkoly podstawowej? :roll:
Pako - 11 Marca 2006, 12:34

No.. to wracam przynajmnie do schematu - młodo wyglądam, nie :D
To jest tegoroczny maturzysta, Jarek "Pako" Porwoł :) klasa 3c, gwoli dokładności :)

Haletha - 11 Marca 2006, 12:36

Pako, twój poprzedni awatar jakoś mi się mętnie kojarzył. Nie bywasz czasem na turniejach rymcymcerskich na Górnym Śląsku?
Rodion - 11 Marca 2006, 12:39

Pewnie jego sobowtór ( ten lepszy ) bywa! :P
Pako - 11 Marca 2006, 12:42

Ba, żę bywam.. Gwardia Wareska z Raciborza się kłania :) Chorągiew Opolskiego Bractwa Rycerskiego. Z turniejów, na których byłem - Bierkowice i paczków 2004, Bierkowice i Byczyna 2005. Zdjęcie było bodaj z bierkowic 2004. A co? z którego ty bractwa i gdzie bywałaś?
Pako - 11 Marca 2006, 12:45

Rodion, aj wiem, zazdrość, ale wiesz... nie każdy może być tak zabójczo przystojny jak ja.. świat byłby wtedy nudny. Jestem ja, jest Chuck Norris i starczy :mrgreen:
Haletha - 11 Marca 2006, 12:56

Kłaniam się uprzejmie jako reprezentacja Konfraterni Rycerskiej i jednocześnie wyrażam ubolewanie z powodu przypuszczalnej pomyłki - nie byłam na żadnym z wymienionych przez ciebie turniejów... :(
Opolskie Bractwo Rycerskie? To wy jedziecie w lipcu do Niemiec i szukacie muzykantów?:))

Pako - 11 Marca 2006, 13:03

Hmm.. a możliwe.. ja tam z OBR nie jestem zbytnio w kontakcie, nawet z Gwardią Wareską teraz jakoś tak rzadziej się spotykam - ach ta matura... :( - ale możliwe.. poszukaj forum OBRowskiego, tam coś powinno być :) A grywsz na czymś?

Konfraternia Rycerska... coś mi to mówi... gdzieś słyszałem... W będzinie może byłaś? Bo tera znie wiem, czy mi się nie pomyliło - byłem albo byczyna, albo będzin - wiem, zę 1-3 maja 2005 to było... początek sezonu... więc może ejszcze tam :)

Haletha - 11 Marca 2006, 13:10

Niestety Będzin widziałam na żywo tylko z okna samochodu, a Byczyny to chyba w ogóle:) Znać możemy się z Grunwaldu - tyle się tam tego przewija. Co do grania... budzi skojarzenia z opowiadaniem Piotrka o rock'n'rollu i tyle tylko powiem:P
gorat - 11 Marca 2006, 13:54

Pako napisał/a
klasa 3c, gwoli dokładności

:shock: 4c jestem :mrgreen: To jaki jest Twój profil?
A na zmianę mnie nie namówicie. Śmiertelność byłaby za duża.

Haletha - 11 Marca 2006, 18:28

Nie przejmuj się, to forum zrzesza miłośników grozy;-))))
Rodion - 11 Marca 2006, 18:36

Jak sie bedzie za bardzo opieral to zamieścimy zdjęcie Gorata po imprezie! :mrgreen:
Co tylko on jeden ma miec tak dobrze! :P

Pako - 11 Marca 2006, 19:52

Gorat - klasa 3c LO, profil at-inf, ze wskazaniem na j.polski :mrgreen: A to było tak - infę lubię, matę lubiłem, dopóki maturą nie postraszyli próbną.. teraz matmą już ten teges... no rzygam nią... W maturalnej klasie się we mnie kurde humanista na całego obudził... zamiast jeszcze se pospać ;)

A fotkę byś dał chociaż na jakiś czas.. przetrzymaliśmy Rodiona to nic gorszego nam się nie trafi :mrgreen:

Ziuta - 11 Marca 2006, 20:21

Jak te głupi leming dołączam się do zbiorowości i odsłąniam swoją facjatę. W oryginale jakość byłą lepsza, ale czego bym nie robił, to po zmniejszeniu robiła się kaszana :|
Gustaw G.Garuga - 11 Marca 2006, 21:36

Spróbuj w PNG zamiast JPG i w profilu zlinkuj zdjęcie do swojego konta w photobucket.com albo imageshack (bo może być za duże na załadowanie do galerii). W moim przypadku podziałało :)
Pako - 11 Marca 2006, 22:23

E tam, ja mam jpg i jest niezłej jakości :) grunt to b&w w kolorkach dać :) i już po problemie z wielkością pliku.. gorzej z wielkością samego obrazka (wymiary...) tego się obejść nie da tak łatwo... Miło, Ziuta, żeś dołączył :)
Iscariote - 11 Marca 2006, 22:30

Ziuta dołączył pod presją otoczenia. Ale ja sie nie dam. Musi być tutaj jakaś ostoja anonimowości :twisted:
Pako - 11 Marca 2006, 22:35

Chrzanić anonimowość - twarzy ci i tak nikt nie zjedzie w trakcie dyskusji (chyba że Rodion mi, albo ja jemu :twisted: ) A zawsze to miło wiedzieć z kim się gada po wyglądzie. Anonimowy i tak już nie jesteś - wiem, że jesteś z łodzi, jesteś młodszy ode mnie, piszesz trochę, na razie nie publikowałeś jednak, włosów ci się myć nie chciało i czesać, to je ściałeś. Lubisz imię Tomasz i Losuxa (którego reaktywowano.. warto czytać?). Poglądy jeszcze nie do końca ustabilizowane (normalne w naszym wieku :) ). Czego więcej mogę się dowiedzieć z twojej twarzy? :mrgreen:
Iscariote - 11 Marca 2006, 22:38

Losux to już nie to samo co dziś jednak opis Tom'asha idealnie pasuje do mnie... a to co wyżej napisałeś świadczy o tym, że dokładnie czytasz wszystkie posty :D Respekt.
Anonimowśc.. nie anonimowośc.. w sumie fajnie na złośc wszystkim robić :twisted:

Pako - 11 Marca 2006, 22:44

Napisałe, bo trochę postów już przeczytałem, to po pierwsze, takie wrażenie na mnie sprawiłeś - to po drugie, czytałem twój opis dziś na wernerze twoim - to po trzecie :P
Iscariote - 11 Marca 2006, 22:50

i mam nadzieję, że to pozytywne wrażenie? 8)
Pako - 11 Marca 2006, 22:58

A czy ja coś mówię ;)
Wrażenie jak na razie pozytywne jest :) tylko pracuj, zeby go nie zepsuć :) a jak dasz fotkę, to w ogóle bedzie fajnie :)

Iscariote - 11 Marca 2006, 23:04

Pako napisał/a
a jak dasz fotkę, to w ogóle bedzie fajnie

Nie znami takie numery obywatelu... nie znami :D

Pako - 11 Marca 2006, 23:20

Jeszcze mi się uda... jeszcze mi się uda :)
Ziuta - 11 Marca 2006, 23:48

Jeszcze mu się uda? Zobaczymy :)
Niby się dołączyłem pod presją, ale ksywkę (i styl wypowiedzi) mam tak charakterystyczne, że jak ktoś o mnie słyszał, to rozpozna i bez zdjęcia.

Pako - 12 Marca 2006, 12:52

No widzisz Iscariote.. każdy się w końcu poddaje.. po co się opierać :mrgreen: ?
Iscariote - 12 Marca 2006, 15:18

Dla idei... jeszcze nie sprecyzowanej ale jakaś tam jest 8)
Pako - 12 Marca 2006, 15:24

To robimy tak: dajesz trzy argumenty, dla jakich nie chcesz pokazać avatarka. jeśli je obalę - dajesz fotkę, jeśli nie - nie dajesz. Zgoda?

Przyjmijmy, że tak. Więc pierwszy argument już obalam - dla idei. Sam piszesz, że nie sprecyzowana, więc cóż to za idea? Odpowiem za ciebie - żadna. Bo idea niesprecyzowana nie istnieje. Pewnie powiesz, że dopiero ci się precyzuje, rozwija w umyśle. Nieprawda, na siłę wymyślasz ideę, żeby nie pokazać fotki, bo tak sobie postanowiłeś w duszy, nie mając do tego żadnych przesłanek :) 1:0 dla mnie :)

Iscariote - 12 Marca 2006, 15:30

Cwaniak... jeszcze się nie zgodziłem a już obala moje argumenty, które wcale nie są argumentami gdyż nie mam żadnej argumentacji dlaczego nie chce pokazac mojej przebrzydłej mordy światu. I sam nie rozumiem tego co tu napisałem.

Partner forum