Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
dzejes - 8 Sierpnia 2006, 20:02
Cytat | Pako: Phi... mawete nie bedzie, ale będzie Miria. Ja tam wolę Mirię, przynajmniej widok ładny
|
Uważaj, jeszcze ja Pakon nawiedzę - to dopiero będzie!
Studnia - 8 Sierpnia 2006, 21:42
Godzilla
Cytat | Kieliszek miodziku się zmarnował. Nie pamiętam, kto był tym Puchatkiem. |
dzejes, jeśli dobrze pamiętam rozkład osób siędzących w Paradoxie, to był Twój miodzik... Kolejny członek Klubu Kubusiów Puchatków
Werbunek rozpoczęty...
Ixolite - 8 Sierpnia 2006, 21:45
To my trzej chyba radę nadzorczą sformujemy i będziemy sobie mogli mówić per 'Panie Prezesie'
mawete - 9 Sierpnia 2006, 08:44
heh... a ja będę ordynatorem
Kruk Siwy - 9 Sierpnia 2006, 08:58
Ixolite, prezesie, wiceprezesie i członku. Właśnie, który z Was będzie członkiem?
Podzielcie te funkcje zgrabnie, żebyśmy jakiegoś hihi "fopa" nie strzelili.
Ordynatorze! Proszę zaordynować Radzie Nadzorczej, a zwlaszcza członkowi zimną kąpiel i bicze wodne. A dla mnie prostego woźnego - to co zwykle - pierwsze poranne piwo...
mawete - 9 Sierpnia 2006, 09:00
Kruk Siwy: szykować możesz trumienki... ja załatwię kaftany bezpieceństwa...
Kruk Siwy - 9 Sierpnia 2006, 09:04
Tss! Bo się wyda! Nasza Klinika Dla Bardzo Bardzo Nerwowo Chorych nie może ich narażać na stres. Co prawda masz racją - waryiaci długo nie żyją. Pamiętasz jakżeśmy jednego Napoleona chowali? Bidak Stu Dni nie przetrzymał.
Pako - 9 Sierpnia 2006, 14:55
Dobra, czas sporządzić listę osób jeszcze raz, bo trochę się znowu zmieniło
1. Pako
2. Wiedźma
3. Dracena
4. NURS
5. Romek
6. Orbit
7. Urbaniuk
8. Count
9. Słowik
10. Słowikowa luba
11. Kruk
12. Godzilla
13. Miria
14. Anko
15. Berhnard
I mam wrażenie, że kogoś mi na liście brakuje, ale nie wiem, jak ktoś się zapowiedział, a go nie ma, to przepraszam, z głowy wypadło
Godzilla - 9 Sierpnia 2006, 15:06
Pako i wszyscy, wybaczcie, nie przyjeżdżam. Chyba że stanie się cud. Nie da rady, za dużo spraw mi się w tych dniach nawarstwiło. Może innym razem
Pako - 9 Sierpnia 2006, 15:23
Szkoda. Cóż, rozumiem, że łatwo nie masz, także wybaczę
Z innych źródeł wiem zaś, że podobno imć Dzejes ma swoje szanowne... khem.... buty założyć i do nas dołączyć Przynajmniej wymiana jakaś jest.
1. Pako
2. Wiedźma
3. Dracena
4. NURS
5. Romek
6. Orbit
7. Urbaniuk
8. Count
9. Słowik
10. Słowikowa luba
11. Kruk
12. Dzejes
13. Miria
14. Anko
15. Berhnard
A więc skorektowana lista.
Studnia - 9 Sierpnia 2006, 16:35
Studnia - Prezes (a co by nie )
Ixolite - Wiceprezes
dzejes- II Wiceprezes
Kruk Siwy - Członek Honorowy (ten od biczy wodnych )
dzejes - 9 Sierpnia 2006, 16:37
II Wiceprezes? To ja chromolę taką zabawę i zakładam Klub Jedynych, Prawdziwych Kubusiuw Puchatków - którego będę PREZESEM.
Studnia - 9 Sierpnia 2006, 16:43
Możemy się zamieniać w cyklu tygodniowym
Anonymous - 9 Sierpnia 2006, 16:44
To niesprawiedliwe. W takim razie ja założę konkurencyjny Klub Piwożłopów.
Studnia - 9 Sierpnia 2006, 16:46
W związku z powstającymi konfliktami na forum, chcąc ratować atmosfere i jedność tej społeczności składam wniosek o rozwiązanie KKP
Pako - 9 Sierpnia 2006, 17:39
Pytanie: mamy gitraę, ammy struny... ale potrzebny jest ktoś, kto na gitarze umie grać i ktoś, kto tę gitarę umie nastroić. Mamy kogoś takiego :> ?
Wiedźma - 9 Sierpnia 2006, 17:57
Dowiedziałam się, że niektórym zmieniły sie plany i przyjeźdzają samochodem zamiast pociagiem Do Katowic to sobie pewnie poradzicie. Z Katowic kierować się na Wisłę, Rybnik ale najlepiej przez Orzesze nie Zory (takie nazwy). Jak już pojedzie z Katowic na Wisłe, to za Mikołowem (przez miasto nie przejeżdzacie) i Łaziskami, będą któreś tam światła (po lewej stacja beznyznowa). Na prosto sie jedzie dalej na Wisłę przez Zory, a na prawo bedzie zjazd na Orzesze, Rybnik. Lepiej jechać tamtędy, bo wówczas dużó łatwiej bezie jeździć już po samym Rybniku (mieście rond - przekleństwie kierowców). Zjeżdżajać na kierunek Orzesze Rybni, jedzie aż do ronda w centrum Orzesza, na nim skręcacie w lewo i potem jużok. 30 minut cały czas za drogą prosto przez takie wsie jak Bełk, Przegędza, Stanowice, Rybnik Paruszowiec. Wjedziecie na peirwsze potem rondo - to już będzie Rybnik. Na nim w prawo i kawałeczek do następnego, tym razem duzego ronda, które przejedziecie prosto i zaraz za nim, trochę z górki peirwsze światła i zjad w prawo na Orzepowice, ul. Rudzka, jest kierunkowskaz. No i już ok. 5 min. prosto, mijając jedno małe rondko już przy zalewie, wypatrujecie po rpawej stronie napisu "Pod żagłami"
Przyjemnej podróży. W razie czego służe pomoca
Anonymous - 9 Sierpnia 2006, 18:34
Dzięki Wiedźmo, mam nadzieję, że Kruk nauczy się tego na pamięć, bo mi się juz od samego czytania kręci w głowie.
Wiedźma - 9 Sierpnia 2006, 18:36
No włąśnie, a jakby jechać prze Żory, to byłoby w mieście duuużó więcej rond i samej mi sie myli, ile, bo ja wiadomo jeżdzę na pamieć, zdawałam tam prawko
Pako - 9 Sierpnia 2006, 18:47
Pokombinuję, może uda sie jakąś mapkę skołować, powinno być trochę łatwiej
Anonymous - 9 Sierpnia 2006, 18:48
To kombinuj, bo czasu coraz mniej... Jeszcze sie zgubimy i dotrzemy na miejsce np. w poniedziałek.
mawete - 9 Sierpnia 2006, 18:54
Siostro Mirio... poproszę 4 kaftany...
Pako - 9 Sierpnia 2006, 19:05
nie ma takiej opcji
Do Rybnika drogi sobie sami poszukacie, map na necie multum, a rybnik spore miasto, drogowskazy bedą, a najwyżej ludzi zapytacie, oni mili i powiedzą
http://mapa.szukacz.pl/?x...248160.4&zoom=3
tutaj jest mapka. Odnajdźcie sobie na tej mapce trasę 925, która idzie mniej więcej na północny wschód od Rybnika. Tą trasą powinniście nadjechać, tam dalej jest Orzesze włąśnie. Jedziecie tą trasą aż do jej zakończenia w mieście dumnie Rybnik zwanym, z Rybą w godle. Wtedy w Rybniku powinniście być na ulicy Mikołowskiej. Z niej kręcicie w ulicę Wyzwolenia. Jedziecie i na rondzie przejeżdżacie na prosto. Potem kręcicie w ulicę Rudzką (tam powinno być małe rondko, kręcicie na Rudy ogólnie). Wtedy jesteście już na ulicy Rudzkiej i nią jedziecie prosto nad pięknym zalewem, aż wypatrzycie po prawej stronie ów ośrodek, w któym mamy być dumnie zwany Pod Żaglami.
Rozumiecie już jak :> ? A jak nie, to miejscowych wypytacie o zalew i ulicę Rudzką, co na Rudy się nią jedzie
Studnia - 9 Sierpnia 2006, 19:12
mawete, kaftan? A dla kogo??
Wiedźma - 9 Sierpnia 2006, 19:12
No to Pako podał dokładnie tę samą trasę, tylko dodął nazwy ulic, które moga się Wam przydac
Pako - 9 Sierpnia 2006, 19:21
A tak swoją drogą to serio: od pytania człowieka nie ubywa a ładny uśmiech Mirii i krótkie: jak dojechać na ulicę Rudzką? zdziała więcej niż te nasze opisy, mapki i tym podobne
elam - 9 Sierpnia 2006, 19:46
Pako oraz reszta milego towarzystwa! za bardzo nie mam czasu czytac poprzednich 200 postow. powiem krotko, jeszcze raz: MOZE zajrze do Rybnika 14 lub 15go sierpnia. bedzie tam jeszcze ktos???
bo tez bym sie miodku napila..
Pako, jesli masz komorke, przeslij mi numer na priva, zadzwonie po powrocie do kraju.
Słowik - 9 Sierpnia 2006, 19:57
Ja przyjadę pociągiem. Pewnie sobie jakoś poradzimy z dojazdem, ale z ciekawości zapytam. Jeśli podam o której mniej więcej pociąg dojedzie do Rybnika, to jest szansa, że ktoś nas odbierze na dworcu i pokieruje gdzie trzeba ?
Studnia - 9 Sierpnia 2006, 19:58
Czytam wasze posty o Pakonie i mnie krew zalewa że pracuje, nie dość ze w sobote, to jeszcze w poniedziałek, i przegnije te dni w wawie...
Pako - 9 Sierpnia 2006, 19:59
14 i 15 rano u mnie powinien jeszcze być Kruk. O ile się nie mylę Miria też powinna jeszcze być, ale to już jej musisz zadać to pytanie. W sumie najlepiej 14, bo 15 Kruk wyjeżdża jakoś koło 15, więc trzebaby wcześniej się spotkać jak już. No ale to kwestia dogadania. Numer zaraz puszczę na PW.
A miodek czy bedzie to ja nie wiem. Jak ktoś przywiezie, to bedzie, ja w posiadaniu niestety nie jestem
|
|
|