To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Margot - 7 Grudnia 2005, 20:37

Pako napisał/a
Ano, odróżnić potrafimy, jak mało co. Szczycimy się bowiem tym, zę mamy zdolność do rozróżniania literek, a potem składania z nich wyrazów, zdań, rozdziałów i powieści :P

No, wybacz, Pako, po prostu zrozumiałam dosłownie. Czytając powieść nie składam nic => wszystko mam już ex definitio poskładane i mogę tylko odbierać.
Zdawało mi się, że czytam ze zrozumieniem, niemniej, jak widać, metajęzyk sprawia mi wyraźne trudności :twisted:

Dunadan - 7 Grudnia 2005, 21:52

NURS - weź no powiedz coś więcej o tomaszowskiej historii fantastycznej... to mnie BARDZO ciekawi, bo raczej niewiele się wie o takich rzeczach ( bo i skąd? ). Info ew. podeślij na priva :)

Krisu - a ruiny WISTOMu? przecież to PERFEKCYJNE miejsce na LARPa w stylu Fallout! IMHO jedno z najlepszych w Polsce jeśli nie w Europie... Co do Fantomu - ano można by, ale potrzeba ludzi z pomysłami i takich którzy wiedzą czego chcą...

gorat - 7 Grudnia 2005, 22:44

Dunadan napisał/a
NURS - weź no powiedz coś więcej o tomaszowskiej historii fantastycznej... to mnie BARDZO ciekawi, bo raczej niewiele się wie o takich rzeczach ( bo i skąd? ). Info ew. podeślij na priva

Publicznie z datami i nazwiskami prosimy! Ale niekoniecznie tutaj! ;)
Hmmm... o czymś zapomniałem... O! (rzuca granatami w nowo przybyłych) Witam serdecznie! :D

Margot - 7 Grudnia 2005, 22:51

NURSie, czy Ty masz na myśli tę drużynę, co wygrywała w takim strasznie starym programie "Orbita", który szedł w Teleranku? To była Telewizja Młodych Kosmonautów - gdzieś mi majaczy... :?:
NURS - 7 Grudnia 2005, 23:13

Dunadan napisał/a
NURS - weź no powiedz coś więcej o tomaszowskiej historii fantastycznej... to mnie BARDZO ciekawi, bo raczej niewiele się wie o takich rzeczach ( bo i skąd? ). Info ew. podeślij na priva :)

Krisu - a ruiny WISTOMu? przecież to PERFEKCYJNE miejsce na LARPa w stylu Fallout! IMHO jedno z najlepszych w Polsce jeśli nie w Europie... Co do Fantomu - ano można by, ale potrzeba ludzi z pomysłami i takich którzy wiedzą czego chcą...

Ty myslisz, że ja to tak dobrze pamiętam. wiem, że była ekipa, ale to lata osiemdziesiate ubiegłego stulecia, że o tysiącleciu minionym nie wspomnę :-)

Dunadan - 8 Grudnia 2005, 00:57

Hmm... porozwieszam plakaty na ulicach w przerwie świątecznej :D
NURS - 8 Grudnia 2005, 03:18

Margot napisał/a
NURSie, czy Ty masz na myśli tę drużynę, co wygrywała w takim strasznie starym programie Orbita, który szedł w Teleranku? To była Telewizja Młodych Kosmonautów - gdzieś mi majaczy... :?:

IMO to było popołudniu, na dwójce puszczane, nie w porze teleranka.

Anonymous - 8 Grudnia 2005, 07:23

NURS napisał/a
Ty myslisz, że ja to tak dobrze pamiętam.

No spróbuj sobie przypomnieć.Coś mi świta w głowie, ale nie mogę sobie nazwy programu przypomnieć.
Dunadan, co do Wistomu to ruiny wywożą po trochu, niedługo nie zostanie po nim ani jeden gruz.

Margot - 8 Grudnia 2005, 08:46

NURS napisał/a
Margot napisał/a
NURSie, czy Ty masz na myśli tę drużynę, co wygrywała w takim strasznie starym programie Orbita, który szedł w Teleranku? To była Telewizja Młodych Kosmonautów - gdzieś mi majaczy... :?:

IMO to było popołudniu, na dwójce puszczane, nie w porze teleranka.

Dlatego zaznaczyłam, że nie pamiętam dobrze. Możliwe, że popołudniówka. Zdecydowanie był program dla młodzieży.Czy po nim właśnie leciała "Wojna planet"??
Nieważne, zresztą. Chodzi o tę drużynę? Byłeś Ty i Generał, i ktoś jeszcze - Zbyszek Adamski?? Tłukliście wszystkich, w każdym razie...

mawete - 8 Grudnia 2005, 08:56

Ale offtop.... :bravo
Margot - 8 Grudnia 2005, 09:06

mawete napisał/a
Ale offtop.... :bravo

Offtopy to moja specjalność :mrgreen:

Rodion - 8 Grudnia 2005, 12:36

Dzień dobry. Czy tu biją?
Tak się rozglądam i albo nie te "leki" mi podali, abo jestem w niebe!
Sami "warjaci" :P ,jak mi Conan mily!

mawete - 8 Grudnia 2005, 12:42

Rodion: biją.... i kopa, ... witaj... i po nerkach, ... cieszymy się, że jesteś... i z basi...
Anonymous - 8 Grudnia 2005, 12:44

Rodion napisał/a
Dzień dobry. Czy tu biją?

No to po żebrach gazrurką jeszcze. łup!
Witaj Rodion!

Rodion - 8 Grudnia 2005, 12:46

Także radością tryskam!
Ale "pudło" bo to tylko hologram :P .

gorat - 8 Grudnia 2005, 12:52

(kombinuje) Skoro hologram, to musi być gdzieś nadajnik (wali atomówką) Witam! :D
elam - 8 Grudnia 2005, 13:20

Gorat, nie atomowka, prosze, nie atomowka!
nie bedzie potem czego obgryzac...
spusc troche napalmu, lubie miesko z grilla....

tez witam wszystkich, ktorych jeszcze nie powitalam :)

Rodion - 8 Grudnia 2005, 13:27

Znowu w płot! :D :D
Nadajnik był gdzie indziej, a stropy mocne.
A tak naprawdę to jestem na orbicie bo właśnie dotarł prom z nową Honor! :lol:

mawete - 8 Grudnia 2005, 13:57

Rodion: podpalimy cały świat.... i bedziemy piec kiełbaski...
Rodion - 8 Grudnia 2005, 15:09

Zwyrodnialcy!!
Hymm...,jakbym spoglądał w lustro :shock: .

Margot - 8 Grudnia 2005, 15:37

I wytłuczemy wszystkich obrzydliwców! <mamrocze tłukąc w klawiaturę podłączoną do ustrojstwa, którego działania nie rozumie, ale chodzi o to, że idzie do satelity, a stamtąd do drugiego satelity, takiego bardziej tajnego.... Biiip! Cel namierzony, naciśnij "Enter"!>

Znaczy: witaj, ach, witaj, Rodionie! :mrgreen:

<ładne fajerwerki>

Rodion - 8 Grudnia 2005, 15:57

Ecemy przepuściły, oslony opadly, śluzy zablokowane, atmosfera ucieka.
Jednym słowem wywieszam białą flagę, "białą"?... to co to za zacieki na tych gaciach?
Innymi słowy: Zdaję się na Twą łaskę o Straszliwa Pani! :bravo

Margot - 8 Grudnia 2005, 16:03

No, bo się przywitać chciałam :mrgreen:
Serdecznie przywitać, Rodionie :D

Znaczy: teraz już możesz biegać po wszystkich wątkach i wpisywać, co dusza zapragnie. I tę białą (?) szmatę upierz, bo wstyd pokazywać. Podyżurować możesz również tutaj, nowych powitać jak należy... :twisted:
Czyli baw się dobrze :D :D:D

Rodion - 8 Grudnia 2005, 16:12

OK. Dzieki już lecę.
A co do prania, to może. hymm....?

Pako - 8 Grudnia 2005, 20:30

Witam jeszcze jednego kolegę :) Zawsze miło, jak ktoś nowy wpada i zostaje :twisted:
Logan - 9 Grudnia 2005, 10:14

Witam również wszystkich nowoprzybyłych i jednocześnie żegnam się ze wszystkimi. Muszę na długi okres czasu zniknąć z sieci. Przyczyny są głównie osobiste i nie chcę nimi Was wszystkich zanudzać. Bawcie się dobrze i życzę Wam wielu ciekawych tematów do dyskusji. Żegnajcie.
Margot - 9 Grudnia 2005, 12:09

Boh moj, po co ten patos, Loganie? Niech Moc będzie z Tobą!
I wróć, gdy uznasz, że czas powrotu nadszedł.

A na drogę przyjazny cios świetlnym mieczem w nogi! Na szczęście! :mrgreen:

kruczywiatr - 9 Grudnia 2005, 14:26

Cześć, Logan. Złap w końcu tego Pędziwiatra:)))
Siostrzyczko, twój Yoda ma niezdrową barwę:)))

mawete - 9 Grudnia 2005, 14:32

Logan napisał/a
Witam również wszystkich nowoprzybyłych i jednocześnie żegnam się ze wszystkimi. Muszę na długi okres czasu zniknąć z sieci. Przyczyny są głównie osobiste i nie chcę nimi Was wszystkich zanudzać. Bawcie się dobrze i życzę Wam wielu ciekawych tematów do dyskusji. Żegnajcie.

Do zobaczenia i trzym się...

gorat - 9 Grudnia 2005, 14:47

:(
Papa
I jak najszybszego powrotu ;)

Partner forum