Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Easy - 8 Listopada 2007, 23:50
http://www.dziennik.pl/De...ArticleId=66914
No dziecioki normalnie...
mad - 9 Listopada 2007, 00:12
I jedni, i drudzy...
NURS - 9 Listopada 2007, 00:39
To wcale nie jest śmieszne, jeszcze kilka podobnych numerów a odholują nas gdzieś pod Gwineę Równikową, albo Salvador.
Chociaż... to znakomity sposób na obrzydzenie prezydęta w oczach narodu, I na brzoskwinie go!
mad - 9 Listopada 2007, 00:58
Konstytucja jest do kitu. Po cholerę tyle niejasności powodujących spory kompetencyjne? Szczerze mówiąc Sikorski w MSZ też mi się nie podoba. Jakie on ma zasługi poza zrobieniem kaczek w konia? Oj, zapomniałem o 2. zasłudze: gorszy od Fotygi chyba nie jest?
Martva - 9 Listopada 2007, 09:43
A co by sie stało, gdyby ktoś o Lechu Kaczyńskim powiedział 'ten pan, który jest prezydentem'? Jak myślicie?
NURS - 9 Listopada 2007, 11:45
Chroniczny napad defekatyczny i okupacja toalety pałacowej?
ihan - 9 Listopada 2007, 11:48
NURSie, widzę, że dzielnie trzymasz poziom:(
Eh, co te dwa lata z ludźmi zrobiły.
Kostucha Drang - 9 Listopada 2007, 12:04
Czemu właściwie Sikorski ma zostać ministrem spraw zagranicznych zamiast ministrem obrony ? Na pewno lepiej sie na tym zna i bardziej mu to pasuje. Kto właściwie ma być min. obrony ?
GAndrel - 9 Listopada 2007, 12:22
Ostatnio chyba znowu Zdrojewski.
Easy - 9 Listopada 2007, 12:41
| GAndrel napisał/a | | Ostatnio chyba znowu Zdrojewski. |
Nie.
Zdrojewski zostanie ministrem kultury, do monu idze niejaki Klich, eurodeputowany PO.
Kostucha Drang - 9 Listopada 2007, 12:44
aha - dzięki
GAndrel - 9 Listopada 2007, 12:56
Klich jest psychiatrą z wykształcenia.
Easy - 9 Listopada 2007, 12:57
| GAndrel napisał/a | Klich jest psychiatrą z wykształcenia. |
No to kandydat jak ta lala, pasuje idealnie.
GAndrel - 9 Listopada 2007, 13:06
TVN24 podaje, że "Mecenas Jan Olszewski szefem Komisji Weryfikacyjnej WSI, w miejsce Antoniego Macierewicza"
Z deszczu pod rynnę?
mawete - 9 Listopada 2007, 13:26
heh... burdel na kółkach...
Easy - 9 Listopada 2007, 13:29
Olszewski mimo wszystko jest lepszy od Macierewicza...
... choć trudno znaleźć gorszego niż Antek...
lavojtek - 9 Listopada 2007, 13:35
Sprawa Ołdakowskiego: http://www.tvn24.pl/-1,1527856,wiadomosc.html
Albo marszalek Komorowski nie zna prawa albo prowadzi brudna gre polityczna! A jeszcze nawet nie zaczeli oficjalnie rzadzic
rumeli - 9 Listopada 2007, 14:00
Przesadzasz lavojtek. Takich sporów na różnych szczeblach były setki.
GAndrel - 9 Listopada 2007, 14:00
Komorowski akurat już oficjalnie rządzi.
mawete - 9 Listopada 2007, 14:20
lavojtek: zaczynasz mnie denerwować... przyjedź do Polski, posiedź tu pół roku, a potem się wypowiadaj. Płacisz tu podatki? Nie. Podlegasz temu prawu? Nie. Wpadnie do Ciebie CBA op 6tej rano? Nie. To może przestań się mądrzyć. Oczywiście masz prawo do swojego zdania, ale niestety nie ma ono żadnego połączenia z rzeczywistością.
NURS - 9 Listopada 2007, 15:44
| ihan napisał/a | NURSie, widzę, że dzielnie trzymasz poziom:(
Eh, co te dwa lata z ludźmi zrobiły. |
Trzymam, a co mam robić widząc te wszystkie dąsy pana prezydęta? Naprawdę chcesz, żeby okazywać szacunek człowiekowi, który okazuje na każdym kroku lekceważenie dla wszystkiego, co nie służy PiS?
Ile ostatnio złamał dobrych obyczajów?
Easy - 9 Listopada 2007, 15:51
Wow, szybko im poszło z tym desygnowaniem na premiera.
15 sekund i po imprezie.
Mogliby chociaż przemówienie walnąć.
lavojtek - 9 Listopada 2007, 17:14
Cos ty mawete z ta 6 rano? W strachu zyles przez te 2 lata czy co? Jakes taki nerwowy to zazyj kapieli slonecznej albo poobcuj z natura to sie uspokoisz Ja w Polsce nie bede "siedzial" bo mnie tam nikt nie sciga I prosze bez "przestan sie madrzyc" i innych takich bo moje i tylko moje zdanie tutaj wypowiadam i mam do tego swiete prawo. Poza tym twoja wypowiedz ma sie do mojej jak wol do karety i nic konkretnego w sprawie nie mowi! Chyba sam zaraz bede musial isc na swieze powietrze
NURS - 9 Listopada 2007, 17:17
obaj macie prawo do swoich zdań. nie bądźmy p-osłami luzujemy panowie.
mawete - 9 Listopada 2007, 17:30
Luzik. olewam.
lavojtek - 9 Listopada 2007, 17:38
OK. No to wracamy do tematu!
| GAndrel napisał/a | | Komorowski akurat już oficjalnie rządzi. |
To tym gorzej!
mawete - 9 Listopada 2007, 17:44
Dla PiSuarów tak.
Piech - 9 Listopada 2007, 17:50
Kolejna wypowiedź pod adresem lavojtka, żeby się zamilkł, bo co on tam wie skoro tu nie mieszka. Bardzo mi się takie głosy nie podobają, bo po pierwsze, są niegrzeczne, a po drugie, lokalnych opinii mamy na pęczki (i w większości raczej nie świadczą o dobrej orientacji w polskich realiach), a głosów z zagranicy dociera bardzo niewiele. Mnie one interesują.
A z tym budzeniem o świcie, to se już dajcie spokój, bo to są jakieś teatralne duby smalone.
Gustaw G.Garuga - 9 Listopada 2007, 17:58
Żeby tam smalone- samobójcze. Spoooko.
lavojtek - 9 Listopada 2007, 18:02
A ja mimo wszystko mam nadzieje ze PO sie uda i zycze im jak najlepiej! Przynajmniej chcialbym zeby tak bylo dla dobra Polski. I to mnie rozni od ciebie mawete i innych chorych z nienawisci maluczkich!
|
|
|