To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Ozzborn - 23 Maj 2010, 16:30

Zgaga napisał/a
Oj, jakoś daleko od arabistyki.

Bo ja jestem wszechstronnie uzdolniony :mrgreen:

Kai - 26 Maj 2010, 20:07

Ozzborn napisał/a
Bo ja jestem wszechstronnie uzdolniony :mrgreen:

Za moich czasów to się nazywało "siedem fachów, ósma bida" :mrgreen:

shenra - 27 Maj 2010, 22:32

Odpowiem Ci tutaj, bo się zasielenisz :roll:
dzejes napisał/a
Paniom wstęp wzbroniony w temacie wątku jest wystarczająco jasne, nie?
Co nie zabrania nam się gapić(ziew) :roll:
Ellaine - 28 Maj 2010, 22:40

"Paniom"... a parę lat temu oberwało mi się za używanie formy oficjalnej na pewnym forum, bo to niegrzeczne w Internecie, że to forma deprecjonowania rozmówcy, czy jakoś tako... i na forach absolutnie nie obowiązuje forma Pan/Pani. To teraz, powiedz mi, dlaczego się dziwisz dzejesie, że użytkowniczki zaglądają? ;)
ihan - 28 Maj 2010, 22:46

Eh, bo jak by było" forumowiczkom wstęp wzbroniony" zaczęłyby się obrazy. Z niewiastami, damami i białogłowami pewnie rozróbą z pozwami sadowymi by się skończyło. A "panie" to raczej bezpieczne są. Chyba.
Godzilla - 28 Maj 2010, 22:53

Zauważcie co by było, gdyby to "damom" był wstęp wzbroniony. To jak która zagląda, automatycznie przestaje być damą :mrgreen: ;P:
Ellaine - 28 Maj 2010, 22:54

Swoją drogą, czy zakazywanie płci przeciwnej zaglądania do takiego tematu nie jest wykroczeniem przeciwko poprawności politycznej? Jakby nie patrzeć, bywają kobiety, które wolą kobiety. ;)))
Poza tym moim zdaniem stawianie zakazu, którego nie można wyegzekwować jest bez sensu. Jak kogoś interesuje to tam zajrzy, cokolwiek by nie napisać w temacie. :)

dalambert - 28 Maj 2010, 22:59

kobitki nie marudźcie, załóżcie sobie np. Czarnego toffiego- panom wstęp wzbroniony i będziemy kwita ;P:
ihan - 28 Maj 2010, 23:00

Ba, pójdźmy nawet dalej: jeśli jest napisane "nie zaglądać", zajrzy na 100 %. Choćby po to żeby sprawdzić dlaczego ma nie zaglądać.

Edit: dalambercie, bez jaj, nomen, omen, co niby tak miałbyśmy zamieszczać? polski hydraulik był tylko jeden.

Godzilla - 28 Maj 2010, 23:01

Wiesz co zrobił pewien władca chyba w XVIII wieku (nie pomnę czy francuski czy niemiecki), kiedy chciał upowszechnić uprawę ziemniaków? Chłopi nie chcieli na nie patrzeć bo uważali że są trujące. Prawdopodobnie nie wiedzieli do czego służą i jedli liście. Władca kazał obsadzić ziemniakami pole, po czym wystawił warty, aby chłopi ich nie kradli. Żołnierze do jedzenia mieli bulwy ziemniaczane, które piekli sobie na ognisku. Na noc warty zdejmowano. Jak sądzisz, jaki był efekt tego zakazu?

Tak też traktuję "paniom wstęp wzbroniony"...

Martva - 28 Maj 2010, 23:04

dalambert, ale bez sensu zakładać wątek z gołymi laskami dostępny tylko dla kobiet, IMHO.
Godzilla - 28 Maj 2010, 23:05

Martva, logika by podpowiadała, że to powinien być wątek z gołymi facetami. Tylko powiedz mi, ile użyszkodniczek by do niego zaglądało? Zapewne szybko by się okazało, że prowadzą go faceci...
Martva - 28 Maj 2010, 23:10

Goli faceci są mało estetyczni, dlatego właśnie pokacycki robią furorę wśród płci obojga, a pokaptoka :twisted: nie powstało wcale. Chyba.
Nie lubię ogladać półnagich mężczyzn, a półnagie kobiety owszem, to po co dwa wątki? Musiałam przestać być panią, żeby się nadgorliwcy nie czepiali, i w sumie to jest dyskryminacja, o.

Godzilla - 28 Maj 2010, 23:41

1. Dla dużej części kobiet interesujący jest tylko jeden goły facet, mianowicie facet, którego kobieta kocha.
2. Wcale nie musi być goły żeby był interesujący. W zasadzie przeważnie w ogóle nie musi.
3. Znacznie ważniejsze jest żeby był miły, kulturalny, dobry, opiekuńczy, z poczuciem humoru, etc. etc., i przede wszystkim sam swoją kobietą głęboko zainteresowany.
4. W związku z powyższym zdjęcia gołych czy półgołych facetów będą interesujące raczej dla innych facetów o tzw. odmiennej orientacji seksualnej. Nie spełniają one pkt. 3.

Kto chętny do założenia nowego wątku? :twisted:

Ziuta - 29 Maj 2010, 08:03

Ekhm... drogie, panie – kłócicie się o dostęp do działu nie dla pań w temacie dla rozmów bez tematu. A to jest właśnie temat. Nie wstyd wam ;P:
Godzilla - 29 Maj 2010, 09:38

Nie ;P:
Ellaine - 29 Maj 2010, 09:53

Ziuta napisał/a
kłócicie się

Cóż za niskie pomówienie... Poważną dyskusję kłótnią nazywać :P

ihan - 29 Maj 2010, 10:15

Godzilla, nie popadajmy w przesadę też ;) Zwłaszcza w punkcie 3. Zainteresowanie estetyczne nie znaczy, że koniecznie na całe życie się człowiek wiązać musi na szczęście. I też tak nie jest, że kobiety w ogóle, wcale ale to wcale nie komentują facetów, a jedynie w sojego partnera patrzą jak w obrazek.
Godzilla - 29 Maj 2010, 10:21

Jak w obrazek, nie. Ale akurat ta strona niespecjalnie je kręci. Prędzej się skomentuje, że ktoś wygląda jak fleja i ma brzucho okrągłe od piwa. Ale to raczej nie jest zachwyt.
Rafał - 30 Maj 2010, 00:06

Godzilla napisał/a
Wiesz co zrobił pewien władca chyba w XVIII wieku (nie pomnę czy francuski czy niemiecki), kiedy chciał upowszechnić uprawę ziemniaków? Chłopi nie chcieli na nie patrzeć bo uważali że są trujące. Prawdopodobnie nie wiedzieli do czego służą i jedli liście. Władca kazał obsadzić ziemniakami pole, po czym wystawił warty, aby chłopi ich nie kradli. Żołnierze do jedzenia mieli bulwy ziemniaczane, które piekli sobie na ognisku. Na noc warty zdejmowano. Jak sądzisz, jaki był efekt tego zakazu?
Fryderyk II der Grosse Jak ktoś chce można zatańczyć na jego grobie, postać dla Polaków nieszczególna, choć niejednoznaczna. W podzięce dla ziemniaków i cysorza Helmuty kładą kartofeln na jego grobie. Leży pochowany razem z psami. O, :tutaj widać
mBiko - 30 Maj 2010, 00:28

Patrzę i patrzę, ale nijakich psów nie widzę.
Rafał - 30 Maj 2010, 01:18

Bo to trzeba szerzej patrzeć :wink:

http://commondatastorage....nal/4450917.jpg

Edith, uprzedzając pytania, ten człowiek w czerwonym to nie ja ;P:

ketyow - 30 Maj 2010, 01:43

Rafał, dobrze że upewniłeś, bo już chciałem zapytać :twisted:
Rafał - 30 Maj 2010, 01:49

:mrgreen:

Byłem, widziałem i powiem, że nijakich kompleksów mieć nie powinniśmy, a jeśli już to Niemiaszki powinny do nas jeździć i uczyć się jak powinna wyglądać fachowa restauracja i ekspozycja zabytków. Poczdam to żenada. Pałac Sans Souce to baraki. Mają nieziemskie potencjały, a wykorzystują może 5 do 10 procent,

Etit: fachowa restauracja to powinna wyglądać tak :wink: : kelner podchodzi i patrząc na mordy odczytuje zamówienie: 3xobied i 5X po dwie piwa toczene..

ketyow - 6 Czerwca 2010, 05:06

O 22 kolega do mnie napisał czy idę na piwo... Skończyło się jak zwykle. Na dodatek 40 zł nie moje, ale przynajmniej naklepałem chłopaków w piłkarzyki i lotki :D
czamataja - 7 Czerwca 2010, 11:06

ketyow napisał/a
naklepałem chłopaków w piłkarzyki i lotki :D

znaczy się, że trafiłeś w tarczę? :twisted:

ketyow - 7 Czerwca 2010, 11:12

Jeden dostał w plecy, nie ode mnie, ale szukaliśmy jej z 5 minut, po czym jak się wyprostował spadła gdzieś z jego pleców na ziemię. Ale chyba wpadła mu za koszulkę, bo nie wydaje mi się żeby w plecach została :D

A w tarczę trafiałem bardzo dobrze! Powrót do domu tylko po 4 rano nie był najlepszy :wink: Swoją drogą głupie jest to, że w Olsztynie nie ma chyba pubów "do ostatniego klienta", tylko jak barman jest już zmęczony, wyprasza ludzi i nara.

ed.
3000 post! Do wątku obok czas! :mrgreen:

czamataja - 7 Czerwca 2010, 11:18

A byliście jeszcze skłonni coś kupić? Bo, czasami, gdy barman widzi, że nic nie kupujecie, nie opłaca mu się po prostu siedzieć i się zmywa. Nic nie zarabia, to po co ma siedzieć.

Już idę, ciągle tylko namawiają do picia ;)

ketyow - 7 Czerwca 2010, 11:28

czamataja, oczywiście że kupowaliśmy, nie miałem jak rozmienić i pojechałem do pubu ze stówą w kieszeni, także było jeszcze co wydać, więc może lepiej... tak czy owak, gdybym nie miał gdzie spać i chciał przesiedzieć do rana aż zaczną jeździć pierwsze autobusy, to znów czekałby mnie przystanek autobusowy.
Agi - 13 Czerwca 2010, 12:04

Cytat
To forum odwiedzono już 1000000 razy

Mamy okrągły milion :D

Partner forum