To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2024.02.17)

Nattfiarill - 12 Listopada 2006, 20:10

No, widze, że na SKOFIE pod moja nieobecność dobrze się bawiliście. My w Poznaniu równolegle też ucztowaliśmy. Toaćcik za wasze zdrówko wznosiliśmy. Oj, działo się, działo :mrgreen:

Studnia, cieszę się, że siostrze nic strasznego się nie stało. Zdrowie Twoje i jej

Kruk Siwy - 13 Listopada 2006, 11:17

Myślę, że największą zabawę to miała Madzik siedziała sobie spokojnie, piła herbatkę (bez prądu!) i obserwowała grono upijanych rodaków sióstr i braci w fantastyce. Niejedno może się ulęgnąć w tym inteligentym łebku... i wszyscy z nienacka (aach jak ja lubię to słowo) ockniemy się detalicznie opisani w tomie 5 tym Nocarza hehehe
MrMorgenstern - 13 Listopada 2006, 11:31

Cytat
Myślę, że największą zabawę to miała Madzik siedziała sobie spokojnie, piła herbatkę

To teraz pisarze tak mają? :P

Kruk Siwy - 13 Listopada 2006, 11:46

MrMorgenstern, pisarz Kozak tak ma. Pisarz Kosik trabił piwo aż miło, pisarza Bochińskiego czegóś następnego dnia głowa bolała. Myślę, że od pracy umysłowej na SKOFie...hihihi
hrabek - 13 Listopada 2006, 11:47

Cytat
i wszyscy z nienacka (aach jak ja lubię to słowo) ockniemy się detalicznie opisani w tomie 5 tym Nocarza hehehe

To az tyle tomow bedzie? A ja sie nie moge drugiego doczekac... ;)

Ixolite - 13 Listopada 2006, 11:52

http://ixolite.info/SKOFA/v3/

tam tadam! :D

mawete - 13 Listopada 2006, 12:04

fajne, rozwodowe :mrgreen: :bravo
dareko - 13 Listopada 2006, 12:05

Ixolite, nasz drogi papparazzi, co my bysmy bez ciebie zrobili... :D
Ixolite - 13 Listopada 2006, 12:09

mawete napisał/a
fajne, rozwodowe :mrgreen: :bravo

prawdziwie rozwodowych, to ty nie widziałeś :twisted:

hrabek - 13 Listopada 2006, 12:09

Ja jeszcze czekam na podpisy, ktore mi rozjasnia co nieco. Ale fotki rewelacja. Szczegolnie Siwy Kruk wypinajacy piers :D
mawete - 13 Listopada 2006, 12:17

Ixolite: to pokaż :mrgreen:
Kruk Siwy - 13 Listopada 2006, 12:17

Cóż, jak się ma to się wypina, pierś... marynarską. Hehe. Napis na koszulce wykonały Wiedźma z Draceną. Szal to prezent od ww dam. A mądrości na nich zawarte to cytaty z moich enucjacji na forum SFFiH.
Dracena - 13 Listopada 2006, 12:27

Wykonałam wszystko zgodnie z umową i obietnicą pakonową. Tylko Kruk odważył się wtedy na napisy, a proponowałyśmy też innym uczestnikom :D Wprawdzie trochę sie musiał biedak naczekać, za co przepraszam :)
hrabek - 13 Listopada 2006, 12:37

Kurcze, mi nikt nie proponowal. A tez bylem chetny... Ale ja tam chwile tylko bylem, wiec pewnie i tak nikt mnie nie zauwazyl, ew. stwierdzil, ze mi sie nie nalezalo ;)
Dracena - 13 Listopada 2006, 12:39

Zauważył, zauważył, ale niestety trzeba było własną koszulkę przywieźć :( A zamówienia były proponowane ogólnie wcześniej na forum. Nic straconego Count. Będzie następny Pakon przecież :)
Kruk Siwy - 13 Listopada 2006, 12:39

count, kłamiesz jak z nut. Pamiętam dobrze skryłeś się za plecami swej (wtedy) narzeczonej, że nie uchodzi, żeby jakieś inne damy Ci podkoszulek przymierzały... hehehe.
Studnia - 13 Listopada 2006, 12:42

A ja czekam na bardziej szczegółową relacje, szczególnie z tej części gdy już mnie nie było...
hrabek - 13 Listopada 2006, 12:51

A no tak, teraz pamieta (wali glowa w stol), wlasna koszulka. I to z tego powodu nie mam, a nie z tej przyczyny, ktora Kruk byl raczyl napredce wymyslec :P

Teraz bede madrzejszy i na nastepny pakon wezme dwie, gdyby sie jedna miala zmarnowac, czy cos.

Nattfiarill - 13 Listopada 2006, 15:17

Napisy... Proszę o napisy :mrgreen:
Rafal Kosik - 13 Listopada 2006, 17:45

Muszę powiedzieć, że jest lepiej niż poprzednio. Nie mam zdjęcia z nikim na kolanach. Przezornie usiałem po przeciwnej stronie stołu, niż Studnia ;)

Rafał

dareko - 13 Listopada 2006, 18:00

Rafal Kosik, Studnia by sobie poradzil ;) wazniejsze sprawy go wyciagnely. Nie mysl jednak, ze taki sprytny jestes. Jak sie Studnia uprze... twoje kolana nie sa bezpieczne :twisted:
Lu - 13 Listopada 2006, 18:06

Niezłe te zdjęcia :) A co trzeba zrobić zeby zobaczyć te ocenzurowane ? :twisted:
dareko - 13 Listopada 2006, 18:08

Lu, byc na SKOFie :)
Ixolite - 13 Listopada 2006, 18:41

Zdradzę tylko, że cenzurka objęła w większości zdjęcia niefotogeniczne ;)

Jak ktoś z uczestników chciałby podpisy wymyśleć, to proszę. Trochę nie mam czasu na to teraz.

Studnia - 13 Listopada 2006, 19:09

Rafal Kosik, nie było się czego obawiać. Tym razem w planie miałem zdjęcie na kolanach u Madzik, no ale wyszło jak wyszło, czyli nie wyszło. Ale co się odwlecze to nie uciecze :mrgreen:
gorat - 14 Listopada 2006, 11:00

Będzie kolejeczka na kolaneczka
Aj, ja o czymś innym - właśnie, co z napisami?

Ixolite - 14 Listopada 2006, 13:56

Jak mi ktoś fundnie ze dwa wiaderka wolnego czasu, to będą. Jak nie, to męczcie innych uczestników o komentarze - samo wstawianie podpisów też trochę czasu zajmuje.
gorim1 - 14 Listopada 2006, 16:54

łap może trzy chcesz ??
mi się już myśleć nie chce
lokje gdzie są twoje foty??

Claygirl - 14 Listopada 2006, 17:05

A ja do Lokje: Wyborne podpisy! Doprawdy wyborne! :)
Ixolite - 14 Listopada 2006, 18:04

To samo stwierdzam - podpisy lokje pierwsza klasa :)

Partner forum