To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Rafał - 9 Marca 2006, 08:54

A oto i ja. Jakoś uporałem się z tym zachwalanym GIMPem. Fotka ptryknięta gdzieś tak na przełomie września/października na plaży we Władysławowie.
Godzilla - 9 Marca 2006, 09:05

NURS napisał/a
Godzilla napisał/a
No to teraz ja. Zdjęcie z późnej wiosny.
Chwileczkę, gdzie wszyscy uciekają?!!

Kurczaki, to ty taka mała jesteś? I mamusia pozwala w klawisze nawalać, zamiast w łózeczku leżeć i grzechotnikiem, czy jak to tam zwą sie bawic?

Mała byłam, ale urosłam :P

dzejes - 9 Marca 2006, 10:19

Czarny napisał/a
Teraz trochę świeższe zdjęcie (z wczoraj) :mrgreen:

:shock: Tewie Mleczarz!

Aga - 9 Marca 2006, 16:55

Wiedziałam, że mi się to zdjęcie z czymś kojarzy!!! Dzejes, masz absolutną rację!
Rafale, jakby to powiedzieć... Za duża przewaga bluzy i morza w stosunku do twarzy :wink:
A sobowtóra widziałam raz. W autobusie z Sosnowca do Katowic. Dziewczyna była do mnie tak podobna, jak nie wiem co... Tylko miała inną fryzurę.

Haletha - 9 Marca 2006, 17:49

Godzillo, jaki śliczny awatar:))
Pako - 9 Marca 2006, 18:54

Swojego sobowtóra nie spotkałem.
A Ty Czarny oszukujjesz. Avatar powinien wisieć co najmniej dobę, żeby wszysscy mogli obejrzeć :P

Czarny - 9 Marca 2006, 19:28

Pako napisał/a
Avatar powinien wisieć co najmniej dobę, żeby wszysscy mogli obejrzeć

Z którego to regulaminu :shock:

Pako - 9 Marca 2006, 19:31

Z mojego własnego :) Ot tak.... czepianie się :P ale po to tu jestem.. Rodiona sie poczepiałem,a le dał fotę, trzeba znaleźć inny cel i padło na ciebie :) chcę zobaczyć twoją mordkę i ocenić, czy czarna jest rzeczywiście :mrgreen:
Aga - 9 Marca 2006, 19:38

A to nie widziałeś? :shock: Nie załapałeś się? No to ja potwierdzę, że jest. Przynajmniej w połowie.
Czarny - 9 Marca 2006, 19:40

Wyobraź sobie połączenie Rasputina, Tewje Mleczarza, Bin Ladena i po części elam (to wg niej jesteśmy podobni). Albo popytaj tych co widzieli :mrgreen:
dzejes - 9 Marca 2006, 19:43

No ja się jeszcze przyznam, że przyszedł mi do głowy średniowieczny Bóg Ojciec - z góry patrzący na swe stadko...

Ale nie ujawniałem, bo jakby to wyglądało, gdybym skomentował awatar Czarnego słowami:
"O mój Boże!" :lol:

Aga - 9 Marca 2006, 19:50

:lol: :lol: :lol: Jak tak teraz myślę, to... fakt :shock: Czarny, widzisz, jak cię porównują? Do Wyższej Instancji? Ale... faktycznie. I nawet to patrzenie z góry na stadko się zgadza. Wszak moderator nie śpi...
Rodion - 9 Marca 2006, 19:54

Bo ja wiem? :roll: Mi skojarzyl sie Czarny raczej z kimś w typie dziadka Hebiusa. :lol:
Pako - 9 Marca 2006, 19:54

No... ma ktoś screena zrobionego, albo sobie Czarnego na twardym zapisał? Dzielić się :D
Niestety ja sie nie załapałem :( Czarny - czekam na stałe ujawnienie się :) Rodion dał radę, też dasz :) Gorat - i Ty w tyle nie zostawaj :)

Gustaw G.Garuga - 9 Marca 2006, 21:03

ALARM! Czarny, teraz Logan - czyżby fala zawróciła?? A ja miałem nadzieję, że niebawem wszyscy ściągną maski :( Ale przynajmniej my się trzymajmy :D
Iscariote - 9 Marca 2006, 21:14

a ja zawsze uważałem, że conajmniej jedna osoba musi się wyróżniać w tłumie :roll:
Pako - 9 Marca 2006, 21:18

ja się trzymam :) nawet powinienem zaniedługo zdobyć moje nowsze zdjęcie :) To sie podzielę :)
gorat - 9 Marca 2006, 21:48

Z avatem Logana nie ma problemu - zabezpieczony :mrgreen: Czarny zdążył uciec ;)
Anonymous - 9 Marca 2006, 23:02

Gorat, nie uważasz, że już wystarczająco długo Cię prosimy?
Mamy zacząć zastraszać i szantażować? :twisted:

Czarny - 10 Marca 2006, 06:53

Jak to uciekł? Z góry uprzedzałem, że wstawiam tylko na chwilę. Z tego co wiem, to Lu sobie ściągnęła ten wcześniejszy (bo były dwa avatary odmaskowione), to może i drugi ma.
Alkioneus - 10 Marca 2006, 09:34

Długo nie zaglądałem, sporo widać przegapiłem. Swoją drogą to przemiłe twarzyczki :)
hrabek - 10 Marca 2006, 11:15

Mi sie bardzo spodobal avatar Godzilli. Tak bardzo, ze postanowilem tez cos w tym guscie zapodac. Mam, to sie chwale, a co!
Słowik - 10 Marca 2006, 11:21

:bravo Moje gratulacje, tak trzymać !
Anko - 10 Marca 2006, 14:39

Ech, no i mój post pofrunął do innego działu... Pora zatem wykasować tam jedno zdanie i dać je tu, w odpowiednim miejscu:
A co do awatara - nie po to tyle się napracowałam przy swoim, żeby go teraz wyrzucać. :wink:
Innymi słowy, do pospolitego ruszenia się nie przyłączam. I swojego czarczafu nie spalę. :lol:

Pako - 10 Marca 2006, 16:16

A to może chociaż fotką zarzuć normalnie, cobyśmy sobie Ciebie obejrzeli :)

Count - a ten dzieciaczek to jakiś niezadowolony się wydaje ;) czy ząbki umyłeś przedtem i ogoliłeś się? :>

A skoro awek czatrnego zabezpieczony jest, to może zarzucić jednak? No i gorat - tyle prosimy, opdziel się swoją twarzą :) Ja moją uaktualnię chyba jeszcze dziś na to, jak wyglądałem w szkole.

NURS - 10 Marca 2006, 22:44

Gustaw G.Garuga napisał/a
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :wink: Bo co mam powiedzieć - że to genetyczne? Zdjęcia ojca i dziadka nie wkleję :mrgreen:
NURS napisał/a
Widzę, że to akcja zorganizowana z tym ujawnianiem oblicz :-) Ciekawe, ciekawe...

Przyłączysz się?

no przecież mnie mozna na mojej stronie zobaczyć, a tutaj to robie za okladkę :-)

Gacek - 10 Marca 2006, 23:19

Łojej dawno mnie tu nie było. Wszyscy prawie obrali sobie naturalne avatarki! Brawo za odwagę. Ja tam pozostanę anonimowy.

Godzilla - Brawo! Super avatar! :bravo

Lu - 11 Marca 2006, 02:00

Alkioneus: a To, to jest duże co? Świecznik, czy może trójząb? Bo zakładam że broń jakową dzierżysz w dłoni :)

Gacek: a może jednak się ujawnisz? Takie 24h prawdy o sobie.... ;)

Gustaw G.Garuga - 11 Marca 2006, 08:14

NURS napisał/a
no przecież mnie mozna na mojej stronie zobaczyć, a tutaj to robię za okladkę :-)

Jasne, okładkę pisma trzeba rozreklamować :) Trochę szkoda, bo ta morda rodem z Obcego trochę się wyróżnia in minus przy naszych poczciwych fizjonomiach :wink:

Pako - 11 Marca 2006, 09:10

No... chociaż na 24-48h dajcie własne mordki w avka :) taka akcja chwilowa chociaż, żeby was zobaczyć było można przy waszych postach :) Potem możecie wrócić do alienów i okładek :) Bo czemu nei w sumie, po to avki są.. ale akcja godna wsparcia, nie :> ?

Partner forum