Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Rafał - 9 Marca 2006, 08:54
A oto i ja. Jakoś uporałem się z tym zachwalanym GIMPem. Fotka ptryknięta gdzieś tak na przełomie września/października na plaży we Władysławowie.
Godzilla - 9 Marca 2006, 09:05
NURS napisał/a | Godzilla napisał/a | No to teraz ja. Zdjęcie z późnej wiosny.
Chwileczkę, gdzie wszyscy uciekają?!! |
Kurczaki, to ty taka mała jesteś? I mamusia pozwala w klawisze nawalać, zamiast w łózeczku leżeć i grzechotnikiem, czy jak to tam zwą sie bawic? |
Mała byłam, ale urosłam
dzejes - 9 Marca 2006, 10:19
Czarny napisał/a | Teraz trochę świeższe zdjęcie (z wczoraj) |
Tewie Mleczarz!
Aga - 9 Marca 2006, 16:55
Wiedziałam, że mi się to zdjęcie z czymś kojarzy!!! Dzejes, masz absolutną rację!
Rafale, jakby to powiedzieć... Za duża przewaga bluzy i morza w stosunku do twarzy
A sobowtóra widziałam raz. W autobusie z Sosnowca do Katowic. Dziewczyna była do mnie tak podobna, jak nie wiem co... Tylko miała inną fryzurę.
Haletha - 9 Marca 2006, 17:49
Godzillo, jaki śliczny awatar:))
Pako - 9 Marca 2006, 18:54
Swojego sobowtóra nie spotkałem.
A Ty Czarny oszukujjesz. Avatar powinien wisieć co najmniej dobę, żeby wszysscy mogli obejrzeć
Czarny - 9 Marca 2006, 19:28
Pako napisał/a | Avatar powinien wisieć co najmniej dobę, żeby wszysscy mogli obejrzeć |
Z którego to regulaminu
Pako - 9 Marca 2006, 19:31
Z mojego własnego Ot tak.... czepianie się ale po to tu jestem.. Rodiona sie poczepiałem,a le dał fotę, trzeba znaleźć inny cel i padło na ciebie chcę zobaczyć twoją mordkę i ocenić, czy czarna jest rzeczywiście
Aga - 9 Marca 2006, 19:38
A to nie widziałeś? Nie załapałeś się? No to ja potwierdzę, że jest. Przynajmniej w połowie.
Czarny - 9 Marca 2006, 19:40
Wyobraź sobie połączenie Rasputina, Tewje Mleczarza, Bin Ladena i po części elam (to wg niej jesteśmy podobni). Albo popytaj tych co widzieli
dzejes - 9 Marca 2006, 19:43
No ja się jeszcze przyznam, że przyszedł mi do głowy średniowieczny Bóg Ojciec - z góry patrzący na swe stadko...
Ale nie ujawniałem, bo jakby to wyglądało, gdybym skomentował awatar Czarnego słowami:
"O mój Boże!"
Aga - 9 Marca 2006, 19:50
Jak tak teraz myślę, to... fakt Czarny, widzisz, jak cię porównują? Do Wyższej Instancji? Ale... faktycznie. I nawet to patrzenie z góry na stadko się zgadza. Wszak moderator nie śpi...
Rodion - 9 Marca 2006, 19:54
Bo ja wiem? Mi skojarzyl sie Czarny raczej z kimś w typie dziadka Hebiusa.
Pako - 9 Marca 2006, 19:54
No... ma ktoś screena zrobionego, albo sobie Czarnego na twardym zapisał? Dzielić się
Niestety ja sie nie załapałem Czarny - czekam na stałe ujawnienie się Rodion dał radę, też dasz Gorat - i Ty w tyle nie zostawaj
Gustaw G.Garuga - 9 Marca 2006, 21:03
ALARM! Czarny, teraz Logan - czyżby fala zawróciła?? A ja miałem nadzieję, że niebawem wszyscy ściągną maski Ale przynajmniej my się trzymajmy
Iscariote - 9 Marca 2006, 21:14
a ja zawsze uważałem, że conajmniej jedna osoba musi się wyróżniać w tłumie
Pako - 9 Marca 2006, 21:18
ja się trzymam nawet powinienem zaniedługo zdobyć moje nowsze zdjęcie To sie podzielę
gorat - 9 Marca 2006, 21:48
Z avatem Logana nie ma problemu - zabezpieczony Czarny zdążył uciec
Anonymous - 9 Marca 2006, 23:02
Gorat, nie uważasz, że już wystarczająco długo Cię prosimy?
Mamy zacząć zastraszać i szantażować?
Czarny - 10 Marca 2006, 06:53
Jak to uciekł? Z góry uprzedzałem, że wstawiam tylko na chwilę. Z tego co wiem, to Lu sobie ściągnęła ten wcześniejszy (bo były dwa avatary odmaskowione), to może i drugi ma.
Alkioneus - 10 Marca 2006, 09:34
Długo nie zaglądałem, sporo widać przegapiłem. Swoją drogą to przemiłe twarzyczki
hrabek - 10 Marca 2006, 11:15
Mi sie bardzo spodobal avatar Godzilli. Tak bardzo, ze postanowilem tez cos w tym guscie zapodac. Mam, to sie chwale, a co!
Słowik - 10 Marca 2006, 11:21
Moje gratulacje, tak trzymać !
Anko - 10 Marca 2006, 14:39
Ech, no i mój post pofrunął do innego działu... Pora zatem wykasować tam jedno zdanie i dać je tu, w odpowiednim miejscu:
A co do awatara - nie po to tyle się napracowałam przy swoim, żeby go teraz wyrzucać. Innymi słowy, do pospolitego ruszenia się nie przyłączam. I swojego czarczafu nie spalę.
Pako - 10 Marca 2006, 16:16
A to może chociaż fotką zarzuć normalnie, cobyśmy sobie Ciebie obejrzeli
Count - a ten dzieciaczek to jakiś niezadowolony się wydaje czy ząbki umyłeś przedtem i ogoliłeś się? :>
A skoro awek czatrnego zabezpieczony jest, to może zarzucić jednak? No i gorat - tyle prosimy, opdziel się swoją twarzą Ja moją uaktualnię chyba jeszcze dziś na to, jak wyglądałem w szkole.
NURS - 10 Marca 2006, 22:44
Gustaw G.Garuga napisał/a | Nie potwierdzam, nie zaprzeczam Bo co mam powiedzieć - że to genetyczne? Zdjęcia ojca i dziadka nie wkleję
NURS napisał/a | Widzę, że to akcja zorganizowana z tym ujawnianiem oblicz Ciekawe, ciekawe... |
Przyłączysz się? |
no przecież mnie mozna na mojej stronie zobaczyć, a tutaj to robie za okladkę
Gacek - 10 Marca 2006, 23:19
Łojej dawno mnie tu nie było. Wszyscy prawie obrali sobie naturalne avatarki! Brawo za odwagę. Ja tam pozostanę anonimowy.
Godzilla - Brawo! Super avatar!
Lu - 11 Marca 2006, 02:00
Alkioneus: a To, to jest duże co? Świecznik, czy może trójząb? Bo zakładam że broń jakową dzierżysz w dłoni
Gacek: a może jednak się ujawnisz? Takie 24h prawdy o sobie....
Gustaw G.Garuga - 11 Marca 2006, 08:14
NURS napisał/a | no przecież mnie mozna na mojej stronie zobaczyć, a tutaj to robię za okladkę |
Jasne, okładkę pisma trzeba rozreklamować Trochę szkoda, bo ta morda rodem z Obcego trochę się wyróżnia in minus przy naszych poczciwych fizjonomiach
Pako - 11 Marca 2006, 09:10
No... chociaż na 24-48h dajcie własne mordki w avka taka akcja chwilowa chociaż, żeby was zobaczyć było można przy waszych postach Potem możecie wrócić do alienów i okładek Bo czemu nei w sumie, po to avki są.. ale akcja godna wsparcia, nie :> ?
|
|
|